Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zoals ik vroeger wel zei: dit is een voorteken voor een landstitel van PSV’

Laatste update:

PSV leek zondag lange tijd op weg naar verliespunten bij Heracles Almelo, dat in eigen huis op een 1-0 voorsprong kwam tegen de koploper van de Eredivisie. Luuk de Jong scoorde op slag van rust echter de gelijkmaker en in blessuretijd maakte Karim Rekik er 1-2 van. Volgens Willy van de Kerkhof zorgen dergelijke zeges ervoor dat er dit seizoen mogelijk weer een landstitel wordt gevierd in Eindhoven.

/

“De overwinning was verdiend, afgaande op het spelbeeld van de wedstrijd. PSV speelde tegen een sterke opponent met heel veel energie in huis. Deze overwinningen zijn de mooiste die je kunt behalen”, vertelt Van de Kerkhof aan Omroep Brabant. “Dit moet het team een geweldige boost geven”, vermoedt de voormalig Oranje-international.

“Zoals ik het vroeger weleens zei: dit is een voorteken voor een kampioenschap. Als je alles op het laatste moment wint. Als je geen punten verliest, is dat frustrerend voor de tegenstander”, weet Van de Kerkhof, die trainer Phillip Cocu oproept om vertrouwen te houden in keeper Jeroen Zoet. “Hij brengt de club met zijn acties soms in de probleempjes. Maar ik heb het volste vertrouwen in Zoet.”

Denk je dat PSV dit seizoen landskampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh god, niet de broertjes... kunnen we stoppen met artikelen over deze opportunistische broertjes? Ze zetten de club voor lul met hun uitspraken.

10 november 2014 om 10:11

Zo veel geks zeggen ze hier anders niet voor de verandering. Vooral open deuren intrappen.

10 november 2014 om 10:24

Nou, ook nu lees ik zat open deuren..

10 november 2014 om 10:30

Als je geen punten verliest, is dat frustrerend voor de tegenstander

Is het enige echt belachelijke in deze tekst. Voor de rest is het gewoon een verhaal wat een gemiddelde PSV supporter hier had kunnen schrijven, wat al heel wat beter is dan vorig seizoen toen ze dachten dat we wel even de Champions League konden winnen omdat we van Zulte wonnen.

10 november 2014 om 10:12

Haha gelukkig zijn de supporters wat verstandiger dan deze twee. Nipt winnen van de nummer 14 en nummer 17 zijn de voortekenen van een kampioenschap? Okee...

10 november 2014 om 10:24

9 van de 10 PSV supporters ergert zich aan de uitspraken van deze 2 clowns. Het zijn gewoon overdreven opportunistische supporters die toevallig goed waren in het spelletje maar analyseren en realistisch zijn kunnen ze voor geen meter.

10 november 2014 om 10:25

Ik snap wel wat ze bedoelen. Met de omstandigheden (vs ADO met 10 man en vs Heracles na blunder keeper) zijn de overwinningen uiteindelijk wel knap. Desondanks zijn er pas 12 wedstrijden gespeeld en is het allemaal niet zo denderend om tot dit soort uitspraken te komen.

10 november 2014 om 10:27

Nou ja. Ik begrijp wel wat ze bedoelen..voorgaande jaren werden zulke wedstrijden verloren. Nu worden alsnog de 3 punten uit het vuur gesleept. Of t betekent of ze daarmee ook kampioen worden moet nog blijken maar t scheelt iig wel punten

10 november 2014 om 10:35

@babelagtig.

Daar hebben ze ook wel gelijk in. Maar als PSV supporter moet je gewoon voorzichtig zijn met het woord kampioen zo vroeg al in de mond te nemen. Dit is al 4 jaar achter elkaar de mist ingegaan.

Ik neem het woord kampioen niet meer in de mond voor begin maart. En dat zouden meer supporters moeten doen.

10 november 2014 om 10:50

Het gaat niet om het nipt winnen. Het gaat erom dat je, na een hele zware Europese uit-wedstrijd, 90 minuten lang (ondanks een achterstand) blijft knokken en uiteindelijk in blessuretijd toch de wedstrijd nog wint.

Elke ploeg heeft elk seizoen van dit soort wedstrijden tegen ploegen onderin. Maar in de voorgaande seizoenen pakte PSV dan geen drie punten, omdat er teveel irritatie in de ploeg sloop waardoor er minder geknokt werd.

Dat ze die drie punten in dit soort wedstrijden nu wel pakken is natuurlijk geen voorbode van een kampioenschap, maar het is wel iets wat je moet doen wil je uiteindelijk kampioen worden.

10 november 2014 om 14:24

4 jaar? Maak er maar 6 van. Wij PSV-ers moeten het woord kampioenschap niet eens noemen totdat de buit binnen is.

10 november 2014 om 10:28

Daar heb je ze weer, iedere week geven ze hun mening, iedere week staat VZ vol met negatieve reacties op die 2 omdat ze nooit iets zeggen dat iets toevoegt. Ze trappen open deuren in, ze kijken door een felroze bril en ze zijn al ongeveer 25 jaar over datum.

10 november 2014 om 13:25

Hoe vaak was Ajax niet uitgeschakeld voor de Titel ?? Dit zegt niks maar PSV doet het op dit moment heel erg goed !

Yes!! Ze doen het gewoon!! Hahahaha ongelofelijk. Verwacht dat de neerwaartse spiraal snel wordt ingezet. Net op tijd voor Ajax of Feyenoord om winterkampioen te worden.

10 november 2014 om 10:23

Feyenoord ja? Die staan 9 punten achter, verwacht niet dat die voor de winter PSV voorbij zullen gaan. Ajax daarentegen is best mogelijk natuurlijk.

Ze hebben wel een punt, echter speel je dit soort wedstrijden vaak pas na de winterstop, als de vermoeidheid echt begint toe te slaan.

Nu in een vroeg stadium van de competitie kan dit gebeuren natuurlijk maar je kan er onderhand op wachten tot het fout gaat.

Dit soort uitspraken moet je in november echt nog niet in de mond gaan nemen... Natuurlijk ziet het er hoopgevend uit: na 12 wedstrijden al meer punten dan vorig seizoen na 21 wedstrijden en de zwakste punten van toen (geen karakter, geen zelfvertrouwen, geen werklust, geen "mazzel" af kunnen dwingen) zijn grotendeels verdwenen. Maar aan de andere kant: we hebben het heel erg lastig gehad tegen ADO (nummer 14) en Heracles (nummer 17), terwijl nu Groningen uit en Feyenoord op het programma staan... En intussen laat Ajax ook al een hele tijd nauwelijks steken vallen. Ondanks alle respect die ik voor de gebroeders Van de Kerkhof heb als voetballers: als analysten praten ze alleen maar onzin.

10 november 2014 om 10:18

@ Cabinessence

Het is inderdaad heel erg voorbarig, zeker gezien de (missende) overtuiging in het spel, het vroege tijdstip in het seizoen, het programma nog voor de boeg en de concurrentie.

- het spel
Je hebt tegen Heracles en Ado met geluk de punten gepakt, ondanks dat ze misschien terecht waren. Iedereen praat dan altijd over het kampioensgeluk. Maar je mag nooit in de situatie terecht komen dat je zoiets moet corrigeren. Hieruit blijkt gewoon dat PSV nog gewoon heel erg onstabiel is en voornamelijk afhankelijk is van individuele prestaties, niet van teamverband.

- Het vroege tijdstip in het seizoen
Allemachtig, het is de 2e week november en mensen praten alweer over het kampioenschap. Ja PSV is een titel kandidaat. Maar ja, PSV moet ook nog minimaal 45 a 50 punten halen dit seizoen voordat je realistisch gezien in de buurt komt.

- het programma
PSV moet onder andere in de eerste seizoenshelft nog tegen Feyenoord en Twente. Concurrent Ajax heeft alle "grote" eredivisie ploegen al gehad en staan 4 punten achter. Als PSV 1 van de 2 wedstrijden verliest en Ajax gaat door sta je nog maar 1 punt voor.

- concurrentie
Ajax staat op 4 punten, Feyenoord en Twente op 9.
Ajax heeft geen concurrenten meer als tegenstander in de eerste seizoenshelft. Terwijl PSV nog tegen Twente en Feyenoord moet. In die wedstrijden kan je zomaar een top 4 hebben met onderling 2 a 3 punten verschil. Of Ajax en PSV kunnen 3 punten uitlopen op deze waardoor het een onderlinge strijd word.

10 november 2014 om 10:22

Volgens mij kunnen Ajax en PSV 3 punten uitlopen als PSV allebei de wedstrijden wint. Dat bedoelde je ook alleen staat het er wat ongelukkig.

10 november 2014 om 10:28

aangepast

10 november 2014 om 11:02

Of als PSV thuis van zowel Feyenoord als twente verliest. Ze zijn thuis onverslaanbaar.

10 november 2014 om 10:22

Helemaal mee eens. Veelste voorbarig. Voetbalzone moet stoppen met deze 2 clowns te citeren.

Hou onderhand toch eens op met dat gezever over die landstitel. We zijn nog maar net onderweg en hebben nog een hele lange weg te gaan.

Die 4 punten voorsprong op de nummer 2 stellen helemaal niets voor. Over twee weken krijg je Feyenoord en aansluitend Twente op bezoek. Na deze wedstrijden kan de wereld voor PSV er ineens weer heel anders uitzien. Daar komt bij dat PSV na de winterstop regelmatig nog wel grotere voorsprongen uit handen gegeven heeft.

PSV wil heel graag kampioen worden, met deze ambitie is helemaal niets mis. Echter zal het nog heel hard moeten strijden om dit doel ook daadwerkelijk te kunnen bereiken.

10 november 2014 om 10:14

Vorig jaar ging het na de winterstop toch niet verkeerd dacht ik, als je kijkt wat er voor de winter gebeurde

10 november 2014 om 10:21

@ Patpsv

JIj ziet het prcies goed, waar Ajax hun "concurrenten" in de eerste seizoenshelft alemaal al gehad hebben moet PSV nog tegen Feyenoord en Twente. Over 3 weken kan je (samen met Ajax) 12 punten los staan van de nummer 3/4. Of je kan zomaar 2 punten achter staan op Ajax met Twente en Feyenoord op 3 punten achterstand.

Soms he, erger ik me als Ajacied aan de uitspraken van Cruijff. En ook van Van Hanegem met zn column. Maar denk dat wij Ajax supporters maar ook de Feyenoord fans blij mogen zijn dat we die 2 debielen niet bij de club hebben ;'

Ja ik hoop hardop dat psv landskampioen wordt , ik vindt het alleen niet zo'n goeie zaak dat ze nu al constant roepen dat ze de titel gaan/willen pakken. Op een gegeven moment kan zoiets je opbreken. Nu moet ik wel zeggen dat ik ze kwalitatief wel het sterkste elftal vindt hebben. En sowieso als pluspunt dat ze Depay hebben weten te behouden. Door hem maken ze wel significant meer kans op de titel, zo eerlijk moet je zijn.

Heracles sterk dit seizoen?

10 november 2014 om 10:17

Gisteren speelde Heracles denk ik, voor zover ik weet, wel een van de sterkste wedstrijden van het seizoen. Misschien wel de sterkste.

10 november 2014 om 11:01

Dat wel.
Maar ik vind het staan als of Heracles al het hele seizoen geweldig is.

10 november 2014 om 10:53

In eigen huis zijn ze erg sterk ja. Alleen winnen ze zelden, zoals gister ook weer.

Laten wij kijken hoe PSV er na de winterstop ervoor staat. Als zij sterk uit de startblokken komen, dan zou het theoretisch wel mogelijk zijn,.

Van hoogmoed komt de val zeiden ze vroeger ook wel eens

10 november 2014 om 10:51

Ach, het zijn de gebroeders Van de Kerkhof maar die dit soort onzin roepen... Zodra de spelers het ook gaan geloven, dan pas hebben we een probleem. Tevreden achterover leunen en jezelf een schouderklopje geven doe je pas zodra je met die schaal in je handen staat en niet als je met nog 22 wedstrijden te gaan vier puntjes los staat.

PSV is absoluut kanshebber voor de titel.
Net als Ajax en F.C. Twente dat zijn.

dries Mertens repte een aantal jaar geleden ook over een kampioenschap na een gelukkige zege op feyenoord. Psv werd het toen niet maar ajax. Nu vind ik dat ajax ook steeds beter aan het spelen is en psv krijgt nog twente en feyenoord in eigen huis. Stuk voor stuk lastige wedstrijden. Ik vind sowieso tot nu toe het programma dat ajax heeft afgewerkt lastiger dan dat van psv maar dat terzijde. Er zijn nog 22 wedstrijden te gaan dus de conclusie van de twee broers is wat voorbarig. Maar je heb wel wat geluk nodig in een seizoen en dat heeft psv nu ook al was de zege natuurlijk wel verdiend

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren