Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zaakwaarnemer vliegt naar Madrid en vraagt duidelijkheid van Real'

Laatste update:

Álvaro Morata wil nu wel eens weten waar hij aan toe is. De aanvaller staat onder contract bij Juventus, maar Real Madrid heeft de mogelijkheid om hem voor naar verluidt dertig miljoen euro terug te kopen. Er zijn geruchten dat Real gebruik wil maken van deze optie, om Morata vervolgens met winst door te verkopen aan een geïnteresseerde topclub uit de Premier League.

/

Volgens Cadena SER was Juanma Lopez, de zaakwaarnemer van Morata, deze maandag in Madrid. Hij zou daar hebben gesproken met de technische leiding van Real, om erachter te komen wat nu precies de plannen van de Champions League-finalist met Morata zijn. Cadena SER weet niet wat de uitkomst van dit onderhoud is geweest.

De 23-jarige Morata komt uit de jeugdopleiding van Real en speelde 37 competitiewedstrijden voor de club uit zijn geboortestad, voordat hij twee jaar geleden naar Juventus vertrok. Bij Juve komt Morata regelmatig aan spelen toe, al is hij geen vaste basisspeler. Afgelopen weekend besliste hij als invaller nog de Coppa Italia-finale tegen AC Milan.

Denk je dat Álvaro Morata komend seizoen nog bij Juventus speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk betalen we gewoon een X-bedrag om die clausule af te kopen. Met Morata hebben we goud in handen en dat goud willen we niet in de handen van Real Madrid schuiven. Er zijn maar heel weinig spitsen die zo compleet zijn als Morata. Hij heeft alles: lengte, fysiek, snelheid, techniek, overzicht et cetera. Het enige wat hij nu nog moet leren is om zijn kwaliteiten optimaal te gebruiken. Daarnaast is hij een echte 'big game player'. Scoort bijna iedere Champions League wedstrijd en in de afgelopen Coppa ook weer het beslissende doelpunt. Hij begon dit seizoen erg stroef, doordat hij in een clinch zat met zijn vriendin, maar zijn nieuwe vriendin heeft hem goed gedaan. Sinds toen heeft hij weer uitstekende cijfers behaalt.

Alstjeblieft Morata, blijf bij ons!

23 mei 2016 om 18:54

Mee eens, het is ook een goede jonge voor de groep. Hij gooit er niet met de pet naar als hij wissel is. Scoort nog (te) weinig in de Serie A. Maar daar groeit hij zeker nog naar toe. En als hij zelf wil blijven wat wil Real dan nog doen?

23 mei 2016 om 20:19

Klopt wat je zegt van de wissel maar dat is ook de verdienste van Allegri. Daar heeft hij in de voorbereiding van het afgelopen seizoen op gehamerd. Hoop ook dat hij kan blijven en hij ligt inderdaad ook goed in de groep

23 mei 2016 om 20:51

kunnen jullie 50m euro op tafel leggen dan? Ook het salaris van Morata schijnt vrij laag te zijn. Doe je ding Wenger, ik weet dat je hem wil.

23 mei 2016 om 22:35

juve heeft het voordeel van de 30miljoen .. die 50miljoen wat jij zegt worden er maar 20! en morata kan wel een loonsverhoging krijgen, spelen voor juve of voor arsenal is een wereld van verschil! Bij juve heb je met een 2de of 3de plaats gefaald terwijl al meer dan 10j geen grote prijs meer heeft gewonnen!

Ja dat daar ben ik ook erg benieuwd naar. Wat wil Real met hem en gaan ze hem echt terughalen of niet. Opzich heeft Real zeker behoefte aan een backup spits achter Benzema. Op dit moment is alle focus wel op de CL finale gericht, maar ik hoop dat Real daarna los gaat op de transfermarkt en ik heb er wel een goed gevoel bij, omdat Zidane ook erg gericht is op het teambelang en hij zal er zeker voor zorgen dat Perez niet zomaar blind aankopen zal gaan doen.

23 mei 2016 om 18:55

Als back up heeft Real Mayoral.
Die is door Zidane doorgestroomd van Castilla naar het 1ste van Real.
Maar Morata zou zeker wel terug kunnen keren bij Madrid en dan Mayoral verhuren aan Sevilla?

23 mei 2016 om 19:00

Ik betwijfel of Morata zin heeft om tweede viool bij Real Madrid te spelen. Daarnaast wilt hij sowieso niet naar een club die geen Champions League speelt. De kranten koppelen Morata het meest aan Man. United, Chelsea en Liverpool, maar die drie worden sowieso uitgesloten als Real Madrid hem door wilt verkopen. Achja, we zullen het na de zomer weten. Hij is nog altijd een Madridista, dus misschien neemt hij nu wel genoegen met een reserverol.

23 mei 2016 om 20:11

Wenger zit al op het vinkentouw sinds dat jeugdtoernooi waarin hij zoveel scoorde. Als Arsenal voornemens is een spits te kopen dan is Morata met Batshuayi topkandidaat denk ik.

Jezus dit is me toch ook een soap hea hoelang is dit nou al bezig haha. Kan iemand mij vertellen hoe groot is de kans dat hij bij juve blijft. Want sinds hij bij juve speelt ben ik een enorme fan van hem geworden heeft echt veel talent alleen hij haalt er nog niet alles uit hij is heel wisselvallig soms zie je hem wedstrijden niet opvallen en dan opeens in top wedstrijden staat hij er weer. Hoop echt dat hij bij juve blijft !!

23 mei 2016 om 20:29

De kans is groter dat hij of bij Real blijft of naar Engeland zal gaan. Zidane schijnt hem terug te willen (Perez schijnt van Benzema af te willen) en als Morata meteen verkocht wordt betalen de Engelse clubs meer dan Juve.

Is wel een prima speler, maar word misschien geen echte topper

23 mei 2016 om 20:38

Onzin. Morata is de meest complete spits van zijn leeftijd. Zodra hij leert zijn kwaliteiten perfect te gebruiken, groeit hij uit tot een van de besten.

Morata zit in de voorlopige selectie voor het EK. Mocht hij meegaan en indruk maken, dan zal er toch wel eindelijk een einde aan deze soap komen. Tot die tijd verwacht ik nog geen nieuws. Niet omtrent Morata, maar ook niet omtrent de meeste spelers die op het EK spelen. Na het EK zal waarschijnlijk de zogenoemde bal wel gaan rollen waar 1 of 2 transfers een hele reeks in kunnen gaan zetten.

Real heeft veel vertrouwen in Mayoral, maar Morata heeft het niveau al.

want Benzema en Bale met blessures.

Als ik Real was zou ik hem terughalen om te laten concurreren met Benzema. Ze hebben sws een back-up nodig en dan is Morata ideaal. Juve hoopt natuurlijk dat hij blijft, want het is een goede spits die erg compleet is. Enige minpunt is dat hij nog niet echt constant is, maar dat komt misschien nog wel.

23 mei 2016 om 20:52

Morata wil gewoon een basisplek, die gaat echt niet op de bank zitten. Enige reden dat Real hem terugkoopt is om hem vervolgens weer door te verkopen voor een 40-50m euro.

Ik verwacht en hoop dat Wenger voorin de rij staat.

23 mei 2016 om 21:45

Die kans zit erin jaa.. Maar mss wil hij er wel voor vechten.

Hoop het niet eigenlijk..

Ik word als Juve-fan een beetje moe van deze geruchtenmolen. Niet alleen omdat ik hem heel graag in Turijn zie blijven maar ook omdat ik deze hele constructie toch een behoorlijke flater vind. Dit is hopelijk eens maar nooit meer. Je koopt een speler voor een behoorlijk bedrag, bent vervolgens volledig eigenaar maar lijkt dan twee jaar later geketend te zitten met die terugkoopclausule. Zou fijn zijn als Morata zelf zijn mond eens opentrekt en vertelt wat hij nu precies wil. Wil hij door Real Madrid als handelswaar gebruikt worden of wil hij gewoon behandeld worden als speler van Juventus? Zou zelf, als ik in die positie zou verkeren, toch echt niet blij zijn met een club die mij eigenlijk niet moet maar best terug wil kopen om een winst te pakken op een directe doorverkoop.

Heb zelf altijd gedacht dat het voor Alvaro alleen een serieuze optie is om te vertrekken binnen die terugkoopwindows indien Real hem daadwerkelijk een kans wil geven. Dat lijkt mij nu niet het geval. Als je dan alsnog wilt vertrekken bij Juventus, waarom verleng je dan je contract nog niet zo kort geleden. Nare soap. Zeker als supporter.

23 mei 2016 om 19:35

Ja vind ik ook makker, wat een zever allemaal, ben het inmiddels meer dan beu! En Morata geeft zelf ook niets aan, hij lost niets, het enige wat hij zegt is dat hij gelukkig is in Turijn, kortom, hij weigert Real uit te sluiten en hoopt waarschijnlijk op een terugkeer.

23 mei 2016 om 20:57

Het lijkt erop dat hij gewoon al vaarwel heeft gezegd, op het instagram heeft de kok(?) ook zo'n foto met adios amigo geplaatst. Ook dit is geplaatst volgens Cadena Ser: Morata wants to play in the Premier League next season. @arsenal are prepared to offer "a lot of money".

Normaliter zijn zij erg betrouwbaar als het op Real Madrid aankomt en ik denk eerlijk gezegd niet dat Juventus het geld heeft. Het uiteindelijke bedrag zal wel tegen de 50m euro aankomen te zitten en dan heb je nog het salaris dat een Arsenal kan bieden.

23 mei 2016 om 21:13

Ah.. Naja ik heb geen social media dus ben ik niet op de hoogte van zulke dingen. Als het zo is, veel plezier ermee, erg leuke gozer om in een groep te hebben en bovendien een topper in wording.

23 mei 2016 om 23:45

Ach, het is allemaal speculatie op het moment. We doen lekker mee met de hype.

Van mij mag hij gaan. Volgend jaar Berardi erbij en Juventus en ook Arsenal moeten beide echt voor een killerspits gaan. Van het niveau Higuan enz. Dat zou voor beide teams echt een breakthrough kunnen zijn..

Wat ik me dan afvraag is of die clausule een eenzijdige clausule is... Heeft Morata hier ook nog wat in te zeggen? Of is het zo dat als Real 30 mil. neerlegt, hij naar Real moet?

23 mei 2016 om 21:10

Het is geen eenzijdige clausule, Real heeft gewoon de eerste optie op hem indien Morata Juventus zou willen verlaten. Maar hij heeft uiteraard het laatste woord, hij zal dat contract moeten tekenen. Als hij niet naar Madrid wilt terugkeren, is Real Madrid niets met die clausule.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren