Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziggo houdt zich op de vlakte over relletje rond De Vos: ‘Nog niet gesproken’

Laatste update:

Sierd de Vos zette dinsdagavond toen Andrés Guardado namens PSV een penalty miste tegen Atlético Madrid een liedje in en dit schoot in het verkeerde keelgat bij de Eindhovenaren. De club weigerde na afloop met Ziggo Sport, de zender waar de wedstrijd werd uitgezonden, te praten en liet via persvoorlichter Thijs Slegers duidelijk zijn onvrede blijken.

/

De zender is nu van plan om eerst met De Vos om de tafel te gaan, voordat er een statement wordt gemaakt: “Hier is nog geen beslissing over genomen. We hebben nog geen gesprek gehad met Sierd. De wedstrijd begon om 20.45 uur en de strafschop was om 21.30 uur gisteravond, dus nee, we hebben hem nog niet gesproken”, vertelt marketing-supervisor Robin Faber aan Metro.

“We gaat dit eerst intern bespreken en dan besluiten we of we met een statement naar buiten komen”, sluit hij af.

Vind jij de ophef rond het lied van Sierd de Vos terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 september 2016 om 12:49

Commentator of niet. Als ik Sierd was zou ik nooit meer bij PSV verslaggeven. Wat een kinderachtig gedoe van die Slegers zegt. Lichtgewicht van een perschef.

14 september 2016 om 13:00

Kinderachtig gedrag moet je bestraffen met kinderachtige maatregel dus heel slim van Thijs Sleegers.

14 september 2016 om 13:04

Sierd de Vos is een commentator bij een Nederlandse televisiezender. Het publiek dat kijkt is dus logischerwijs ook voor het grootste deel Nederlands. De kans is daarnaast groot dat veel van deze kijkers affiniteit hebben met Psv. Sierd de Vos zou professioneel genoeg moeten zijn om daarom te begrijpen dat het absurd is dat hij voor de tegenstander gaat juichen. Ik zeg niet dat hij niet voor Atletico mag zijn, sterker nog, wat kan mij het schelen! Wat mij stoort is dat hij zichzelf belangrijker vindt dan zijn kijkers, de mensen die er nota bene voor zorgen dat Sierd werk heeft. Een commentator hoort gewoon rekening te houden met zijn publiek, dat is een onderdeel van zijn vak. Hij moet objectief verslag geven en als hij daar niet toe in staat is wanneer Atletico speelt, moet iemand anders die pot verslaan en niet Sierd.

14 september 2016 om 13:26

Dit heeft niets met kinderachtig gedoe van PSV zijde te maken. Dit heeft alles met een absurd slechte commentator die zichzelf steeds zwaarder overschat en zijn werkgever in diskrediet brengt te maken. Dat je van elke wedstrijd een Siert-de-Vos-show moet maken is al mateloos irritant, maar dat je nu als Nederlandse verslaggever je kijker bewust gaat irriteren door voor de tegenpartij te juichen is gewoon totale minachting van je publiek.
Als verslaggever dien je eigenlijk objectief te zijn, maar bij Internationale wedstrijden is dat over ter wereld niet altijd het geval. Dan laat de commentator vaak toch wel een beetje zijn voorkeur voor het team van het desbetreffende land doorschemeren. Waarom? Omdat 90% van zijn kijkers ook voor dit team zijn en het zijn taak is om de kijker te informeren en te vermaken. Om dan als commentator voor de tegenpartij te gaan juichen omdat jij toevallig fan van dat team bent, is in mijn ogen niet alleen respectloos maar ook, nogmaals, minachting ten opzichte van je publiek. Siert vind zichzelf blijkbaar een stuk belangrijker. Ik mag toch aannemen dit Ziggo eindelijk eens tegen deze clown op gaat treden, want waar ik voorheen het geluid altijd al op stil zette bij deze vent zal ik nu de TV niet eens meer aanzetten als deze idioot de wedstrijd becommentarieert.

14 september 2016 om 13:28

Je slaat de spijker op zijn kop. Minachting van je publiek - meneer vindt zichzelf belangrijker. Helaas heeft nu 90% van de kijkers gisteren zich mateloos aan hem - en dus aan Ziggo - geërgerd. Hopelijk zien ze snel in dat dat geen goede zaak voor de zender is en wordt deze clown eindelijk eens toegesproken.

14 september 2016 om 13:30

Kinderachtig van Sierd bedoel je? Of vond jij het wel volwassen gedrag om een liedje te gaan zingen als sportcommentator?

14 september 2016 om 13:55

Zij reply dat hij "maar 6 seconden" zong vind ik ook zo idioot. In 6 seconden kan ik een hoop mensen op de kast jagen.

14 september 2016 om 13:57

@mentalist
Dus als de commentator bij de wedstrijd Ajax - Feyenoord een jubelend liedje aanheft bij het missen van een belangrijke strafschop door Ajax, dan vind jij dat normaal? Dan zou Ajax daar niets over hoeven te zeggen?

14 september 2016 om 13:58

Tsja dat zingen hoort bij Sierd, is niks provocerends aan. Dat doet hij bij bijna elke wedstrijd. In tegenstelling tot jullie vond ik hem een verademing. Eindelijk een commentator die zijn oranje bril thuis had gelaten. Daarbij viel het ook wel mee he, want ook leefde hij met PSV mee.

Wat een onzin overigens, dat tijdens een Europese wedstrijd de commentator Nederlandse voorkeur moet hebben omdat het grootste deel van het publiek Nederlands is. Even een kleine vergelijking, jullie noemen Studio Voetbal toch ook altijd Studio Ajax, de meeste kijkers zijn Ajacied dus logisch dat het vaak over Ajax gaat. Maar goed, daar is geen affiniteit mee dus dan geldt deze regel weer even niet. Triest om als die sekectirve verontwaardigheid te lezen.

14 september 2016 om 15:18

Hadden ze toch al bijna die ene punt te pakken, die PSV gaat halen in deze poule. Hele lange tenen, daar in Eindhoven. Gaat een lang, tergend seizoen worden voor de lampies, als je zo reageert.
Pas maar op, anders krijg je zondag nog een draai om de oren. Wie moet je dan de schuld geven?

14 september 2016 om 17:25

Het heet studio Ajax,omdat er veel over Ajax wordt gesproken.en daarom kijken er weer veel Ajax supporters.niet de boel omdraaien svp.

14 september 2016 om 19:08

Amen!

Lijkt me overdreven om hier consequenties aan te verbinden voor Sierd de Vos. Het is voor een Nederlands commentator niet gepast natuurlijk, maar zo erg was het nou ook weer niet. Hij doet dit regelmatig bij Spaanse wedstrijden. Dat het nu een Nederlandse club betreft en hij Nederlander is maakt het wel erg gek natuurlijk. Als ie dit nou thuis doet oke, maar niet als commentator. Hij moet verslag doen, niet de clown uithangen.

14 september 2016 om 12:42

Inderdaad hij moet serieus mompelen, geen passie en de verkeerde namen bij de verkeerde personen noem. Hij moet gewoon zon dooie commentator als die mensen van de nos etc worden.
Nee sierd moet gewoon blijven doorgaan zoals altijd. Is gewoon een vrolijke man en fijn om naar te luisteren. Snap niet dat iedereen zeurt.

14 september 2016 om 12:45

@d.costa9cfc, Nu noem je weer het andere uiterste natuurlijk. Het is gewoon zo dat Sierd vooral daar zit voor zichzelf. Hij vind het prachtig al die aandacht. Een commentator moet verslag doen van de wedstrijd, en inderdaad dat mag met passie en enthousiasme. Maar Sierd slaat daarin behoorlijk door, vind ik.

14 september 2016 om 12:52

Sierd is dan merkwaardig. Maar die Thijs Slegers van PSV vind ik zon ongelooflijk lichtgewicht. Zeer kinderachtige actie om hem te weren. Heeft ook het wiel uitgevonden die Thijs.

14 september 2016 om 13:01

Haha, ben ik volledig met je eens. Toen hij nog bij VI werkte vond ik hem al een vervelend eigenwijs mannetje. Nu is hij perschef en kruipt hij iedereen bij PSV in het achterste , netjes uitgedrukt. Om Sierd de weren vind ik ook niet helemaal de manier, je kunt hem hooguit na afloop zelf aanspreken.

14 september 2016 om 13:31

Het mag inderdaad best met een beetje passie en enthousiasme. Maar ik hoef geen clown die alles vooraf instudeert en daar vooral zit om de aandacht op zichzelf te vestigen. Mateloos irritant.

14 september 2016 om 12:43

Inderdaad hij moet verslag doen. Hij snapt toch wel dat zijn kijkers allemaal Nederlanders zijn die voor PSV maar vooral het nederlands voetbal zijn. Waarom is hij überhaupt fan van die geldmachine uit Madrid? Steun het nederlands voetbal.

14 september 2016 om 12:49

Geldmachine? Lul niet zo krom.

14 september 2016 om 12:59

Oh sorry ik bedoelde voetbalclub.

14 september 2016 om 13:09

Sierd is Socio vanaf 1991 volgens mij. Iedereen daar weet dat hij voor Atletico is, dan moet je hem niet op zo'n wedstrijd zetten. Daarnaast heeft hij de rest van de wedstrijd gewoon reeel commentaar gegeven en heeft hij meerdere malen gezegd dat PSV meer verdiende gezien de wedstrijd en gezien de arbitrale fouten. Hij gaat 1 keer uit zijn dak en de P breekt uit in hier in Nederland.

14 september 2016 om 13:22

Welkom in Nederland

14 september 2016 om 13:50

@jdg84, hij ging nog niet eens "uit z'n dak". Maar omdat PSV op wat lullige wijze heeft verloren gaan "zij" nu net doen alsof het koningshuis erg geschonden is en er tig wetten zijn verbroken.

Wat een gezeik om niks zeg. Huil lekker uit en probeer het binnenkort opnieuw. Over smaak valt te twisten, maar Sierd heeft, in mijn ogen, niets verkeerds gedaan.

14 september 2016 om 13:01

Hij doet het regelmatig bij Spaanse wedstrijden inderdaad. Daar vind ik het ook vervelend. Zoals hierboven gezegd wordt moet hij inderdaad lekker zichzelf blijven (met de restaurantjes e.d.) maar een beetje meer nuance is zeker op zijn plaats (denk hierbij aan opmerkingen als Karim B. etc. etc.)! Ik vind het dan ook fijn dat er nu een klein beetje, al dan niet overdreven, aandacht aan wordt besteed.

14 september 2016 om 13:21

Hebben al die mensen die hier reageren uberhaupt de wedstrijd wel via Ziggo bekeken? Volgens mij heeft hij 6 seconden lang een liedje mee gezongen en heeft hij iedere beslissing die in het nadeel uitviel van PSV nadrukkelijk zijn mening gegeven. Alleen bij de penalty heeft hij gezegd dat het geen penalty was en daar had hij ook gelijk in.
Waarom kijken jullie dan allemaal naar Ziggo als het zo triest gesteld is met het commentaar van Sierd? Volgens mij was de wedstrijd ook te volgen via Veronica. Ik heb niet gekeken maar ik denk dat de commentator heel spraakmakend was, zelden tot nooit een verkeerde naam noemde, er geen slaapverwekkend verslag van maakte, heel veel parate kennis had en tussendoor grapjes maakte die door de een meer gewaardeerd worden dan door de ander. Onee wacht nu beschrijf ik Sierd, uhmm ...

Volgende keer lekker niet naar Ziggo kijken als Sierd commentaar geeft, dan hoef je je ook niet te ergeren of met een verkeerde analyse te komen van zijn gedrag.

PSV begon zich net een beetje te gedragen als een grote jongen en die Thijs schopt ze met 1 zielige actie terug in de Calimero hoek, heel slim. Lekker de underdog weer spelen in Nederland.

14 september 2016 om 13:37

Sierd heeft geen parate kennis maar verzint allerlei verhalen en probeert intelligent over te komen met feitjes die hij op zijn Wikipedia scherm heeft. Tevens verdraait hij continu zaken om te proberen zijn eigen idiote fabels waarheid te laten lijken. Hij weet daarnaast alles beter terwijl hij zelf niet kan voetballen of kan coachen, maar toch iedereen maar belachelijk maken dat ze zo dom of slecht zijn. Meest narcistische man ooit op de televisie. Ik schakel bij ziggo dan tegenwoordig ook over naar het originele commentaar.

14 september 2016 om 13:54

Ah, dus jij stond wel op het veld gisteravond tegen Atletico? Wat een non-argument zeg. "hij weet alles beter terwijl hij zelf niet kan voetballen...". Heeft Sierd jou dit verteld? Die 50 wedstrijdjes die de gemiddelde Nederlander er bij de F"jes op heeft zitten betekend ook niet dat we gelijk Louis van Gaal zijn maar toch staan we allemaal als eerste klaar om te zeiken, en zou nu dus ook weer.

Daarnaast kan ik nu net zo hard gaan zitten beweren dat hij het helemaal niet verzint, maar zowel jij als ik kan het niet beweren.

Maar ik kan heel goed begrijpen dat sommige mensen hem niet kunnen pruimen. Dat komt omdat hij de enige commentator is die het totaal anders doet. En je houd er van of je haat het... Ik vind hem geweldig, en adviseer iedereen die het niets vind om rustig het geluid uit te zetten of een andere zender te pakken.

Sierd weet vast nog wel een goed restaurantje...

14 september 2016 om 12:43

Haha ja wat irritant altijd... Geen idee wat dat is met de Nederlandse commentators praten zelden over voetbal

Wat een zeikerds. De commentator zingt een liedje van 6 seconden en meteen zou die niet meer objectief zijn.

14 september 2016 om 12:43

Uh, hij is socio van Atletico Madrid. Tuurlijk ben je dan niet objectief...................... Maakt opzich ook niet uit, maar hij mag het als commentator niet zo duidelijk laten merken natuurlijk.

14 september 2016 om 13:38

hij betaalt jaarlijks een bedrag aan atletico. Soort steunend lidmaatschap. Dan mag je je inderdaad Socio noemen in spanje maar eigenlijk is dat hetzelfde als in nederland een clubcard hebben.

14 september 2016 om 13:51

Maar dat maakt toch weinig verschil? De vraag was of Sierd nog objectief is, maar dat is hij natuurlijk niet omdat hij socio/clubcardhouder (hoe je het ook wilt noemen) is. Zoals ik zei: dat maakt opzich niet uit, maar als commentator moet je dat niet zo overduidelijk laten merken als PSV een penalty mist. Dat hij gaat zingen is gewoon opluchting. Dan moet je als Ziggo-zijnde slim zijn en hem niet op de wedstrijd zetten.

14 september 2016 om 14:59

Wat een onzin, elke commentator op Ziggo heeft een hekel aan real Madrid en ze zijn bijna altijd tegen Real Madrid in hun commentaar. En nu gebeurt het bij PSV en is het opeens de wereld op z'n kop. Leer er mee leven, het is irritant en niet leuk maar het gebeurt. Er is ook nooit iets gedaan tegen het pro barca kamp en anti real bij het commentaar. Dat PSV Nederlands is en dat je ze daarom moet supporten vind ik onzin. Hij zingt een liedje voor een paar seconde, maar verder was hij aan de kant van PSV bij elke beslissing, behalve de onterecht gegeven penalty.

14 september 2016 om 12:48

Hij zingt een jubelend liedje nadat PSV een penalty mist. Dan heb je wel reden om te twijfelen aan zijn objectiviteit lijkt me. De ophef vind ik overdreven maar ik snap ook nog wel dat psv dan niet met hem aan een tafel over de wedstrijd wil praten.

14 september 2016 om 13:04

Ik heb het gemist. Wel liedje zong Siert de Vos precies? Was het zo shockerend dan?

Persoonlijk zou ik hem niet zo serieus nemen. Hij blijft een eigenaardige verschijning met zijn voorbedachte teksten, kreten en liedjes. Soms kan ik hem hebben, maar meestal denk ik ook wel eens: Man. hou je kop 'ns dicht en laat me eens lekker rustig voetbal kijken. Het blijft een aandachttrekker met een tik, die zichzelf graag hoort praten.

14 september 2016 om 13:31

Hij zong iets over Oblak; Oblak tralalala ofzo. Niet bijzonder shockend, maar wel ongepast. Zoals Portofc hieronder zegt: je publiek bestaat voor het grootste gedeelte uit PSV-fans en liefhebbers van Nederlands voetbal, en dan heb je een commentator die zelfs lid is van Atletico Madrid.

14 september 2016 om 17:37

Thanks! Dat is idd wat ongepast. De Vos is net een groot kind en zal dat waarschijnlijk tot zijn laatste adem ook blijven.

14 september 2016 om 13:07

Is gewoon een hele slechte beslissing geweest van Ziggo om een Athletico fan als commentator aan te stellen terwijl je publiek waarschijnlijk voor meer dan 95% voor Psv was.

14 september 2016 om 13:58

Slechte beslissing. Niet omdat hij Athletico fan is, want dat zou niet uit moeten maken als hij opjectief veslag geeft. Het is een domme beslissing omdat hij dat dus blijkbaar niet kan.

Tja - we zijn in Nederland alleen commentators gewend die het Neerlandse voetbal toejuichen (wat natuurlijk normaal is)

Natuurlijk zal dit altijd zo het geval zijn - er zal ook altijd wat partijdigheid doorschijnen op Sky of BT wanneer het een Engels team betreft.

Maar om als Sierd nu een liedje te gaan zingen (of het nou PSV is als de penalty erin was gegaan, of andersom), dat getuigt gewoon van aandachttrekkerij. Totaal onnodig en totaal belachelijk. Deze man is een karikatuur van zichzelf aan het worden.

als commentator moet je het daarbij houden en niet je clubliefde voorop stellen . dus ja ik begrijp die ophef wel

14 september 2016 om 12:46

Het is geen arbiter toch? Een commentator hoeft wat mij betreft niet onafhankelijk te zijn en mag zodoende zijn mening wel geven.

Ik snap de irritatie bij PSV supporters maar deze reactie van de club vind ik toch ook behoorlijk kinderachtig. Als professionele organisatie zou ik hier op een andere manier mee omgegaan zijn.

14 september 2016 om 13:03

En als PSV gewonnen had, hadden ze gewoon aangeschoven. Door de frustratie van het verliezen komt dit eruit denk ik.

Gebeurd wel vaker bij Sierd heb ik begrepen.
Dus wordt het tijd voor een duidelijke waarschuwing.
Je moet objectief zijn.
Je verslaat een wedstrijd voor anderen, niet voor jezelf.

14 september 2016 om 13:05

Ik juich het alleen maar toe. De meeste verslaggevers die beginnen over de raarste zaken die niks met voetbal te maken hebben.

Siert doet dit ook, maar met een dikke knipoog. Waar ik zelf (en met mij een boel andere) hard om kunnen lachen .

Sierd to the top!

14 september 2016 om 13:14

Je moet Sierd helemaal geen waarschuwing geven, dat slaat nergens op. Iedereen weet hoe hij is en iedereen weet dat hij zwaar voor Atletico is. Dus ja, er komt bij hem af en toe iets uit wat misschien niet bij iedereen door de beugel kan.

Maar dan moet je als Ziggo zijnde je excuses aanbieden voor de slechte keuze in commentator. En niet de commentator de schuld geven voor zijn manier van werken.

Als je een kind een woordje leert, moet je niet raar opkijken als hij dit ook zegt op momenten dat het niet gepast is.

Dit is allemaal een beetje overdreven. We vallen nu allemaal Sierd aan omdat hij niet objectief is. Iedereen wet dat hij fan is van Atletico en imo ook van Barcelona dan zou je als Ziggo zijnde hem niet moeten selecteren om verslag te doen van de wedstrijd van gisteren.

Het is algemeen bekend dat Nederlanders veel meer hebben met Barcelona bijvoorbeeld dan met Real Madrid en veel meer met Messi dan met Ronaldo. Komt door het Nederlandse inbreng van vroeger bij Barcelona. Zelfs bij RTL Boulevard zag ik een stukje van Fatima de Melo en Ronaldo voor een goed doel pokeren. Dan hoor je na afloop van het fragment heeft Ronaldo nog lopen janken na de uitzending. Heeft hij zijn moeder gebeld? Dat soort dingen heb je nu eenmaal hier. Dit houd je toch. Gewoon lekker laten gaan en niet te veel aan trekken als PSV zijnde.

Ag, je kunt je overal druk om maken. Professioneel is het niet, maar die man heeft zoveel passie.
Persoonlijk kan ik er wel van genieten, die man zegt wat hij denkt en hij heeft PSV niet alleen maar benadeeld met zijn commentaren.
We kunnen ons druk maken om het commentaar dat er word gegeven, Persoonlijk maak ik me drukker om het feit dat de Uefa ieder jaar toch weer een Engelse scheidsrechters delegatie laat fluiten in de Champions League. Dat niveau is werkelijk om te huilen, ook in de Bpl.

Het is een dikke Atlético fan maar hij gaf zelf eerlijk toe dat PSV bestolen is en absoluut meer verdiende. Dat een scheids een wedstrijd zo kan verzieken is echt ongelovelijk Atkinson en Mike Dean kunnen maar beter gewoon stoppen.

Ach ja als hij zulke dingen zegt bij een andere club vind iedereen het geweldig maar nu het bij psv gebeurd is het janken. Lachwekkend!

De nlse commentators laten ook gewoon merken dat ze een voorkeur hebben bij een nederlandse club. En dat is anders dan dat Sierd de vos voor Atletico is? Wat een gezeik

Als ze het zo erg vinden, moeten ze Sierd ook niet verslag laten doen van Atletico versus een Nederlands team. Alle andere wedstrijden kan die wel gewoon op deze manier doen.

Ik zou hem er toch wel op aanspreken. Prima dat hij voor Atletico is maar hij zit daar als commentator en niet als fan. Ik vind dat je als commentator best rekening kan houden met je publiek. Het merendeel van de kijkers zal toch PSV fan of anders een voorkeur hebben voor de Nederlandse club. Van mij part ben je kritisch en het is zeker niet nodig om er een goednieuwsshow van te maken. Maar dit komt toch een beetje over als het treiteren van de PSV fans.

Nouja, duidelijk dus. Volgende wedstrijd van een Spaanse ploeg tegen een Nederlandse club geen sired meer als commentator.

14 september 2016 om 13:02

Niet als Atletico tegen een Nederlandse ploeg speelt. Als Ajax of PSV tegen Real speelt is hij gewoon neutraal, heeft hij namelijk al vaker gedaan.

14 september 2016 om 14:30

Vervang je dan ook die irritante verslaggevers bij Fox etc enzo. Altijd de voorkeur van 1 van de top3 laten blijken, maak je niet zo druk. Doen wij ook niet de clubs onder de top3 !!!!!!!!

Wat een gejank om niks van PSV. Sierd weet duidelijk de balans tussen objectiviteit en persoonlijke voorkeur te bewaken. Als dat niet zo was, had hij ook wel de scheidsrechter beschermd bij die twee niet gegeven pingels.
Ik snap de frustratie rondom die wedstrijd best, je wordt immers toch royaal genaaid door de scheids, maar ga Ziggo Sport en Sierd daar niet mee lastigvallen en richt je op Guardado die de pingel goed had moeten inschieten.

14 september 2016 om 13:18

Hij heeft ook 3 minuten lang de scheidsrechter voor van alles uitgemaakt toen Godin hands maakte en hij hem niet gaf. Dat was tegen atletico en voor psv. hij heeft het grootste deel van de wedstrijd prima commentaar geleverd over gebeurtenissen op het veld. Ja, hij verteld dolgraag over bepaalde spelers, daar kan ik begrijpen dat het wat vervelend kan worden. Maar je moet hem gewoon wat zachter aanzetten .

Sierd kan weleens doorslaan inderdaad! Hij mag wel ietsjes minder die ene Spaanse commentator nadoen. Wat ik eerst best grappig vond, vind ik nu super irritant!

Ik vind Sierd meestal geweldig maar hoe hij letterlijk juichte voor atletico was ontzettend frustrerend en niet netjes

Als ik een wedstrijd zit te kijken met een team uit mijn eigen land tegen een team uit een ander land dan verwacht ik gekleurd commentaar voor het Nederlandse team of op zijn minst objectief commentaar. Maar gekleurd commentaar voor de tegenstander is natuurlijk een hele domme actie van Ziggo en totaal tegen de wensen van hun kijkers in.

Misschien een idee om met de techniek van tegenwoordig ook de optie te bieden voor een wedstrijd zonder commentaar maar met stadion geluid. Want op Sierd na zijn er geen commentatoren waar ik zonder ergernis na kan luisteren.

Waar mensen zich druk om kunnen maken...schaam je Thijs.

Ik lees dat velen de reactie van PSV overdreven vinden. Zoiets moet best kunnen vinden ze. Toen ik het gisteren hoorde kwam het bij mij heel raar over.
Hij wordt vorstelijk betaald door een NL sportzender om verslag te doen van een wedstrijd. Het publiek wat kijkt is voor 99% NL. En dan ga je juichen voor de tegenpartij. Absurd en onwerkelijk vond ik het.
Als een Engelse, Italiaanse of Spaanse commentator zich zo laat gaan tegen een club uit eigen land dan kan hij meteen inpakken en wordt hij het land uitgebonjourd, geen twijfel over mogelijk.
Ik stel voor dat met Sierd ook te doen: enkeltje Madrid voor hem is een win - win oplossing.

Uuh, ik vind 9 van de 10 NL commentatoren niet objectief en ook erg slecht commentaar leveren, ze moeten leren eens gewoon een verslag te geven van een wedstrijd en niet meer dan dat. Kortom verslaggeving van wat ze waarnemen en daarbij mag je wel statistieken aanvoeren, maar zonder daar een standpunt of mening over te vormen, de clubkleuren van de commentatoren zijn vaak overduidelijk.

Zo is Arno Vermeulen altijd negatief over Ajax bv. en dat zal bij andere commentatoren niet anders zijn richting andere clubs.

Man, man wat laat PSV zich hier kennen zeg. Wat ik in een ander topic ook al zei, wie heeft er toch bedacht dat iedereen verplicht is om met Europese wedstrijden voor de Nederlandse club te juichen?
Dat is echt de grootste onzin die er maar bestaat. Sierd is al jaar en dag de grootste supporter van Atletico, lid van de fanclub en alleen omdat nu PSV de tegenstander is moet hij ineens zijn clubvoorkeur opgeven en voor PSV gaan juichen? Ik dacht dat Nederland een vrij land is waar ieder mens recht heeft op zijn eigen liefde voor een club. En als mensen nou de hele wedstrijd bij Ziggo gekeken hebben had je gehoord dat Sierd behoorlijk kritisch was op Atletico en dat hij de arbitrage ronduit beledigd heeft voor het afkeuren van het doelpunt van PSV en de gemiste handsbal in de tweede helft. PSV laat zich op een vreselijke manier kennen hierin terwijl ze zo graag de grote club acteren die de eer van Nederland hoog moet houden in Europa. Met dit soort rare fratsen zul je altijd de verongelijkte provincieclub blijven die huilend schreeuwt dat de hele wereld tegen ze is.
Een club als PSV en een trainer als Cocu die een groot voetballer is geweest weigert een interview omdat iemand fan is van de tegenstander. Dit soort praktijken verwacht je eerder in Noord-Korea dan in Nederland.

14 september 2016 om 14:11

Het is niet verplicht om voor de NL club te zijn als je commentaar geeft bij een CL wedstrijd waarin een NL club meedoet.
Maar als ik het voor het zeggen had bij Ziggo Sport en er zitten betalende NL klanten te kijken, waarvan je mag verwachten dat ze voor de NL club zijn, dan zit ik er niet op te wachten dat mijn goedbetaalde werknemer juicht voor de tegenpartij en daarmee kwaad bloed zet bij mijn klanten.

Zoals ik in een eerdere reactie aangaf zou een commetator die dit geintje uithaalt in Spanje, Italie of Engeland per direct kunnen stoppen omdat het gewoon not done is. Het publiek daar pikt dit niet.

Wat betreft de reactie van Psv, is idd kleinzielig. Niet slim.

Sierd moeten ze met flesje lotion, pka kleenex en Atletico poster naar huis sturen. En PSV moet niet gaan janken als een kleuter. Als dat zou gebeuren is iedereen weer vrolijk ....behalve PSV maarja dan moet je die penalty er maar in schieten.

Die Sierd de Vos spoort gewoon niet bij elke wedstrijd komt hij wel eens met zo'n raar liedje of eettentje wat eigenlijk niemand boeit logisch dat Psv zo reageert

Sierd is gewoon sierd .en beter dan die grijze muizen

Gewoon niet slim van Sierd, maar overdreven van Psv.

14 september 2016 om 14:46

Overdreven misschien maar die Sierd de Vos wordt toch door niemand serieus genomen dit was gewoon gênant en chauvinistisch moet je toch zijn voor een Nederlandse club kom op zeg dan ga je toch niet uit je plaat een tegenstander scoort of dat PSV een pingel mist , die man is toch niet goed bij zijn hoofd , hij kan niet eens behoorlijk een wedstrijd verslaan en deskundig is hij ook niet en wat moet ik met restaurant tips of koekoek hij altijd doet opzouten met deze onbenul

Verstandig van Ziggo dat ze even tijd "kopen". Er zit nu heel veel emotie en dan is het niet goed om met hete hoofden om tafel te zitten. ziggo zit ook nog on de situatie dat ze Shirt sponsor van concurrent Ajax zijn. En ook dat kan er in de emotie bijgehaald worden.

Maak voor volgende week en afspraak heeft iedereen alles kunnen laten bezinken en kan je het als volwassen mensen uitpraten.

heb de wedstrijd niet gezien, wat voor liedje was het dan.

Hij zong een lied in het Spaans dat vaak gezongen wordt door de supporters van Atletico als Oblak weer een geweldige redding verricht. Vrij vertaald naar het Nederlands betekent het niet meer dan, Oblak we houden elke dag meer van je.

Laten we lekker huilen met zn allen omdat hij nadoet wathet Atleti publiek zingt, welgeteld 6 seconden. Heeft vaak genoeg gezegd hoe de scheidsrechter PSV simpelweg genaaid heeft. Zelf ken ik geen neutrale commentator dus laten we nu niet over objectiviteit beginnen omdat een commentator een keer niet voor de Nederlanders juicht. Als het je niet bevalt kijk dan lekker via Veronica. Zelf ben ik fan van Sierd, is niet zo saai zoals de rest. Geeft iedere wedstrijd met volle passie commentaar.

Als ik het bij ziggo het voor het zeggen had, zou ik psv weren. Dan is kijken wie ze kinderachtig noemen. Overigens mag die man toch zelf weten voor welke club die is. Psv vind ik altijd een sympathieke club, maar hier laten ze zich behoorlijk kennen.

Zeikerds !!!!!
Iedereen weet die Ziggo sport kijkt dat sierd groot van is van Atletico!!

Dus een logische reactie van iemand die een liefde voor een club heeft

Partijdig. Thijs Slegers hou aub op. Als iemand hier niet over moet beginnen dan ben jij het wel. Bij VI had hij nog net geen PSV sjaal om als "neutrale" journalist.

Wat een onzin. Als de commentatoren voor NL zijn is het allemaal goed. Nu is het voor 1 keer andersom en meteen wordt Sierd geboucott

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren