Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane erkent: 'Hij deed niet mee omdat hij met een club in gesprek is'

Laatste update:
/

De wegen van Jesé Rodriguez en Real Madrid lijken inderdaad te scheiden. Enkele dagen geleden werd al beweerd dat Paris Saint-Germain zich voor de aanvaller had gemeld en inmiddels heeft Zinédine Zidane laten weten dat Jesé met een club in gesprek is. De aanvaller deed zaterdag immers niet mee in het oefenduel met Chelsea (3-2).

Zidane kreeg na afloop van het duel in Michigan de vraag waarom Jesé niet binnen de lijnen was verschenen. "Hij deed niet mee omdat hij met een club in gesprek is", antwoordde de oefenmeester. "Met wie? Met PSG. Maar ik weet niet hoe de situatie momenteel is." PSG-coach Unai Emery erkende zaterdag in gesprek met Le Parisien dat hij Jesé een goede voetballer vindt. "Ik ken hem goed en de club ook."

Jesé heeft nog een contract tot medio 2017 met Real Madrid. De Champions League-winnaar wikt en weegt de optie om de aanvaller te verhuren of te verkopen, als een voorstel tot contractverlenging wordt afgewezen. Mocht Jesé daadwerkelijk weg willen, dan gaat Real Madrid proberen om een terugkoopoptie in het verkoopcontract op te nemen.

Héérlijk combinatievoetbal ?? GOLAZO van Mariano Díaz! ??

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 30 juli 2016

Jesé Rodriguez doet er goed aan om naar PSG te gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
31 juli 2016 om 02:06

Alleen Jese en misschien Nacho zullen nog vertrekken ja. Ik ben zo benieuwd wie Perez gaat halen. Ik kan me niet voorstellen dat Real Madrid niemand gaat kopen in een transferperiode.. Dat is nog nooit gebeurt! Ik hoop dat Brozovic van Inter wil kopen naar ons en voor Nacho misschien een jong talent kopen en vanaf volgend jaar Vallejo op die plek

31 juli 2016 om 02:16

Mijn excuses ik bedoel geen Brozovic maar Perisic! Die onrust stoker linksbuiten van Kroatie

Vazquez toch wel een groter talent vind ik dus jese kunnen ze wel missen

31 juli 2016 om 01:10

No way dat Vazquez een groter talent is. Hij is een hardere werker, maar Jese heeft véél meer talent. Blijft nog altijd doodzonde van zijn blessure tegen Schalke, ook al is hij ook nu geen onverdienstelijke speler. Een verhuur zal hem denk ik wel goed doen, al zou ik dan wel opteren voor een verhuur binnen Spanje.

31 juli 2016 om 01:17

Denk dat het goed is voor hem als hij ergens basis gaat spelen. Hoop dat Real zijn contract verlengt en hem verhuurt.

31 juli 2016 om 01:45

Vazques is ook nog eens ouder dan Jese en de Jese van 2 jaar terug speelde gewoon op top niveau en zorgde dat Ronaldo voldoende rust kon pakken en dat we niet hoefden te stressen dat Real minder zou spelen zonder BBC omdat Jese het verlies van 1 van de 3 heerlijk opving.

31 juli 2016 om 02:07

Jese heeft het nooit meer zo goed gedaan als voor zijn blessure

31 juli 2016 om 03:07

En Vazques heeft dat niveau nog nooit behaald.

31 juli 2016 om 12:13

Jij kijkt volgens mij geen voetbal, ja lucas had dit seizoen een betere seizoen dan jese, maar hij had ook meer kansen. Jese is een groot talent en ook nog jonger dan lucas, volgens mij is lucas nu 25 jaar

Dit wordt een 20-35 miljoen spelertje en mogelijk meer als alles echt goed gaat. Dus dan zie je de twijfel weer bij Real, verhuren en de terugkoopootie.

Vertrekt dus waarschijnlijk naar Psg. Als die fit is is het zeker een goede speler, Al is het bij PSG niet makkelijker om een basisplaats te krijgen

Jammer, had gehoopt dat Arsenal een poging zou wagen. Talentvolle buitenspeler, sowieso een vooruitgang op Walcot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren