Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer plaatst De Bruyne in rijtje met Depay: 'Ik sluit niks uit'

Laatste update:
/

Ondanks een doorlopend contract en een goed salaris, is het niet ondenkbaar dat Kevin De Bruyne in de zomer vertrekt bij VfL Wolfsburg. De Belg is bezig aan een uitstekend jaar, waarin hij al goed was voor 15 goals en 22 assists. Die prestaties zijn ook buiten Duitsland niet onopgemerkt gebleven, bevestigt zaakwaarnemer Patrick De Koster in gesprek met The Guardian.

De Bruyne ligt nog tot de zomer van 2019 vast in Wolfsburg, maar volgens zijn belangenbehartiger is dat geen reden om te kijken wat er mogelijk is. "Over een paar weken ga ik de wereld rond om te praten over zijn situatie en mogelijkheden. Maar dat zal allemaal informeel zijn", aldus De Koster. "Ik sluit niks uit, maar Kevin is zeer, zeer tevreden met Wolfsburg en de manier waarop ze hem hebben behandeld sinds zijn komst van Chelsea."

Bij die club mislukte de Belgisch international, maar het is niet uitgesloten dat hij een herkansing krijgt in de top van de Premier League. Met name Manchester City zou gecharmeerd zijn van de spelmaker. "Ik heb al eens met mensen van City gesproken. We kennen elkaar", vervolgt De Koster, die veel werk verwacht. "Ik hoorde dat Mino Raiola twintig telefoontjes per dag krijgt over Paul Pogba. Hetzelfde geldt voor mij nu en waarschijnlijk ook voor de zaakwaarnemer van Memphis Depay."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chelsea heeft een fout gemaakt om hem te laten gaan. Zie in hem meer dan in Oscar. Kan beter nog 2 jaar uitblinken bij Wolfsburg en daarna naar een topclub.

21 april 2015 om 16:52

wees juist blij dat hij er weg is. Anders zat zo'n prachtvoetballer op de tribune weg te kwijnen of hij liep 90% van de tijd te verdedigen.

21 april 2015 om 17:04

Ben ik niet met je eens. Die jongen had gewoon behoefte aan een stabiele omgeving in plaats van steeds verhuurd te worden. Mourinho was duidelijk geen groot fan terwijl debruyne aangegeven heeft ongelukkig te zijn geweest. Je kunt dit soort spelers niet jarenlang binnenhouden in de hoop dat ze zich door ontwikkelen naar het niveau dat je nastreeft. Om dezelfde reden dat aanstormende talenten niets te zoeken hebben in de opleiding van clubs als Chelsea in de hoop door te breken in het eerste elftal. De club heft dat geduld niet. In dit geval had gelukkig ook de speler snel genoeg door dat et bij Chelsea niets zou worden.

21 april 2015 om 17:06

Achteraf hadden ze hem misschien beter kunnen behouden. Aan de andere kant, hij heeft echt weinig goeds laten zien bij chelsea, misschien kan hij het niveau in de top van de PL nog steeds niet aan, wie zal het zeggen.
Verder is KDB niet het type voetballer zoals mourinho die wil hebben. Bleef bij chelsea net als oscar in het begin veel te vaak in de aanval hangen.

21 april 2015 om 17:21

Werd de eerste wedstrijd nog verkozen tot motm tegen Hull. De 3de speeldag was het tegen Manu. Daar was hij niet goed, net als de rest van de ploeg. Vervolgens mocht hij enkel in bekerwedstrijden spelen. En ja, dan is het moeilijk om je te bewijzen door het gebrek aan ritme. Kijk naar Salah nu. Die is ook ontploft. KDB had gewoon tijd nodig en die krijg je niet altijd bij een topclub.

21 april 2015 om 18:22

Denk dat je op genoeg plaatsen de tijd zou krijgen. Niet bij Chelsea.

21 april 2015 om 18:28

Eerste wedstrijd ben je als nieuwe speler bij een club al snel motm denk ik. Verder zou het best kunnen dat hij het had gered als hij veel tijd had gekregen. Maar de tijd krijg je bij mourinho pas als je op de trainig goed presteerd. Kijk naar oscar, hij heeft ook veel tijd gekregen, terwijl hij in het begin bij chelsea ook vaak matig speelde. Van Ginkel kreeg voor zijn blessure ook veel minuten, en kijk naar zouma, toch ook vaak genoeg in de ploeg.
Natuurlijk krijg je bij een top ploeg niet altijd de tijd om te overtuigen. Je moet er of staan of laten zien dat je er binnen een bepaalde tijd staat.

reus gaat sws weg van borrusia omdat klopp ook gaat verhuizen. Ik hoop echt dat reus naar arsenal gaat, dat zeiden ze ook een keer reus wou graag met wenger samenwerken en dat kan nu ook.

21 april 2015 om 17:00

Leuk, maar wat heeft dit te maken met de Bruyne?

On:
Wel bijzonder dat hij Depay in dit rijtje noemt natuurlijk ook een zeer groot talent maar staat die nou echt net zo veel in de schijnwerpers als een Pogba bijvoorbeeld? En toch vraag ik me ook altijd af waar zo'n club over belt, ik stel me voor:

He Mino, wil pogba naar Arsenal?
Mino: Nee, heeft ie geen zin in.
O, nou dan houdt het op.

Dat onderhandelingen lang kunnen duren kan ik me voorstellen maar dat voortraject toch niet?

Trouwens een zeer grote fout dat Chelsea de Bruyne heeft laten gaan. Had hem dan nog voor langere tijd verhuurd.

21 april 2015 om 17:58

Vergelijk zo'n belletje met gebeld worden door een verkoper, ze willen je verleiden met mooie getallen

21 april 2015 om 23:50

Daar hang ik ook altijd zo snel mogelijk op (en toch nog beleefd blijven.)

21 april 2015 om 18:11

Ja met wenger idd.. en ik denk dat er meer factoren gewogen hebben bij zijn beslissing om te verlengen. Maarja arsenal heeft nu veel geld toch, laat ze dan maar even 70 miljoen betalen

Niet enkel Depay, de zaakwaarnemer van Wijnaldum heeft het vast ook.

Wolfsburg wou al lang een gooi doen richting de top en nu kunnen ze die kans grijpen door te bewijzen dat ze echt een topclub willen worden en nog één of twee toppers halen. Op die manier kunnen ze ook De Bruyne ervan overtuigen om te blijven want hij amuseert zich best bij Wolfsburg. Weinig teams zijn zo afhankelijk aan één speler als Wolfsburg aan De Bruyne.

21 april 2015 om 16:51

Waarom probeer jij steeds te provoceren door de Belgische voetballers onderuit te halen? Je lokt nu in elk topic alleen maar discussies over Nederland en Belgie uit.

21 april 2015 om 16:55

mislukt is het verkeerde woord. Gehaald door een andere trainer en voldoet niet aan het (verdedigende) profiel van mourinho.
Je kunt toch ook moeilijk zeggen dat mata mislukt is bij chelsea, 2 jaar op rij de beste speler, maar hij moest wel weg omdat mourinho ander soort spelers wil.

Debruyne heeft nooit een kans gehad en laat nu toch zien dat hij een hele goede voetballer is.

Is sowieso al een stuk verder dan depay, maar loopt dan ook al wat langer mee.

21 april 2015 om 17:50

Niet schrijven waar ge niets van weet.
Kevin is (moest ?) bij Chelsea weggegaan omdat hij mondiger is als de meeste spelers,hij laat niet met zich spelen.
""staat het u niet aan ,trainer,ok ,dan stap ik het af""
Zo werkt dat bij De Bruyne.

21 april 2015 om 20:06

@zapperboy een mondige belg...je hebt mn dag gemaakt :-)

21 april 2015 om 20:09

@ksummers
mourinho heeft hele sterke punten als trainer zijnde.
Maar een trainer die verschillende wereldselecties alleen met verdedigend voetbal wat kan laten winnen vind ik niet bij de aller besten horen.
Verdedigend voetbal is altijd makkelijker dan aanvallend, alleen minder amusement. En daar is voetbal wel voor bedoeld

21 april 2015 om 16:58

De derde was Raphaël Varana.

21 april 2015 om 17:24

Ongeveer hetzelfde niveau ? KDB is de best aanvallende presterende speler van de Bundesliga, heeft ook in de EL zijn waarde bewezen en dan ga je zeggen dat hij op hetzelfde nivezu zit als een leuk talent uit de Eredividie..

21 april 2015 om 17:27

Sorry, maar KDB laat dit seizoen toch echt wekelijks een veel hoger niveau zien dan Depay en dit doet hij ook op een hoger niveau dan Depay. Je kan het niet ontkennen dat de Bruyne verder staat in zijn ontwikkeling dan Depay. Dat geeft ook niet, Depay is ook nog wat jonger.

21 april 2015 om 17:31

Hetzelfde niveau? Wat een grap zeg; De Bruyne is bij 40-50% van alle goals van Wolfsburg betrokken (en dan heb ik het alleen over goals en assists (niet eens pre-assists)). Zijn statistieken zijn gewoon beter dan Depay (ok, Depay scoort vaker maar is lang niet zo beslissend en komt niet in de buurt van het aantal assists die De Bruyne heeft). Maar ja, Depay speelt natuurlijk in de fantastische Eredivisie en De Bruyne maar in de zielige Bundesliga... Over een oranje bril gesproken zeg.

21 april 2015 om 18:00

Vergeet niet dat De Bruyne meer ervaring heeft als Depay.
Vergeet ook niet dat Depay in de "micky-mousse " comp.speelt.
Vergeet ook niet als hij zijn maniertjes niet achterwege laat ,hij niet van de reserve bank komt.

En dan ge moet toch weten dat na Suarez geen speler meer is door gebroken in het buitenland.

21 april 2015 om 18:16

Wat is doorbreken? Blind doet het nu toch prima bij United? Bony is van Vitesse naar Swansea naar City gegaan... Pelle en Tadic (zeker de laatste) doen het aardig bij Southampton. Janmaat? De Vrij?

Over dat laatste heb je niet goed nagedacht imo.

21 april 2015 om 21:06

Depay heeft het WK kapot gespeeld? Dat viel toch ook wel weer mee. Hij speelde 4 van de 7 wedstrijden.

Ik heb Kevin toch iets hoger staan. Bewijst zich al langer in een moeilijkere competitie, al heeft Depay qua puur talent en explosiviteit wellicht iets meer te bieden op lange termijn.

Geweldige voetballer zo dom van Chelsea om hem te laten gaan. Maar in zijn tijd bij Chelsea was hij ook niet geweldig dus ik snap het wel maarja achteraf gezien...
Ik denk dat De Bruyne naar Bayern gaat want Bayern koopt toch al de hele Bundesliga leeg.

De Bruyne momenteel een van de beste spelers van de Bundesliga. Hij kan zeker een stap hogerop dan Wolfsburg. Had niet verwacht dat hij zich zo goed zou ontwikkelen en snapte ook wel dat Chelsea hem wegdeed. Zullen ze nu wel spijt van hebben. Hij kan bij iedere topclub moeiteloos mee.

De Bruyne is beter dan Depay, hij laat het ook zien in de belangrijkste wedstrijden tegen grote tegenstanders. Speelt ook in een competitie waar het fysiek veel harder aan toe gaat en er een veel hogere tempo is.

De Bruyne is echt een verder dan Depay, maar is ook 2.5 jaar ouder.
Vooral zijn inzicht is een stuk beter dan dat van Memphis, maar ik qua potentie denk ik wel dat Depay verder kan komen, vooral al een heel stuk door zijn bouw.

Laat wel zien dat hij echt een geweldig niveau haalt. Ben ook van mening dat hij het nu bij een topclub wel goed zal doen, maar hij is pas 23 jaar. Ik denk dat hij niet te vergelijken is met Depay. Depay mist namelijk het inzicht waarmee de Bruyne uitblinkt, terwijl Depay juist fysiek al geweldig ver is.

Beetje flauw van mij, maar Iedereen komt, buiten Nederland kennen ze Depay toch niet? Zegt heel veel dat de zaakwaarnemer van De Bruyne Depay in een rijtje noemt met De Bruyne en Pogba.

Nu moet ik zeggen: ik geloof ook niet dat Depay zo talentvol is als die twee absolute toppers, maar dat zo iemand dat zegt geeft wel aan hoe hij bekeken wordt in het wereldje.

Ik vind hem de beste voetballer van Belgie. Hij heeft het allemaal. Hoe konden ze zo stom zijn bij Chelsea. Maar ik ben blij voor hem dat hij veel speelt in plaats van ergens op de bank te zitten. ik hoop dat hij voor een volgende stap er voor zorgt dat hij wel blijft voetballen.
Depay is lang zo goed niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren