Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zlatan wilde Van der Meijde zijn nummer niet geven: ‘Donder toch op, man’

Laatste update:

Andy van der Meijde is niet in staat om Zlatan Ibrahimovic in het programma Bij Andy in de auto te krijgen. Het is echter meer een kwestie van niet willen, erkende de oud-voetballer zondag in de online talkshow van Voetbal International. “Nee, ik denk het niet. En ik wil het ook niet.”

De vriendschap tussen Van der Meijde en Ibrahimovic is over. De twee leerden elkaar kennen bij Ajax en waren toen goede vrienden. “Wij zijn geen goede vrienden meer. We waren gewoon vrienden en nu we hebben geen contact meer, klaar. Dan houdt het op", erkende de oud-voetballer van onder meer Ajax, Internazionale en Everton. "Tijdens ons voetbal waren we goede vrienden, maar daarna hebben we geen contact meer gehad. Het contact is helemaal verwaterd. Ik vind het gewoon zonde.”

Bij de boekpresentatie van Van der Meijde in Parijs was Ibrahimovic er nog bij: “Normaal wissel je dan telefoonnummers uit, maar dat wilde hij ook niet. Oké, cool, dan niet. Maar dan ga ik ook niet lopen zeiken van: 'Wil je alsjeblieft bij mij in de auto komen?' Donder toch op man, ik blijf gewoon mezelf. Terwijl we gewoon echt een goede relatie hadden."

“Hij kwam bij mij thuis, ik bij hem, we gingen wel eens weg met de auto's. Ja, zonde.” Van der Meijde vindt het wel prachtig hoe de Zweed bij AC Milan op 39-jarige leeftijd nog steeds een van de smaakmakers van de Serie A is. “Ik vind het geweldig hoe hij op die leeftijd nog steeds de man is in de Serie A. Geweldig, toch?!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Raar verhaal. Wel op een boekpresentatie komen maar niets met elkaar te maken willen hebben op dezelfde presentatie.

15 november 2020 om 16:08

Hahah ergens kan ik er wel om lachen, ik denk dat de meeste mensen hier uit schaamte alleen al hun telefoonnummer geven. Ook al willen ze absoluut geen contact meer met een persoon, met de gedachte van ik negeer wel of reageer kortaf. Zlatan zegt het gewoon droog in je gezicht: nee krijg je niet. Lekker ongemakkelijk de rest van de avond!

15 november 2020 om 16:15

Dat Zlatan zich niks aantrekt van wat mensen denken is wel duidelijk. Zouden sommigen een voorbeeld van kunnen nemen

15 november 2020 om 16:19

Hoezo komt hij dan op de presentatie? XD

15 november 2020 om 16:09

Klopt, en ieder verhaal heeft meestal een tweede kant, hier kunnen we verder niets mee.

Ach ja, toen was Zlatan ook niet zo groot en Van Der Meyde niet zo "irrelevant". De laatstgenoemde moet het al heel lang van andere dingen hebben dan van voetbal. Verder kan zoiets ook gewoon verwateren. Die dingen gebeuren nou eenmaal. Als je elkaar vervolgens jarenlang hooguit 1 keer per jaar spreekt, snap ik wel dat je niet zo happig bent om 't telefoonnummer te delen.

15 november 2020 om 16:13

Tuurlijk moet hij het van andere dingen hebben dan voetbal, hij speelt nota bene al een jaar of 10 niet meer. Wat wil je daar precies mee zeggen?

15 november 2020 om 20:34

Niets specifieks. Ik vind Van Der Meyde een grappige kerel en z'n 'programma's zijn alleen al leuk vanwege z'n persoonlijkheid. Ik geef gewoon aan dat Van Der Meyde al een tijd redelijk afwezig is in de voetbalwereld en Zlatan een veel grotere speler is geworden sinds z'n vertrek bij Ajax. Dan kan zo'n vriendschap snel verwateren.

Wat een heerlijke gast is die Andy toch ook. Ik vind z'n youtube programma ook echt top. Hij heeft met zoveel mensen in de auto gezeten en zelden is een aflevering awkward of saai. Dat is vind knap en dat zegt ook veel over hem. Leuk dat hij nu ook andere programma's doet. Het is hem gegund en dat heeft hij de afgelopen jaren zelf afgedwongen.

15 november 2020 om 16:23

De afleveringen met Dest en Malen waren wel saai, maar dat kwam omdat ze er amper zin in leken te hebben en Andy echt zijn best moet doen om er een woord uit te krijgen bij ze. De afleveringen met gasten als Mitchell Dijks, Jetro Willems en verrassend genoeg ook Noa Lang, waren erg vermakelijk. Ook zag je dat buitenlandse gasten als Angeliño en Dolberg Andy in eerste instantie maar een aparte kerel leken te vinden maar naar mate de aflevering vorderde zich steeds meer op hun gemak gingen voelen.

15 november 2020 om 16:34

Haha ja, die met Dijks kan ik echt blijven kijken. 2 van die heerlijke gasten bij elkaar. Maar inderdaad; het moet ook vanuit de gast komen.

15 november 2020 om 16:53

Heb wel soms het gevoel dat ie een beetje zn grappen forceerd maar voor de rest een prima kerel. Andy in de auto vind ik soms wel grappig maar vaak niet interessant , zoals hierboven wordt gezegd kant dat ook aan de gast liggen, zn 1e seizoen vond ik leuker iig. Vind zn nieuwe programma “Niet te Vermeijden” minder leuk, heb tot nu toe 3 afl gezien maar miss slechts 1x per afl een lach momentje. Vond die aflevering van Noa Lang ook erg disrespectvol beginnen , over dat ie een lekkere moeder heeft enzo, je zag ook dat Noa het niet leuk vond maar er geen groot probleem van maakte. Had ook meer diepgaande gesprekken verwacht maar je leert haast niks nieuws over de spelers.

15 november 2020 om 17:25

Ik kijk niet alles sowieso kijk ik graag naar voetballers in de auto, misschien uitzonderlijk Tan, laatst had hij een Iraanse (geen idee wat ze doet) daar ga ik niet naar kijken, ook 3e rangs rappers kijk ik niet! Ik wil anekdotes van voetballers horen, Petrovic Polak en zelfs Nick van de Velde vond ik geweldig! Aub stop met rappers of whatever, ik ken ze niet eens

16 november 2020 om 13:55

Dat komt door corona. Voetballes worden vanuit de club verboden om mee te doen. Daarom moet Andy wat anders doen. Dat doet die m.i. er slim met rappers en andere tv persoonlijkheden. Relevant blijven voor zijn jongere doelgroep.

Terecht. Dan zag Zlatan het gewoon als een zakelijke vriendschap. Moet je niet iemand hoop geven, dat er nog een echte vriendschap in zit.

Ik denk dat zlatan uit respect naar zijn boekpresentatie kwam,ook vanwege hun gezamenlijk vriend Thijs Slegers,maar zlatan is een top professioneel en heeft ook gezien wat voor rotzooi andy van zijn carrière heeft gemaakt,zlatan dacht hoef die negatieve energie niet om me heen,dadelijk gaat hij me elke dag lastig vallen..

15 november 2020 om 16:41

Ik vermoed eerder dat het een kwestie is van zichzelf groter voelen dan de rest. In die tijd had Zlatan vrienden op het niveau vdmeijde en nu heeft hij vrienden met een andere status en portemonnee. Het was waarschijnlijk geen oprechte vriendschap als ik het zo hoor.

15 november 2020 om 17:13

Waarom zou je dan überhaupt na zijn boekpresentatie gaan als hij zich echt groter zou voelen,in zijn psg tijd was hij al een wereldster...

15 november 2020 om 17:35

@marieke90, het was juist andersom. Andy, van Egmond en Slegers hebben hem juist opgezocht in Parijs. Ze hebben hem waarschijnlijk gevraagd om promotie te doen voor het boek vanwege hun vriendschap en hij heeft daarop beantwoord dat hij dat alleen zou doen als ze naar hem gingen in plaats van dat hij naar Nederland zou komen. En zo geschiedde, want zeg nou zelf waarom zou überhaupt een boek over Andy van der Meijde gepresenteerd moeten worden in Parijs? Zlatan is overduidelijk over de jaren heen een loner geworden en heeft misschien naast Maxwell en zijn respect voor van Basten niet echt een vriendschap overgehouden aan zijn voetballoopbaan. Uit zijn tijd bij Malmö hoor je ook steeds verhalen dat hij met niemand meer contact heeft van de jongens waarmee hij opgroeide. Thijs Slegers mag dan denken dat hij een vriendschap heeft met Zlatan, maar het is denk ik net zoals met Andy. Toen hij net in Nederland kwam vond hij het welkom dat medespeler Andy en journalist Thijs hem kwamen opzoeken als hij zich verveelde, maar hij ziet ze nu als een nuisance.

Ach Andy heeft wel iets aandoenlijks, beetje de nieuwe Harry Vermeegen. Niemand neemt hem serieus, hij zelf ook niet, maar hij snapt wel hoe het wereldje werkt en kan spelers op hun gemak stellen. Prima verrijking voor de televisie als alternatief voor zichzelf veel te belangrijk vindende analisten.

15 november 2020 om 17:55

Vindt juist dat mensen hem wel serieus nemen en veel respect hebben voor zijn voetbalcarriere, alleen Andy zelf is natuurlijk grappen en grollen en veel lachen.

Wat een contrast ook eigenlijk hoe fit Zlatan is ten opzichte van Andy. Je zou amper geloven dat ze bijna even oud zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren