Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zondag telt maar één ding en dat is de overwinning'

Laatste update:

Zondagmiddag staan er twee voetbalvrienden tegenover elkaar in de Amsterdam ArenA. Frank de Boer en Phillip Cocu speelden beiden meer dan honderd interlands voor het Nederlands elftal en deelden een kamer op trainingskampen van Barcelona. Momenteel zijn zij de hoofdtrainers van Ajax en PSV en hopen zij zondag een belangrijke stap richting een eventuele landstitel te zetten.

/

De Boer spreekt van een aparte ontmoeting: "We hebben naast elkaar op de bank gezeten als assistent bij het Nederlands elftal en we zijn heel vaak samen op vakantie geweest, zowel met als zonder kinderen", zegt de coach tegen AjaxTV. "Vooral in Barcelona hebben we elkaar goed leren kennen. We sliepen vaak op dezelfde kamer tijdens trainingskampen en woonden ook in dezelfde straat, op driehonderd meter afstand van elkaar. Er was altijd een hele goede klik tussen onze vrouwen en tussen Phillip en ik. Dat is eigenlijk steeds beter geworden."

De voormalig verdediger en middenvelder stonden al eens eerder tegenover elkaar, toen De Boer coach was van Ajax A1 en Cocu assistent was bij de hoogste jeugdploeg van PSV. "We wonnen toen met 3-0, dat was wel een beetje geflatteerd", weet De Boer nog. "Maar voor die uitslag teken ik zondag, ook als het weer geflatteerd is. Het is wel apart dat we nu allebei de verantwoordelijkheid hebben over een hele grote club. Maar zondag telt eigenlijk maar één ding en dat is de overwinning."

Hoe eindigt de topper tussen Ajax en PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb er wel vertrouwen in. Ajax speelt niet met haar sterkste opstelling, en ondanks dat ze een goede reeks achter de rug hebben denk ik dat PSV hier voor een stuntje kan zorgen.

23 maart 2012 om 12:24

Het feit dat je het een stunt noemt neemt aan dat jij Ajax als favoriet bestempelt.

23 maart 2012 om 12:26

Hoeft niet, als psv met grote cijfers wint is het ook een stunt te noemen (wat ik overigens niet zie gebeuren) Pfff.. ben nu al zenuwachtig.

23 maart 2012 om 12:27

Ja, tuurlijk is Ajax de favoriet. Ze spelen thuis in de Arena en staan boven Psv.

23 maart 2012 om 12:29

Abubakari@
De clubs van vergelijkbaar niveau, maar Ajax speelt thuis dus zijn dan meestal de favoriet.
Zoals je aan mijn naam kunt zien hoop ik natuurlijk op een positief resultaat voor Psv, maar eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik altijd voor de club ben die tegen Ajax speelt (behalve als het in het voordeel van PSV zou zijn als Ajax wint)

23 maart 2012 om 12:32

@wilshere,
Dan ben je toch niet automaisch favoriet.

23 maart 2012 om 12:35

PSV is bijna altijd heer en meester in de Arena.
Ik zeg dat hun dan ook favoriet zijn.

23 maart 2012 om 12:46

haagsepsv:

Wat is dat nou voor reactie,bent altijd voor de tegenstander van ajax??? dus jij wilt dat ajax degeradeerd en dan een comp zonder ajax? pfffff dat zou pas een flut competitie worden!! ik snap wel dat je afgunst hebt want wij zijn en blijven groter dan psv ooit kan worden!! Maar dat betekend niet automatisch dat ik altijd voor de tegenstander van psv ben.............kleinzerig......... Calimero!!

ik denk dat het zondag een hele zware pot word, ajax is favoriet omdat we 6potjes oprij hebben gewonnen,met alle respect dat was tegen,nac,nec,rkc,excelsior,ado en nog een matig teampie!!! Nee wij zijn niet de favoriet kijk maar naar wat we neer kunnen zetten op het veld aan spelers

23 maart 2012 om 12:52

@sparta!
PSV altijd heer en meester tegen ajax? Het is 5 jaar geleden dat psv in amsterdam gewonnen heeft.

23 maart 2012 om 12:58

4-1 4-1 0-0 niks heer en meester laatste jaren

23 maart 2012 om 13:05

@ fatbastard

Feit is wel dat Psv vaker in de Arena van Ajax heeft gewonnen dan andersom. Een opmerkelijke statistiek maar het zegt natuurlijk niets voor zondag. Zondag durf ik niks over te voorspellen aangezien van alles kan gebeuren. Ik ga daarom voor een veilige oplossing, een gelijkspel.

23 maart 2012 om 13:56

ik vind in ieder geval wel dat je ballen hebt om er voor uit te komen dat jij 1 van die trieste mensen bent die voor iedere club is die van Ajax wint of er tegen speelt , echt triester kun je gewoon niet wezen !! jij bent ook zeker zo'n capuchon persoon

23 maart 2012 om 14:29

PSV speelt zondag zijn 25ste uitduel met afcajax in de Arena. Balans in 24 eerdere duels: W11 G3 V10

In Eindhovens voordeel. Heer en meester kan je niet zeggen, echte angstgegner daarentegen wel.

23 maart 2012 om 15:56

Sinds 2008 heeft psv niet meer gewonnen in de Arena

Ken de feiten

23 maart 2012 om 16:28

Ook een beetje triest van jou dat je het je zo aantrekt. De reden dat zoveel mensen een hekel hebben aan cristiano en niet aan messi, is dat je van cristiano bang bent dat ie je vriendin inpikt. Als messi naast je vriendin in de kroeg staat doet je dat helemaal niks. Zo is het ook met Ajax en Psv: Psv is klein, lelijk en goed, Ajax is mooi en groot en goed. Vandaar dat deze jongen zo een afgunst heeft jegens ajax

23 maart 2012 om 17:29

@ Wilshere
Gezien de onderlinge resultaten sinds de bouw van de Arena heb ik goede hoop

23 maart 2012 om 17:33

@21071984

-nac, Nec, Rkc, Excelsior, Ado en nog een matig teampie!!!-
En jij hebt echt respect voor de tegenstander zeker?

23 maart 2012 om 18:52

Ik zou je aanraden de laatste 5 thuiswedstrijden van Ajax tegen PSV er op na te slaan. PSV won enkel een van de laatste wedstrijden dat Ajax thuis tegen ze speelde: 2008. Verder speelden ze er een gelijk. In die wedstrijden won Ajax er 2 met 4 - 1.
Dus als je zo'n individu bent die graag het verleden erbij haalt, dan zou ik mij eigenlijk wel een beetje ongerust gaan maken.
Nee, elke Ajax - PSV clash is er een op zich.
Ajax grootste voordeel: de recente prestaties en dat ze thuis spelen.
PSV grootste voordeel: Ajax mist veel basis spelers.

23 maart 2012 om 22:05

Onzin zit 1 puntje verschil tussen dus verwaarloosbaar bij een onderling duel, Zowel Ajax als PSV hebben voor en nadelen.

Ajax voordeel
ze spelen thuis
Draaien redelijk laatste tijd
verdediging staat beter laatste tijd

Ajax nadeel
ze missen erg veel spelers
voorhoede is niks van over
spelen veel talenten uit de jeugd ( voordeel is wel kunnen redelijk onbevangen spelen want je kan geen torenhoge verwachtingen van ze hebben)

PSV voordeel
completere selectie
draaien ook weer beter sinds de trainers wissel

Psv nadeel
Ze spelen uit
publiek van Ajax zal tegen PSV meer als 12de man achter hun club staan als tegen bv Rkc
Druk op PSV is naar mijn mening toch iets groter ook aangezien de grote uitgaven aan transfers

kortom er is geen overduidelijke favoriet aan te wijzen dus een overwinning van wie van de 2 zal ook geen stunt te noemen zijn. ( buitenom als er een moster score komt natuurlijk wat ik niet verwacht en ook niet hoop aangezien ik Ajax niet in staat acht veel te scoren en daar PSV toch iets meer voor in staat acht.)

Dat geldt voor beide teams! Het zal een harde wedstrijd worden met hopelijk veel doelpunten.

Ik vind dit trouwens wel echte brave trainerspraat, iedereen gaat toch voor de winst. Helaas hoor je geen spectaculaire interviews meer.

23 maart 2012 om 12:23

Vorige editie was 2-2 toch? Dus opzich wel veel goals. Verwacht zelf dat het weer een gelijkspel wordt. Ajax heeft vertrouwen en PSV is weer de oude aan het worden. Beide dus wel wat vertrouwen, alleen het wordt aftasten zondag, want beide willen niet verliezen!

23 maart 2012 om 13:50

Vorige ontmoeting was inderdaad 2-2, maar dat was in Eindhoven. Laatste keer in Amsterdam, vorig seizoen, was het 0-0.

Zondag telt maar een ding inderdaad , jullie zullen niet veel doelpunten tellen. 0-3 Psv.

23 maart 2012 om 12:28

nou ik heb er een paar voorbij zien komen maar dit is wel het slechtste, meest vergezochte woordgrapje dat ik gezien heb, hulde/

23 maart 2012 om 14:17

Ajax 0-10 Psv
Nu hulde voor mij ajb ;

Nee serieus ik denk een zwaarbevochten 1-2 :D

Dit wordt een gelijk spelletje F.de boer zegt":we moeten winnen ,naast hem zegt Cocu hetzelfde.

Normaliter telt vaak de wijze waarop wordt gewonnen, maar nu telt alleen de overwinning. Al zou ik natuurlijk vooraf tekenen op een overwinning in stijl. Bezorg PSV alsjeblieft een lange terugreis en behoud die punten in Amsterdam Frank ;

Ik denk eerlijk gezegt dat het 2-2 wordt. Ik zie Ajax of PSV niet echt zo goed spelen dat de 1 veel beter is dan de andere.
Beetje saai voetbal maar altijd goals.

Zou een gelijkspel voor ajax al knap vinden.
Zonder 6!! basisspelers(janssen,boilesen,vd wiel,sigthorsson,boerrigter en sulejmani) is het al heel knap dat ze nog meedoen.
Heb het gevoel dat psv weer bloed ruikt.
Zal een mooie open pot worden

Een voetbalcoach die voor de drie punten gaat, het is toch wel spectaculair nieuws.

Ik zeg de laatste tijd bij iedere wedstrijd dat het lastig gaat worden voor Ajax omdat er zoveel belangrijke spelers geblesseerd zijn en er niet al te veel kwaliteit op het veld rondloopt afgezien van Vertonghen, Alderweireld, Anita en Eriksen. Maar toch weten ze nog mee te doen om te titel! Ik durf er dus geen zinnig woord meer over te zeggen.

Ik zou zeggen. Zet Ebecilio op rechts en hoop erop dat hij weer 3 ballen erin schiet met zn chocoladebeen

Lalalalalalala Ajax Amsterdam!

Oh wat heb ik hier een zin in zondag. Lekker vroeg heen en alvast een biertje doen bij de Arena in het zonnetje en hopelijk een leuke wedstrijd met een goede afloop voor ons

23 maart 2012 om 12:38

En natuurlijk de 1e helft van de Next Gen series bekijken! Inter - Ajax..

23 maart 2012 om 14:41

Het wordt in zijn geheel uitgezonden in de Arena toch?
Dus tweede helft kan je in de Arena kijken!

23 maart 2012 om 18:57

Wel lullig dat een gedeelte van die wedstrijd wordt gespeeld gedurende een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar voor het eerste natuurlijk.
Ik geloof dat menigeen de mini CL finale ook graag in zijn geheel had willen zien. Zou Ajax die wedstrijd op het scherm laten terwijl ze live spelen tegen Psv?

Deze wedstrijd is simpelweg niet goed te voorspellen, er spelen zoveel factoren mee! Hopen dat mijn cluppie aan het langste eind trekt, het zal me toch een zware partij worden zeg. Leuk verhaaltje van twee voetbalhelden van welleer..

Ik ben in ieder geval ontzettend benieuwd naar deze wedstrijd! Een op volle oorlogssterkte selectie van PSV tegen een elftal van Ajax waarbij de hele voorhoede en halve achterhoede/middenveld mist. Als Ajax dit wint zegt het zoveel over de kwaliteit van De Boer en hoe hij weet om te gaan met een ''gehandicapte'' selectie.

Als ik eerlijk ben zie ik PSV op basis van kwaliteit winnen, maar aangezien vak 410 hier voor wederom een echt spektakel gaat zorgen aangezien Ajax het thuisvoordeel heeft zie ik toch Ajax hier winnen. Het gaat in ieder geval heel interessant worden!

Hoe graag ik het ook zou willen, zie ik het toch somber in.

De verdediging is er niet op vooruit gegaan, en voor de mensen die denken van wel zou ik de afgelopen wedstrijden tegen herenveen er nog eens bij pakken..als je eens ziet hoe makkelijk ze door onze defensie komen, dat is echt ongelofelijk. Afgelopen 2 wedstrijden hadden we het geluk van de wereld dat ze het niet afstrafte, want we hadden beiden gewoon kunnen verliezen.

En het feit dat Ajax me zoveel blesures nog steeds volop meedoet om de titel, kan je niets anders dan respect voor hebben. Het Publiek zal dit aanschouwen als DE wedstrijd voor het kampioenschap, dus hoop dat we toch met die druk om kunnen gaan.

Hoop op een overwinning , maar realistich gezien denk ik dat 3-1 voor Ajax op zijn plaats is.

23 maart 2012 om 12:52

Ajax is kwalitatief bijzonder slecht, zou een schande zijn als PSV verliest van dit armoe-ajax hoor. Dus waar jij dat pessimisme vandaan haalt?

23 maart 2012 om 12:58

Vandaar dat ze 2e staan?

Ik zou de hele ajax verdediging zo willen ruilen voor die van ons.
Ajax heeft de afgelopen wedstrijden wat ''makkelijkere'' wedstrijden gehad, maar die moeten ook gewonnen worden, en als ze dat dan doen met 65% balbezit elke wedstrijd vind ik dat toch wel goed.

Ik vind onze aanval en middenveld kwalitatief beter, en hoop ook dat we winnen. Maar ik ben bang dat onze verdediging ons nekt.

23 maart 2012 om 12:59

Hij is gewoon rëeel.. Ik kan niet anders zeggen dat ik dit erg sportief en eerlijk vind dat hij dit zegt als hij dit denkt!

23 maart 2012 om 13:03

Ja inderdaad, maar Ajax heeft nu een rete-makkelijk programma achter de rug. En vanaf zondag krijgt Ajax het moeilijkste programma van alle titelkandidaten, terwijl PSV nu de makkies gaat krijgen, behalve AZ. Aannemelijk dus dat PSV nu de punten gaat pakken en Ajax de punten zal laten liggen.

Let maar op Ajax blijft absoluut niet op de 2de plaats staan, die zakken nog wel naar plaats 4, Psv, AZ en Twente zijn allemaal sterker dan Ajax.

Voor Ajax is het echt noodzaak om van PSV te winnen, anders is de kans gewoon veeel te klein om kampioen te worden.

23 maart 2012 om 13:10

Het probleem is dat we het altijd denken na de winterstop, en telkens winnen ze weer.. er is gewoon niks over te zeggen hoe de competitie gaat eindigen.

Wel een punt dat Ajax het moeilijkste programma heeft, maar tegenwoordig zegt dat ook niks meer. We zullen het zien!

23 maart 2012 om 14:45

Wat is er moeilijk aan het programma van Ajax dan?

Daarnaast, dat ze een moeilijker programma hebben, dat zegt toch niks over deze wedstrijd? Deze wedstrijd staat op zich.

Daarnaast is het flauwekul dat je denkt dat Ajax wel 4de zal worden. Ze kunnen namelijk alleen maar beter worden aangezien geblesseerde spelers weer terug zullen keren.

23 maart 2012 om 15:09

Laat je niet voor de gek houden, dit doet hij expres.
Hij kan beter zijn naam in Praatjesmaker veranderen;

Dit soort zielige figuren heb je hier nu eenmaal.

23 maart 2012 om 15:22

Ja ach knul, vanaf je toetsenbordje is het makkelijk iemand uit te maken voor zielig figuur he?

Als jij hier zit om serieus te discussieren op dit forum waar het altijd een welles-nietes discussie is, zegt dat meer over jou dan mij. Het niveau blijft hier bijzonder laag dankzij mennekes als jij, maar goed ik heb mn punt in de vorige post uitgelegd.

23 maart 2012 om 15:37

Op papier heeft Ajax nog één van de makkelijkste programma's van de titelkkandidaten. Maar ja met zo'n gehavend team mag je inderdaad wel blij zijn as je vooronde champions-league speelt!

23 maart 2012 om 15:37

Sorry praatjesmaker,

Ik heb me vergist in jou hoge niveau!

Termen als " armoe-ajax" zijn heel normaal en absoluut niet denigrerend.

23 maart 2012 om 16:53

Nee, is het ook absoluut niet... Maar we kunnen hier allebei een heel lulverhaal aan vast breien. Ik durf te wedden dat menig Ajacieden diep in hun Ajax hart weten dat dit Ajax het allerslechtste in jaren is, dat ik het dan armoedig noem is dan ook een beetje op zijn plaats. Ik kan natuurlijk niet ontkennen dat Frank het tot nu toe goed voor elkaar heeft met dit subtop-ajax om op het moment de 2de plaats te bezetten, maar het moeilijke programma komt eraan.

Natuurlijk word het niet toegegeven dat Ajax kwalitatief gewoon een drama is, maar als PSV zondag van Ajax wint dan zal het echt neit aan Ajax liggen maar aan het kwaliteitsverschil. Als Ajax wint dan zou dat een schande zijn van PSV uit.

23 maart 2012 om 19:07

Sorry praatmaker, maar jij stelt iets over individuen achter een toetsenbord?
een beetje hypocriet vindt je niet?
Jij begint zelf met je eerste commentaar: Ajax is kwalitatief bijzonder slecht, zou een schande zijn als PSV verliest van dit armoe-ajax hoor. Dus waar jij dat pessimisme vandaan haalt?

En dan verwacht jij dat wij jou met respekt behandelen en dat wij moeten denken dat jij ook maar iets van niveau hebt. Als je wat volwassener was, of tenminste volwassener posts plaatst, dan lukt dat misschien. Maar alleen kleine jongetjes met weinig ervaring plaatsten normaal gesproken zulke kinderachtige opmerkingen.

De "normale" forumleden beargumenteren hun opmerking een beetje sterker en minder a-sociaal.
Hoe gaat dat gezegde ook weer? zoals de waard is......................

23 maart 2012 om 19:27

Tja, als jij je nu ineens op je teentjes getrapt voelt. Ik zeg toch niks respectloos, ik plaats mijn mening op een publiek voetbalforum. Dit zijn geen kinderachtige opmerkingen.

Als je hier een mening plaatst wat negatief over Ajax is, dan word je hier afgeschreven als hater, troller of dat je gewoon geen verstand hebt van voetbal. Face the facts, Ajax is kwalitatief een armoedig ploegje met weinig voetballend vermogen en inzicht. Er staan een stel jonge A1 voetballers op het veld. Hoe durf jij dan in vredesnaam te beweren dat ik iets respectloos plaats??

Ik denk dat deze wedstrijd op het middenveld beslist zal worden, aangezien de verdediging van PSV zwakker is dan die van Ajax, maar de aanval van PSV weer sterker dan die van Ajax op dit moment!
Ik hoop op een overwinning van Psv, maar een gelijkspel kan ik ook wel mee leven!
Hoop in ieder geval op een mooie pot voetbal!

23 maart 2012 om 12:41

Vertonghen moet gewoon vaak inschuiven. Matavz of Toivonen zullen vast niet meelopen. Nadeel is wel de snelle counter bij bal verlies.

23 maart 2012 om 13:38

Zal waarschijnlijk ook niet nodig zijn. Matavz jaagt de verdedigers op en het middenveld van PSV blijft in de wedstrijden onder Cocu net wat compacter, zodat de ruimtes daar vrij klein zijn.
Als Vertonghen daar constant in gaat schuiven gaat dat een aantal keer tot balverlies leiden en kan PSV er rap uit komen. Bovendien worden de verdedigende taken van de middenvelders (zoals meteen omschakelen bij balverlies) prima uitgevoerd de laatste paar wedstrijden.
Vooral met een speler als Kevin Strootman erbij denk ik dat PSV op het middenveld nog wel eens een klein overwicht kan hebben.

Ik voorspel een gelijkspel, maar als supporter hoop ik natuurlijk dat PSV wint!

ik teken voor een gelijkspel, twee concurrenten die punten verliezen. Maar ben bang dat PSV weer ouderwets gaat huishouden in de Arena, zoals ze vele jaren hebben gedaan.
Eerst maar eens zien of wij de punten in Alkmaar kunnen houden.
Heb er zin in!

23 maart 2012 om 13:00

Wat versta jij onder ouderwets huishouden? De laatste keer dat Psv won is alweer 4 jaar geleden, vervolgens hebben ze nog 2 keer op de broek gehad met 4-1. Onderling heeft Ajax ook 9 keer meer gewonnen dan Psv. Nee ik denk niet dat Ajax dit zo voor het einde van de competitie uit handen gaat geven.

23 maart 2012 om 13:09

Die 2x 4-1 waren beide erg geflatteerd, zeker omdat Ajax toen de mindere was vooral in 2010.

23 maart 2012 om 13:24

Of het geflatteerd was ga ik verder niet op in maar wat zou dat uitmaken? Blijkbaar kan Ajax het thuis dan toch beter opbrengen om de winst binnen te slepen. Uit eindelijk is dat altijd wat telt, zeker in dit soort wedstrijden en al helemaal als je met een gehandicapt elftal het veld in gaat.

23 maart 2012 om 13:54

@ Peskens-psv

Als je met 4-1 wint, ben je gewoon de betere ploeg hoor. Het kan dan wel geflatteerd zijn, maar een verdiende overwinning was het sowieso.

23 maart 2012 om 16:21

precies wat ik bedoelde met ouderwets, zoals in de eerste 10 jaar van de Arena vaak gebeurde in competitiewedstrijden. Sinds de opening heeft Ajax 9 keer verloren, 3 keer gelijk en 3 keer gewonnen.
Ik hoop uiteraard op het vierde gelijkspel......

23 maart 2012 om 16:56

Ok duidelijk maar ik vind dat persoonlijk niet zo relevant. Ik spreek liever over het gemiddelde van de laatste jaren, en die zijn weer in het voordeel van Ajax. Is ook meer in verhouding dan de wanneer we nog verder het verleden induiken.

Zo kan je elke club wel periodes toedichten. Op basis van de laatste jaren en dit seizoen verwacht ik dat Ajax gewoon gaat winnen.

23 maart 2012 om 19:10

Dat moet wel heel ouderwets gaan worden jipxxx, want PSV heeft voor het laatst in 2008 in de Arena gewonnen. Niet veel over van de spelers die er toen opgesteld stonden, dus ik weet niet zeker hoe relevant dat allemaal zal zijn.

Hopen dat Ajax het oppertunisme van de PSV aanhang afstraft zondag, kan de term het cocu effect ook weer meteen teniet worden gedaan.

Maargoed er staat een kwalitatief (en financieel) een beter psv op het veld door het gemis van de basisspelers van Ajax, dat het een lastige wedstrijd word.

De mentaliteit en het spel van Ajax zoals tegen Manchester (of de kampioenswedstrijd van vorig jaar)
=
3 punten naar Amsterdam!

toch wel heel mooi twee vrienden als hoofdcoach bij een topclub en dan zo een belangrijke wedstrijd, ik kijk ernaar uit maar baal wel van 16:30

Ik hoop dat er ook eens wordt opgehouden met het wijzen naar Mertens met de uitdrukking kampioenswedstrijd.
Hij heeft dit helemaal niet gezegd, hij zei letterlijk dat dit voelde als een kampioensoverwinning, kijk het maar na.
Iedereen valt hier over hem heen dat hij asrrogant geworden is, laar ook maar.
Nou mag iedereen over de Boer heen vallen want die zegt dat Ajax met 3-0 wint.
Inderdaad: dat staat er óók niet !

23 maart 2012 om 12:54

Zelfkennis heb je wel aan je naam te zien :

Niemand heeft het hier toch over mertens, begin er dan ook niet weer over.
Ik vind het ook een naar mannetje, maar een uitstekende voetballer..

23 maart 2012 om 13:05

Niemand heeft het er hier over dus je brengt het nu gewoon zelf ter spake. Heel apart.
En wat is het hele verschil tussen een kampioenswedstrijd en en kampioensoverwinning?

23 maart 2012 om 14:47

Dit breng ik naar voren om te onderbouwen dat men nu de Boer af kan zeiken omdat Ajax volgens hem met 3-0 witn, wat dus nooit gezegd is.
Op nafets ga ik niet eens in, noem je asjeblief Naiefs1...

23 maart 2012 om 16:04

hahaha wat een belachelijks posts van jou. De boer heeft nooit zoiets gezegd in die context in verhouding tot Mertens die dat dus duidelijk wel deed. Dus jou 'vergelijking' slaat werkelijk waar nergens op

Hopelijk kan Tyton weer lekker keepen tegen Ajax, al hoop ik dat hij niet te vaak in actie hoeft te komen.
Zeker na zijn erge blessure tijdens PSV - Ajax.

Nu nummer 1 bij ons en ik denk dat hij wel eens een goede kan worden.

Maar de wedstrijd kan alle kanten op, ik gok toch op een 0-2 Psv.
Wel jammer dat die wedstrijd pas om 16.30 begint.

23 maart 2012 om 13:23

Hoezo is half 5 jammer? Ik vind dat alle wedstrijden tussen ajax psv en feyenoord aan het einde van de zondag gespeeld moeten worden. Wat mij betreft 18.00... maar ja dan komt dat commerciele weer kijken Studio sport om 19.00 enz. (en mocht twente bovenaan staan mogen de onderlinge duels met twente er ook wel bij)

De meeste amateurclubs zijn zondagclubs! Dus wanneer er half 1 of half 3 afgetrapt wordt zien mensen zelden zo'n topwedstrijd! Wat is er nou mooier dan met al je voetbalvrienden naar je favoriete club kijken, en nog mooier als de helft voor de ene club is en de andere helft voor de andere.

Voetbal hoort van de supporters te zijn!! (en onder supporters beschouw ik niet alleen seizoenkaarthouders)

23 maart 2012 om 13:35

Ik deel je mening.

Maar ik heb een belangrijke afspraak, dus kan ik maar kijken tot de 65-70e minuut.
Daarom vind ik het jammer.

Dus voor mij was het beter geweest als deze om half 3 werd gespeeld.

23 maart 2012 om 14:48

Prioriteiten stellen heet dat.
Voor mij wijkt alles voor die wedstrijd, al plast mijn vrouw in dr broek waar ik bij sta kijk ik nog !

ik merk aan een heleboel reacties hier op voetbalzone dat in kinderhand snel gevuld is vooral in eindhoven en omstreken een paar potjes tegen heerenveen en het lek is boven nou het zijn nog steeds dezelfde koekenbakers die van nac groningen en twente verloren dus mensen in brabant jullie zijn er nog lang niet hoor

23 maart 2012 om 13:47

Ja en diezelfde koekenbakkers speelden Roda met 7-1 van de mat, Groningen met 6-1, Heerenveen 2x met 5-1...

We zijn er nog lang niet, dat klopt, maar het punt is dat er weer vertrouwen is bij Psv, de weg omhoog is weer gevonden. Als PSV zondag wint zetten ze een grote stap in de strijd om de titel, maar dat geldt andersom natuurlijk ook voor Ajax als zij winnen.

Niet alleen de mensen in brabant zijn er nog lang niet, de rest van nederland moet het ook maar laten zien tot aan de laatste speeldag. Elke club zal de laatste wedstrijden moeten laten zien wat ze in huis hebben om kampioen te kunnen worden, dat geldt niet alleen voor Psv, maar net zo goed voor AZ, Ajax, Twente en Feyenoord.
Dit is één van de spannendste seizoenen ooit, mogen we wel stellen denk ik.

Dat kleinerende toontje van jou bevalt me totaal niet knul. Maar goed succes zondag met sterspelers als Ebecilio, Ozbiliz, Koppers, Enoh, Aisatti, Lodeiro, Bulykin, Vermeer...

Moet geen probleem zijn voor Ajax als je het zo ziet.

23 maart 2012 om 13:30

Met die sterspelers heeft Ajax anders meer punten gepakt dan de sterspelers van Psv. Dus waarom niet? Blijkbaar zijn ze op z'n minst dan toch wel gelijkwaardig aan elkaar.

23 maart 2012 om 14:14

Moet je nagaan dat PSV al het hele jaar door met een fitte selectie voor de dag komt en Ajax haast het hele jaar een blessure golf heeft gehad.

Best wel knap dat die sterspelers nog 2e staan ook.

23 maart 2012 om 14:51

Dan hebben jullie gewoon slecht ingekocht, een stel kreupelen !
Doe een fatsoenlijke medische keuring en de rotte appels vallen weg, maar helaas voor jullie zitten jullie met een stel wijven opgescheept die elk pijntje zien als menstruatiepijn...
Inderdaad helaas voor jullie, ik mag dat wel dat wanbeleid van jullie haha

Zelfde sfeertje als vorig jaar tegen Twente , de helft van het stadion zo blauw als een tientje. Dat kan niet meer mis gaan zondag. PSV presteert niets in uitwedstrijden en tegen zo'n vijandige sfeer kunnen ze helemaal niet. Mertens zit nu al te snotteren van de zenuwen.

Bovendien presteren ze in topppers zeer slecht in tegenstelling tot Ajax die juist goed speelt in toppers.zier hiervoor ook United en de CL wedstrijden.

23 maart 2012 om 13:31

Ik hoop dat je gelijk hebt hoor, maar dat onderste klopt natuurlijk helemaal niets van!

Twente thuis 1-1, wel door een fout van de scheids, want vertonghen had gewoon 2-0 moeten zijn
Feyenoord.. 2x over de mindere geweest eerlijk is eerlijk... toch nog een punt thuis.
psv uit 2-2 ... niet meer dan een terechte uitslag
Az thuis 2-2.. mag je blij mee zijn na die eerste helft. uit 1-1...ook niets te klagen..

Ajax heeft 2 goede helfden gespeeld in topwedstrijden, Twente thuis de eerste en az thuis de 2e... en uit bij psv zag het er ook wel aardig uit, maar niet top... terwijl je daar gewoon bijna iedereen fit hebt.

Maar inderdaad vreemd dat het in de Champions League en tegen united wel kan!

23 maart 2012 om 14:52

Daar heb je zeker een punt. Feyenoord was 2x beter en tegen AZ was het inderdaad ook niet best. Ik zat teveel te denken aan de europese wedstrijden.

Ik blijf erbij dat PSV mentaal niet sterk genoeg is voor dit soort uitwedstrijden. Te weinig mentale veerkracht. Met de blessures bij ons hebben ze nu wel een beter team maar het thuisvoordeel weegt heel zwaar.

PSV heeft laatste week wel veel vertrouwen getankt (o.a. Valencia en Heerenveen).

Ik begin echt hekel aan die Psv'ers!

Eerst lopen te verkondigen we zijn kansloos nieuwe trainer 3 wedstrijden redelijk gespeelt met zelfde achterstand en nu opeens wel weer kanidaad!

Ajax moet gewoon balbezit houden en PSV onder druk zetten zie Heerenveen-psv eerste 5 min van Heerenveen. daar ligt echt de zwakte van dit Psv!

23 maart 2012 om 13:41

"ik begin echt een hekel te krijgen aan die Psvers", doe toch niet zo gek man, het is maar een spelletje!

Hoe vaak dit seizoen hebben jullie zelf die titel al afgeschreven??? Kijk de historie eens terug hier op Voetbalzone. Als er een elftal in de Eredivisie echt top geweest zou zijn was de titelstrijd al beslist geweest en zouden zowel PSV als Ajax hierin allang geen rol van betekenis meer gespeeld hebben.

Ajax is denk ik wel kansloos tegen Psv. Vooral voorin is Ajax nogal zwak dus ik verwacht weinig tot geen tegentreffers. Als PSV het achterin goed heeft staan doet het middenveld en de aanval de rest. Daarin is PSV veel sterker. Ik verwacht daarom ook een dikke winst voor de eindhovenaren. PSV is zeker de favoriet in deze clash.

Cocu tegen De Boer echt een prachtig onderonsje tussen toch we'll Oranje legendes ze hebben zo veel gespeeld voor NL! br Overigens vind ik het grappig dat mensen oude statistieken der bij halen. Ajax is de laatste 4 jaar vaak heer en meester geweest tegen PSV in de Arena, vorig jaar was een klote wedstrijd met als enige hoogtepunten het halve veld schot van Suarez, toivonens kopbal op de paal en Suarez's hap in de schouder van Bakkal. Ja wat geweldig zeg PSV heeft inderdaad veel van Ajax gewonnen maar dat was vooral in de tijd van Van Bommel, van Nistelrooy etc.. En voor trouwe fans die die wedstrijden hebben gezien weten zij ook dat Ajax vaak genoeg genaaid is.br Voor de rest mogen alle arrogante Psv'ers hun mond houden Valencia telt echt niet die zijn daar met 40 % gewoon de wedstrijd uit zitten spelen en Heerenveen speelde hun slechste wedstrijd van het seizoen. Ajax heeft 6 wedstrijden achter elkaar gewonnen en ja daar zitten lastige tegenstanders tussen moet je na gaan dat Twente en PSV gewoon van NEC en NAC heeft verloren hoor en dan 6 weken achter elkaar met een B- aanval tja doe het ze maar na. Ook zal Cocu een hele goed trainer zijn hoor, maar die gap komt pas net kijken en De Boer is al een jeugdtrainer en een jaar hoodtrainer rijken dan z'n beste vriend ik gok op 3-1 voor Ajax, Mertens krijgt een Pingel na dat Vertonghen weer word bestraft door een perfecte tackle, maar het publiek helpt Ajax weer terug en. Wint overtuigend!

2 topspelers nu trainer bij 2 prachtige clubs. Iets om trots op te zijn.

Verder denk ik dat het een zeer spannende wedstrijd word, in toppers kunnen ploegen meestal net iets meer als tegen de kleintjes. Hopelijk wint PSV zou een grote stap zijn naar de titel.

PSV profiteert op dit moment van het shockeffect van de trainerswissel. Zag je bijvoorbeeld bij Chelsea ook na het vertrek van Villas Boas tegen Napoli (zaten een paar wedstrijden tussen, maar toch relatief kort na elkaar). Het is niet gunstig om een team tegen te komen kort nadat een slecht presterende trainer is vertrokken. Zeker niet als dat team PSV heet, waar Ajax te allen tijde moeite mee heeft. Het spel van PSV ligt Ajax niet.

Ik denk dat PSV een stunt uithaalt in de Arena en met de drie punten naar huis gaat. Wil niet zeggen dat ze ook Kampioen worden.

23 maart 2012 om 14:53

Dan zeg ik dat wel voor jou. Kijk het programma er maar op na. Als we bij Ajax winnen, thuis tegen Venlo, uit naar RKC (vriendendienstje he Zoet ?) en thuis tegen AZ. Als we deze wederom in 3-punters omzetten wat ik ook verwacht is het kaasje !

Nee Frank, je mag niet verliezen! Dan houd je PSV onder je, ik zie AZ en Twente nog wel punten verspelen!

Tuurlijk is PSV de favoriet! hoe erg ik dat ook vind als ajax supporter.

Hoe je het ook went of keert PSV heeft een fitte selectie en Ajax mist gewoon 6 hele belangrijke schakels.

Ik ben bang dat we tekort komen, als ajax er vol voor gaat zullen we rond half 7 weten wat het geworden is

Ik heb er hoge vertrouwen in!
PSV gaat steeds beter spelen en Ajax speelt niet goed, maar ze winnen wel.
Ik verwacht een 1-3 overwinning van PSV ;

Gaat PSV nou eigenlijk nog zoeken voor een nieuwe trainer? Ik vind dat ze Cocu gewoon moeten laten zitten, net als Frankie bij Ajax.

Misschien een leuk idee, voor de moderator die dit leest, om uit te zoeken hoeveel duels de beiden heren samen hebben gespeeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren