Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer bevestigt: Feyenoorder Hancko spreekt met 2 absolute topclubs

Laatste update:

Feyenoord-verdediger Dávid Hancko geniet belangstelling van Liverpool en Paris Saint-Germain, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer Branislav Jasurek in de Slowaakse media. Hoewel de kans nihil is dat de 26-jarige verdediger nog deze winter vertrekt uit Rotterdam-Zuid, lijkt een zomerse transfer bijna niet meer tegen te houden. Hancko ligt in De Kuip nog tot medio 2028 vast.

Hancko bewees Feyenoord vorige maand een grote dienst, door zijn contract met liefst twee seizoenen te verlengen. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op minstens 35 miljoen euro, waardoor hij een potentiële goudmijn is voor de Stadionclub. Zeker met kapers als PSG en Liverpool op de loer.

Het nieuws over Hancko komt niet van een vage bron, daar zijn eigen zaakwaarnemer het heeft bevestigd tegenover het Slowaakse Nova. De linksbenige mandekker wil zijn vervolgstap sowieso in een topcompetitie zetten.

Naast Liverpool en PSG zijn er diverse gegadigden uit heel Europa, zo onthult Jarusek. “Als bureau hebben we niet alleen contact met deze twee clubs, maar ook met anderen die de situatie van Dávid volgen.”

“Het zal een van de grote clubs moeten zijn. Wij geloven dat hij in de zomer op sportief gebied de beste optie zal kiezen, vergelijkbaar als zijn transfer van Sparta Praag naar Feyenoord. Die stap verkoos hij boven andere, financieel aantrekkelijkere aanbiedingen”, aldus Jarusek.

Hancko hoeft niet per se weg bij Feyenoord, zo benadrukt Jarusek. “Ik schat de kans dat Dávid in Rotterdam zal blijven op zo'n tachtig tot negentig procent, omdat Feyenoord vecht voor de Champions League en de mensen binnen Feyenoord weten dat Hancko in de zomer verkopen beter is dan nu.”

Hancko speelt sinds de zomer van 2022 voor Feyenoord, dat hem voor 8,3 miljoen euro overnam van Sparta Praag. Sinds zijn eerste dag in De Kuip is de centrumverdediger van onschatbare waarde voor trainer Arne Slot. Hancko speelde al 70 wedstrijden voor Feyenoord en leverde een grote bijdrage aan het kampioenschap vorig seizoen. De 35-voudig international maakt zich met Slowakije op voor het EK in Duitsland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja direct doen. Win-win situatie! Feyenoord waarschijnlijk 30 miljoen rijker en Hancko de kans van zijn leven!

18 januari 2024 om 09:32

Als Geertruida met een contract tot 2025 al richting de 40 moest kosten van Feyenoord dan zou ik dat voor Hancko met een contract tot 2028 zeker ook vragen. 30 miljoen lijkt me dan het startpunt.

18 januari 2024 om 09:47

Zijn waarde wordt op Transfermarkt geschat op 35 miljoen. Nou laten we zeggen dat Liverpool 40 miljoen biedt.. niet twijfelen maar verkopen! IJzer smeden als het heet is, helemaal als Slot mogelijk vertrekt zal dit invloed gaan hebben op de ontwikkeling van het team en de waarde van dit sooort spelers!

18 januari 2024 om 10:53

Gewoon houden tot de zomer. Die clubs komen in de zomer ook nog wel en Feyenoord moet de CL plaats veilig stellen. Dat lukt met Hancko makkelijker dan zonder Hancko.

18 januari 2024 om 11:04

@FR010FRDAM
Daar ging ik eerlijk gezegd sowieso vanuit. Als het een wintertransfer is dan mag er natuurlijk nog een wintertax bovenop.

18 januari 2024 om 11:18

Ja, als PSG of Liverpool uiteindelijk concreet worden is het wel moeilijk hem te houden, maar Slowakije speelt een EK, dus denk dat Hancko nu nog kiest voor zekere speeltijd.

Financieel overigens heel interessante clubs voor Hancko, maar qua speeltijd weet ik niet of dit de juiste clubs zijn. Bij Liverpool heb je van Dijk voor je, die weer geweldig speelt de laatste tijd en bij PSG weet ik niet wie er op dit moment op LCV staat, maar kan me zomaar voorstellen dat daar ook een klasbak staat.

Zou als ik Hancko was voor andere clubs kiezen, maar het is makkelijk roepen vanaf de zijlijn.

18 januari 2024 om 12:53

@Scummyman: PSG volg ik niet, maar voor Liverpool lijkt het me een wintertransfer. Zij hebben namelijk personele problemen achterin en zullen bijna zeker op zoek zijn naar directe aanvulling. Bovendien zou hij niet nu al aan het praten zijn voor komende zomer, lijkt mij...

18 januari 2024 om 13:00

Geertruida is wel veel jonger en zie ik op z'n 26e ook veel beter zijn dan Hancko. Lijkt me dan ook niet gek dat hij meer geld op gaat leveren dan Hancko.

18 januari 2024 om 13:01

Voor Slowakije speel je ook wel als je op de bank zit bij Liverpool of PSG. Het is niet zo dat ze daar net als Nederland 6 opties hebben die allemaal top spelen.

18 januari 2024 om 13:47

Nu vind ik 40 miljoen voor Geertruida op dit moment eerder te veel dan te weinig. Ik heb niet het gevoel dat hij dit seizoen echt stappen maakt.

18 januari 2024 om 09:32

Ja financieel wel. Maar zult er in eerste instantie toch wel een stuk slechter op worden. Zou een flinke aderlating zijn. Zegt genoeg dat die clubs achter hem aanzitten. Erg knap.

18 januari 2024 om 09:43

Als het geld van hem en andere ook voor de salarishuishouding gebruikt gaat worden kun je wel stappen maken als club en in een andere vijver gaan vissen. Denk dat dan algehele kwaliteit van de selectie dan omhoog zal gaan (mits goed besteed natuurlijk). Al is dat iets langere termijn. Hancko of Gimenez 1 op 1 direct vervangen wordt natuurlijk lastig.

18 januari 2024 om 09:57

Goed inkopen is gewoon heel lastig. Ik weet nog dat Ajax Bassey kocht en ik mij afvroeg waarom ze geen interesse hadden in Jancko. Meestal zijn Britten in Europa geen succes. Wanneer PSV de halve finale haalt in de CL zullen Feyenoord en PSV deze zomer leeg gekocht worden en is de Eredivisie weer een mickey mouse competitie.

18 januari 2024 om 11:09

@LittleLebowski Van Bassey snap ik nog steeds wel dat hij gescout was. Hij heeft alle kenmerken van een speler die met ruimte in zijn rug moet kunnen verdedigen. Naast de Schotse houthakkers leek hij ook nog redelijk te kunnen voetballen en hij hielt zich tot aan de EL finale goed staande. Met Timber en Blind naast hem zou het voetbal gedeelte ook niet heel belangrijk hoeven te zijn op papier.Hancko speelde toen in Praag geloof ik dus daar had ik nog nooit een wedstrijd van gezien.Laten we het houden op heel goed gescout van Feyenoord maar steeds de pareltjes uit die vijver halen is moeilijk. Als je doormiddel van dit soort transfers het budget omhoog kunt schroeven wordt die vijver groter en de kans op succes ook. Helaas ook de kans op een dure miskoop ook natuurlijk.

18 januari 2024 om 11:46

Je kunt niet een x bedrag bij de salarishuishouding om het op te kraken naar boven, daarvoor moet je elk jaar gegarandeerde inkomsten hebben door bijv exploitatie stadion, of wat voor inkomsten dan ook,

18 januari 2024 om 12:16

Natuurlijk een combinatie van. De gegarandeerde inkomsten steigen al een aantal jaar. Je hoeft niet meteen op CL en grote transfers te gaan begroten maar extra inkomsten uit die potjes zullen er natuurlijk wel voor zorgen dat je de grens want kunt verleggen naar boven zonder meteen een groot risico te lopen dat het mis gaat.Als ik een maximale hypotheek van 400.000,00 neem is dat zonder spaarrekening een groot risico. Als ik een maximale hypotheek van dat bedrag neem en ik heb 100.000 op de bank dan is dat risico een stuk kleiner. Nog even los van het feit dat een verkoop ook vaak gegarandeerde inkomsten zijn voor meerdere jaren.

18 januari 2024 om 12:32

Voor 30 miljoen gaat ie niet weg hoor

Sowieso 50 á 60 miljoen vragen ! Als ze hem echt willen zijn ze bereid om dit te betalen die 2 clubs hebben toch geld als water.

18 januari 2024 om 09:27

Dit moet echt een recordtransfer worden inderdaad. Als je m voor minder dan 50 miljoen wegdoet zou ik het stadion weer eens binnenvallen 😉

18 januari 2024 om 10:40

Je hebt gelijk. Dat is te lang geleden.

18 januari 2024 om 09:28

Wel reëel blijven, voor de Ligt werd dat toen betaald, die was 5 jaar jonger en had net de halve finale CL gehaald.. 50 miljoen voor een verdediger van 26 uit de eredivisie lijkt me wat aan de hoge kant

18 januari 2024 om 09:30

Voor De Ligt werd 85 miljoen euro betaald en dat was vijf jaar geleden. In die tijd was de transfermarkt al gek, maar de prijzen zijn alleen maar hoger geworden. Ik denk dat Hancko tussen de 40 en 50 miljoen kan opleveren.

18 januari 2024 om 09:32

Dat snap ik, maar als Hancko 50 zou kosten, dan is Gimenez 120 waard als spits, ik hoop het voor ze maar zie het niet gebeuren

18 januari 2024 om 09:37



Voor de Ligt werd om en nabij 80 betaald. Daarnaast is de markt alleen nog maar erger geworden, Heeft Hancko net verlengd en aangegeven heel graag te willen blijven plus het is de winterse transferperiode waarin spelers nog meer opleveren. Ik zou niet weten waarom je lager zou inzetten dan dat. Het moet maar is afgelopen zijn met iedereen verkopen voor een appel en een ei.
Die vergelijking met Hancko en Gimenez slaat natuurljk nergens op, zo kan je uiteraard niet rekenen.

18 januari 2024 om 09:37

Hancko is misschien wel de beste speler bij dit Feyenoord iedereen staart zich blind op Gimenez, en dat is ook logisch en Gimenez gaat ook meer geld opbrengen zonder twijfel. Maar Hancko staat als eerste op papier zo goed en belangrijk is hij. Standaard basis bij Slowakije, kan CB en LB uitstekend bespelen en als LB geeft die meer aanvallend dan bijvoorbeeld Hartman nu doet bij ons.

18 januari 2024 om 09:39

Wat iemand waard is maakt eigenlijk geen zak uit. Net als met Antony bij Ajax moet je er gewoon zoveel mogelijk uit slepen. Zeker bij deze olieclubs. Laat Feyenoord maar mee profiteren van de totaal gestoorde financiele balans in de voetbalwereld.

18 januari 2024 om 09:39

Denk dat incl. bonussen de transfersom tussen de 35 en 40 zal liggen en alleen omdat hij linksbenig is. Anders zou het hooguit 30 zijn geweest.

Uit de eredivisie zegt niet zoveel daar juist de verdedigers het overal goed doen. De Ligt is momenteel de enige uitzondering, maar die zal elders wel weer opbloeien.

18 januari 2024 om 09:41

@kokkieafca0341,

Je zult Timber bedoelen die afgelopen zomer voor 40 + bonussen naar Arsenal vertrok.

18 januari 2024 om 10:37

De Ligt was idd absurd hoog. Timber is meer representatief of een Martinez... Feyenoord moet minstens voor 50 miljoen gaan.En als Ajacied zou ik dan graag willen vragen of ze Avila en Sosa en Wijndal voor dat bedrag willen komen ophalen

18 januari 2024 om 11:32

Hij wil graag blijven. Als een voetballer dat zegt, is de ervaring dat dit niet gaat gebeuren.

18 januari 2024 om 09:29

Wij willen zoveel mogelijk en dat is ook logisch.

Als eerst ben ik al blij dat het gaat om de zomer en niet nu. Dit is een mooi voorbeeld, speler kopen en na 2 jaar verkopen met veel winst. Wat het exacte bedrag moet zijn, is hopelijk boven de 40 mln. Plus deze 2 clubs hebben voldoende geld.

18 januari 2024 om 09:46

Sander ,

Vragen kan altijd maar zijn we dan realistisch.?
Daarnaast moet je ook verder kijken.
|stel je kan hem verkopen voor 30 a 40 mil heb je voor een verdediger een hele mooie transfer te pakken.
Voor dat geld kunnen we gedeeltelijk weer onze selectie versterken en sterker maken.
Contract tot en met 28 maakt het verhaal wel lekker natuurlijk.

18 januari 2024 om 09:52

Tuurlijk zijn we realistisch bliek. Als clubs een speler willen hebben kan je best wat meer vragen. 30 miljoen vind ik veel te weinig voor onze beste speler. 40+ moet je er makkelijk uit kunnen halen, wat is dat voor een bedrag voor een goede centrale verdediger??

18 januari 2024 om 11:03

@sander,

Boven de 40+ voor een cv uit de Nederlandse competitie die op transfergebied bij de derde club speelt.
Dan zou die in de top 18 komen van de duurste CV ter wereld.
Met alle respect zover is Hancko niet.
Ik help het je hopen hé hoe meer hoe beter maar denk dat je in een utopie zit

18 januari 2024 om 11:19

Veel Feyenoord fans zijn volledig alle realiteitszin verloren na het kampioenschap.Geen enkele club gaat 50+ miljoen betalen voor een 26jarige hancko die het nergens echt nog heeft laten zien in een Feyenoord dat helemaal niet zo goed draait dit seizoen en links en rechts voorbij word gelopen alsof ze er niet staan.als je er 30-35 voor kan krijgen mag je al harstikke blij zijn met de status van Feyenoord.Feyenoord is daarnaast helemaal niet goed in onderhandelen en verkopen en verkoopt het ijzer nooit wanneer het heet is.geertruida is ook al zon kapitaal vernietiging tegenover afgelopen seizoen, die draait zon slecht seizoen als je er 25 voor kan krijgen nu is het al veel.Kim min JAE was 50 mil en dat is een absolute wereldtopper dan ga je echt niet 50 ook voor hancko krijgen

18 januari 2024 om 11:34

Merk veel frustratie @ryan.
Moelijk te verkroppen dat Feyenoord ook een keer een echte topper(s) heeft?
Deze speler gaat moeiteloos bij een Liverpool aanhaken.
Let maar op!!

18 januari 2024 om 11:40

Ryan jij bent echt de negativiteit zelve wanneer het Feyenoord betreft, snap ik ook wel als Utrecht fan bent 😉. Maar goed Hancko laat het in elke Europese competitie zien, is letterlijk 1 keer dit seizoen voor bij gelopen en is gewoon steevast de besye speler bij Feyenoord. Zijn waarde wordt getaxeerd op 35 miljoen en dan wil jij hem verkopen voor minder dan dat bedrag. Jij houd geen rekening met winterse transferperiode, lengte van het contract, linksbenige verdediger etc. Feyenoord heeft nooit op een punt gezeten waarin ze goed konden worden in onderhandelen omdat de club altijd in geldnood zat. Nu is dat minder en mogen ze laten zien dat ze er beter in zijn geworden.

18 januari 2024 om 12:22

Wie koopt er nou ook een heet ijzer. Kan je helemaal niet optillen. Ik zou het dan smeden en later pas verkopen.

18 januari 2024 om 12:42

Mooi al die aannames ben fan van PSV.Feyenoord is gewoon niet zo sterk dit seizoen dus krijg je ook niet de absolute hoofdprijs simpel als dat.hoop dat ze die 50+ krijgen maar dat is volledig onrealistisch.Welke frustratie? Bij mij is er geen en de club die ik support is 2 klassen beter dit seizoen en heeft jullie al 2 keer in de kuip verslagen dit seizoen...Ik gun Feyenoord de topprijzen maar helaas hebben ze gewoon niet dezelfde status als Ajax en zelfs psv.als je 30 voor hancko krijgt is toch een harstikke mooi bedrag voor een goede eredivisie speler van 26 jaar oud.

18 januari 2024 om 13:11

"veel Feyenoord fans zijn volledig alle realiteitszin verloren na het kampioenschap." aldus Ryan, die gisteren nog met droge ogen beweerde dat het Feyenoord middenveld volledig overklast werd tegen Psv.
Nee, jij blijft lekker realistisch.

18 januari 2024 om 13:18

Moet je de wedstrijd in de jc schaal en in de competitie eens terugkijken. Psv zette in beide wedstrijden 30 minuten aan en speelde Feyenoord helemaal van de mat.dat je daarna beetje loopt te breien ver van de zestien af als Feyenoord zijnde is niet zo indrukwekkend.Psv is veel sterker als Feyenoord dit seizoen en als je niet oppast gaat Twente er nog over heen.Vorig jaar was Feyenoord harstikke sterk en hadden ze jongens als Geertruida,hancko en slot voor de hoofdprijs moeten verkopen nu zijn ze door het mindere jaar van Feyenoord en hun persoonlijk gewoon stuk minder waard.Je staat 12 punten achter en had tegen psv in beide wedstrijden op geen enkel moment het idee dat Feyenoord ging winnen van psv en dat in je eigen stadion..dat is de realiteit.Dit Feyenoord is gewoon een stuk minder als het Feyenoord van de afgelopen 2 seizoenen.die selecties waren sterker en zat veel meer wilskracht,power en creativiteit in.

18 januari 2024 om 13:37

Dat is iets anders.
Ik ben laatst in een topic over Slot ook kritisch geweest op het de stappen die Feyenoord (niet) heeft gezet dit jaar en dat ze zich verschuilen achter het aantal punten van vorig jaar. Ik mis ook de energie en de wilskracht dit seizoen.

Voor Twente ben ik niet zo bang. Feyenoord is uit vorm, maar denk dat we de 2e plaats gewoon vast kunnen houden.

Voor de Johan Cruijff schaal was PSV zeker sterker, in de competitie was Feyenoord zeker de eerste helft sterker. PSV scoort in beide wedstrijden wel, waar Feyenoord de grotere kansen eerst krijgt (jaja, is ook kwaliteit), maar daardoor vallen er ruimtes. Dat jij zegt dat het middenveld "compleet overklast" werd vind ik gewoon totale onzin. Zeker omdat Wieffer en Timber gewoon een sterke pot speelden.

Daarbij ook niet eens dat we Geertruida en Hancko hadden moeten verkopen. Je wil met zo sterk mogelijke selectie het volgende seizoen in en je wilt niet net als Ajax al je sterkhouders verkopen om vervolgens te merken dat dit te veel is geweest.
PSV gaat in de zomer ook niet Boscagly, Veerman, Saibari, Schouten, Lang en Lozano verkopen omdat ze er dan veel geld voor kunnen krijgen. Dat zou enorm dom zijn.

18 januari 2024 om 13:46

Psv was beter in beide potten. De terechte winnaar ook. Feyenoord had niks te vertellen in de kuip.

18 januari 2024 om 14:00

Hahaha Ryan is zo'n typische fan die zich beter dan anderen gaat voelen omdat zijn team toevallig momenteel beter presteert. Het grote PSV zet eventjes aan tikt Feyenoord van de mat, volgens mij heb jij Arsenal PSV voor je, dat was aanzetten en van de mat getikt worden. Tegen Feyenoord had PSV de grootste moeite en mag je de persoonlijke klasse van Saibari bedanken voor de punten. Dat jij geen moment het idee hebt dat Feyenoord gaat winnen van PSV betekent ook niet dat het zo is.

18 januari 2024 om 14:04

Dat Feyenoord minder draait zal best, maar Hancko heeft in de CL wel degelijk indruk genaakt. Was vooral tegen Atletico uit ongenaakbaar en maakte zelfs een goal. Voetbal is een teamsport, maar ook dan kan een individu uitblinken en naar CL wedstrijden tegen de grote tegenstanders wordt gekeken. Dat je doet alsof psv 30 minuutjes aan zette en Feyenoord wegspeelde diskwalificeert je van serieuze discussie. Maar goed na zoveel overwinningen op rij zou ik ook overdag drinken.

18 januari 2024 om 14:34

@berend en migi in twee wedstrijden detegen psv heb je 5 schoten op doel gehad en psv 14.Je speelde thuis en bent gewoon overklast in beide potten.wat Feyenoord dit seizoen is net als Ajax onder fdb veel breien rond de zestien en de middenlijn maar helemaal niks creëren.allemaal leuk en aardig die 60% balbezit maar je hebt 3 schoten op doel..Niks tegen Feyenoord maar jullie zijn dit seizoen gewoon veel minder maar de fans doen alsof ze nog evengoed zijn en dat zijn ze simpelweg niet.je verdediging was je sterkste linie en die laten dit seizoen links en rechts steken vallen.goals vliegen om jullie oren.Dan hoor je elke keer Wieffer is zon goede dmc dit en dat.wanneer dan? Als je zoveel goals tegen krijgt met de in jullie ogen beste keeper verdediging en verdedigende middenvelder? vooral in die roes blijven en niet kritisch kijken naar het wanbeleid wat is gevoerd deze zomer in rotterdam.spelers niet op tijd verkocht voor de hoofdprijs en brandhout binnengehaald als vervangers voor spelers die verkocht zijn.Ps ik drink geen druppel alcohol migi. En ja kijk de wedstrijden maar terug psv zette twee keer ongeveer 30 min aan en de wedstrijd was gespeeld.Ik zeg nergens dat Feyenoord geen goede spelers heeft maar geen enkele verdediger gaat 50+ opleveren van jullie of ons en dat zijn helaas de feiten. Wij zijn geen ajax

18 januari 2024 om 14:39

@rico Daats,
Goede onderbouwing ook. Ben gek dat ik er op inga, maar toch: Zeker de eerste helft is PSV amper aan de goal van Feyenoord geweest. Kijk even live meepraten terug Verschillende psvers die ook noemen dat psv weinig deed.
Ook Bosz gaf aan dat het een wedstrijd was die geen winnaar verdiende.

Uiteindelijk vond ik PSV wel de verdiende winnaar. Zij maken de kansen WEL af, maar beter zeker niet. En "niks te vertellen in de kuip" slaat werkelijk helemaal nergens op.

18 januari 2024 om 14:39

Psv heeft 60 minuten niets gecreerd (ja wat schoten op doel van 30 meter, goed voor de stats) en komt door een grote fout van Geertruida uit het niets op 0-1, daarna ligt het open. Tuurlijk is psv dit seizoen veel beter, niemand ontkent dat, maar je overdrijft schromelijk. Ik denk overigens ook niet dat Hancko 50 miljoen oplevert. Waarom je Wieffer en keepers erbij haalt is me ook een raadsel, het zit je erg hoog blijkbaar. Misschien beginnen met drinken?

18 januari 2024 om 14:49

@ryan,
Dat 30 minuten aanzetten is onzin. Je snapt zelf ook wel dat PSV in het zadel wordt gehesen doordat ze de toevallige goal WEL maken. In beide wedstrijden krijgt Feyenoord in het begin meer kansen. Daarna moeten ze in de achtervolging en dan komt er ruimte.
Ze spelen het goed uit, dat wel.

En dat je constant zeikt op Wieffer. Doe me een lol, vergelijk Schouten en Wieffer nou op de site van fbref. Ik weet 100 procent zeker dat je dat nog niet gdaan hebt. Alle statistieken zijn in het voordeel van Wieffer. Dan kan jij Wieffer veel minder dan Schouten vinden, maar dat wordt niet ondersteund.
En ga er dan eens op in. Hoe verklaar jij dan dat de statistieken allemaal in het voordeel zijn van Wieffer als Schouten zoveel beter is? Leg dan eens uit

En we zijn in het seizoen zeker minder dan PSV, maar dat betekent niet dat een individuele speler niet gelijkwaardig kan zijn. Of dat Feyenoord niet 60 minuten beter geweest kan zijn in een wedstrijd.

En spelers niet op tijd verkoopt. Ik hoop dat PSV dat volgend jaar wel doet, zodat ze helemaal opnieuw kunnen beginnen. Dat is iets wat geen enkele club wil.

Jij noemt ons niet realistisch, maar jij legt zelf verbanden die er niet zijn.

18 januari 2024 om 11:17

50 miljoen voor een 26 jarige speler, met amper Europese ervaring? Laat me niet lachen. 30 miljoen zou een mooi bedrag zijn.

18 januari 2024 om 12:40

Hoezo amper Europese ervaring?

18 januari 2024 om 11:29

Zal idd een mooi bedrag zijn, maar ik denk dat hij voor 30 a 35 zal vertrekken als het in de zomer word

50miljoen, minimaal! Wat heeft deze man zijn transfersom toch dik en dik waargemaakt.

18 januari 2024 om 11:52

Is echt fantastisch idd maar weet niet of we dat gaan krijgen. Beste man is 26 en speelt nog in de eredivisie. In de zomer voor 40 vast plus variabele heb je een enorm mooie transfer te pakken. Plus het feit dat we gaan cashen aan Gimenez en Geertruida met hopelijk CL plek volgend jaar zie ik het rooskleurig voor me!

18 januari 2024 om 12:15

Geertruida is leuk voor de eredivisie, internationaal bakt die er weinig van.Dus zoveel zal wel mee vallen.

Dit is een topper die alleen maar beter gaat worden, hoop dat hij een verstandige stap gaat maken..

Tja,
Van de zomer een mooie stap gunnen zo werkt dat.
Wat is deze man gegroeid he niet normaal.
Feyenoord moet van de zomer echt goed gaan investeren de selectie is nu te licht helaas.

Of hij het gaat redden tja dat zullen we later zien

18 januari 2024 om 09:40

Maar vind je dan ook dat er een aparte TD moet komen binnen de club? Ik vind tot nu toe Dennis t. Kloese een hele goede directeur, alleen qua aankopen komt het nog niet uit de verf.

18 januari 2024 om 09:48

Uiteindelijk dnek ik dat een losse TD wel beter is.
Ik vind ten Kloese een goede directeur, maar het is wel een drukke baan.
En ik vind dat je moet kunnen focussen op TD zijn en transfers

18 januari 2024 om 10:04

Timber, Wieffer, Gimenez en Hancko zijn ook gehaald onder Te Kloese he? Ivanusec is meteen zwaar geblesseerd geraakt en Ueda hebben we nog nooit langere tijd gezien. Dus qua aankopen valt het allemaal best mee volgens mij.

18 januari 2024 om 10:21

Te Kloese heeft bewezen met aankopen goed te zijn met o.a. Gimenez en Paixao die Feyenoord veel geld gaan opleveren.
Lopez kwam uit zijn koker, is weliswaar back-up van Hartman maar ook een zeer goede speler.

Afgelopen zomer heeft Te Kloese zich tegen de muur laten drukken door Slot en dat is zijn grootste fout geweest.
Hij had de regie in eigen hand moeten houden ipv het wensenlijstje van Slot af te werken.

Te Kloese gaf bij ESPN aan graag o.a. Chavez en Nino te hebben gehaald, zeer goede spelers. Als die waren gekomen had je nou een veel beter team staan

18 januari 2024 om 11:05

Ik zeg niet at Ten Kloese geen goede td is he.
Maar ik vind dat je de functies moet scheiden.
allle transfers die nu op de bank zitten zijn ook onder hem gehaald.

Slot heeft gewoon veel macht in transfers en als deze combi werkt is het prima tis zo gegroeid. Maar naar mijn idee beter een TD aantrekken

18 januari 2024 om 11:42

Lopez een goeie speler noemen, man man man. Jij leeft echt in je eigen wereldje Raubaht, alsof te Kloese zich laat piepelen door Slot. Jij denkt altijd exact te weten wat er speelt binnen Feyenoord terwijl je echt geen idee hebt van de gang van zaken.

Hancko is voor mij 1 van de betere spelers van de Eredivisie, dat daar nog niemand eerder voor is gekomen vraag ik mij zelf nog steeds af. Top scouting van Feyenoord! Ik ben wel echt benieuwd hoeveel Feyenoord voor hem gaat vangen, sowieso 35++ mag ik hopen..

Ook niet meer dan logisch, wat een goede speler. Wat ik altijd absurd vind aan zijn statistieken zijn, zijn aantal overtredingen. Die maakt hij echt amper, volgens mij de hele CL campagne 1, in de EK kwalificatie waar hij elke seconde speelde zelf 0 overal echt amper. Dat hij dan van de zomer 'gewoon' nog voor 4 jaar vast ligt is natuurlijk wel fantastisch, dan kan je een heel mooi bedrag vragen

Nou lekker tegen elkaar opbieden jongens. Vooral psg heeft toch oneindig veel geld. Al zullen ze wel 750 miljoen tekenbonus en een beurt van Marine LePenn aan Mbappe moeten betalen om hem niet naar Real te laten gaan.

Beste aankoop van de laatste heel veel jaar, mits het in de zomer is en niet over een week van harte gegund.

Ik vind dit zulke sneue dingen van een zaakwaarnemer. Ik snap dat hij andere clubs ook wakker wil maken, alles voor de hoogste bonus voor hem. Maar het zorgt alleen maar voor onrust en druk rond de speler zelf. Als hij straks een foutje maakt, zit hij met z’n hoofd al bij de volgende club.

Geweldig gescout van Feyenoord, deze speler. Super solide en allround.

Ik gun het hem van harte! Echt een fantastische voetballer. Zou een aderlating zijn voor Feyenoord met Beelen wel een eventuele opvolger in het team. Achter Luts en Trauner rustig brengen en dat backie huren van Forrest.

18 januari 2024 om 10:15

Ik mag hopen dat ze voor 5 miljoen Martin Vitik bij Sparta Praag ophalen.
Stond afgelopen zomer en vorige winter al op de lijstjes van de scouts en is een waanzinnig goede speler.

Naar mijn mening de perfecte vervanger van Trauner of Hancko

Een van de beste transfers van Feyenoord afgelopen jaren! Stond er meteen vanaf dag 1, volgens mij zelden wedstrijd gemist (als ie al iets gemist heeft...). En beter geworden, dus met dikke winst verkopen. Leuke gozer ook lijkt me, stille leider.
Ben bang dat er nog meerderen volgen komende zomer, Feyenoord kan weer compleet nieuw elftal formeren, gelukkig hebben we al wat vervangers in huis (ueda/zerrouki/ Milambo..)

Liverpool gaat hem nooit halen Liverpool kijkt bij verdedigers ook heel nauw naar de statistieken en op basis van gewonnen luchtduels komt Hancko zwaar te kort. Hij staat nu op gemiddeld 56% terwijl een 20 jarige Quansah bij Liverpool rond de 70% zit. Aangezien er in de BPL wat vaker luchtduels worden uitgevochten dan in de eredivisie lijkt mij dit een broodje aap verhaal van deze zaakwaarnemer.

18 januari 2024 om 10:26

Dus alleen daarom word die niet gehaald? Voetballend kan dir Quansah er geen hout van waar juist Hancko in uit blinkt. Heb zelfs die Joe Gomez op linksback zien spelen waarbij Hancko ook die positie kan bespelen. Robertson speel je er niet uit maar die Tsimikas is ook 3 x niks.

18 januari 2024 om 12:50

Overdreven reactie om te zeggen dat Quansah voetballend er geen hout van kan. Die jonge heeft het gewoon uitstekend gedaan en oogt cool en rustig aan de bal.

18 januari 2024 om 10:32

Keizer. Want verdedigen bestaat alleen uit luchtduels? Het zou ontzettend dom zijn van een club om alleen naar die statistiek te kijken en de andere statistieken en bevindingen niet mee te nemen. Hancko maakt bijvoorbeeld nauwelijks overtredingen, maar wordt ook nauwelijks uitgespeeld. Daarnaast is Hancko puur voetballend ook erg sterk en kan hij ook op de back positie goed uit de voeten. Dit als complete plaatje lijkt mij een stuk interessanter voor clubs, dan puur kijken naar 1 punt waar hij blijkbaar niet zo sterk in is.

18 januari 2024 om 10:38

Hancko is multifunctioneel en voetballend heel sterk. Is toch een totaal ander type. Stel je voor dat je als topclub alleen kijkt naar %luchtduels.

18 januari 2024 om 11:13

Hancko gaat ook helemaal niet vaak het luchtduel aan. Vaak zetten ze er een grotere kopsterke CV naast zo'n speler.
En voor jouw beeldvorming. Jurrien Timber won er in zijn laatste jaar bij Ajax slechts 47%. En ook die is door een topclub in de PL opgepikt. Lijkt net alsof ze verder kijken dan luchtduels.

Nog een leuke: Sergio Ramos gaat er heel veel aan en komt gemiddeld over zijn gehele carrière op 63%. Denk dat Liverpool hem er toch wel graag bij zou hebben gehad in de top van zijn carrière.

18 januari 2024 om 12:50

Tsja. Timber is dan wel gehaald voor de backpositie en niet voor de CV positie.
Dat zie ik ze bij Hancko niet zo snel doen, eerlijk gezegd. Kan bij nood misschien LB, maar daar is hij niet op zijn best.

Centraal zie ik hem gewoonweg niet basisspeler worden. Niet bij PSG en niet bij Liverpool (ondanks dati k hem een sterke speler vind).

Konaté is echt ijzersterk bezig en Van Dijk eigenlijk ook weer...

PSG heeft met Lucas Hernandez Skriniar Marquinhos en ook Kimpembe nog 4 betere!

18 januari 2024 om 13:15

@glennn,
Dat zeg ik helemaal bovenin ook he. Zou als ik hem was inderdaad voor een andere stap gaan, er zullen genoeg leuke clubs voorbij komen.

Timber is niet perse voor de backpositie gehaald, maar is daar vanwege concurrentie in eerste instantie wel geposteerd.

Maar het percentage van 56% ligt niet bijster veel af van Ramos zijn percentage, dus dat zal echt niet doorslaggevend zijn. Zeker als je naar al zijn andere kwaliteiten kijkt.

Gimenez en Hancko samen kan Feyenoord zomaar 80 á 90 miljoen opleveren, 100 miljoen op een zeer goede dag.

Dan is het te hopen dat men er vervolgens beter mee omspring dan afgelopen zomer waarin Slot zijn wensenlijstje mocht inleveren en waar een recordbedrag voor werd uitgegeven, met als gevolg dat je met een dozijn spelers zit die niets of nauwelijks iets toevoegen.

18 januari 2024 om 10:40

100 miljoen gaat nooit gebeuren. Gimenez gaat 40 miljoen opleveren en Hancko rond de 30 miljoen. En dat is op een goede dag. Gimenez is een een prima spits, maar het was in de cl niet zo heel sterk. Ook tegen PSV en Twente was het niet veel, daar kijken clubs ook naar natuurlijk.

18 januari 2024 om 10:53

Ik dacht zelf aan zo’n 45 voor Gimenez en minimaal 35 voor Hancko, bedragen die in mijn ogen wel realistisch te noemen zijn

18 januari 2024 om 11:05

Niet geheel onrealistisch, maar je moet niet vergeten dat Feyenoord nog nooit meer dan 30 miljoen heeft ontvanger voor een speler. Een 26 jarige verdediger met een langlopend contract voor 30 miljoen verkopen is al een behoorlijke transfer voor Feyenoord. Als je kijkt naar de transfer van een Timber die jonger is en van Ajax komt levert ook maar 40 miljoen op plus bonussen.

Gimenez gaat sowieso niet meer opleveren dan bijvoorbeeld een Gakpo die voor 50 miljoen naar Liverpool ging. Het verbaast me soms dat supporters van Feyenoord niet zo realistisch naar hun spelers kijken. Hier word geroepen dat Gimenez 60 miljoen gaat opleveren dat gaat natuurlijk nooit gebeuren.

Al met al doet Feyenoord het geweldig met hun aankopen, verwacht dat er aan uitgaande transfers minimaal 100+ binnen gaan komen als ze Gimenez Hancko en Geertruida gaan verkopen. Ook verwacht ik dat Slot gaat vertrekken dus hoop dat ze al een lijstje hebben van trainers, ik zou Pascal Janssen zeker overwegen.

18 januari 2024 om 12:52

Denk ik ook niet.

Hancko rond de 30 miljoen en Gimenez rond de 40 a 50 miljoen zou echt prachtig zijn al....

Lucas Hernandez bijvoorbeeld, die is echt wel beter dan Hancko, ging voor 45 miljoen (!) Een bewezen, multifunctionele, topper!

18 januari 2024 om 20:34

Het kan heel raar lopen op de transfermarkt, kijk naar manutd bijvoorbeeld. 100m Antony en 75 Hojberg

Verdiend. Mooie tijden daar in rotterdam 👍

Zou een mooie transfer voor zowel Feyenoord als Hancko zijn (vanaf een miljoen of 35). Ik denk wel dat Feyenoord dat geld deels zal moeten gebruiken om Geertruida dan langer vast te leggen want je wilt niet een heel nieuw centrum halen van de zomer…

Als je deze man laat gaan onder de 60 mil ben je echt gek.
Je krijgt er nooit meer iets wat er op lijkt voor terug.

Enorme klasbak. Voor een bedrag rond de 40 miljoen moet je hem verkopen in de zomer. Nu laten gaan is hopelijk geen optie!

Voor dat soort clubs is het een breedteversterking. 20-25 mil voor iemand die internationaal bij zijn land en europees voetbal zich heeft laten gelden. Cl viel tegen maar dat was teambreed. Jammer.

18 januari 2024 om 12:35

Dan lekker houden dus. Voor dat geld ga je geen vervanger kopen.

18 januari 2024 om 13:05

Ja maar de toptrainer gaat ook weg dit seizoen vallen de resultaten tegen. Je selectie is zo opeens minder waard en er zijn aspiraties om de kuip te kopen.

Ik gok dat Hancko in de winter bij Feyenoord blijft hoor.
Hij is erg sterk. Linksbenig. Relatief snel voor een CV en voetballend top. Ook een goede trap in de benen.

Ik zie hem niet snel naar PSG gaan en daar spelen. Die hebben zoveel goede Cv's, zie ik haast niet gebeuren.

Skriniar en Kimpembe zijn weliswaar geblesseerd, maar die zie ik hem niet zomaar eruit spelen mits die fit zijn.
Marquinhos is ook onbetwist. Daarnaast hebben ze nog Lucas Hernandez, die afgelopen jaar gehaald is voor 45 miljoen. Die speelt voornamelijk LB nu, omdat Mendes geblesseerd is, maar anders zal die LCV staan gok ik.

Dan heb je ook nog Danilo Perreira en hebben ze pas Beraldo gekocht van Sao Paolo. Zie het niet gebeuren dus.

Liverpool is misschien iets logischer. Al zou ik het daar logischer vinden als er een rechtsback bij kwam. Die hebben nu Trent, Tsimikas, Robertson en Matip geblesseerd.

Die hebben nu een ijzersterk centraal duo met van Dijk en Konaté. Die zie ik hem er ook niet uitspelen. Maar misschien dat ze hem als LB willen gebruiken? En eventueel in de toekomst naast van Dijk, die dan zou moeten schuiven?

Quansah doet het ook uitstekend voor een jonge gozer en ze hebben ook nog Joe Gomez!

18 januari 2024 om 13:15

Hij is welkom bij Liverpool die Hancko is letterlijk nooit geblesseerd. Kunnen ze achterin wel bij Liverpool gebruiken...

18 januari 2024 om 14:31

Tsja. Van Dijk is ook nagenoeg nooit geblesseerd.

Naast hem hebben ze nog Konaté, Quansah, Matip (langdurig eruit) en Gomez.
Quansah is volgens mij nog nooit geblesseerd geweest sinds hij er bij zit.
Konaté heeft één keer een tijdje een knieblessure gehad en 2 keer een spierblessure. Opzich valt dat ook nog mee.
Gomez heeft wel met enige regelmaat een blessure. En ook 4 x echt stevige blessures met een kruisbandblessure, Achillesprobleem geloof ik, keer iets met zijn enkel en die laatste keer was hij ook langdurig eruit, maar geen idee wat het toen was.

Matip heeft na zijn enkelblessure in 2021 amper blessures gehad. Alleen nu een kruisbandblessure.

Nadeel is dat Van Dijk naar rechts moet als Hancko zou komen.

Dan zou ik natuurlijk voor Liverpool kiezen haha. Niet alleen omdat ik fan ben van Liverpool, maar als neutrale fan zou je toch ook eerder zeggen Liverpool? Ik vind Hancko echt wel geschikt voor de Premier League. Senesi doet het nu ook uitstekend bij Bournemouth. Feyenoord kan hier ook weer een flink zak geld voor krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren