Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech moet nog maand geduld hebben: ‘Hij moet gewoon z’n werk doen’

Laatste update:

In het duistere seizoen dat FC Twente doormaakt, luistert het enige lichtpunt naar de naam Hakim Ziyech. De man die anderhalf jaar geleden koos voor de Enschedese club boven Feyenoord is aanvoerder en topscorer bij de Tukkers en ontstijgt als enige de malaise. De kans is levensgroot dat Ziyech de club in januari de rug toekeert, om straks niet met schip en al ten onder te gaan.

/

Tot het zover is, wordt Ziyech echter wel geacht zijn werk naar behoren te verrichten. Trainer René Hake stelt de 22-jarige aanvallende middenvelder steevast op en dat zal zaterdag tegen Willem II niet anders zijn. “Hij moet gewoon z'n werk doen. Ondanks dat het niet zo gaat zoals hij misschien wil”, aldus Hake in gesprek met RTV Oost. Ziyech gaf donderdag nog aan dat het pijnlijk is om onder valse voorwendselen binnengehaald te worden.

De situatie werd rooskleuriger geschetst toen Alfred Schreuder hem begroette als aanwinst in de zomer van 2014. Nu is het hele kaartenhuis in elkaar gezakt en rollen er koppen. “Ik ben niet kwaad geweest. Wel teleurgesteld”, gaf Ziyech donderdag aan. Hij moet nog vierenhalve week wachten voordat de transfermarkt zijn deuren weer opent.

Denk je dat Hakim Ziyech in januari wordt weggekocht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had tie toch beter voor feyenoord kunnen kiezen achteraf.

27 november 2015 om 23:02

Ja en ik had achteraf de lotto ook goed kunnen invullen.

Op het moment dat hij zijn keuze moest maken tussen feyenoord en twente koos hij voor de club waar hij op de 10 kon spelen. Twente heeft hem die garantie gegeven en feyenoord blijkbaar niet.

28 november 2015 om 04:46

Zeker!! maar als prof moet je vertrouwen hebben en iedereen(hij zelf ook) weet dat hij 1 van de beste spelers zou zijn bij feyenoord. Als je een grote jongen in het voetbal wilt worden moet je niet bang zijn voor concurrentie. Maar er gewoon voor gaan! Hij zit zeker bij de top 3 beste aanvallende middenvelders van de eredivisie! Dat kan iedereen zien hoop ik ! Hij zou bij feyenoord gelijk de beste speler en het grootste talent zijn! Deze kerel is gewoon top en kan het ver gaan schoppen! Voor elke topclub uit nederland zou deze kerel een belangrijke speler zijn! Het is jammer dat hij in zo'n matig elftal speelt ( met alle respect voor fc twente) en toch denk ik dat hij gaat eindigen als assaidi! Voor het grote geld gaan en weinig ambititie tonen. Al hoop ik dat echt niet voor hem

27 november 2015 om 23:06

Persoonlijk is hij er op vooruit gegaan. Fantastisch ontwikkeld, international geworden en oa door zijn werkelijk waanzinnige stats zit heel europa achter hem aan.

27 november 2015 om 23:08

Heel Europa? Welke buitenlandse club zit er achter hem aan?
Misschien een degradatiekandidaat in Duitsland of Spanje maar niemand anders.

27 november 2015 om 23:10

Zit heel Europa achter hem aan?? Kennelijk heb ik de wandelgangen verhalen gemist dan...

28 november 2015 om 06:28

Ik noem wolfsburg geen degredatie kandidaat

28 november 2015 om 08:30

Was bij Heerenveen al niet veel anders hoor. Doordat hij ouder geworden is, is hij sterker en beter. Maar spectaculaire ontwikkeling, nee niet echt. De zwakke trainers van Twente, Hake en Schreuder hebben daar aan bij gedragen

28 november 2015 om 12:19

@ckoning

Dus niet. Want die ene voor hem; Toornstra, had zo'n grote mond. Ziyech durfde de concurrentie strijd niet aan zei die. En waar moest Toornstra spelen onder Rutten. Ja juist aan de rechterkant, want die kluns van een Immers moest op de 10. Waar is Toornstra nu? Inderdaad.. Nergens..

Feyenoord met Ziyech precies hetzelfde doen als bij Toornstra.

Kom op PSV verkoop maher nou voor 10 miljoen en met dat geld koop Ziyech

27 november 2015 om 23:03

10m voor Maher ? Nooit dat PSV zo'n dergelijk bedrag gaat ontvangen voor hem op dit moment.

27 november 2015 om 23:09

Misschien wel een idee dat als PSV doorgaat in de cl dat ze dat geld investeren in de komst van ziyech.

28 november 2015 om 04:52

Maher voor 10 miljoen? Dan zou dat echt een werelddeal zijn. Wat jammer dat er geen vooruitgang bij deze jongen is geboekt. We hebben het wel is over miskopen van ajax. Maar maher voegt echt niets toe aan dit psv. Hij heeft geen vrije rol. Altijd gelimiteerd tot zijn positie! Waar zijn de jaren gebleven van een bergkamp of luc nilis een zidane?? Spelers waarvan je op hun voetbal kwaliteiten kon vertrouwen. Het is vaak allemaal zo statisch het hedendaags voetbal!

Laten we er eens van uit gaan dat al die geruchten bewaarheid worden en Ziyech echt zal vertrekken in de winterse transferperiode. Twente kan de 5-8 miljoen die ze voor hem vangen vast wel goed gebruiken (mits ze dit niet weer deels moeten overmaken naar een of ander schimmig bedrijf waar een vreemd contract mee is afgesloten), maar sportief zou dat toch het failliet van de club betekenen?
Zonder Ziyech blijft er nagenoeg niks over en moet Twente zich ernstig zorgen gaan maken om de degradatieplekken. Ik zou die jongen daarom hoe dan ook aan zijn contract houden, vind het het risico van een ontevreden speler in je elftal wel waard.

27 november 2015 om 23:04

Twente vraagt 18 M.

27 november 2015 om 23:12

Ja ik vraag ook elke dag of ik de loterij mag winnen, tot dusver heeft dat ook nog niks opgeleverd. 18 miljoen voor een speler van Twente is (zeker momenteel) ronduit belachelijk.

27 november 2015 om 23:14

5 meer krijgen ze niet

27 november 2015 om 23:21

J.staatsen, Twente is niet in de positie om een bod van 8 miljoen te kunnen weigeren. Andere clubs zijn niet stom, die weten ook dat Twente het geld hard nodig heeft, en er zullen dus enorm veel lowball-offers zijn.

27 november 2015 om 23:28

Haha Bollebert, en dat baseer je op???
Stel dat de " traditionele top 3" al om hem zou gaan strijden loopt de prijs mooi op! Tel dan Eu clubs erbij en 5 miljoen is onrealistisch weinig...
Ik denk dat Ziyech Ajax, PSV of Feyenoord kampioen kan maken!

27 november 2015 om 23:33

In de zomer heeft twente nog 70 %van de transferrechten van corona verkocht voor 9 M. You do the math....

28 november 2015 om 00:26

Voetbaltransfers en wiskunde hebben geen enkele samenhang. Is er nou niemand die jou kan weerhouden dit soort nutteloze uitspraken te doen. Krijg je straks bij een transfer van 7-9 miljoen weer de Feyenoorders die roepen: 'maar jullie Twentesupporters riepen constant 18 miljoen'.

28 november 2015 om 14:14

Klopt, we zullen wel zien wat hij oplevert (ik denk 6/7m) maar J.staatsen is hier wel echt belachelijk aan het raaskallen de hele tijd. Een beetje Al Sahaf-achtig: there are no problems here in Twente. Een Tukkers Delight de tweede.

28 november 2015 om 22:55

Twente vraagt 18 miljoen
Zullen ze niet krijgen maar het is toch beter dan gaan roepen dat ze 6 miljoen vragen. Ik denk zelf dat hij weg gaat voor een bedrag tussen de 7 en 12 miljoen. Dit maakt wel uit waar hij heen gaat.

Dat hij weg gaat is wel zeker.
Maar als je gaat denken dat het voor 5 miljoen gaat gebeuren is er toch iets goed mis.
Twente zal elk bod dat in de beurt komt van wat hun betaald hebben weg wuiven.

Ik zie Twente echt niet minder dan 8 miljoen aannemen. Dat ze de transfer op tijd willen afronden zal wel duidelijk zijn want er moet nog wat tijd zijn om aanvallend en verdedigend wat bij te halen.

27 november 2015 om 23:58

Ligt er wellicht aan hoe hoog de financiele nood is. 5 miljoen doorverkooppercentage is zo gek toch niet?

28 november 2015 om 05:49

En dan in het contract zetten dat ze hem.binnen 2 jaar moeten verkopen en anders een boete krijgen van 2 miljoen. Oh ja dat mag alleen bij fct. Ff vergeten

28 november 2015 om 09:25

Een percentage van 5mljn ?

28 november 2015 om 22:52

Ik neem aan dat hij bedoeld voor 5 miljoen en een doorverkoop percentage. Denk dat de woorden "en" en "een" zijn vergeten. Maar inderdaad dat zou ook niet heel gek zijn. Alleen is dat dan weer geld waar je op moet wachten en je niet zeker van bent of je het krijgt. Zie Vorm bij Utrecht.

Twente kan het geld liever meteen zien denk ik zo.

28 november 2015 om 15:47

Wat bij te halen? Zouden ze niet eerst is zorgen dat ze blijven bestaan en niet failliet gaan

28 november 2015 om 22:56

Je zult toch degradatie moeten voorkomen als aller eerst ^^.
Al ben ik toch 99% zeker dat ze niet failliet zullen gaan.

Voetbalzone... is het dus al zeker dat we met schip en al onder gaan? Nogal provocerend nu het verdict van de knvb nog niet eens bekend is. Een provoceer-vrij platvorm begint bij jezelf!

28 november 2015 om 01:00

tsja, er is nu wel heel erg een hetze tegenover ons, maar goed, wij tegen iedereen hè!

28 november 2015 om 09:33

Boohoo, het is geen hetze van de media of van andere supporters hoor. Kijk gerust naar je clubleiding. Allemaal overbodige risico's genomen. Lijkt me logisch dat er dan veel over gesproken wordt. Lijkt me ook logisch dat er wat leedvermaak is bij (met name) Feyenoorders, omdat dat vice versa ook uitgesproken is door diverse Twente fans op deze site.

28 november 2015 om 13:42

@mmalafide, leedvermaak van fans van andere clubs is prima. Dat heeft ook niets met een hetze te maken. Alleen de berichtgeving op Voetbalzone is wel heel eenzijdig en negatief. Er zijn ook genoeg mensen die aangeven dat FC Twente niet gestraft zou moeten worden (zoals Johan Derksen gisteravond), maar van allerlei mensen die uitspraken doen over 'puntenaftrek', 'intrekken licentie' of 'ziyech hoeft nog maar een maandje te wachten' wordt gelijk een nieuwsbericht aangemaakt op Voetbalzone..

28 november 2015 om 13:59

Denk ook wel dat het meevalt voor Twente, een puntje of 6 aftrek zal het wel worden. Icm transferverbod. Licentie zie ik de Knvb niet intrekken.

En Ziyech tja, die gaat hoe dan ook echt wel weg bij een leuk bod. En dat bod zal echt niet een bod zijn van tien miljoen, dat zou nergens over gaan. Bovendien kan Twente elke euro wel gebruiken. Miljoen of zes heb ik het op, aan een Duitse subtopper.

Zoals sommige mensen hier vind ik ookdat Psv Ziyech moet halen als vervanging van Maher, hoe jammer ik dat ook vind voor Maher. Maar als ik even goed nadenk kan Psv beter een rechtsbuiten halen en Pereiro op 10 zetten. Psv heeft eigenlijk dus al de vervanging van Maher gehaald in de persoon van Pereiro.

28 november 2015 om 10:15

Je kunt je ook af gaan vragen dat als Luuk volgend jaar weg is, PSV met Locadia en Pereiro geen 4-4-2 systeem moet gaan hanteren.

Ik hoop dat Ziyech nog een paar weken met flinke tegenzin op het veld staat. Is beter voor mijn cluppie. Ik heb het gevoel dat Ziyech zich niet meer op kan laden. En een Twente zonder Ziyech stelt weinig voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren