Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zwaar teleurgestelde Messi weigerde prijs voor Man of the Match'

Laatste update:

Argentinië speelde zaterdag in de Copa América tegen Paraguay en de ploeg van superster Lionel Messi gaf een 2-0 voorsprong uit handen (2-2). Doelpuntenmaker Lionel Messi werd verkozen tot Man of the Match, maar de aanvaller van Barcelona was zó teleurgesteld, dat hij die prijs weigerde. De organisatie besloot de prijs daarop maar aan Paraguay-aanvaller Nelson Valdez te geven.

/

Dat melden diverse Spaanse en Zuid-Amerikaanse media. “De stemming in de kleedkamer is niet best”, mokte Messi zaterdag na afloop van de wedstrijd al. “Het weggeven van een 2-0-voorsprong zorgt voor boosheid en frustratie. Paraguay begon na rust anders te spelen en wij haalden niet ons niveau. In de eerste helft speelden we goed en dat is de basis.”

Argentinië krijgt in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd) kans op revanche, want dan speelt de ploeg van bondscoach Gerardo Martino tegen Uruguay. Luis Suárez is er vanwege een schorsing niet bij, maar Edinson Cavani is wel inzetbaar bij Uruguay.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Raar je neemt op zijn minst deze prijs nog in ontvangst. Dat je teleurgesteld bent daar heb je alleen jezelf mee..

16 juni 2015 om 14:53

Dit toont juist aan hoeveel voetbal voor hem betekent. Dat die gwn zo teleurgesteld is

16 juni 2015 om 14:55

Ik vind het maar arrogant, jezelf te groot voelen voor een motm award. Zo komt dat meer op mij over.

16 juni 2015 om 14:58

Vind het eerder arrogant

16 juni 2015 om 15:01

Wat raar dat mensen hem arrogant noemden toen hij de WC speler van het toernooi in ontvangst nam en hem nu arrogant noemen omdat hij niet Motm niet in ontvangst wou nemen. Het is ook nooit goed he..
Hij laat zien dat die Motm bull**** hem niets boeit en gewoon echte team titels wil winnen Hij is gewoon boos dat ze de winst uit hun eigen handen lieten glippen.

16 juni 2015 om 15:01

Dat slaat me toch een partij nergens op zeg, zich te groot voelen voor een motm award. Prijzen zijn toch juist vaak maar een beetje voor het ego, een erkenning voor goed spel. Zijn goede spel kon hem helemaal gestolen worden vanwege zijn teleurstelling, zijn empathie voor de teamprestatie is veel groter dan zijn persoonlijke drang toch nog te kunnen excelleren. Ik vind het klasse dat hij de prijs niet in ontvangst wilde nemen.

16 juni 2015 om 15:08

Waarom zou hij die niet willen ontvangen? Messi heeft een hernia gekregen van het dragen van argentinie naar de finale in het WK. Hij verdiende het wel degelijk. Het enige verschil tussen of Robben of Messi zou winnen was dat Messi in de finale kwam en Robben niet.

16 juni 2015 om 15:11

De Daily Mail komt waarschijnlijk zoals altijd weer met een artikel wat op gebakken luchts is gebaseer en mensen gaan meteen weer onzin schrijven over arrogantie enz. Typisch hier...

16 juni 2015 om 15:13

Alcantara, doe even normaal. Messi was op het wk alleen wat tegen landen als Iran en Nigeria. Tegen Nederland en Duitsland waar het echt om gaat hebben we hem niet gezien.

16 juni 2015 om 15:21

Ik vraag mij af waarom hij nou wel arrogant kan doen, maar op het WK, niet zijn arrogantie toonden omtrent de WK spelers prijs.

16 juni 2015 om 15:25

bij ronaldo zou het andersom geweest zijn, die zou juist liever de man of the match award winnen dan de wedstrijd

wel jammer dat messi het niet aanpakte, maar ik snap dat hij heel erg teleurgesteld was

16 juni 2015 om 15:30

Hij was gewoon onzichtbaar. Waarom wilden Messi dan liever wel de onterechte WK spelers prijs hebben.

16 juni 2015 om 15:38

@woutervanbrugge

Daar ga jij de mist in. Ronaldo zou nooit van zijn leven een individuele prijs afslaan. Daar leeft hij voor.

16 juni 2015 om 15:56

@t.alcantara11
De enige overeenkomst tussen Robben en Messi is dat ze beide niet in staat zijn geweest om hun land de eindoverwinning te bezorgen. Die hernia is zeker omdat ie zo een zwak postuur heeft of niet? Van zo weinig tillen een hernia krijgen betekend twee dingen; of je kan weinig hebben of je tilt verkeerd.

Verder rare actie natuurlijk. Had hij hem op het Wk niet in ontvangst genomen en nu ook niet had ik het begrepen. Nu komt het erg sneu over.

16 juni 2015 om 16:05

zelfs tegen die landen was argentinie bagger. ga eens alle wedstrijden kijken. messi moest ze elke keer helpen. toen ze tegen de grotere landen speelden was hij inderdaad niet zo goed aangezien de focus op hem lag. doe je anti barca/messi bril eens af. hij is gewoon de beste speler ooit. dat jij zo over hem praat zegt genoeg over je voetbalverstand.

16 juni 2015 om 16:16

Dan ziet iedereen ook hoe arrogant hij werkelijk is. Ronaldo zou bijv. die prijs gewoon in ontvangst nemen.

16 juni 2015 om 16:17

Jij hebt duidelijk Maradona nooit zien spelen.

16 juni 2015 om 16:48

Wat een figuren hier zeg, allemaal ronaldo fanboys zeker ! Ik zou die fucking prijs ook laten staan, lekker staat dat een man of the match prijs ophalen terwijl je er de balen van schijt dat je dit weg geeft! En dan hebben jullie het over arrogantie dat ie die beker niet ophaalt? Dit gaat nergens over

16 juni 2015 om 17:00

Haha gelijk heb je. En iedereen hier reageren over hoe arrogant het is hoe hij zich te groot voelt. Totaal geen besef dat zoiets niets met arrogantie te maken heeft. Ik vind het prachtig. Hij vond dat hij hem niet verdiende en wilde liever winnen. Hij denkt tenminste in het teambelang ipv aan zichzelf! Kunnen velen van leren. Haters.

16 juni 2015 om 17:01

Klopt hij zoi ook zeer blij geweest zijn met de prijs. Meer blij dan teleurgesteld dat het team slecht heeft gepresteerd. bullshit wat ik zeg, maar eat jij zegt ook. Hoop dat je dat nu inziet.

16 juni 2015 om 17:07

Heeft zeker met arrogantie te maken. Hij heeft gewoon een koud hart.

16 juni 2015 om 17:14

Dat slaat nergens op.
Het was eerder arrogant geweest als hij de prijs in ontvangst nam of ermee zou pronken, terwijl zijn team dure punten laat liggen.

Hij geeft hier alleen maar aan dat het teambelang boven zijn individuele prestaties gaat. Ik vind het eerder bewonderingswaardig.

16 juni 2015 om 17:23

Gekkenhuis dat mensen altijd klaar staan om anderen de grond in te trappen

16 juni 2015 om 17:46

Hee Shikamaru, oude Messi-hater. Nog niet geleerd van de vorige keer dat je de discussie zo dik verloor? Je kunt hem om deze reden een slechte verliezer noemen, maar arrogant? Leg eens uit?

16 juni 2015 om 18:16

Hij voelt zich te goed om de prijs in ontvangst te nemen. Als het een grote prijs wat zou hij nooit hebben afgewezen.
Ik hem hem afgelopen WK ook niet gehoord dat hij de Titel van beste speler van het WK verdienen ipv een speler van de wereldkampioen.

16 juni 2015 om 18:28

Jij hebt echt een hekel aan Lionel Messi. Je begint het nu echt wel overduidelijk te maken. Altijd maar negatief over deze legende. Maar ja, T.alcantara11 heeft je het al uitgelegd.

16 juni 2015 om 19:25

Shikamaru je bent echt een clown... in een wk finale een prijs afstaan waar iedereen naar kijkt of naar Argentinië-Paraguay is wel een verschil..

Bij Duitsland zijn er geen uitblinkers maar is iedereen heel goed..
Trouwens was hij gewoon goed tegen België en tegen Duitsland, vergeten dat in de aanval er veelal meer werdt gecreëerd in de wedstrijden tegen Duitsland, Nederland, België.

16 juni 2015 om 19:50

Nee want het is gewoon respectloos om een prijs niet in ontvangst te nemen.

16 juni 2015 om 20:22

Je kunt het respectloos noemen, ook dat hij slecht tegen zn verlies kan, maar blijkbaar baalde hij zo erg dat hij ofwel niet vond dat hij hem verdiende, of te erg baalde om hem op te halen. Dat hij zich er te goed voor voelt verzin je er zelf bij.

17 juni 2015 om 02:12

@barca barca

Natuurlijk verdiende James de beste speler van het toernooi prijs en anders Müller of Robben wel maar niet Messi.

Ik dacht dat iedereen het daarover eens was.

Dat hij deze niet aanneemt, who cares.

16 juni 2015 om 14:53

mensen omdat hij het absoluut niet verdiend had en het gewoon maar weer kreeg omdat hij lionel emessi heet zoals op het WK?

16 juni 2015 om 15:03

Meeste dribbels, meeste kansen gecreeerd, 1 van de topscorers van het toernooi en zijn land naar de finale gesleept, terwijl argentinie in slecht vorm was. Robben, Muller, James etc verdienden het ook wel, maar zeggen dat Messi het niet verdient slaat nergens op.

16 juni 2015 om 18:18

Ik snap het wel. Wanneer iemand constant fenomenaal presteert zoals Messi, creeer je een hype.
Wanneer er een hype rond een speler is, ontstaat er een verwachtingspatroon.

Het probleem is echter dat wanneer iemand fenomenaal presteert, dat het verwachtingspatroon onrealistisch hoog wordt, en iemand eigenlijk alleen maar kan teleurstellen.

Mensen verwachtten dat Messi in elke wedstrijd 20 solo's, 3 doelpunten, 5 assists en 3 driedubbele scharen zou doen, en Argentinie met een sigaret in zijn mond en bier in zijn hand naar de eindoverwinning zou schieten.

Dan kun je eigenlijk alleen maar teleurstellen. Mensen rekenen je dan niet meer af op je prestaties op zichzelf, maar ze vergelijking je prestaties met hun bizarre verwachtingen.

Messi heeft het eigenlijk gewoon goed gedaan, maar iedereen verwachtte iets bovennatuurlijk, en daar rekenen ze hem op af, omdaat ze weten wat hij kan.
Dat is het nadeel van zo goed zijn.

16 juni 2015 om 18:36

FCBA, je hebt helemaal gelijk. Mensen verwachten van Messi meer dan intikkertjes of wat gelukkige schoten.

16 juni 2015 om 18:41

Rodriguez was toch echt topscorer van het toernooi met 6 doelpunten Muller staat op plek 2 met 5 doelpunten. Messi staat op een gedeelde 3e plek samen met Van Persie en Neymar met 4 doelpunten.
Messi was in de knock-out fase grotendeels onzichtbaar en zat tegen Nederland volledig in de zak van Vlaar dus hoe heeft hij Argentine naar de finale gebracht?? Messi had ook niet de meeste dribbels want dat was Robben .
De Fifa heeft al de statistieken bij gehouden in de Castrol index en daar kwam Toni Kroos (terecht) als beste speler uit.
Messi verdiende die prijs absoluut niet! hij heeft met momenten goed gespeeld maar andere waren gewoon beter.
De prijs word ook uitgereikt door Adidas wat dan heel toevallig ook de sponsor is van Messi.
Het is toch wel heel opvallend en discutabel dat een speler (messi in dit geval) tot beste speler word uitgeroepen terwijl hij volgens de Fifa ranking dat helemaal niet is.

16 juni 2015 om 14:55

Ach tegenwoordig is overal een prijs voor, ik snap dat je daar een keer moe van word..

16 juni 2015 om 16:07

helemaal als de hele team kwaad is en ze er als groep mee om moeten gaan. dan ga je niet eff weg om die prijs in ontvangst te nemen. @ de wk was het totaal anders. de finale was het hoogst haalbare met die drama team van messi. zo jammer dat hij niet voor spanje of brazil uitkomt. dan had hij wss al 2 wk's in de pocket.

Mwa, Paraguay heeft zich gewoon sterk teruggeknot in de wedstrijd, mag je ook best toegeven. Overigens, Argentinie is niet de enige ploeg die dit overkomt. Immers hebben Brazilie, Colombia, Uruguay en thuisland Chile allemaal niet weten te overtuigen tegen de op papier mindere landen...

Messi verdiende zelfs die prijs niet van man of the match.

16 juni 2015 om 15:04

Heb je de wedstrijd wel gekeken? Alles ging via hem, alles werd gecreëerd door hem. In de 1ste helft was hij niet te stoppen. Hij kan er niets aan doen dat Martino al 2 jaar lang, zelfs bij Barca, niet eens een verdedigende strategie neer kan zetten.

16 juni 2015 om 15:09

Die martino heeft er niks van gebakt hij maakte de verkeerde wissels daardoor verloor Argentinië

16 juni 2015 om 15:18

Een op het Wereld kampioenschap verdiende hij het ook niet. Of ben ik weer verkeerd?

16 juni 2015 om 16:09

tjah als je hele team om messi draait dan weten de toplanden daar wel raad mee hoor. argentinie is gewoon een slecht team met al tijden slechte coaches.
cholo zou geweldig zijn maar die heeft het te druk.

16 juni 2015 om 17:14

Messi kan gewoon niet functioneren buiten Barcelona

16 juni 2015 om 17:14

Messi kan gewoon niet functioneren buiten Barcelona

16 juni 2015 om 17:14

Messi kan gewoon niet functioneren buiten Barcelona

16 juni 2015 om 17:14

Messi kan gewoon niet functioneren buiten Barcelona.

16 juni 2015 om 19:18

Tuurlijk kan hij dat wel hij is de beste van de wereld hij kan in elke competitie spelen die hij wilt maar hij is gewoon op zn plek in barcelona

16 juni 2015 om 19:33

jawel hoor je verward hem met Ronaldo, die tegen Armenië slim gebruik maakt om de hattrick te maken, terwijl daarvoor op het wk nergens aanwezig was.

16 juni 2015 om 22:10

Ronaldo doet het in Portugal in zijn eentje dat heb ik Messi nog niet zien doen buiten huilen dat er gelijk gespeeld werd nadat ze met 2-0 voor stonden, als hij boos wilt zijn moet hij dat op zijn eigen zijn.

Best wel opvallend als je dan bedenkt wat hij in de rust tegen Di Maria.

Als hij dit nu weigert moest hij dat ook doen op het WK toen hij de prijs kreeg voor beste speler van het toernooi, terwijl Robben of iemand van het Duiste elftal die prijs meer verdiende

16 juni 2015 om 14:59

Misschien was het wel één van de redenen dat hij de prijs nu wel weigerde omdat hij er toen ook al geen goed gevoel bij had ?

16 juni 2015 om 15:00

Hahaha op het WK was het gewoon verdiend. Ik kan weinig opnoemen die zo'n stempel als Messi op hun ploeg drukten tijdens het WK. (Lees: 4 goals 3 assists van in totaliteit 8 Argentijnse goals)

16 juni 2015 om 15:05

De vier goals waren tegen voetbalgrootmachten Iran, Bosnie en Nigeria
In de wedstrijden die er toe deden ( de Knock out fase) scoorde hij niet

16 juni 2015 om 15:11

Kijk en dat is het verschil tussen Messi en van de aanvallers. Messi hoeft niet te scoren om de wedstrijd te beslissen, integenstelling tot je andere vriend Cristiano.
Messi scoorde niet in de UCL finale.. Nou en? Hij was betrokken bij alle 3 doelpunten maar mensen kijken tegenwoordig alleen naar wie schoot en niet wie creeerde.

16 juni 2015 om 15:13

Gescoord op het WK, volgens mij heb je geen kleintjes op een WK. Duitsland vernederd Brazilië, zeker ook een klein voetballandje? Tevens is het nog knapper tegen landen als Iran en Bosnië te scoren dan bijvoorbeeld Nederland of Duitsland, aangezien die met veel meer ruimte achter zich spelen.

16 juni 2015 om 15:15

Ja tegen B landen als Iran en Bosnië. Maar het was de behoudende verdedigend tactiek die Argentinië ver bracht. Tegen de echte sterke Landen was Messi nergens te bekennen...

16 juni 2015 om 15:23

Ooh dus tegen mindere tegenstanders is het moeilijker scoren dan tegen de A-landen. Ik dacht altijd dat het andersom was

16 juni 2015 om 16:02

Ja om de logische reden dat ze zich ingraven. Waarom denk je dat Nederland het lastig had te scoren tegen Letland? Het voetbal is niet meer zoals 10 20 jaar terug dat je ff simpel met 4-0 ze afdroogt. Landen als San Marino is dat te doen, maar Landen als Letland Ijsland Slowakije hebben tegenwoordig fatsoenlijke benodigdheden om dit op te lossen.

16 juni 2015 om 16:05

Eigenlijk heb je gewoon pech als je tegen San Marino loot, je kan beter tegen Duitsland loten. Lekker makkelijk scoren.

Vandaar dat landen als San Marino, Lichtenstein, Malta, Cyprus nooit de play offs spelen, ze worden altijd groepshoofd!

16 juni 2015 om 16:27

Hij heeft het over landen Iran Bosnie en Nigeria, toch gewoon voetballanden. Die heus wel weten wat verdedigen is. Die gaan met 10 man voor het doel hangen en dan met countertje er 1 inrpikken, terwijl landen als Duitsland, Nederland, Brazilië voor hem makkelijker zijn, doordat het voetbal landen zijn die aanvallen. Dus ook met ruimte in de rug hebben. Daarom zou het voro Messi makkelijker moeten zijn, aangezien die vaker 1 op 1 komt te spelen. Dan 3 verdedigers die continu aan je lopen te trekken en te leuren.

16 juni 2015 om 16:32

San Marino is slechter dan Bosnie dus moeilijker tegen te spelen. Deze gaan met 10 man op de doellijn staan. Ga daar maar eens tegen scoren. Ik snapte randje16. Je theorie is waterdicht en heel erg goed onderbouwd. Geloofwaardig en erg serieus te nemen ook.

16 juni 2015 om 16:58

@Benzema: in de achtste finale gaf Messi de assist bij de beslissende 1-0 en kijk jij die actie voor die goal in de kwartfinale tegen België maar is terug. Grappig dat jij Robben noemt om de reden dat hij beter gepresteerd zou hebben in de knockout fase dan Messi. Heb jij Robben iets zien beslissen in de kwart en halve finale? Robben behoorde natuurlijk wel tot de beste spelers op het wk, maar kom met andere argumenten dan beslissend zijn in de knockout fase. Messi was belangrijk in de achtste en kwartfinale en Robben in de achtste en troostfinale. Gelijke score dus.

16 juni 2015 om 17:24

Ik ben van mening dat je dat niet over randje16 mag zeggen, is net zo gepast als een prijs niet accepteren. Is gewoon respectloos mblacky en randje16 is niet de meest heldere licht hier maar hoe jij tegen hem doet is ook weer ongepast. Nou kom op mblacky even handje schudden en weer vriendjes worden.

16 juni 2015 om 18:37

Benzema08

Jij gaat straks ook nog zeggen dat de NBA wedstrijden heel erg goed zijn en van een erg hoog niveau, puur en alleen omdat je naar de samenvatting hebt gekeken of de statistieken hebt voorbij zien komen. Terwijl als je eens de moeite zou nemen om hele wedstrijden te gaan kijken en eens zou kijken naar hoe iemand speelt en wat hij doet, je er misschien achter zou komen dat Cijfers en statistieken een onderdeel zijn van een grote geheel. Messi is meer dan een speler die scoort hij kan alles. Iets wat Ronaldo absoluut niet kan. Hij kan misschien op vele manieren tot scoren komen maar hij is bij lange na niet zo creatief als Messi is, hij kan lang niet zo goed het spel zien zoals Messi dat kan en hij is lang niet zo'n goede voetballer dan dat Messi is. Als je dan vervolgens aanhaalt maar Ronaldo scoort meer (als die nu eens 20 of 25 goals meer zou maken dan zou ik zeggen oke maar dat is niet zo) hij geeft niet meer assist en is veel minder betrokken in het spel. Ik kan nog wel even doorgaan maar hoop dat ik duidelijk ben.

Als je eens wat wedstrijden zou bekijken zou je dat kunnen zien.

16 juni 2015 om 19:38

@ristro je vergist je daarin aangezien bosnie wel wat aardige spelers heeft en op een Wk mits niemand door de ondergrens zakt kan je aardig ver komen. Dat hebben Nederland, Argentinië en Costa Rica wel aangetoond.

Bij Portugal zakte CR7 door de ondergrens en dan is het al afgeloopen.

16 juni 2015 om 19:51

Ik heb niet gezegd dat Messi zijn inzicht niet goed is en heb hem ook niet vergeleken met ronaldo. Ik zeg enkel en alleen dat hij niet zo bepalend was voor argentinie zoals hij dat wel is bij Barcrlona. Plus heb ik aangegeven dat een speler van Duitsland die prijs toen meer verdiende dan Messi

16 juni 2015 om 15:09

Het zou hem sieren als hij de prijs die hij op het WK won terug zou geven, want dat sloeg ook al nergens op. Ee Gentleman zou zo een onterechte prijs terug geven.

16 juni 2015 om 15:20

Waarom Robben? Wat heeft hij in de knockout fase gedaan wat Messi niet gedaan heeft?

16 juni 2015 om 17:55

Messi is een klein mannetje dat bij Barcelona kan voetballen maar bij Argentinië is hij nauwelijks te bespeuren op het veld dan boos worden wanneer er gelijk gespeeld word, Messi mannetje de bal in rond en als je altijd wilt winnen dan moet je er wat aan doen en dat is scoren.

16 juni 2015 om 17:56

Is*

16 juni 2015 om 19:07

Op welke manier is dat een antwoord op mijn vraag?

Messi is ook maar een mens.

16 juni 2015 om 15:09

Dat is die volgens velen op vz niet. Wordt regelmatig god genoemd door de bezoekers hier.

Schandalig dat Messi met het grote Argentinië een 2-0 voorsprong weggeeft tegen het kleine Paraguay.
Argentinië gaat het toernooi ook niet winnen Brazilië gaat winnen.
En daarom zal ik Messi nooit beter vinden dan Maradona of Zidane die hebben zich overal bewezen Messi alleen bij Barcelona waar alles om hem draait.

16 juni 2015 om 15:13

Ja Messi moest in de verdediging gaan spelen?
Mensen verwachten ook nog dat hij 100% gaat spelen terwijl hij maar dan 50 wedstrijden heeft gespeeld voor Barca dit seizoen, zonder rust tussen de CL en Copa.. juist.

16 juni 2015 om 15:22

Daarbij ligt het tempo veel hoger, dan in de tijd Zidane en Maradona.

16 juni 2015 om 16:23

Waarom zeggen mensen altijd dat messi zich ergens anders moet bewijzen buiten barca??
Die gast heeft alles wat er te winnen valt gewonnen tal van individuele prijzen en teams compleet kapot gespeeld in zn eentje. Hij hoeft helemaal niks te bewijzen, als hij zich op zn plek voelt bij barcelona waarom zou hij dan naar een andere club moeten omdat jij niet overtuigd bent, ik zou dan maar wat wedstrijden kijken als ik jou was...

16 juni 2015 om 17:02

Nou dat is het niet helemaal. Ik zou hem graag eens in Italie of Engeland zien voetballen om te zien hoe het hem daar afgaat. Die competities zijn toch fysieker. En het niveau van de Engelse clubs liggen dichter op elkaar dan in Spanje.

16 juni 2015 om 17:06

Het stomme daarbij is ook nog eens dat je zoiets bij spelers als Gerrard, Xavi enzo nooit hoort. Dan zijn het (club)legendes. Is toch ook de omgekeerde wereld?

16 juni 2015 om 17:11

Jopie, ik denk dat hij zich in de CL ook tegen de fysiekere clubs heeft bewezen, de kampioenen van Engeland, Italie, Frankrijk zijn toch niet de minste. In voorgaande seizoenen en finales is die ook beslissend geweest tegen bijv. Man U.

16 juni 2015 om 18:05

Daar heb je natuurlijk gelijk in. Maar speel maar eens 38 wedstrijden in de PL waar de verdedigers kort op je zitten en fysiek ijzersterk zijn. Ik ben erg benieuwd hoe Messi dan een seizoen doorkomt. Minder goals? Meer blessures? Al begrijp ik natuurlijk heel goed dat hij graag bij Barca zou willen blijven.

16 juni 2015 om 18:55

Het zou wel leuk zijn om hem in een andere competitie te zien maar verwacht wel dat hij daar uit zal blinken. Als spelers als aguero, cazorla, silva en coutinho lukt, waarom hem dan niet. In de PL of seria a zou hij ook topscorer worden ongetwijfeld.

Het is ook nooit goed he met jullie hatertjes. Op het WK nam hij de motm awards gewoon in ontvangst en toen hoorde je dat hij het niet moest aannemen en dat het overdiend was. Nu neemt hij de award niet aan en dan is dat weer arrogant. Dit laat gewoon zien dat hij erg teleurgesteld is en dat zijn team voor een motm award gaat.

16 juni 2015 om 15:24

Ach laat ze toch. Zo zie je maar dat mensen praten hoe het ze uitkomt. Dit toont gewoon de klasse van Messi aan. Hij heeft liever dat het team wint dan dat hij MotM is. Kunnen velen nog een voorbeeld aan nemen.

16 juni 2015 om 15:32

Daarom wouw hij zo graag en spelers prijs van het WK hebben, die hij onterecht in ontvangst nam. Toen moest hij als een echte heer gedragen door de prijs terug te geven, nee dat deed hij niet omdat hij dat zeker belangrijker vond dan een WK winnen zeker?

Dat had hij na het WK moeten doen...

16 juni 2015 om 15:21

Messi wou de prijs van beste speler van het WK ook weigeren maar onder druk van zijn sponsor (adidas tevens hoofdsponsor van het toernooi) besloot hij hem toch maar te accepteren.
Bron BBC

16 juni 2015 om 18:57

Waarom zou hij zo'n grote prijs weigeren, tevens een van de weinige individuele prijzen die hij nog nooit won. Ik vond het meer dan logisch dat hij die aannam, en zeker als de sponsors aandrongen zoals sepp_jatter zegt

16 juni 2015 om 19:15

Messi wist zelf ook wel dat hij niet de beste was dat toernooi, hij speelde met momenten goed maar anderen waren gewoon beter. Als je naar de Fifa ranking (waarin alle statistieken zijn meegenomen ) kijkt zou Kroos de prijs hebben moeten winnen.
Blatter zelf vond het trouwens ook onterecht dat Messi de prijs kreeg.

16 juni 2015 om 19:40

Ja maar waarom zou je hem dan niet moeten aannemen. Het is een van de weinige individuele prijzen die hij nog nooit won. Moest chelsea de CL van 2012 weigeren omdat ze (naar mijn mening) niet de beste waren?

Als Ronaldo dit had gedaan, dan was hij een arrogant mannetje. Ik vind het arrogant van hem, die prijs neem je in ontvangst ondanks alles.

16 juni 2015 om 16:13

Ik zie hierboven toch genoeg mensen zeggen dat het arrogant van Messi is, onnodig om dan weer Ronaldo erbij te betrekken. Verder slaat het nergens op, bij het WK nam hij het aan en vond iedereen het onverdiend en slecht, nu neemt hij het niet aan en is het arrogant. Achja laat iedereen maar denken wat die wilt.

16 juni 2015 om 16:31

Ik lees ook genoeg mensen die zeggen dat het niet arrogant is van hem, daar reageer ik op. Dit zijn dezelfde fans die vooraan staan om te zeggen dat Ronaldo arrogant is, zodra hij zoiets flikt.

16 juni 2015 om 20:27

Nee, dan is die een slechte verliezer. Geldt ook in dit geval.

Held, wil liever dat het team iets wint dan hijzelf. Pure klasse deze man!!

Ik denk dat het ' akkefietje' na de rust hierom ging.
Messi: ' Wat zei die gozer eigenlijk? wie is hij überhaupt?'
Di Maria: ' Dat is onze trainer en hij zei dat jij vandaag wordt uitgeroepen tot Mom'
Messi: zijn reactie hierop hebben we op beeld kunnen zien

Kan me best voorstellen dat je niet zit te wachten op zo'n nietszeggende prijs als je net verloren hebt. Vind het ook raar dat mensen hier hem arrogant vinden, ik vind het juist aangeven hoe erg hij zit met het verlies van het team en dat veel belangrijker vindt dan een individuele prijs winnen.

16 juni 2015 om 16:23

De WK finale heeft ie verloren en deze wedstrijd heeft ie gelijk gespeeld. Je theorie gaat dus niet op in dit geval.

16 juni 2015 om 16:34

Een titel als beste speler van het wk en beste van de wedstrijd is compleet anders. Man of the match titels zal hij wel genoeg hebben maar de beste van het wk niet dus kan me best voorstellen dat hij die wel zou willen hebben en zo'n klein prijsje niet per se dus waarom gaat mn theorie hier niet op? Het kan toch best dat hij er erg mee zit?

16 juni 2015 om 16:36

Ik herhaal mezelf en hoop dat je nu wel snapt waarom je theorie niet op gaat, veel makkelijker kan ik het niet maken..

'de WK finale heeft ie verloren en deze wedstrijd heeft ie gelijk gespeeld. Je theorie gaat dus niet op in dit geval.'

16 juni 2015 om 17:09

Callmegod, Lacazette heeft gewoon gelijk hier. Totaal verschillende prijzen. Daarbij is de prijs voor beste speler van het WK als het goed is door Adidas uitgereikt, ofwel de sponsor van Messi. Ik denk dat die dan moeilijk nee kan zeggen. Terwijl, als je Messi volgt, je best mag aannemen dat hij ook toen geen zin had in die prijs en 1000 maal liever het WK had gewonnen.

16 juni 2015 om 17:29

nudel2, doe nou niet, zorg eerst dat je zelf goed voor de dag komt voordat je anderen gaat ' verdedigen'
Lancaster zegt dat hij net de wedstrijd heeft verloren terwijl hij gewoon gelijk heeft gespeeld en juist toen hij net de wedstrijd had verloren wel de prijs heeft aangenomen. Sorry jongetjes, zo ver ga ik met uitleggen. Ik kan het uittekenen maar hoop nou echt dat je deze simpele post kunt begrijpen. pffff... het is af en toe wat...

16 juni 2015 om 18:15

Je snapt toch wat ik bedoel met wedstrijd verloren, dat ze de overwinning weggaven. En je snapt toch ook wel dat een motm prijs totaal oninteressant is voor messi ondertussen en een beste speler van het wk hij nog nooit gewonnen heeft. Nadat messi gelijk speelde in de kampioenswedstrijd vierde hij het toch ook uitbundig terwijl hij niet won omdat het ook een grote prijs is.

16 juni 2015 om 18:27

..zucht..

16 juni 2015 om 18:30

Callmegod, het wordt door Lacazette ook al es gezegd maar de wedstrijd verloren daar bedoeld hij gewoon mee dat er een zekere overwinning is weggeven. Dus voordat je iemand gaat corrigeren denk zelf 2x na. Daarbij is zoals gezegd de prijs op het WK niet te vergelijken omdat dit door zijn eigen sponsor wordt gedaan. Dan kun je nog zozeer het niet willen ik denk dat een sponsor dan uiteindelijk bepaalt.

16 juni 2015 om 18:49

Dus je snapt niet dat een beste speler van het wk een veel grotere prijs is dan een motm prijs en tevens een die messi nog nooit gewonnen had?
Zucht.....

16 juni 2015 om 20:16

Hoe moeilijk kan iets zo simpel zijn... Zelfs hier had ik iets meer verwacht.. Maar kindertjes.. Jullie tijd is om en ik ga even verder

Dat is hetzelfde als de medaille omgehangen krijgen na het verliezen van de cl finale. Dat wil je ook niet. Vaak doen ze hem uit beeld dan weer af. Voetbal is emotie. Wat nou motm? Ze hebben niet gewonnen en hij heb de winnende niet gemaakt. Alsof ie dat op de schoorsteen mantel zou zetten. Wat denkte gij zelf?

16 juni 2015 om 16:34

Op de eerste plaats denk ik dat je een mooie avatar hebt en daarna hoop ik dat ik nooit op je verjaardag wordt uitgenodigd. Wanneer ik een cadeautje mee neem die niet bevalt wordt deze voor me neus de vuilnisbak in gemieterd.

Klein arrogant kind is het ook. En dan hebben ze het altijd maar over Ronaldo, nou Messi kan er ook wat van.

16 juni 2015 om 17:47

Ik snap het niet, hoe is het arrogant als je een Motm weigert?

16 juni 2015 om 18:51

Omdat hij een prijs weigert waarvan hij er tientallen van heeft nadat hij net een voorsprong weg gaf. Hij is gewoon boos dat hij niet won wat begrijpelijk is...

Ik heb 1 ding te zeggen. Toen Messi de award voor beste speler van het wk aannam, was hij arrogant want hij had hem aan James of Robben moeten laten. En nu hij deze award niet aanneemt, is het arrogant omdat hij het niet doet? Weten jullie het al...

Waarom reageert iedereen altijd gelijk bij dit soort artikels alsof het een feit is wat hier wordt geplaatst. Het is niet eens bevestigd.

Laat ook direct zien dat de Messi haters of misgunners, of hoe moet ik jullie noemen objectieven en kritische leden van Voetbalzone alles eraan doen om Messi in een verkeerd daglicht te stellen. Neemt hij iets in ontvangst dan heeft hij hem niet verdiend en is het corruptie, neemt hij hem niet in ontvangst omdat hij de teamprestatie belangrijker vindt dan zijn eigen prestaties is hij arrogant. Hij legt ook nog uit waarom hij hem heeft geweigerd en toch vinden veel leden hem arrogant? Waarom zou hij er over liegen om zo een wit voetje te halen bij de rest van de wereld? Of zou het hem daadwerkelijk wat interesseren hoe hij het met zijn land doet op deze copa america? #onbegrijpelijk

16 juni 2015 om 18:34

Mensen zijn nooit tevreden. Iedereen is ook bezig dat hij het maar elders moet laten zien, dan leid hij zijn land naar de WK finale en dan is het ook niet goed. Ditzelfde met zo'n prijs. Op het WK zal die die prijs ook niet hebben gewild maar je kan weinig anders als je eigen sponsor het uitreikt. En dan zitten ze wel te klagen als iemand iets zegt over hun Ronaldo. Kritiek kunnen ze niet verdragen maar uitdelen doet men maar al te graag.

17 juni 2015 om 02:20

@19messi33

Ik dacht dat iedereen hier op VZ en vooral in Nederland juist liefhebbers van Messi zijn en een hekel hebben aan alles rondom Ronaldo? Messi krijgt amper kritiek los of hij die verdient of niet en Ronaldo krijgt altijd kritiek los of hij dat verdient of niet.

Zie je dat echt niet?

Staat los van dit natuurlijk wat natuurlijk totaal niet boeit of Messi hem nou in ontvangst neemt of niet.

Wauw, dat hier zelfs discussies rond ontstaan... Die prijs betekent letterlijk niks. Als Messi hem niet wilt, wie kan het iets schelen.

De enigen die hier om zullen malen zijn de gokkers die op hem ingezet hadden (als je tenminste al kunt gokken op zo'n prijs haha).

Hij vond zichzelf dan niet zo MOTM kan toch gewoon dat je jezelf niet goed vind spelen en erg teleurgesteld door het resultaat natuurlijk

Motm prijzen zijn vaak onzin. Geen idee wie de jury is geweest in deze wedstrijd hoor, maar ik probeer me voor te stellen hoe ik zou reageren als ik na een teleurstellende wedstrijd wordt uitgeroepen tot motm...Ik denk dat t oa uitmaakt of het meteen na de wedstrijd is, of een uurtje of wat later. Anderzijds....stel Messi neemt de prijs wel aan. Wat voor reacties had dat opgeleverd?

En dan zeggen dat ronaldo voor zichzelf speelt... Triest ventje die messi

Top reactie. Schijt aan die prijs hebben en denken aan het team belang. Als je zo'n voorsprong weg geeft dan is die prijs niks waard. Ik vind er niks arrogant aan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren