Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zivkovic is een goed ventje, daar gaan we nog veel plezier aan beleven’

Laatste update:

Richairo Zivkovic speelt het komende seizoen op huurbasis bij Willem II. Het achttienjarige talent kreeg bij Ajax geen voet aan de grond en hij mag het komend voetbaljaar laten zien in Tilburg. Trainer Jurgen Streppel van Willem II is maar wat blij met de komst van de jongeling, die de eerste spits wordt bij de club.

/

Streppel noemt Zivkovic ‘een goed ventje’. “Daar gaan we nog veel plezier aan beleven. Alleen met koorknapen en kantoorklerken red je het niet”, aldus Streppel tegen Voetbal International. De coach doelt op de reputatie van Zivkovic: de aanvaller kreeg vorig seizoen het stempel ‘probleemkind’.

Dat stempel vindt Streppel maar onzin. Hij wijst op Samuel Armenteros en Bruno Andrade. “Die jongens hebben in het veld juist iets extra’s.” Streppel verwacht dat Zivkovic zijn normale niveau haalt en dan zal de jongeling dus de eerste spits in Tilburg worden.

Gaat Richairo Zivkovic het goed doen bij Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik mag toch zo hopen dat hij er 20/25 inschiet en dat hij het gewoon red bij willem2 want hij is gewoon een goede voetballer je snapt eigenlijk niet waarom Ajax die heeft gekocht want ik vraag mij af of hij het nu zoveel slechter zou hebben gedaan dan Sigthorsson afgelopen seizoen .

2 juli 2015 om 23:46

Hey rustig aan, je schiet er niet zomaar 20/25 in en zeker niet als 18jarig jochie en ook nog bij een club als willem II.

3 juli 2015 om 00:59

Hij heeft al een hattrick bij Willem 2 gemaakt in 7 minuten! Ook al was het een oefenpartij tegen een zwakke tegenstander. :P

3 juli 2015 om 07:25

Ik twijfel zelfs als hij er 20/25 inschiet of de boer het dan wel in hem gaat zien zitten. Denk dat hij 40+ moet maken dat dan pas het lampje gaat branden bij de boer

2 juli 2015 om 23:47

Haha dat zijn dan gelijk alle goals van willem 2. Nee gekheid, maar dat aantal lijkt me nogal hoog. Toch hoop ik ook dat 'ie t goed doet daar

2 juli 2015 om 23:47

Jaaaa, en nu met interpunctie a.u.b.!

3 juli 2015 om 00:29

En spellingscontrole

Toch denk ik dat hij het niet slecht gaan doen, een jonge kerel doet het altijd een stuk beter als hij vertrouwen krijgt. Dit is ook een beetje wat ik ajax verwijt, ik denk dat hij (veel) beter had gepresteerd als bijvoorbeeld Milik niet was gehaald. Ik ben wel blij hoor dat Milik er is maar voorzijn ontwikkeling was het misschien beter geweest als hij te horen had gekregen dat hij bij de twee eerste spitsen zat.

3 juli 2015 om 01:23

'dat stempel'... Dat het geen journalisten van een gerenommeerde krant zijn dat weet ik inmiddels ook wel, maar dit soort spellingsfouten zijn toch wel redelijk heftig!

ot:

Ik heb geen twijfels over de capaciteiten van Zivkovic. Ik denk eerlijk gezegd dat hij het net een stuk makkelijker gaat vinden dan Armenteros afgelopen seizoen en ik hoop dat hij goed uit de verf komt, en volgend seizoen weer aansluit op onze selectie. Zo veel spitsen hebben we niet achter de hand!

3 juli 2015 om 02:50

Kun je wel heel bijdehand een opmerking plaatsen, maar 'dat stempel' is in deze context gewoon goed hoor.

3 juli 2015 om 06:15

Eerste twee.

3 juli 2015 om 15:11

je bedoelt 'die' stempel? Dat stempel kan niet kloppen, tenzij het dat stempel'tje' is..

2 juli 2015 om 23:48

Ik denk dat 20-25 goals bij Willem II te veel gevraagd is, hij zal meer richting een verbetering van zijn aantal bij FC Groningen (11 goals) moeten mikken.

2 juli 2015 om 23:48

20/25 als speler van Willem2 is weinig spelers gelukt.. 15 zou een mooi aantal zijn voor Zivkovic

2 juli 2015 om 23:49

Ik denk dat je toch iets te veel van zivkovic verwacht. 20 tot 25 goals als a junior in de eredivisie maken is vrijwel onmogelijk. Ik denk dat hij rond de 14 goals eindigt en dan heeft hij het al fantastisch gedaan bij een club als willem ll

2 juli 2015 om 23:59

Ik zeg niet dat hij die gaat maken maar ik hoop het want als Ajax hetzelfde blijft spelen als vorig seizoen dan zal er geen enkele spits renderen ,als zet je Rooney of Diego costa er neer .

3 juli 2015 om 00:06

Paar punten en komma's kunnen geen kwaad sloep.

2 juli 2015 om 23:50

Dan denk ik dat willem II komend jaar boven ajax eindigd

3 juli 2015 om 08:21

Hahah zou mooi zijn

3 juli 2015 om 03:01

Kereeeelllll. Rustig aan vriend. Hij heeft dit jaar nog recht op kinderbijslag

Mooi, goed voor Ajax

Ajax kan wel een samenwerkingsverband starten met Willem II. Elk jaar wat talenten aan Willem II afstaan.

Ik geloof ook wel dat hij onder Streppel goed zal presteren
Of hij dan een bruikbare Ajax spits wordt is een ander verhaal. Ajax is sinds het Suajax tijdperk niet meer afhankelijk geweest van 1 spits om toch goede resultaten te behalen

laten we eerst eens kijken na een paar echte wedstrijden . hij heeft niet voor niks een naam opgebouwd op zijn 18e . hij heeft 1 wedstrijdje meegedaan tegen een amateurploeg en ze weten hier nu al dat hij er 20,25 gaat maken . ik heb nog steeds mijn bedenkingen .

Het Ajaxspelletje moet hij dus bij Willem II leren. Lol.

Hij is zeker een goede spits voor ons, denk dat hij er wel +-15 in kan schieten. Dat zou voor hem zelf en voor ons geweldig zijn. Vanuit daar lekker stappen maken!

Frank wil juist alleen maar ja knikkers en koorknaapjes, daarom is Ajax al jaren niet meer om aan te gluren. Goede keuze van zivkovic om het even ergens anders te proberen.

3 juli 2015 om 09:20

Is Zivkovic echt zo lastig? Bij Groningen hoorde ik er niets van.
Hij is twee keer te laat gekomen in een seizoen? Nou nou wat een rebel.

3 juli 2015 om 12:11

Wrs niet, maar bij Frank is minimale ongehoorzaamheid al lastig

Wat zou het geweldig zijn om Streppel te hebben als coach van Ajax. Speelt aanvallend voetbal, heeft een goede positieve en eerlijke babbel en kan met verschillende persoonlijkheden. Ik wens die man en Willem 2 echt het beste, zij houden zich tenminste met voetballen inplaats van dat Diva club Ajax waar alles over randzaken gaat.

3 juli 2015 om 09:47

Ik ben het helemaal met je eens. Toen hij degradeerde vond ik hem niet echt sterk overkomen. Maar eigenlijk sinds de jupiler league doet hij het geweldig.

On:
Wat een beleid van Ajax zeg, ik snap het niet je ziet gewoon dat deze jongen alles heeft. Weet zeker dat hij er bij ajax net zoveel gemaakt had als Sigi afgelopen seizoen. Hierboven zei iemand het ook al, hij moet het Ajax spelletje bij Willem2 leren?

@googlebal helemaal mee eens mooi gezegd !

Armenteros startte vorig seizoen leuk, maar zakte toch erg ver terug. En had meer goals van hem verwacht na zijn goede start toen.

Denk dat Zivkovic komend seizoen zo rond de 15 goals zal gaan maken . Wat bij een club als Willem 2 gewoon prima is.

Tussen 10 en 15 goals zou prins zijn, vooral als het beslissende goals zijn. Daarnaast kan hij wel eens zo dreigend zijn dat hij een dubbele dekking gaat krijgen waardoor een speler als Andrade meer gast scoren.

Deze word even goed als c. ronaldo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren