Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Xavi wijst twee Spanjaarden aan: ‘Die zou ik wel naar Barcelona halen’

Laatste update:

De kern van Barcelona is al jaren hetzelfde. Vorig jaar zomer vertrok Víctor Valdés bij de club en verloor het elftal een belangrijke pion, die de succesperiode meemaakte. Met Daniel Alves, Gerard Piqué, Javier Mascherano, Andrés Iniesta, Xavi, Pedro en Lionel Messi lopen er echter nog genoeg cultuurbewakers rond. Xavi is benieuwd hoe de ploeg er over een aantal jaren uitziet.

/

Zelf is de middenvelder al 34 jaar en de kans is groot, dat hij in de zomer weggaat uit Camp Nou. Met die gedachte speelde hij vorig jaar zomer ook al. Vanwege de transferban mag Barcelona geen nieuwe spelers aantrekken en waarschijnlijk begroet Xavi geen nieuwe teamgenoten meer. Hij geeft zijn club echter wel hardop advies over wie de selectie echt sterker zouden maken.

Daarbij gaat de voorkeur van de middenvelder uit naar twee landgenoten. “Er loopt geweldig talent van Spaanse komaf rond op de velden”, heeft Xavi gemerkt. “Wie ik wel zou willen halen? David Silva en Santi Cazorla. Dat zijn echt goede spelers, verder dan dat hoef je eigenlijk niet eens meer te kijken.”

Wie zou Barcelona echt sterker maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag, als wij dan Isco kunnen overnemen van Real vind ik het goed.
Blijf Cazorla iemand vinden die net niet het verschil maakt als tien. True hij speelde zondag de pannen van het dak, maar ik vind hem niet doeltreffend genoeg en nog iets teveel met de bal lopen, ook al ziet dat er soms geweldig spectaculair uit.

20 januari 2015 om 11:19

Net niet? Cazorla is echt geweldig. Dit seizoen valt het scoren mee, maar dat is ook niet zijn voornaamste doel. Hij scoorde in zijn debuutseizoen 12 doelpunten in de competitie, dat is veel. Daarnaast neemt hij de vrije trappen niet meer, dus dat scheelt ook wel wat.

Nee, Cazorla is werelds en mag echt niet vertrekken. Ook niet voor Isco, waar ik een enorme fan van ben.

20 januari 2015 om 17:09

Cazorla hoeft niet te scoren dat doen messi, neymar en suarez wel. Als je scoort is het mooi meegenomen.

20 januari 2015 om 17:36

Cazorla is te onregelmatig, heeft de eerste tien wedstrijden dit seizoen beduidend weinig gebracht. Miste daarnaast erg veel kansen en zoals ik zeg, scoort vrijwel alleen uit penalties.
Doe mij maar Isco, veel jonger, minstens zo talentvol en heeft alles om een nog completere 10 te zijn.

20 januari 2015 om 18:18

Inderdaad, Cazorla staat echt weer heerlijk te ballen.
Toch zou een Isco ook niet misstaan bij Barca. Plus het voordeel is dat hij wat jaartjes jonger is.

20 januari 2015 om 20:46

Zoveel kansen heeft die niet gemist.
Hij speelde iets minder ja, maar wat dan nog? Als Arsenal fan hoor je te weten wat deze man kan. Als je kijkt naar zijn debuutseizoen en dit seizoen (de laatste tijd) weet je dat hij enorm goed is. Isco bakte er ook weinig van bij Real, maar dit seizoen is het wat beter.

20 januari 2015 om 11:32

Wat denk je dat Real vraagt voor Isco en wat denk je dat Arsenal wilt betalen?

In deze markt ga je al minstens 50-55 miljoen euro moeten betalen voor Isco. Voor 40 miljoen laat Real Isco niet vertrekken, dat is veel te weinig.

20 januari 2015 om 12:49

30 miljoen heeft ie al gekost. Dus dat lijkt me ook niet nee.

20 januari 2015 om 14:45

Waarom zou Isco naar Arsenal moeten gaan? Speelt heel veel, is geliefd bij de fans en bij de voorzitter, dus je droom kun je gelijk weer vergeten. Ik heb veel respect voor Arsenal, maar Isco zal nooit een paar stappen terug doen behalve als hij op een doodspoor komt net als Ozil.

groot gelijk mooi elftal kan dat worden

ter stegen
monotya
vermealen
mathieu
alba
cazola
rakitic
d.silva
suarez
messi
neymar
20 januari 2015 om 11:07

iniesta eruit?

20 januari 2015 om 11:10

Die monotya is goed he...

Nee ff serieus.. Waarom cazorla erin als je een iniesta hebt van dezelfde leeftijd?

20 januari 2015 om 11:15

Ha, en dan haal je de tweede belangrijkste speler van Barca eruit? En ook nog Iniesta eruit? Nee.

20 januari 2015 om 12:56

het is maar voorbeeld ze komen toch niet naar barcelona

20 januari 2015 om 13:03

Leuke opstelling, maar je moet Iniesta er inderdaad niet zomaar uithalen. Wie in mijn ogen de grote afwezige in deze opstelling is, is Sergi Busquets. Misschien niet zo zichtbaar, maar o zo belangrijk voor Barça.

20 januari 2015 om 13:37

Maar met alle respect voor Iniesta is hij allang niet zo goed meer als David Silva. Ik denk eerlijk gezegd dat als Silva niet voor een club speelde die het grootste deel van de wereld haat dat hij al jaren bij de top van de top geschaard werd.

Nu is hij zeker beter dan Iniesta.

20 januari 2015 om 13:50

Momenteel misschien omdat Iniesta niet zijn beste seizoen kent. Silva is een geweldige speler maar niet vergelijkbaar met een Iniesta die alles heeft gewonnen en daarin een hoofdschakel was. Silva is kampioen geworden in Engeland maar heeft in de CL bijvoorbeeld nooit thuisgeven. Bij Spanje was/is hij niet eens basis.

20 januari 2015 om 14:10

@don Joe

Wat? Juist tegen Barcelona werd City elke keer van het kastje naar de muur getikt, tot dat Silva er in kwam. Ook tegen Bayern wonnen draaide heel de wedstrijd om nadat hij er in kwam. Bij Spanje is Silva ook altijd basis tenzij hij geblesseerd is(wat vaker voorkomt).

Daarbij was Silva ook in de sterkste seizoenen vergelijkbaar met Iniesta maar was Iniesta gewoon beter eb vooral beslissend in de topwedstrijden.

Nogmaals de reden dat Silva weinig erkenning krijgt is omdar hij bij City speelt. Als hij voor Barca, Real en dergelijke had gespeeld had hij al veel meer erkenning gekregen.

Ik ken geen speler met een dodelijkere steekpass als Silva. Alleen Fabregas en Messi vind ik engizins gelijk daarin.

20 januari 2015 om 14:29

Als silva een wk finale beslist en 3 champions leagues wint. Dan mag hij in hetzelfde rijtje worden gezet als Iniesta.

20 januari 2015 om 15:04

Als voetballer ben je zo goed als de vorm van de dag. Iniesta haalt dat niveau waar hij die prijzen mee won niet meer. Ronaldinho is ook nog steeds de meest technische speler die er is.

Zou wat zijn als ik hem om zijn prestaties van vroeger nog steeds het beste beschouw.

Nogmaals met alle respect voor Iniesta wat een van mijn favoriete spelers aller tijden is.

20 januari 2015 om 18:03

Iniesta er dus uit voor Cazorla? nee..liever Rakitic

Beide zijn goed maar ook al te oud

Dat zijn spelers die na 3 jaar aan het eind van hun carrière zitten. Ik vind dat oliver Torres een typische voetballer voor Barcelona, daar heb je de komende tien jaar ook nog wat aan.

20 januari 2015 om 12:26

Juist precies Oliver Torres. Maar aan de andere kant, je hebt dan ook Halilovic en Rafinha nog. Sergi Samper ook. Daarnaast heeft Barca interesse in Tielemans. Ik zou voor Tielemans gaan. Perfecte speler voor Barca.

20 januari 2015 om 12:29

Silva is 29 en kan zeker nog wel 3-4 jaar mee. Barca wil toch ook 'eindproducten'? Doorverkoopwaarde is een Nederlands begrip.

20 januari 2015 om 16:50

Dan mag Barca wel veel gaan betalen.

Silva kan wel maar cazorla past niet in het spel van barca

20 januari 2015 om 11:46

Cazorla past bij elk team dat liever zelf de bal heeft dan de tegenstander. Bij uitstek bij Barca dus. Zelfs in de dwangbuis van Guardiola had hij zich als een vis in het water gevoeld.

Vind dat hy gelyk heeft maar waar gaat neymar of suarez spelen langs vlanken als silva kom cazorla kan wel de plek van xavi overnemen dat kan hij makkelijk

Cazorla en Silva gaan ook al beide richting de 30.
als ik het voor het zeggen had dan zou ik Koke volgend seizoen aantrekken.
Xavi zal weg gaan en iniesta is ook niet meer de jongste

20 januari 2015 om 13:52

Koke zou ik ook een goede aankoop vinden. Al ben ik er niet van overtuigd of hij in balbezit sterk en snel genoeg is. Dat kan ik nooi echt goed afleiden, door de manier waarop Atleti speely

20 januari 2015 om 16:47

Koke is goed in balbezit.het is geen Iniesta,maar hij heeft zeker de kwaliteiten om bij Barca te voetballen.en het is een harde werker.daarbij is die nog jong en heeft die nog groeimarge.maar Koke is onhaalbaar.atletico wil de concurrentie niet versterken en Koke is een kind van de club.de kans is vele groter dat hij ooit naar het buitenland vertrekt.

Een van de eerste Spaanse spelers waar ik aan zou denken is Koke, maar dat zal dan aan wel aan mij liggen. Of wil die niet naar Barcelona?

Ik denk dat Barca eerder behoefte heeft aan bijvoorbeeld Martinez van Bayern en een type Sergio Ramos, die de deur sluit achterin en spelers die niet om de haverklap geblesseerd zijn, creative aanvallende spelers hebben ze genoeg

Ja xavi maar jullie hebben een transfer verbod haha

20 januari 2015 om 11:32

Inderdaad! Fc Barcelona mag nooit meer spelers aantrekken.

20 januari 2015 om 11:54

In 2016 heb je er zo weinig aan. Zijn ze dan niet allebei al 30+? Dan moet je die jongens niet meer willen.

Gaan allebei al naar de 30, dus idk of je daar veel mee opschiet. Kunnen ze natuurlijk nog wel even mee, maar goed. Zijn natuurlijk wel geweldige spelers. Gelukkig kunnen wij bij Arsenal van Cazorla genieten.

20 januari 2015 om 12:21

Hopelijk kunnen we Santi en Rosicky zo lang houden dat ze lekker bij Arsenal afsluiten.

Wat zou pogba bij Barca leuk zijn... Maja dat is een illusie

Ik had persoonlijk Koke en Silva verwacht. Vooral voor de eerstgenoemde moet barca echt de portefeuille gssn trekken wanneer ze dit weer kunnen!

David Silva past perfect bij Barca. Alleen City laat hem niet zomaar gaan. Dan moet er wel een heel hoog bod komen en zijn salaris is ook best wel hoog bij City.

20 januari 2015 om 12:34

Ben een groot fan van Silva. Ik denk dat Silva overal zou passen! Ben het met je eens dat City hem nooit laat gaan tenzij er een absurd bedrag geboden wordt.

Durf zelfs te stellen dat Silva nog beter is dan Iniesta. Helaas kan ik ze beiden niet hetzelfde beoordelen aangezien zij niet in hetzelfde team zitten en/of zelfde positie staan.

Deze gozer laat voetbal zo simpel lijken en is zo wendbaar. En hij heeft ook nog scorend vermogen.

Hij is eind 29 en kan nog wel een aantal jaren mee, zo gekke gedachte van Xavi is het niet.

20 januari 2015 om 12:58

Het afgelopen jaar is hij sws beter geweest. Silva is ook nog niet in topvorm, maar in mijn ogen wel de beste nr. 10 ter wereld. Iniesta is al een tijdje wat minder, al kon er niemand aan hem tippen toen die op z'n top was, ook Silva niet.

20 januari 2015 om 13:08

Ik heb ze beiden er hoog zitten. Jammer genoeg zat Silva niet bij Barca of Iniesta bij City om ze beiden op hun hoogtij te vergelijken.

Ik weet wel dat ze beiden en basisplaats hebben/hadden in hun beste jaren in het nationale team.

Als ik een keuze moest maken tussen 1 van deze 2 zou ik altijd voor Silva gaan

20 januari 2015 om 16:23

lol
Iniesta is niet meer zo goed als rond 2008-2013 maar dat niveau zal Silva nooit halen. En daarmee wil ik niet zeggen dat Silva niet goed is, integendeel, hij is geweldig.

Alleen mag Barcelona nog geen spelers halen...

Xavi heeft dus duidelijk ook geen fatsoenlijk inzicht op de selectie.. Als je weer 2 middenvelders wilt halen en het dan wel goed vind verder, heeft die er ook geen verstand van.. Hij zou 2 top verdedigers moeten noemen ipv middenvelders, want op het middenveld en de voorhoede zit het naar mijn ogen wel goed.

20 januari 2015 om 13:18

Nee Xavi zal er wel geen kijk op hebben met zijn bijna 800 wedstrijden bij Barcelona ,pfff

20 januari 2015 om 14:32

Een goeie voetballer maakt geen goeie analist of trainer.
Maradonna was de beste voetballer van de wereld maar is een erg sleche trainer. Dus een zwak argument van jou.

20 januari 2015 om 16:02

Tuurlijk joh maar ik schat Xavi iets hoger in zeker qua intelligentie en als voorbeeld voor een club jammer dat je toevallig hem noemt want als ik iemand nooit serieus genomen heb als mens en als trainer is hij het wel . erg goede voetballer dat wel.

Laat Cazorla maar mooi in Arsenal. Barca heeft er al genoeg gepakt van ons!

20 januari 2015 om 13:37

Mijn opstelling voor barca met nieuw spelers

20 januari 2015 om 13:48

Ter stegen/alba/pique/marquinhos/dani alves/buesqests/pogba/messi(op10)/neymar/suarez/munirof shaqiri

Zonder het artikel gelezen te hebben weet je eigenlijk al over welke twee spelers het gaat. Ondanks dat ik het er naaldloos mee eens ben, verwacht ik dat Silva echt onhaalbaar is! Jammer genoeg.

Ik vind ze beiden niet geschikt. Ze zijn allebei al rond de 30 dacht ik en Barcelona kan vooral verjonging en kracht gebruiken. Isco was geweldig geweest en koke vind ik ook wel een kandidaat op het middenveld, wat moet barcelona nou met middenvelders die al rond de 30 beetje rare analyse van xavi. Nu voegen deze 2 middenvelders nog wat toe maar over 2 jaar kan je ze al weer vervangen.

Waar is de tijd gebleven dat Xavi nu 2 namen zou noemen uit de Cantera waar hij al een paar keer mee heeft kunnen spelen?

Barca staat er goed voor qua middenveld.busquets,rakitic kunnen nog jaren mee.iniesta kan nog enkele jaren mee op topniveau.dan heb je één van de grootste talenten van de wereld in de jeugd zitten Halilovic.hopelijk breekt die door want dat is echt een heerlijke voetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren