Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zwaar geblesseerde Sandler moet Manchester City-debuut voorlopig uitstellen’

Laatste update:

Manchester City verzekerde zich in januari al van de diensten van Philippe Sandler, maar het lijkt erop dat the Citizens voorlopig geen beroep kunnen doen op het talent. De Stentor meldt woensdag namelijk dat de verdediger tijdens de laatste competitiewedstrijd van PEC Zwolle (een 6-0 nederlaag tegen AZ) een knieblessure heeft opgelopen die zwaarder blijkt dan gedacht.

De jeugdinternational sukkelde voor die wedstrijd al even met problemen aan zijn knie en raakte in het duel met de Alkmaarders echt geblesseerd aan het gewricht. De regionale krant stelt nu dat beide clubs in eerste instantie de ernst van het probleem niet in de gaten hadden. PEC bracht destijds naar buiten dat Sandler een scheurtje in de meniscus had opgelopen, maar niet onder het mes hoefde.

Manchester City stuurde de nieuwkomer echter in de vakantie naar Barcelona, waar hij een paar weken na de eerdere diagnose toch werd geopereerd. Door die ingreep eind mei ging Sandler plots een revalidatietraject van vijf à zes maanden in, waardoor het nog maar de vraag is of hij dit kalenderjaar nog zijn debuut kan maken voor zijn nieuwe werkgever.

Sandler werd dinsdag officieel gepresenteerd door the Citizens, die verder met geen woord hebben gerept over een blessure, terwijl PEC eveneens geen mededelingen heeft gedaan. De stopper is met een transfersom van minimaal 2,5 miljoen euro, een bedrag dat door mogelijke bonussen nog kan verdubbelen, de duurste uitgaande transfer ooit van de Blauwvingers. Dat record stond eerder nog op naam van Ben Rienstra, die drie jaar geleden voor 1,5 miljoen naar AZ vertrok.

Denk jij dat Philippe Sandler in de toekomst uit zal groeien tot basisspeler bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsof ie überhaupt ooit zn debuut zou maken!!
Gewoon handelswaar niks meer niks minder.

Aderlating voor Manchester City dit. Nu moeten ze snel een nieuwe centrale verdediger aankopen om deze blessure op te vangen.

1 augustus 2018 om 11:28

Wordt lastig dit op te vangen, ze weten dat ze nu voor iets mindere speler moeten gaan en denken aan Van Beek maar niveau Sandler is niet haalbaar meer ook niet voor City

Zonde om op die manier bij je nieuwe club te beginnen, maakt het er allemaal niet makkelijker op. Hoop dat die jongen snel kan herstellen om zich zo te gaan ontwikkelen, gun het hem wel.

Blijft toch een raadsel hoe één club of dokter een diagnose stelt om er vervolgens achter bij een andere dokter te komen dat het ernstig is.

1 augustus 2018 om 10:11

Dingen worden nu eenmaal gemist. Ik heb jaren met knieproblemen rondgelopen, meerdere dokters gezien waaronder specifieke sportdokters tot er een erbij uitkwam dat het probleem niet in de knie zelf zat maar in de pees die over de knieschijf loopt

1 augustus 2018 om 10:56

Leicester

Medische wetenschap is geen wiskunde. En een medische diagnose is nu eenmaal een bijzonder lastig proces waarbij je meestal op basis van een aantal indirecte aanwijzingen moet proberen vast te stellen wat er nou precies aan de hand is. Dus dat diagnoses uiteen lopen is niet heel raar.

Allereerst heel vervelend voor die jongen dat hij deze blessure heeft en onder het mes moet.

Maar op zich is dit dus wel een voorbeeld, van kansen pakken wanneer je ze krijgt. Er wordt altijd gezegd dat mijn langer in NL moet blijven, maar bij bijvoorbeeld blessures weet je nooit of men op een bepaald niveau terugkomt.

Je moet het zo zien. In dit voorbeeld heeft hij nu zijn transfer, met bij behorend mooi salaris en heeft PEC een mooi bedrag gehad. Waarschijnlijk zouden ze dit eind 2018 niet meer ontvangen (na zo n zware blessure).

Puur voor de centjes en de zekerheid is zo n stap, (te) vroeg naar het buitenland dus helemaal te begrijpen

Het is maar te hopen dat hij ooit nog op zijn oude niveau terug komt van deze blessure, en kan laten zien waarom MAN City hem gehaald heeft.

Even los van deze blessure, ben ik wel heel benieuwd wat Mancity met hem van plan is. Hij zal niet veel aan spelen toekomen, dus wel interessant waaraan hij verhuurd zou gaan worden. Maar zijn blessure kan hierin natuurlijk wel een streep door de rekening gaan vormen, want wie gaat er nu een geblesseerde speler huren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren