Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zeer opmerkelijk, die klachten en negatieve teksten over Seedorf’

Laatste update:

Clarence Seedorf werd door AC Milan ontslagen en dat was voor mensen als Mauro Tassotti, Giampaolo Pazzini en Riccardo Montolivo reden genoeg om de Nederlander een trap na te geven. Zo zei Montolivo donderdag dat het een goede zaak is voor AC Milan dat Seedorf is ontslagen. Zaakwaarnemer Deborah Martin van Seedorf snapt er helemaal niets van.

/

“Het is bijzonder opmerkelijk dat spelers en andere mensen met klachten en negatieve opmerkingen over Seedorf komen", klinkt het tegenover de Italiaanse media. "Een paar maanden geleden, toen een andere coach (Massimiliano Allegri, red.) werd ontslagen, mocht niemand iets zeggen en werd er ook niets gezegd. De spelers mochten niet klagen over de coach als er problemen waren. Er werd gevraagd om de problemen op te lossen.”

“Vergeet niet dat Seedorf tot twee jaar geleden nog speler van AC Milan was”, gaat Martin verder. “Wat er ook gezegd is, hij kent AC Milan. Hij maakte tien jaar lang deel uit van de Milan-familie. Hij kent de structuur van het team en hij kent het bedrijf. Daarom werd hem gevraagd om te stoppen als profvoetballer, ondanks dat hij het naar zijn zin had in Brazilië.”

Clarence Seedorf had de kans moeten krijgen van AC Milan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

jammer, had het hem wel gegund

4 juli 2014 om 12:14

Er zaten te veel mensen met 2 gezichten daar, Seedorf wilde zijn eigen visie daar uitzetten met een paar spelers die in zijn visie passen maar als Seedorf een Montolivo op bank zet omdat hij vind dat hij niet in zijn visie past word hij voor gek uitgemaakt, Milan is gewoon een heel smerige club, Seedorf kon gewoon overweg met meeste spelers daar, het waren echt 4/5 spelers die hem zo graag wilde weghebben en het voor hem hebben verpest, het zeg ook genoeg dat de bestuur niet achter Seedorf stond, Seedorf moest slim zijn en gewoon een eigen staf meenemen, nu is iedereen van assistent tot spelers hem aan het na trappen, echt hele smerige mensen daar tot Berlusconi toe. Ik weet uberhaupt niet wat ze hadden verwacht? dat hij als beginnend trainer in 4 maanden kampioen zo worden? haha, Seedorf moest minimaal 1 jaar de tijd krijgen.

4 juli 2014 om 12:57

Welkom in Italië.

Waar donkere mensen niet eerlijk behandeld worden.

Kijk hoe ze met Ballo nu omgaan. Hij krijgt alle shit over zich heen terwijl 9 andere spelers ook niet thuishaven.

Alleen Pirlo!

Toevallig is dat een hele dikke vriend van Mario maar die speelt zelfs op 1 been nog een fantastische wedstrijd.


Schaam je Italië. Schaam je diep.

4 juli 2014 om 13:11

Pirlo was ook niet goed op het wk. al heb je de wedstrijden gezien zag je dat hij vaak onnodig balverlies leed

4 juli 2014 om 13:15

Zegt ook genoeg over deze mensen, die hebben niet de ballen om met iemand te gaan praten en aan te geven wat er in hun ogen schort!

On: Ik denk dat het zelfs een blessing zal zijn voor Seedorf nu hij daar weg is, Milan is een zinkend schip dat tijd nodig heeft en de vraag is of ze überhaupt een trainer die tijd zullen geven.

4 juli 2014 om 15:12

Denk precies het zelfde , altijd in Italië

4 juli 2014 om 13:49

Ik hoop dat de voetbalclub AC Milan nu kapot gaat. Ik hoop op degradatie en faillissement. Dat laatste gaat niet gebeuren, maar ik hoop het van harte!!!

4 juli 2014 om 14:22

Ala glasgow

Milan is gewoon een hele smerige club geworden. Ze zijn heel respectloos met Seedorf omgegaan.

4 juli 2014 om 12:27

Helemaal gelijk, de glans is volledig verdwenen bij deze gevallen topclub, als je zo omgaat met mensen die veel voor je club hebben berekend dan breek je in recordtempo je status af. Wat mij betreft trekt Seedorf de laatste cent uit die rotclub, niks toegeven je hebt recht op die tien miljoen.

4 juli 2014 om 14:56

Heel bijzonder dat een prachtige club als Milan zijn imago in een aantal jaar kapot maken.

Waar vroeger Milan een goede club was waar respect hoog in het vaandel stond, trouwe spelers als Maldini, Pirlo, Gatusso en Nesta zorgden voor respect en een prachtig imago.... is het nu de club waar misselijke ventjes als Montelivo, Balotelli en Abate het voor het zeggen hebben.

Ik hoop ook op een groot schandaal zodat deze club weer onderaan mag beginnen waar het nu thuis hoort.

Milan is een vreemde club, een heel hechte familie maar als ze je eenmaal afstoten word je afgebrand en deugt er niets meer.

Maar al deze berichten doen je toch ook vermoeden dat Seedorf zichzelf intern onmogelijk heeft gemaakt. Als de verstandhouding perfect was geweest waren dit soort berichten niet naar buiten gekomen en was hij mogelijk niet eens ontslagen.

Kan die Montolivo niet langer in de lappenmand, want een eng manneke is dat toch en zeker toen tegen Ajax met dat vieze overtreding *bah*

AC Milan heeft haar prachtige imago in heel korte tijd helemaal kapot gemaakt. Zonde is dat. Benieuwd of ze dat weer terug kunnen krijgen.

Seedorf probeerde zijn nederlandse visie uit op een Italiaanse club. en types als Montolivo voelen zich te groot om dan naar een trainer met een andere visie te luisteren. dat geldt voor meerdere spelers bij AC Milan. Bij die club gaat het lang duren voordat ze weer terug aan de top zijn

Als spelers als maldini al niks goeds meer over de club heeft te vertellen is het over 1 grote corrupte bende wegwezen uit t voetbal vind ik.

Het kan zo zijn, dat Seedorf en de spelers niet op 1 lijn zaten. Maar dit betekent niet dat je hem zo moet behandelen, hem zo zwart moet maken in de media.
Niet alleen Seedorf, maar ook Balo wordt flink bekritiseerd, terwijl de Italianen dit nooit publiekelijk doen. Ik dek dat ik wel weet waarom. Een donkerbruin vermoeden..

4 juli 2014 om 12:49

Dat donkerbruine vermoeden vind ik inderdaad een potentiele reden. In Italie is dat helaas nog steeds erger als hier.

Heel jammer.... Ik gun Seedorf in ieder geval het beste. Hij was een schitterende voetballer en als coach verdient hij gewoon een warmere club als dit kille Milan.

De spelers zijn zelf ook niet goed bezig geweest.

Dit is gewoon wat er met Balotelli gebeurd is. Het is in Italie heel makkelijk om de donkere medemens als zwarte schaap neer te zetten. Ik durf hier gerust te zeggen dat racisme een deel uitmaakt van de wijze waarop ook Seedorf behandeld is. Blijkbaar is het in Italie tot daar aan toe om teamgenoot te zijn van een donkere man, maar als die man boven ze staat, is het toch een ander verhaal.

Berlusconi had waarschijnlijk verwacht een sprekende pop te vinden in Seedorf die iedereen te vriend zou houden, maar iedereen die Seedorf een beetje kent, die weet toch dat dit een eigenwijze man is die geen blad voor de mond neemt?

4 juli 2014 om 12:52

Dat jij denkt dat dit met racisme te maken heeft zegt niks over Milan of Italië maar heel veel over jou.

4 juli 2014 om 13:02

Ik wil dat ook maar niet geloven, dat van dat racisme. Maar het begint er toch wel heel erg op te lijken dat het waar is. Zowel bij Seedorf als bij Balotelli zijn niet zozeer de sportieve prestaties het probleem.
Maar toch denk ik dat het meer te maken heeft met de houding van hun en hoe in de groep liggen.

4 juli 2014 om 13:07

Het zijn beiden buitenbeentjes qua houding ja, dat is waar. Maar denk je echt dat Berlusconi die jarenlang succesvol met Seedorf heeft samengewerkt nu ineens erachter is gekomen dat Seedorf negeroïde is en hem daarom ontslaat? Lekker geloofwaardig. Ik denk dat het er niets maar dan ook echt helemaal niets mee te maken heeft. Niet eens een klein beetje.

4 juli 2014 om 13:40

Dat jij denkt dat dat er niks mee te maken heeft zegt meteen heel veel over jou. Ik zou me maar eens inlezen over racisme. Het hoeft zich totaal niet te uiten in hakenkruizen, directe haat jegens een groep of een bewuste afkeer van een persoon.

Het gaat om het voorrecht dat een blanke trainer wel had gehad om aan te blijven. Veel mensen geven onbewust veel meer krediet aan een blanke man dan dat ze zouden doen aan een gekleurde man (of vrouw van welke kleur dan ook). Dit uit zich in het onnodig natrappen van zowel Balotelli en Seedorf. Ze hebben geen krediet, en dat komt heus niet alleen door de rare fratsen van Balotelli of de eigenzinnige houding van Seedorf. Er zijn namelijk veel ergere spitsen en trainers die veel minder hebben gepresteerd, maar die toch niet afgeserveerd zijn.

Mensen zoals jij zijn een groot deel van het racisme probleem. Het constant ontkennen van enige mogelijkheid dat er racisme in het spel zou kunnen zijn omdat JIJ je niet kan plaatsen in die gedachte. Dat is kwalijk. Niet iedereen heeft dezelfde blanke privileges.

4 juli 2014 om 13:43

Nee inderdaad Berlusconi is niet achterlijk (?) Maar ik bedoel ook meer dat heel Italie over Balotelli valt terwijl alle Italianen slecht presteerden.

4 juli 2014 om 14:20

Wil je alsjeblieft voor jezelf spreken. Ik zeg alleen dat ik niet denk dat het iets met racisme te maken heeft. Het is eigenlijk te absurd voor woorden dat daar aan gedacht wordt vind ik. Ik wil hier best een discussie over voeren maar ik kan er eigenlijk maar heel kort en duidelijk over zijn. Het is toch heel moeilijk om nou echt te kunnen bewijzen of er sprake is van racisme. Het blijft bij speculeren en mede daarom geloof ik ook niet zo dat er sprake van is. Racisme is mijn ogen iets dat uitgeroeid moet worden (volgens iedereen hier mag ik hopen), als je je daar schuldig aan maakt heb je iets niet helemaal goed in je hoofd zitten, dan ben je echt een beetje ziek in je hoofd. Dat is iets ernstigs. Om hier nou iemand maakt niet uit wie van te beschuldigen zonder dat er echt iets duidelijk aanwijsbaars is voorgevallen vind ik bizar. Dat is nogal een aantijging. Wel ben ik het met je eens dat Seedorf veel meer krediet had moeten hebben, hij is toch echt wel een clublegende en heeft zijn sporen verdiend, dit vind ik dan ook heel raar. Maar dan nog vind ik dit geen aanleiding om te denken dat het racisme betreft. Er is op persoonlijk vlak het een en ander voorgevallen en botsende visies, heeft niet eens zo zeer met het werk dat hij afleverde te maken. En wat je zegt over het krediet geven aan blanke mensen. Ik denk dat mocht het voorkomen dat eerder iets onbewusts is dan bewust. Je wil toch te allen tijde het beste voor de club, dan ga je toch niet privileges verschaffen aan iemand die blank is. Racisme hoeft niet altijd iets bewusts te zijn.ik ben hier niet om alle Milanmensen te verdedigen ofzo want ik erger me soms ook groen en geel aan de gang van zaken bij Milan en ik schaam me voor veel dingen wat betreft Milan de laatste tijd maar racisme nee dat is echt niet aan de orde.

Je kan ook zeggen dat het weer een typisch gevalletje van zelfoverschatting is geweest bij Seedorf, iets waar die zijn gehele carrière al last van heeft. Als voetballer van het ene op het andere moment stoppen om gelijk bij zo'n club zonder enige ervaring als coach in te stappen. Tsja...

Iedereen praat nu wel negatief over Milan en Berlusconi maar Seedorf heeft ook heel veel fouten gemaakt anders wordt hij echt niet ontslagen. Niemand hier weet wat er precies allemaal gebeurd en gezegd is dus eigenlijk kun je er niks zinnigs over zeggen. Ik vind het als Milanista wel doodzonde dat Seedorf nu weg is, was echt een megafan van hem als voetballer en zag ook een grote trainer in hem. Dat kan nog steeds natuurlijk maar niet bij Milan en dat vind ik jammer. Misschien dat Inzaghi het beter gaat doen maar dan moeten er wel goeie spelers bij komen. Ik las ergens dat Inzaghi zo wou gaan spelen. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Inzaghi deze opstelling ingeleverd bij Berlusconi.

Abbia/Agazzi
De Sciglio
Rami
Alex
Gabriel Silv
Monto/Lodi
Gago
Poli
Iturbe
Eto''o
El Shaarawy
4 juli 2014 om 13:16

Ze moesten toch blij zijn dat iemand zijn actieve carriere op wou zeggen om kapitein te worden op een zinkend schip. Zijn resultaten waren niet goed en niet slecht lijkt me, dus waaraan hij het verdiend heeft om zo afgemaakt te worden is mij een raadsel.

Iemand die 10 jaar betrokken geweest is bij de club en vervolgens binnen een half jaar weer ontslagen wordt... Dat is niet de fout van Seedorf lijkt mij, ook al heeft hij het niet goed gedaan. Als jij na 10 jaar je werknemer niet op waarde kan schatten, moet je hem gewoon niet aanstellen. Ik betwijfel of iemand na 10 jaar nog met grote verrassingen voor de dag kan komen. Dit is gewoon mismanagement en de manier waarop (met zoveel modder gooien) is helemaal belachelijk makend. Seedorf heeft hier minder dan de helft schuld aan en ik zou gewoon mijn 10 miljoen willen zien.

4 juli 2014 om 13:29

Dat hij ontslagen werd had niet zo zeer te maken met zijn prestaties maar meer zijn visie dat botste met die van zo'n beetje alle anderen. Het is voor iedereen hier een raadsel waarom Seedorf nou precies ontslagen is dat komt waarschijnlijk pas over een jaar of 10 boven tafel. Misschien dat Seedorf die toch al altijd heel eigenwijs is daar nog een schepje bij bovenop deed omdat hij trainer was geworden. En Berlusconi kan dat gewoon niet hebben. Als het zo is zijn ze daar beiden schuldig aan. Neemt niet weg dat deze gang van zaken beschamend is van Milan's kant en daar schaam ik me als Milanista ook oprecht voor. En Ja Seedorf heeft gewoon recht op die 10 miljoen, daar zou iedereen achter aan gaan maar ik betwijfel of hij het ook daadwerkelijk krijgt.

4 juli 2014 om 14:01

Volgens mij heb jij deze opstelling en namen zelf ingevuld en is het niet wat je gehoord hebt van Inzaghi. Eto'o is op weg naar Galatasaray. Er wordt ook gezegd in Italiaanse media dat Iturbe naar Juventus zou gaan

4 juli 2014 om 14:29

Ik heb het gelezen dus weet ook niet of het waar is. Als ik zelf een opstelling zou fantaseren zou ik er wel betere spelers inzetten als Casemiro, Falcao, Astori, Perin, Vrsaljko ofzo. Bovendien is het laatste nieuws alweer dat de voorzitter van Hellas er alles aan wil doen om Iturbe aan Milan te verkopen. Ik kan er alleen op hopen.

5 juli 2014 om 03:55

Eto'o komt niet naar Galatasaray, wat een onzin. We halen al een Turkse spits genaamd Mevlut van Saint-Etienne, waar we al mee akkoord zijn. Eerst zal Burak verkocht moeten worden voordat we weer een nieuwe spits kunnen kopen. Er is dan pas ruimte voor die enorme salaris van Eto'o omdat Burak enorm veel verdient. Maar aangezien Burak waarschijnlijk niet gaat vertrekken, is de komst van Eto'o ook geen optie.

Bij ac milan zijn ze allemaal stelletje hielenlikkers!! bah bah bah zijn ze.

het is niet gepast om iemand met zon staat van dienst na te trappen. Seedorf heeft milan veel gegeven en altijd met eer en trots het shirt gedragen. zo zie je maar weer in wat voor handen de club is...

4 juli 2014 om 14:01

Zó van het voetbalveld naar de bank als trainer/coach. Had hij zelf ook kunnen bedenken dat het niet werkt.
Vind Seedorf sympathiek maar weinig zelfkritisch

bah bah bah walgelijk ik heb me nog nooit zo geschaamd als milan fan

4 juli 2014 om 14:33

Ik voel met je mee

We hebben in Holland een spreekwoord dat door Seedorf niet echt begrepen wordt : "spreken is zilver , zwijgen is Goud".

Een oudere ondernemer, DGA van een beursfonds , zei mij eens het volgende: "als je een vergadering binnengaat en je weet niets van het onderwerp dat op de agenda staat , doe je er goed aan het woord te nemen en je mening te ventileren. Als je echter alles van het onderwerp af weet doe je er beter aan te zwijgen"

Seedorf heeft nooit iets anders gedaan dan alleen maar babbelen. Hij zal hiermee veel vijanden hebben gemaakt en daar betaalt hij nu de prijs voor. Bescheidenheid is nu eenmaal niet iets waarvan je Seedorf kunt beschuldigen.

Ik hoop echt dat inzaghi volgend seizoen met deze opstelling speelt:

Abbiati
De sciglio
Alex
Rami
Gabriel silv
Casemiro
Montolivo
Iturbe
Honda
El shaarawy
Balotelli

Vuile club dat Milan. Gun ze helemaal niks meer dat ze maar lekker wegrotten daar. Je laat Seedorf stoppen met voetbal, zijn passie, om hem trainer van je club te maken. En dan dank je hem af en ga je hem met z'n allen afzeiken. Seedorf teken a.u.b bij Inter dan lach ik me helemaal kapot.

Montolivo de meest middelmatige voetballer van het hele stel durft zn muil open te trekken over clarence.. dat die jongen niet beseft dat hij een passant is die stenen naar een berg werpt.. clarence Seedorf en mario ballen-tollie zijn alles wat montolivo en elke Italiaan zouden willen zijn. Topvoetballers en miljonairs!

het is daar net een wespennest als je niet snel resultaten boekt ben je verloren

jongens toch het is allemaal niet zo ingewikkeld, milan heeft een maffia bestuur het slechtste en meest corrupte bestuur uit de geschiedenis van het voetbal! en toevallig beheren deze ook nog eens de media.

nu loopt dit verhaaltje bijna op een einde (laten we het hopen) voor de "heren" Berlusconi en galliani
en beginnen steeds meer supporters te begrijpen wat hun club wordt aangedaan door deze figuren.

dus het laatste wat ze kunnen gebruiken is nog meer negatief nieuws dus daarom moeten deze spelers verplicht! een zegje doen wat verklaard dat seedorf ontslaan echt in het belang van milan was (wat het dus echt niet is, ongeacht of seedorf een goede coach is of niet)

oftewel wederom propaganda, net zoals dat gehuil over dat ze balotelli nit meer kunnen verkopen, gewoon weer een excuus om niet te investeren deze zomer.

en ondertussen maar geld uit de club sluizen, mijn advies aan iedere milan fan koop absoluut geen shirts meer of investeer niet in de club het geld gaat alleen maar direct in silvio's pocket!

@ baggio10

Mijn milan shirt met nummer 10 en seedorf erop heb ik al in de kast geflikkerd ben nog nooit zo teleurgesteld in milan als in dese periode BAH

Pirlo maldini allebij als stront behandelt en seedorf nu ook en dan kan het me geen moer schelen als ze een leuke oprot premie hebben gehad ..

En montolivio kan clarence ze schoenveters nog geen eens strikken heb het vaker gezegt de man was jaloers en het zat hem gewoon niet lekker dat hij opdrachten moet aannemen van iemand met wie hij nog heeft samen gespeeld

een droom scenario zou natuurlijk zijn dat er in de voorbereiding in de milan store slechts 1 shirt wordt verkocht en dan uiteraard dat van seedorf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren