Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zoekend Chelsea ontvangt tweemaal slecht nieuws uit Duitsland’

Laatste update:

Chelsea ondervindt tegenslag in de zoektocht naar aanvallende versterkingen, zo weet Goal vrijdag te melden. Borussia Dortmund wil de eveneens aan Manchester United gelinkte Jadon Sancho, wiens transferwaarde op 120 miljoen euro wordt geschat, naar verluidt niet tussentijds laten gaan. Daarnaast voelt Timo Werner er niets voor om RB Leipzig te verlaten, nu de Duitsers serieus kans maken op de landstitel. Werner wacht liever tot na het EK met het maken van een definitieve keuze aangaande zijn toekomst op clubniveau.

Werner wil daarnaast met Duitsland naar het EK en de 23-jarige aanvaller, met achttien treffers in de eerste seizoenshelft in de Bundesliga, denkt daarom dat Leipzig de beste club is om in beeld te blijven bij bondscoach Joachim Löw. The Telegraph wist onlangs te melden dat Werner een ontsnappingclausule in zijn contract heeft staan, waardoor hij in de zomer voor een minimaal bedrag van dertig en een maximumbedrag van zestig miljoen euro kan vertrekken uit Leipzig. De aanvaller is voorlopig echter niet bezig met een volgende stap in zijn loopbaan.

Lampard: 'Deze kerstperiode stond symbool voor dit Chelsea'

Chelsea kreeg donderdag ook al slecht nieuws te verwerken. Foot Mercato meldde dat the Blues een bod van veertig miljoen euro hadden neergelegd bij Olympique Lyon op Moussa Dembélé. De Franse club kwam enkele uren later met een persbericht waarin met klem werd ontkend dat Dembéle deze maand van club wisselt. Manager Frank Lampard heeft echter met Wilfried Zaha een alternatief, al vraagt Crystal Palace naar verluidt circa honderd miljoen euro voor de aanvaller. Chelsea is daarnaast gelinkt aan aanvallers Samuel Chukwueze en Fyodor Chalov van respectievelijk Villarreal en CSKA Moskou.

Lampard moet aan de andere kant rekening houden met uitgaande transfers. Olivier Giroud wil de Europa League-winnaar het liefst zo snel mogelijk verlaten, met vermeende interesse van Internazionale, Lyon en Girondins Bordeaux. Pedro, die net als Giroud beschikt over een aflopend contract bij Chelsea, is al gelinkt aan een overgang naar de Major League Soccer. New York City FC en Inter Miami, met David Beckham als mede-eigenaar, zouden de Spaanse vleugelaanvaller willen overnemen van Chelsea.

Welke aanvaller zou het beste bij Chelsea passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 januari 2020 om 14:24

Niet geheel waar, gewoon goed zoeken/goed bedrag neerleggen. Suarez ging ook in Januari weg bij Ajax. En die was toen, en is nog altijd, de beste ajax speler

Voor Sancho en Werner is een transfer naar Chelsea eerder een stap opzij dan omhoog. Het lijkt me niet dat ze daar snel voor kiezen.

Werner wil naar een absolute topclub en daar hoort Chelsea niet bij. Dit is inderdaad een stap opzij. Leipzig kan dit jaar nog de titel pakken en zitten nog in de Cl.chelsea heeft toch Abraham? Waarom dan weer nieuwe spelers kopen?

Wat een opportunistische mensen zitten er toch op deze site... Nu is een stap van RB Leipzig naar Arsenal (upa) of Chelsea (werner) opeens een stap opzij ipv omhoog. Paar dagen terug zei ik al dat het echt niet gekker moet worden, maar het kan dus toch Zulke mensen zouden zichzelf toch even goed aan moeten kijken?

3 januari 2020 om 14:18

Begin van het seizoen had ik met u en paar anderen al een discussie hierover. Ik vind Leipzig in potentie een ploeg die Bayern het lastig kan maken komende seizoenen. In ieder geval nog meer dan wat Dortmund tot dusver gedaan heeft. Ik snap de verontwaardiging dan ook niet helemaal. Spelers als Halstenberg, Konate, Upamecano en Klostermann (de gehele defensie dus) zal ik zonder moeite in de basis zetten bij Arsenal. Terwijl er over Werner, Sabitzer, Laimer en Gulacsi nog gediscusseerd kan worden. Chelsea vind ik dan nog wat sterker dan Arsenal, maar Arsenal heeft echt een heel matig team.

3 januari 2020 om 14:25

Ben het er hier niet helemaal met je eens. Arsenal heeft op papier een prima elftal. Als Arsenal speelt met Leno, Bellerin, David Luiz, Sokratis, Kolasniac, Toreira, Xhaka, Pepe, Ozil, Auba en Lacazette zullen er weinig spelers van Leipzig direct in de basis komen. Alleen centraal achterin is Sokratis op zeker iemand die ik zou vervangen. Het controlerende duo op het middenveld is ook niet top, alleen heeft Leipzig daar ook niet heel bijzondere voetballers lopen.

3 januari 2020 om 14:31

Nou ja Leno vind ik een prima keeper. Maar uit zijn Leverkusen tijd weet ik dat hij nog wel regelmatig een blunder heeft. Gulacsi vind ik veel stabieler. Kolasinac is beduidend minder dan Halstenberg. Klostermann vind ik ook niet minder dan Bellerin. En dat centrum Konate en Upamecano zal zonder pardon meteen spelen bij Arsenal. Aanvallend is Arsenal wel wat sterker. Al vind ik Werner wel beter dan Lacazette. En Xhaka is ook gewoon minder dan Laimer of Kampl. Forsberg is wel minder dan Ozil, Auba is paar klassen beter dan Poulsen / Schick. Pepe heeft veel potentie maar speelt een minder seizoen dan Sabitzer. Torreira zal ik er ook inzetten voor Demme.

3 januari 2020 om 14:39

Eerst Arsenal heel matig noemen en dan de cvm en de aanval beter noemen dan Leipzig. Echt hoor, ik kan dit gewoon heel moeilijk serieus nemen elke keer zulke uitspraken.

3 januari 2020 om 14:49

Omdat sommige Arsenal als topclub neerzetten. En daarvoor hebben ze inderdaad een te matig team. Voor de subtop hebben ze een prima elftal. De EL kunnen ze ook best winnen met dat team. Maar CL en PL winnen is niet haalbaar met dat elftal.

3 januari 2020 om 17:01

Net zoals dat niet haalbaar is voor Chelsea, Tottenham en Man Utd.

3 januari 2020 om 17:24

Hoe lang denk je dat RB Leipzig zo performant in de top van de Bundesliga zal spelen?....nu zal er alles aan gedaan worden om de titel te halen maar Binnen twee jaar zijn alle belangrijke spelers al weer lang naar de echte top en dan is het sprookje voorbij.....

3 januari 2020 om 18:02

Als Red Bull de stekker er niet uitgooit dan zouden ze net als City en PSG gewoon tot de absolute top gaan behoren.

3 januari 2020 om 14:21

Om de titel strijden in de Bundesliga + keurig door in de CL (met goede mogelijkheden richting de volgende ronde) en dat allemaal in een prachtig stadion dat nagenoeg altijd uitverkocht is bij een club met ontzettend veel potentie en een steenrijke eigenaar die nog lang niet is uitgespeeld. Noem een transfer naar een kwakkelend Arsenal of Chelsea dan maar eens een sportieve stap vooruit.

3 januari 2020 om 14:34

Precies omschreven waarom het dus opportunistisch is... Hoe lang draait RB al in de top van de BL en in de CL mee?

3 januari 2020 om 14:49

Al bijna 5 jaar. 2de, 5de en 3de geworden de laatste seizoenen. Nu eerste. Hoe doet Arsenal het de laatste jaren?

3 januari 2020 om 15:05

Moet er nou echt nog aan je uitgelegd worden waarom een stap naar Arsenal of Chelsea een stap omhoog is tov RB Leipzig? Ik had gehoopt dat je liefde voor de BL (of is het haat die voor de PL hebt?) je zicht niet zo zou vertroebelen, maar blijkbaar ben je echt niet voor rede vatbaar als het hierop aan komt.

3 januari 2020 om 15:11

Ik denk dat jij degene bent die moet uitleggen waarom een stap naar Arsenal sportief gezien een stap omhoog zou zijn. Historie? Omdat het de PL is? Omdat je daar meer centen kan verdienen? CL spelen en kampioen worden in Duitsland > met moeite EL halen Engeland.

3 januari 2020 om 15:17

Ik kan best objectief kijken hoor. De PL is beter. Als je de competitie zal combineren op dit moment dan zouden er 3 titelkandidaten zijn met Liverpool, City en Bayern. Waarvan Liverpoool momenteel duidelijk de beste vorm heeft. Kort daarachter heb je dan Chelsea, Dortmund, Leipzig en Spurs. Arsenal en United komen pas daarna gevolgd door clubs als Leverkusen, Gladbach, Leicester etc. Ik snap niet waarom je Arsenal zo omhoog moet praten. Al vanaf 2004 wordt het zon beetje elk seizoen minder daar. Van ongeslagen kampioenschap, naar een verloren CL finale, naar een standaard 4de plek / 1/8ste finales CL. Tegenwoordig is het EL voetbal. Of heb ik het nu verkeerd?

3 januari 2020 om 16:12

Ook hier weer opportunisme, je zet Leipzig op gelijke hoogte met Spurs. Dat is enkel gebaseerd op dit seizoen want ze doen nu pas echt mee om het kampioenschap en een btje leuk in de CL maar voorheen waren ze nergens. Dat je zelf niet inziet dat het opportunistisch is zegt mij genoeg, maar ieder zijn mening hoor Ik hoef Arsenal niet omhoog te praten, ik weet dat wij onderpresteren de laatste jaren, maar ik weet ook dat Arsenal in alles een grotere club is dan RB Leipzig, met alle respect.

3 januari 2020 om 16:16

Mcmulenga, jij bent zo mogelijk NOG opportunistischer want je kijkt enkel naar dit seizoen. Succes daarmee.

3 januari 2020 om 16:52

Mogelijk wel, al denk ik van niet. Ik krijg ook steeds meer het vermoeden dat je de Nederlandse taal nog niet helemaal eigen bent, mogelijk omdat je nog op de middelbare school zit en nog aan het leren bent? Het is in ieder geval belangrijk om het verschil tussen realisme en opportunisme te kennen. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat je voor resultaten uit het verleden niets koopt, zeker niet wanneer je 10e staat. We leven in het heden, niet in het verleden.

3 januari 2020 om 17:06

Vermeld je er dan even bij dan RB een kunstmatig project is, gebaseerd op het Red Bull kapitaal en dat Arsenal een organisch gegroeide club is met een rijke historie, dat zonder externe financiering een palmares heeft waar RB Leipzig in de komende 50 jaar niet zal aan kunnen tippen. Het verleden bepaalt nu eenmaal mede hoe groot een club is. Ook dat is realisme, weet je wel.

3 januari 2020 om 17:10

Paar jaar geleden ook al 2de en vorig jaar 3de en bekerfinalist. Wat heeft Spurs buiten de CL finale Europees bereikt dan? Dat was ook jarenlang niks, zelfs Gent won van ze. Beetje kort door de bocht weer.

3 januari 2020 om 18:49

@samcro, Is arsenal een grotere club dan Leipzig met een grotere historie? Ja. Is Arsenal op dit moment een stap omhoog voor spelers als Werner? Nee. Het is leuk te stellen dat een club al jaren onderpresteert, maar dat maakt een Werner niet zoveel uit denk ik. Een speler als Werner zal meteen naar een niveau hoger dan Arsenal willen aangezien hij nu op een vergelijkbaar (ik durf zelfs hoger niveau te zeggen) zit.

4 januari 2020 om 09:16

Mcmulenga, je hebt het letterlijk over de prestaties van dit seizoen... Realistisch inderdaad 😉

3 januari 2020 om 14:21

Daarnaast heeft Leipzig door het Red Bull concern voldoende financiele middelen om grote bedragen te weigeren. Ze hebben een uitstekend scouting netwerk door jonge spelers voor relatief weinig geld binnen te halen. Hun duurste aankoop is iets van 20 miljoen. Met Nagelsmann hebben ze een top trainer in huis. Als je kijkt na de huidige selectie hebben ze erorm veel talent en jonge spelers met oa Mukiele, Upamecano, Konate, Laimer, Cunha, Schick, Werner, Klostermann, Wolf, Haidara, Adams en Nkunku.

3 januari 2020 om 19:18

Stap van Leipzig naar Arsenal of Chelsea is een stap opzij. Liverpool of City zouden wel een stap vooruit zijn

Inderdaad 3x is het bod afgewezen maar dat ligt niet aan Chelsea. Lyon gaat nooit in de winter verkopen na de blessure van Depay. Werner gaat nooit weg bij Leipzig als ze vol op titelkoers liggen en Dortmund laat Sancho in de winter niet gaan. Artikel die nergens op slaat.

Wat had Chelsea gedacht dat ze in de winter Werner & sancho konden halen? Dit was toch duidelijk dat beide niet weggaan( verschillende interviews). Ik denk dat Sancho voor Klopp zal kiezen ( volgens espn etc de favoriet ook) & werner zie ik zeker niet naar chelsea gaan ookal is hij beter dan Tammy, lampard gaat Tammy nooit op de bank zetten dus dit verklaard de interesse in Dembele die een goede back up is niet meer ook... zelfs hem laat Lyon niet gaan, vele dachten dat Chelsea voor spektakel zal zorgen in de winter maar dan zullen er veel teleurgesteld zijn want ze willen ook Chillwel maar ook hem zal Leicester niet afgeven nu. Spelers die ze kunnen krijgen=> Aké-Zaha, geen toppers maar degelijke spelers vooral Aké. En als je in topper bent in de BL mik je hoger

De vraag wie kan pas beantwoord worden als de vraag hoe men wil spelen oplost. Voor de flank heeft het Willian, Puli en Odoi. Voor de punt Abraham. Een centrale spits is dan ook prio ipv flank. Daarmee vallen Werner en Sancho af. Ik zou niet Dembele kiezen maar Cavani.

3 spelers die 0,0 meerwaarde zouden geven.
Het is ver gekomen dat een ploeg als Chelsea door zulke spelers wordt afgewezen en dan nog met zo een bedragen.

Dat ze nu inderdaad eens hun spelers die overbodig zijn weg doen en niet noodzakelijk direct een andere even waardeloze speler in de plaats halen, voor soms nog zoveel meer geld.

Hazard wegdoen voor 120 leek mij nog goed aangezien hij bijna einde contract was. Maar als ik dan zie wat er nu voor die prijs in de plaats zou komen, te gek voor woorden.
Met Courtois was het net hetzelfde. De keeper die ze nu hebben is ook wel een zeer goeie, maar de ene heb je en doe je weg voor minder dan de helft van de andere zijn prijs.. Totaal geen logica.

Werner halen en de ontwikkeling van de uitstekend presterende Abraham stoppen? Lijkt me enorm dom en niet nodig. Ze hebben nu een prima pinchhitter in de vorm van Batshuayi en kunnen ipv Giroud beter een derde spits van hetzelfde kaliber aantrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren