Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech bevestigt sterrenstatus nog eens op rampavond van Willem II

Laatste update:
/

FC Twente heeft zaterdagavond op wonderlijke wijze een overwinning in de wacht gesleept op Willem II. Aanvankelijk zag het er helemaal niet goed uit voor de Enschedeërs, want Willem II nam voor rust een 2-0 voorsprong. Aan de hand genomen door Hakim Ziyech toonde FC Twente echter alle veerkracht van de wereld en knokte het zich naar een knappe 2-3 overwinning. Willem II heeft nu viermaal op rij verloren en FC Twente blijft de enige club die deze eeuw niet één keer een Eredivisieduel in Tilburg verloor.

Willem II scoorde in de elf wedstrijden na de winterstop niet meer dan vijf keer en deed het daarmee het slechtst van alle clubs, maar beleefde nu een droomstart. Al na negentien seconden tekende Erik Falkenburg voor 1-0, nadat hij de bal kreeg van Nick van der Velden en van afstand prachtig binnenschoot. De fans die iets later binnenkwamen hadden dus al meteen een hoogtepunt gemist, maar zouden later alsnog mogen juichen.

/

Lucas Andersen en Rochdi Achenteh waren kansrijk en Bruno Andrade kon net niet tot een schot komen, maar ook FC Twente liet zich niet onbetuigd. Ziyech, al goed voor vijftien goals en tien assists dit seizoen, schoot bijvoorbeeld snoeihard op de lat. In de laatste fase voor rust sloeg de thuisclub nog eens toe en was het Andersen die zich liet bejubelen. Na een mooie pass van Bruno Andrade schoof de Deen binnen. Willem II deed zijn best de touwtjes in handen te houden, maar dat lukte de thuisclub niet.

Ziyech was daar ‘schuldig’ aan. De ster van FC Twente had het Kostas Lamprou al eens lastig gemaakt en soleerde later bijna naar de aansluiting, maar pas in derde instantie was het wel raak. Met nog een kleine veertig minuten te gaan draaide Ziyech een vrije trap vanaf de rechterkant zo in de korte hoek binnen, waarbij Lamprou er niet helemaal goed uitzag. FC Twente drukte door en maakte ook de 2-2, die voor rekening kwam van Chinedu Ede. Hij benutte de rebound nadat Ziyech keeper Lamprou tot een redding dwong.

Diezelfde Ziyech was ook betrokken bij de winnende goal in minuut 79. Na zijn rake vrije trap en de voorassist bij de 2-2 was hij met een rake spelhervatting ook goed voor de definitieve nekslag. Van net buiten de zestien meter joeg de ster van FC Twente de bal met links in de verre hoek en dus was hij voor de zoveelste keer dit seizoen zijn gewicht in goud waard voor zijn club. FC Twente klimt naar 38 punten: het passeert ADO Den Haag en staat tiende. Bij Willem II blijven de zorgen redelijk groot.

Moet Jurgen Streppel het seizoen afmaken bij Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geweldige speler ziyech. En wat speelde twente slecht vandaag.

2 april 2016 om 23:01

Ziyech bewijst toch maar een keertje dat hij een transfer naar een grotere club verdient.

2 april 2016 om 23:49

Jammer dat hij niet voor nederland heeft gespeeld. zal mooi duel worden hij of proper.
Al denk ik dat proper een klasse beter is.

3 april 2016 om 01:01

propper komt niet in de buurt van hem, wat een heerlijke speler zeg

3 april 2016 om 02:14

Afblijven van dat dragonweed jij haha! Propper klasse beter dan Ziyech.. Lol! Ziyech heeft na vanavond maar weer eens bewezen dat hij de beste speler is van de Eredivisie en rijp is voor een mooie Europese subtopper. Zou m wel bij een Sevilla willen zien.

3 april 2016 om 05:48

Propper doet fantastische dingen op een hoger niveau (CL) en speelt tegen teams die compacter spelen tegen psv dan tegen twente. Maher is o.a. het bewijs dat er een groot verschil zit tussen dat niveau.

3 april 2016 om 08:59

O ja , want PSV werd niet in de 1e ronde maar in de 2e ronde uitgeschakeld ....nou nou ....
Cijfers liegen niet. Ziyech steekt met kop en schouders boven de rest van de eredivisie uit.

3 april 2016 om 19:57

en in welke ronde deed Twente mee?

Prachtige wedstrijd! Twente in de 1e helft slecht, 2e helft heel veel beter. Wat speelde Ziyech weer goed zeg, het kan haast niet anders dat hij wordt verkozen tot beste speler van de Eredivisie aan het einde van dit seizoen, zijn marktwaarde is weer flink gestegen na vandaag.

3 april 2016 om 00:00

Denk je dat Ziyech in een grotere competitie ook zo kan schitteren?

3 april 2016 om 00:49

Schitteren in eerste instantie misschien niet, ik denk echter wel dat hij kan groeien naar een speler die kan schitteren. Het ligt ook aan de competitie waar hij naar toe gaat denk ik. Ik zie hem bijvoorbeeld in Spanje of Duitsland beter presteren dan in Engeland. Puur omdat Ziyech technisch gezien heel sterk is maar fysiek een beetje te kort komt voor de Premier League. In landen als Duitsland en Spanje is het voetbal toch een stukje technischer vergeleken met Engeland.

3 april 2016 om 10:17

Ik denk het wel. Hij heeft zo een goed schot en zoveel overzicht. Als hij minder ruimte krijgt zal hij minder doelpunten maken maar er blijft meer dan genoeg over. Fluwelen trap en een bijtertje, echt klaar.voor een vervolgstap. Ben wel benieuwd hoe hij met meer media aandacht en soms dus meer negatieviteit om gaat. Nu wil hij al vaak niks met media, in een grotere competitie is er alleen maar meer media. Als hij dat laatste ook nog kan managen dan denk ik dat hij ver kan komen.

3 april 2016 om 00:11

Omdat ie Twente tegen Willem II, wat zelf halfdood is en straks misschien helemaal, 3 punten bezorgt door 2 vrije trappen waarbij de eerste (de 2-1, de aanleiding tot paniek en de complete catastrofe) nooit mocht zitten. Ziyech was de eerste helft onzichtbaar. Tweede helft uit zijn schulp gekropen, net als heel Twente overigens.

3 april 2016 om 00:47

Niet op basis van alleen deze wedstrijd, natuurlijk. Als je ziet hoe goed Ziyech elke wedstrijd presteert, bij een team dat slecht draait (of draaide). Hij heeft er dit seizoen al 17 gescoord en ik weet niet hoeveel assists geleverd.

3 april 2016 om 01:57

Ongelofelijk knap inderdaad!

2 april 2016 om 23:54

Twente gelukkig gewonnen, Ziyech grote man vandaag. Eerste helft dramatisch, tweede helft duidelijk beter.

Ziyech....
Die laatste actie nog.
Pffff beste speler van de eredivisie. Wat een speler

Waardeloos elftal!!
Eerste helft speel je aardig, je creëert kansen en gaat met 2-0 de rust in. Tweede helft laat je niks meer zien, alleen maar achter de feiten aanlopen.
Degradatie weer een stukje dichterbij!

2 april 2016 om 23:01

Is het echt het elftal? De eerste helft waren we echt kansloos. Ook de eerste wedstrijd veegden jullie de vloer met ons aan. Het lijkt haast ergens bij het team tussen de oren te zitten.

2 april 2016 om 23:12

Ja het elftal en Streppel zijn hier schuldig aan. Het wisselbeleid van Streppel was weer dramatisch vanavond, Andrade voor Braber, hoe verzin je het!!
Tweede helft heeft Willem ll niks meer laten zien. Je zou zeggen je staat 2-0 voor speel die wedstrijd maar lekker uit. Nee hoor lekker achteruit lopen en geen kansen meer creëren. Echt ongelooflijk.
Dit elftal heeft geen vertrouwen, het is geen team en er zit geen passie en strijd in!

2 april 2016 om 23:13

Braber voor andrade moet het zijn.

2 april 2016 om 23:20

Als andrade net terug is van een blessure en conditioneel nog niet top is kan ik het me voorstellen.
Anders had ik hem laten staan. Ging toch wel dreiging vanuit

2 april 2016 om 23:26

Maar dan Gooi je Braber er toch niet in. Zet dan gewoon kawaya erin. Snelle jongen waar dreiging vanaf komt.
Maar elke wedstrijd weer die Braber pfff.

2 april 2016 om 23:35

Ik ken kawaye niet...maar vind braber tegen vallen. Deed het bij zijn vorige club best aardig vond ik

2 april 2016 om 23:36

Vertrouwen zit dan ook echt tussen de oren. In Twente kunnen we daar ook over praten, in de eerste seizoenshelft soortgelijk probleem. Ik hoop echt niet dat jullie (en wijzelf) zullen degraderen. Ik kan toch altijd genieten van onze treffens.

2 april 2016 om 23:41

Ik hoop het ook maar ik heb er weinig vertrouwen in.

Ajax kan zich beter voor Ziyech gaan melden dan voor Haller. Ziyech is van absolute topklasse. En ook een speler die kwaliteiten heeft wat Ajax zelf niet in huis heeft.

2 april 2016 om 22:56

Ajax gaat niet meer uitgeven dan 5 a 6 miljoen kennende het beleid. Dus kunnen ze Ziyech wel vergeten,

2 april 2016 om 23:11

Twente zit in de financiële problemen dus dat bedrag zou voldoende kunnen zijn voor Ziyech.

2 april 2016 om 23:21

Er zullen ook zat sub-toppers uit Europa komen en geloof mij, die zullen meer bieden dan de 5 a 6 miljoen van Ajax

2 april 2016 om 23:28

Als Ajax vroeg bied kunnen ze die andere clubs aftroefen. Ze bieden nu al voor Haller, dat kan ook voor Ziyech.
Als Ziyech dan ook graag naar Ajax wilt kan zoiets tot een deal leiden.

3 april 2016 om 00:27

@4bidden juist omdat Twente in de financiële problemen zit wil je zoveel mogelijk voor Ziyech krijgen. Met deze prestaties en rendement als nummer 10 zal hij zich echt wel in de kijker spelen van een buitenlandse club met een veel aantrekkelijker aanbod zowel op financieel als sportief gebied (grotere competitie etc). Nee, ik denk dat Ajax kansloos is in de zomer betreft het halen van Ziyech.

3 april 2016 om 09:57

Reken daar maar niet op. Twente heeft idd financiële problemen, maar degene die Hakim wil halen, moet flink over de brug komen.

3 april 2016 om 08:01

Het is qua aanleg een geweldige speler maar denk dat ze bij Ajax met hem gezien zijn karakter wel perikelen vrezen en daar zitten ze niet op te wachten. Dat heeft niets te maken met dat Ajax alleen ideale schoonzonen wil, maar zeurpieten met een veel te snel gekrenkt ego werkt in de top op den duur niet, ondanks zijn onbestreden talent.

Eerste helft was duidelijk voor Willem2. Twente leek echt weer het Twente van de eerste seizoenshelft, heel zwak en heel veel fouten. Tweede helft was de wedstrijd 180 graden gedraaid. Wat een geweldige tweede helft van Ziyech. Vrije trap was een pareltje.

Fantastisch veerkracht getoond. Lucky 2-1 uit het niets en daarna knap gewonnen nog. Zeer blij mee, in de rust niet verwacht..

Bovendien vind ik het jammer dat bij elke wedstrijd die FC Twente wint of gelijk speelt er gerept wordt over competitievervalsing en al dat soort geneuzel, het punt is ondertussen wel gemaakt. Maar dat is mijn mening.

Anderlecht schijnt zeer geinteresseerd te zijn in Hakim, ik had hem graag in het shirt van Ajax of psv gezien maar die hebben genoeg middenvelders dan is Anderlecht een goede club voor hem denk ik.

2 april 2016 om 23:10

denk dat hij wel een stapje hoger gaat dan anderlecht

Tja gefeliciteerd Ziyech. De enige speler van Twente die kansen creëerde en voor de doelpunten zorgde. Willem II laat het in de 2e helft ook wel erg liggen door helemaal niks meer te creëeren.. Erg zonde deze wederom onnodige nederlaag..

2 april 2016 om 23:04

O.a. Cabrals schot op lat en Guiterrez trap begin vd wedstrijd vergeten?

2 april 2016 om 23:13

Ja als dat dus de enige kansen van de wedstrijd naast Die van Ziyech zijn zegt dat wel genoeg. Maar Willem II heeft het hier zelf laten liggen. Niet slim om zulke makkelijke overtredingen te maken vlakbij de 16 als je weet dat je tegen Ziyech speelt. Daarnaast hebben ze ook amper iets gecreëerd in de 2e helft..

2 april 2016 om 23:14

De zoveelste!
Dit heb je gewoon aan je zelf te danken.

Wat een wereldgoal van Ziyech!! Wanneer worden ze bij Ajax of Psv nou een keer wakker en gaan ze een bod op Ziyech doen?
Ze lopen te slapen.

Willem II zet zichzelf voor joker. Echt waar, wat er vanavond allemaal gebeurde kan echt niet. Allereerst de wedstrijd: eerste helft ben je oppermachtig tegen Twente, je scoort weer eens 2 velddoelpunten en er is niets aan de hand. Hoe kan dan in godsnaam dat het uberhaupt in je schedel haalt dit nog weg te geven. Wat een ontzettend trieste vertoning van Willem II tweede helft. En Ziyech, ja daar zal ik maar stil over zijn.

Dan het supportergedeelte: Sneu hoe Willem II omgaat met zijn supporters. Wat een ongelofelijk triest gedoe. Dan heb je 10 fieldseats (a 1000€ het stuk) en dan laat je daar Twente supporters inzitten. Goed gecamoufleerd met Willem II sjaal, maar intussen Willem II lopen uitjouwen en juichen voor elke actie van Twente. Toppunt is toch wel dat het bij 2-0 rustig bleef maar na de Twente goals het geprovoceer maar niet ophield. Als je dan zo'n stoere jongen bent die graag vak P en de Kingside wil provoceren, dan moet je ook de consequenties dragen. Maar nee, Willem II neemt ze in bescherming! Dit kan echt niet, je zet je supporters, zij die werkelijk er altijd staan, compleet voor lul! Ook in andere vakken zaten genoeg Twente supporters. Nou vind ik best dat dat kan, maar je moet niet extreem overdreven gaan juichen of gebaartjes maken (vooral na die 2-3 van Ziyech, prachtige trap), pure provocatie en dat is echt heel triest.

3 april 2016 om 00:03

Het frustratie gehalte is hoog. Je kan ik Tilburg wonen en voor Fc Twente zijn. Wat maakt het uit? Het is makkelijker om zo je cluppie te zien in het echt dan naar Enschede te rijzen. Moet kunnen toch? Wie betaald bepaald lijkt mij?

3 april 2016 om 00:19

Waar zie je staan dat ik zeg/beweer dat je niet in Tilburg kan wonen en voor Twente kan zijn? Maar als je voor Twente bent wat heb je dan:
1. te doen met een Willem II sjaal aan
2. Is het echt nodig om zo provocerend gebaartjes te gaan maken nadat je als Twente zijnde de eerste helft amper wat te vertellen gehad hebt? Ik kan er sowieso niet tegen als mensen gebaren gaan maken en ernstig lopen te provoceren, meestal maak ik dat mee wanneer ik met Willem II naar een uitwedstrijd ga, maar in nota bene je eigen vak geprovoceerd worden en uitgelachen worden vind ik toch wel een brug te ver. In jezelf of met vrienden juichen oké, maar een heel vak uitlachen en lopen tieren vind ik een brug te ver.

3 april 2016 om 01:02

Ik snap dat je het irritant vind. Maar jij als volwassene maakt je toch niet druk om wat mensen die je uitdagen. Dit is gewoon de Nederlandse voetbalcultuur. Ik als Twente supporter heb nog nooit een wedstrijd tegen Feyenoord meegemaakt waar geen vuurwerk geluiden te horen waren. Maar in deze samenleving ontwikkel je daar een schild voor. ( provocaties en uitdagen) Toen het 2-0 stond was je waarschijnlijk met hele andere dingen bezig. On: Willen 2 heeft mij positief verrast in de 1e helft. Mooie club, mooi station, succes gewenst voor de laatste wedstrijden.

3 april 2016 om 02:22

@El Cazador

Snap jouw punt uberhaupt niet helemaal betreft de supporters, want in de eerste helft hadden die 600 man van FC Twente al de overhand. In de tweede helft ging het hele uitvak non-stop uit zijn dak. Op een gegeven moment heb ik geen Willem II meer gehoord. Dan kan je dus niet alleen de "field-seats" beschuldigen. Je wordt namelijk in je eigen stadion volledig overklast door 600 uit-supporters.

Verder verliest Willem II door concentratieverlies (dachten naar mijn mening dat ze er al waren) en door de individuele klasse van Ziyech. FC Twente speelde namelijk erg matig vandaag en vond Willem II in de eerste helft prima spelen. Zette alleen teveel druk waardoor ze onnodig energie verspilde. Dat ging in de tweede helft logischerwijs mis.

Provoceren gebeurt altijd en is niet te voorkomen. Vandaag waren er sowieso geen kwetsende gebeurtenissen, dus kan het gewoon door de beugel. Jouw reactie is dus meer gebaseerd op emotie dan op objectiviteit.

3 april 2016 om 09:26

Totaal met el Cazador eens! Laten we niet hypocriet doen, ik kan me genoeg wedstrijden herinneren dat er supporters van andere clubs op onze thuisvakken zaten en juichten wat niet erg werd gewaardeerd. Als je besluit op een thuisvak te zitten gedraag je je...

3 april 2016 om 10:38

sam-053: Ja, na de 2-0 was ik inderdaad bezig met iets anders. Feestvieren met mijn mede supporters omdat Willem II eindelijk eens voor staat en weer eens 2 velddoelpunten scoort. Ik voelde na gans 4 maanden de eerste thuisoverwinning aankomen.

Sirius, neen dat is niet omdat ze dachten dat ze er waren. Dat is gewoon Willem II in een.notendop. Altijd het niet vast kunnen.houden, dat is onkundr. Groningen thuis, Graafschap uit, Feyenoord beker. Altijd hetzelfde. Overigens erger ik mij gewoon gruwelijk als mensen naar voetbal komen om te provoceren. Blijf dan aub gewoon thuis. Enne, die sfeer zat er goed in bij de corteo maar was lam in het stadion. De uitsupporters hebben goed veel lawaai gemaakt, maar gewoon het schijnheilige. Als je voor Twente bent, oke maar wat moet je dan met een Willem II sjaal, vlak voor de wedstrijd nog gekocht. Laat die dan ook gewoon thuis en pak een Twente sjaal of iets anders

4 april 2016 om 11:25

Op de sponsorvakken zitten genoeg supporters van de tegenpartij nooit problemen mee geweest. Maar deze meneer vond het nodig om bij de 2-2 met zn gezicht naar de kingside te gaan staan (terwijl het voetbal aan de andere kant weer gestart werd) met beide handen te gebaren: Kom dan, kom dan. Ik voel me dan niet aangesproken om die kerel zn zin te geven en met mij 99,9% van de kingside, alleen 2 (de 1 moest de ander een handje geven om achter die fieldseats te kunnen komen) dachten daar anders over en gingen de gracht in om verhaal te halen. Gelukkig staat er nog een beveiliger daarnaast en kon ie worden tegen gehouden maar dan moet je na afloop niet op twitter zeggen dat je triest vind dat je wordt afgevoerd omdat de veiligheid niet gegarandeerd kan worden.

Ik wordt 2 tot 3 keer per seizoen gevraagd door een van mijn klanten of ik met hem een wedstrijd van zijn club tegen Willem II wil bijwonen. Maar ik gedraag me dan wel als gast in andermans stadion. Tuurlijk ben ik dan blij als Willem II scoort en bal ik even mn vuisten maar ga echt niet een heel vak van de fanatieke aanhang uitdagen.

Ik kan me een paar jaar geleden nog PSV - Willem II herinneren waarbij we met 0-2 voor kwamen (ook die wedstrijd verloren we uiteindelijk met 3-2) maar heb me bij die 0-1 en 0-2 echt niet geroepen gevonden om het vak achter de goal te gaan uitdagen. Dat vind ik echt niet gepast en zeer respectloos.

Keur niet goed dat die supporter van ons verhaal kwam halen maar het is wel een logisch gevolg voor het uitdagen van een vak dat er eentje gehoor geeft aan zn oproep. Andersom was er denk ik ook wel iemand van Twente die dit gedaan zou hebben.

Ik hoop dat Ziyech eerst naar één van de traditionele topclubs van Nederland gaat (bij voorkeur Psv), voordat hij naar het buitenland vertrekt. Laat hem eerst proeven hoe het smaakt om te strijden voor de titel en neem gelijk wat Europese ervaring mee. Deze jongen barst van het talent, maar ik ben bang dat als hij nu een stapje te snel gaat, dat het dan allemaal naar zijn hoofd gaat stijgen. Als zijn carrière flopt vanwege zijn mentaliteit, is dat natuurlijk doodzonde.

Gruwelijk gefrustreerd. Ongelooflijk om tik op tik te krijgen. Elftal zonder ruggengraat. We verdienen het om de play offs in te gaan. Streppel snel wegwezen, het is echt klaar. Bedankt voor de bewezen diensten maar stop er mee en ga je oriënteren in Friesland. Twente complimenten hoe jullie je club de hele wedstrijd gesteund hebben, het zou jammer zijn als de Knvb de stekker er uit zou trekken

Wat was Ziyech fenomenaal. Ik irriteerde me regelmatig aan zijn egoisme, maar wat was hij weer goed vandaag. Absoluut geen fan van zijn karakter, maar wel erg veel respect voor zijn voetballende kwaliteiten!

3 april 2016 om 06:08

Dat egoïsme is het succes van Twente van nu.

4 april 2016 om 11:58

Klopt, maar maakt het soms wel frustrerend als ze achterstaan.

3 april 2016 om 13:43

Eindeljk eens een speler die de hoofdrol opeist en hem ook waarmaakt. Dat is precies de speler die Ajax al heel wat jaartjes mist in dat verschrikkelijke koorknapenelftal van Frank de Boer.

Beste speler van eredivisie heeft het weer laten zien hoor.

Lieve Twente fans. Dat wij nu de dupe zijn van twee frauderende personen. Is nu eenmaal zo. Een Ziyech had niet bij ons mogen spelen. Maar dan hadden de twee heren wel iets anders bedacht. Om zijn komst mogelijk te maken. Of was er een andere speler gekomen. Punten aftrek voor Ziyech krijgen we nog. Van de knvb moeten we schoon schip maken, zijn we druk mee bezig. Sinds Ziyech voor zichzelf speelt, loopt twente als een trein. Onze defensie is alleen maar eigen jeugd. Een marsman die solide wedstrijden speeelt. Uvini die de leider van de defensie is. Een cabral die onder Hake, maar vooral onder Ziyech helemaal is opgeleefd. De straf komt nog. Ziyech gaat weg en hopelijk voor veel geld. Gutti ook. Een Mokotjo die gaat ook. Uvini gaat helaas ook. Maar wat kan Twente ervoor terug halen. We hebben immers geen geld. En we moeten onze schulden terug betalen. Zo hoort het ook. De echte straf moet nog komen. Wil je een eerlijke competitie, dan moet elke club hetzelfde geld aan tv inkomsten krijgen. Hetzelfde salaris budget. Dan heb je een eerlijke competitie.

Zyech is een speler met een fantastisch talent. Alleen weet ik niet of hij dat in een andere omgeving en onder andere omstandigheden ook per definitie kan aanspreken. Zijn lichaamstaal is in mijn optiek nogal vaak negatief en van die ego-dingetjes komen aan de oppervlakte. Een botsing met andere karakters lijkt voor de hand te liggen.

3 april 2016 om 08:06

Dat denk ik eerlijk gezegd ook. Bij Twente kan dat allemaal omdat hij qua kwaliteit op eenzame hoogte staat. Dan wordt meer gedoogd. Maar wat als hij binnenkomt als nobody en al zo'n attitude gaat aanmeten? 2 extremen zijn mogelijk denk ik: hij laat zijn voeten spreken en wordt fenomenaal bij zijn nieuwe werkgever, of hij wordt uitgekotst en beland op de bank.

3 april 2016 om 10:48

Inderdaad. Zo denk ik er ook over. Gezien de selectieve verontwaardiging die jonge talenten met een vergelijkbare culturele achtergrond in het verleden getoond hebben heb ik er eerlijk gezegd een hard hoofd in. Misschien een keer een fantastisch seizoen, maar problemen zullen telkens opnieuw oprijzen.

Hopelijk heeft Danny Blind ook naar de wedstrijd gekeken. Al was het alleen maar naar de tweede helft. Waarin Hakim Ziyech voor de zoveelste maal laat zien wat hij voetbaltechnisch allemaal in zijn mars heeft. Als je als aanvallende middenvelder al op 17 doelpunten staat en ook zo vaak een beslissende pass aflevert dan past alleen maar bewondering en respect. Het zou, vind ik, een aderlating voor de Eredivisie zijn als Ziyech volgend seizoen niet meer in Nederland te bewonderen is. Voor dit soort spelers kom je als voetballiefhebber toch naar het stadion toe? Ook mooi dat Rene Hake zijn ploeg wél de ruimte geeft om aanvallend en creatief voetbal te spelen. In tegenstelling tot zijn voorganger Alfred Schreuder die zijn spelers volstopte met een overschot aan verdedigende en tactische opdrachten.

Wat een geweldige speler is die Ziyech toch! Waarom betaalt psv niet gewoon even 12 miljoen, blijft die nog even 2 jaar in Nederland en maakt die je kampioen en kun je hem daarna voor het dubbele bedrag verkopen.

3 april 2016 om 12:46

@irapsv, Hakim Ziyech zou een enorme versterking zijn voor zowel PSV als Ajax. Volgens mij is Ziyech voor € 15 miljoen op te halen bij het noodlijdende FC Twente. In combinatie met een fors doorverkooppercentage en de huur van een talentvolle middenvelder van Ajax of PSV die wegens gebrek aan speelminuten nu stilstaat in zijn ontwikkeling. Natuurlijk moet Ziyech zelf naar één van de twee Nederlandse topclubs willen overstappen. Ik zou het als voetballiefhebber in ieder geval toejuichen. Waarom? Dat hebben we gisterenavond voor de zoveelste maal met eigen ogen kunnen aanschouwen.

Wat de provocerende twentefans betreft. Ik heb er geen moeite mee als andere fans in thuishalen zitten en zich laten horen. Wel als twentesponsors in de fieldseats, dus in de speciale dug-out langs het geld zitten met een Willem II sjaal en zich daarbij provocerend gedragen in plaats van als gast. Overigens ligt de grootste fout bij Willem II die die Seats natuurlijk nooit aan twentesponsors mag toewijzen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren