Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marciano Vink: ‘Feyenoord moet hem kopen en een jaartje fit laten worden’

Laatste update:

Marciano Vink ziet een terugkeer van NEC-verdediger Philippe Sandler bij Feyenoord wel zitten, zo zegt de analist van ESPN in Voetbalpraat. Wel zou de voormalig middenvelder de 27-jarige Sandler eerst nog een jaartje stallen in Nijmegen, zodat de Amsterdammer topfit aan zijn tweede termijn in De Kuip kan beginnen.

Feyenoord nam Sandler in januari 2022 transfervrij over van Manchester City. De lange verdediger speelde uiteindelijk slechts 51 minuten in Rotterdamse dienst, verdeeld over 2 optredens. In De Kuip had de mandekker wederom veel last van blessureleed. Mede daardoor liet Feyenoord Sandler acht maanden later alweer transfervrij gaan, waarna hij tekende bij NEC.

In De Goffert laat Sandler zien nog altijd een uitstekende verdediger te zijn. Met name dit seizoen is de rechtspoot ijzersterk bezig bij de nummer zeven van de Eredivisie. Sandler ligt bij NEC nog tot medio 2025 vast. Transfermarkt schat zijn marktwaarde momenteel op slechts 1,8 miljoen euro.

De analisten in Voetbalpraat zijn van mening dat Feyenoord opnieuw moet aankloppen bij Team Raiola, het management van Sandler. ESPN-commentator Teun de Boer gooit het balletje op. “Sandler is heel erg blessuregevoelig geweest, maar dit seizoen zie je dat hij daar doorheen komt. Hij is steeds vaker gewoon negentig minuten inzetbaar.”

De Boer gaat verder. “Als hij fit blijft, zou hij een stap kunnen maken naar een grotere club. Dat zou hij denk ik wel aan moeten kunnen, toch?” Vink is in eerste instantie voorzichtig. “Hij heeft alles om een hele moderne verdediger te zijn, hij is destijds niet voor niets naar City toegegaan. Die hebben dat ook in hem gezien. Helaas is hij in een blessuretraject terechtgekomen, waar je lastig uitkomt.”

“Ik denk dat het heel verstandig voor hem zou zijn om hierna nog een seizoen NEC eraan vast te plakken. Hoe fitter hij is, hoe sterker hij is en hoe meer zijn kwaliteiten naar voren komen”, aldus Vink, die zelf met een creatieve constructie op de proppen komt nadat presentator Wouter Bouman Feyenoord noemt. “Feyenoord kan hem inderdaad kopen, om hem nog een jaartje fitter te laten worden bij NEC.”

Sinds zijn komst naar NEC speelde Sandler 42 officiële wedstrijden voor de Gelderse club. Het jeugdproduct van Ajax werd de afgelopen weken eveneens gelinkt aan zijn jeugdliefde. Onder meer Wesley Sneijder, analist in Veronica Offside, ziet in Sandler een versterking voor de Amsterdamse recordkampioen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord heeft hem 3 jaar geleden al een jaar fit laten worden. Goede verdediger, maar te vaak geblesseerd voor een topclub.

29 februari 2024 om 13:22

Eens, fysieke gesteldheid is ook een kwaliteit. Eentje die nodig is in de top en waarover hij niet lijkt te beschikken.

29 februari 2024 om 14:09



Dat is zeker waar. Maar waarom is Justin Bijlow éã©n van de aanvoerders van Feyenoord en nog steeds speler van Feyenoord?

29 februari 2024 om 14:09

@oenieboy, hij heeft 10 potjes gemist in het laatste 1,5 jaar. Niet fantastisch, maar ook niet heel dramatisch toch?

Maar relevanter, Feyenoord heeft met Beelen, Trauner en Geertuida 3 man die daar kunnen spelen. Lijkt mij meer dan genoeg toch?

29 februari 2024 om 14:49

Precies, plus dat hij dan al tegen de 30 loopt als hij eindelijk eens minuten kan maken bij Feyenoord.

29 februari 2024 om 15:10

Dan kun je Bijlow idd ook maar beter weg doen..

Is hij dan fit genoeg om op de bank te zitten? Want hij gaat zich never nooit in de basis spelen. En jonger wordt hij niet.

Ze hebben toch Beelen al? Ik vind het meer iets voor PSV of Ajax.

Speel je straks met Bijlow, Trauner en Sandler driekwart met je wisselspelers. Met Beelen hebben we nu een toptalent en Hancko heeft net verlengd. No thanks.

29 februari 2024 om 13:44

Het is maar de vraag of Hancko blijft natuurlijk, genoeg clubs die achter hem aan zullen zitten. Maar Hancko zal dan wel vervangen worden door een aankoop van grotere naam dan Sandler, anders gaan ze wel erg achteruit.

29 februari 2024 om 14:10

Als Hancko vertrekt, krijg je voldoende knaken om weer een nieuwe speler te halen die stukken beter is dan de blessuregevoelige Sandler inderdaad.

29 februari 2024 om 14:59

Zoals Sutalo op papier een stukken betere speler was ;-)! Om maar aan te geven dat iets wat van ver komt niet perse beter is.

We hebben hem helemaal niet nodig... We hebben zelf Beelen al en die laat inmiddels zien de fysieke belasting aan te kunnen.

29 februari 2024 om 13:37

Idd , gewoon lekker bij nec laten ballen. Zonder enorme druk genieten van het voetbal, voor ons een hele belangrijke speler.

Volgens mij heeft Feyenoord met Trauner en Beelen twee goede opties voor nu en de toekomst als RCV. Sandler is voetballend misschien wel een van de beste centrale verdedigers van de Eredivisie (ik ben niet geheel objectief), maar heeft zijn fysieke gesteldheid niet meegehad de afgelopen jaren, maar had bij NEC vooral pech met niet-voetbalgerelateerde oorzaken voor zijn blessures. Nu heeft hij weer een hoop duels achter elkaar gespeeld en wat naast zijn spel opvalt, is zijn fitheid. Morgen is wat betreft een stap naar topclub (of club die Europees speelt) een belangrijke graadmeter: kan Sandler twee dagen na een duel van 120 minuten opnieuw presteren?

is toch gewoon een prima speler voor NEC? ik snap niet zo waarom deze jongen naar een nederlandse topclub toegepraat wordt.

29 februari 2024 om 14:50

Nou als ‘prima voor NEC’ zou ik hem niet willen omschrijven, eerder met afstand de beste verdediger die de laatste +\- 15 jaar in de Goffert heeft gespeeld. Dat analisten hem naar topclubs praten snap ik enerzijds wel omdat Sandler daar absoluut de technische en tactische kwaliteiten voor heeft maar anderzijds is hij erg blessuregevoelig maar zal NEC voor hem wel de hoofdprijs vragen.

Een 27-jarige kopen en nog een jaartje ergens anders stallen. Dan zou ik misschien toch eerst de andere opties van de scoutingslijstjes afgaan. Vanuit perspectief van Sandler zou dit ideaal zijn maar vanuit andere clubs toch niet zo best.

Ik vind Sandler wel wat voor PSV. Is beter dan Ramalho, perfect voor in de Eredivisie en in de CL kun je dan altijd Schouten nog achterin zetten.

Blessure gevoeligheid is wel een nadeel natuurlijk, maar als je hem niet alles laat spelen moet dit wel te managen zijn lijkt me.

29 februari 2024 om 18:12

Sandler is bezig aan een geweldig seizoen hoor, maar juist bij PSV hebben ze hem nu niet zo heel hard nodig denk ik aangezien een verdediger die het vuile werk opknapt een must is voor PSV nu en dan vooral één die niet blessuregevoelig is. Niks is zo irritant als spelers die geblesseerd raken als ze het net goed doen en zeker achterin niet waar je zoveel mogelijk vastigheden wil inbouwen. Ik weet wel dat Sandler nu ook fit is, maar dit is het eerste seizoen dat dat voorkomt op zijn 27e (!). Daarnaast weet ik niet wat ze bij de medische staf van PSV doen, maar daar krijgen spelers altijd een terugval of raken ze meteen weer geblesseerd, dus ook wat dat betreft zou dat niet handig zijn.

Als PSV nog een bekende verdediger wil halen ben ik zelf behoorlijk voorstander van St. Juste die in januari gelinkt werd aan PSV. Die lijkt me precies passen voor het spelletje van Bosz en heel complementair aan Boscagli. Ik weet niet hoe snel Sandler bijvoorbeeld is, maar St. Juste is ook pijlsnel voor een centrale verdediger en dat kan PSV ook wel gebruiken. Daarnaast zit hij dit seizoen veelvuldig op de bank bij Sporting, dus al te duur zal hij ook wel niet zijn.

Dit zegt meteen al waarom ze het niet moeten doen: 27-jarige Sandler.

Ik heb even snel gekeken hij heeft 73 wedstrijden + een handvol bekerwedstrijden op het hoogste niveau. Zal allemaal te maken hebben met zijn blessures en laatbloeier of welk argument je ook wilt pakken.
Maar ik zou gaan voor een speler van max 24 die je meteen op kunt stellen ipv een 27 jarige nog een jaar verhuren. Hilgers ben ik zelf wel fan van.

Sandler doet het wel uitstekend bij NEC. Dus een stap hoger zit er nog wel in, AZ of Twente misschien een optie?

Dus Feyenoord moet een 27-jarige speler - die blessuregevoelig is - kopen, een jaartje verhuren en vervolgens terughalen wanneer hij ruim 28 is om vervolgens op de bank te zetten?

Marciano, toch!

29 februari 2024 om 15:51

Laten we hem inderdaad kopen (zal wel enkele miljoentjes kosten), een jaar bij NEC laten blijven en dan zwaar geblesseerd terugkrijgen. Dat zou een mooie zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren