Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wout Weghorst vervult heldenrol bij debuut Besiktas met assist in minuut 96

Laatste update:

Besiktas heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. In eigen huis was de ploeg van trainer Valérien Ismaël met 1-0 te sterk voor Kayserispor. Wout Weghorst debuteerde in de Süper Lig en maakte de negentig minuten vol. De spits speelde een belangrijke rol in de overwinning, daar hij in de 96ste speelminuut de assist gaf op matchwinner Rachid Ghezzal.

De grootste kans van de openingsfase werd genoteerd door Kayserispor, waar Bilal Bayazit onder de lat stond. Mario Gavranovic waagde een poging van binnen het zestienmetergebied, maar kreeg zijn inzet niet tussen de palen. Hoewel Besiktas in het eerste bedrijf de bovenliggende partij was en de meeste doelpogingen noteerde, slaagde men er niet in om Bayazit te kloppen. Ook Weghorst beproefde zijn geluk met een doelpoging na een voorzet vanaf de flanken; zijn schot verdween aan de voor Besiktas verkeerde kant van de paal.

In het tweede bedrijf kwam Besiktas in een emotionele achtbaan terecht. De thuisploeg werd in het zadel geholpen in de 67ste speelminuut, toen Ali Karimi (Kayserispor) zijn tweede gele kaart kreeg van arbiter Ümit Özturk. Lang slaagde Besiktas er niet in te profiteren van het numerieke overwicht en bovendien werd een treffer Cenk Tosun in de 84ste minuut afgekeurd wegens buitenspel.

Toen Tosun diep in blessuretijd zijn tweede gele kaart kreeg en moest vertrekken, leek de avond uit te draaien op een fiasco. Niets bleek echter minder waar, want in de 96ste minuut werd de ban gebroken. Weghorst kreeg de bal binnen het zestienmetergebied en legde het leer klaar voor Ghezzal, die vanaf de rand van het zestienmetergebied raak schoot: 1-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een slechte wedstrijd waar je met de klasse van Ghezzal de 3 punten eruit knijpt. Niks veel aan toe te voegen. Ik heb niet 1 goede aanval gezien van ons. Ik had een energierijke besiktas verwacht bij ons eerste wedstrijd en dat was helemaal niet het geval. Josef is een zwaar gemis! Hopelijk komt die zo snel mogelijk terug.

De enige positieve speler vond ik Saiss! Alle duels gewonnen en verdeelt het spel niet al te slecht vind ik! Zet naast hem een goede (hopelijk snelle) verdediger en ons verdediging is in goede handen. Kartal en Salih speelde ook niet slecht, maar niet altijd even overtuigend.

Bjk word dit jaar dus weer niks. Dat is wel duidelijk.

7 augustus 2022 om 00:03

Ik hoor jou wel anders piepen als je clupie na de winterstop uit paniek de coach ontslaat en het roer helemaal omgooit

7 augustus 2022 om 00:14

Een Fenerfan die over een andere club zegt ‘het wordt dit jaar weer niks’ is hetzelfde als Kim Holland tegen haar buurvrouw zegt ; ‘ Wat ben jij een slet!’

Besiktas is in de laatste 7 jaar 3 keer kampioen geworden dus wat een domme praat. Daarnaast is Besiktas de club die de meeste punten voor Turkije heeft binnengehaald en het best heeft gepresteerd in de Champions League de laatste jaren..

Oh w8, laatste keer dat Fener in de CL speelde was jij waarschijnlijk nog in je luiers.

7 augustus 2022 om 00:21

Sergen, dat is niet helemaal waar, zij hebben 2 wedstrijden CL gespeeld dit jaar 😂

7 augustus 2022 om 00:25

Gaan we voorrondes ook al meetellen tegenwoordig 🤣

7 augustus 2022 om 00:30

Alleen jammer dat jullie verzamelde punten weggevallen zijn en dus je argument nutteloos is, maar dat zal wel volgens jou iets met blessures te maken hebben gehad. Als besiktas vorig seizoen geen blessures had dan had jij een grotere dan balotelli zkr

7 augustus 2022 om 00:31

Voorronde CL de naam zit er in dus ik ga er van uit dat het telt haha 😅

7 augustus 2022 om 00:55

Soo wat een drama hier zeg hahah. Willen jullie zeggen dat jullie goed gespeeld hebben dan. Waarom zijn jullie gelijk zo op de tenen getrapt dan. Maargoed als jullie tevreden zijn met het vertoonde spel vandaag als bjk fans. Wie ben ik dan om te klagen. Dan is het goed he. Verder is alles wat jullie opnoemen niet relevant voor het spel van bjk vandaag, ga ik verder ook nie op in.

Emirhan Ilkhan is waar we moeten beginnen, een regelrechte schande van het bestuur van A tot Z, hoe heb je misschien wel je allergrootste talent ooit na Sergen zo makkelijk kunnen laten gaan!! En dat voor maar 4,5miljoen omdat je zo amateuristisch bent. Vind nu maar een middenvelder a la Emirhan. Door die domme 8+3 regel is elke turk miljoenen waard terwijl ze niet eens kunnen voetballen.Er moet heel snel een laatste man, 2 middenvelders en een linksbuiten bij. Helaas gaat Muleka in dit systeem als linksbuiten niks klaar spelen. Josef-Geson is een meesterlijk duo maar de eerste is nog wel even afwezig, Amiri ken ik niet, maar las ook Isco, die mag van mij vandaag nog komen, 30jaar kan nog makkelijk met ogen dicht 2 jaar mee. *Wout goede wedstrijd, je wint nauwelijks een duel van hem. Met dit middenveld van vandaag moet je ook niet teveel verwachten, zijn goals gaan nog komen

Het spel was tot aan de rode kaart vd tegenstander niet om aan te zien. Geen kansen gecreëerd en veel passen die niet aankomen. Vind Kartal geen basismateriaal. Mulenka is slecht aan de linkerkant. Wout heb ik wel vertrouwen in en gelukkig hebben we de beste speler vd Turjse competitie in huis, die ook nog de wedstrijd beslist. Saiss en Gedson vond ik ook redelijk goed. Vooral Saiss verbaasde mij. Wat ik niet begrijp is dat je de hele voorbereiding met drie mans verdediging speelt en nu opeens vier man achterin. Hoop btw dat hij wel met vier man achterin blijft spelen…

Ghezzal maestroooo. Met Valerien Ismael gaat het niks worden dat zien we inmiddels allemaal dus zo snel mogelijk een nieuwe coach vinden en een nummer 10 halen. Salih Ucan en Kartal samen op het middenveld gaat niet, salih zo snel mogelijk weg doen en Kartal mag van mij de tijd krijgen om zicht te bewijzen

Ghezzal is weer eens goud waard, mooi ook hoe Weghorst laat zien wat een targetman voor waarde kan hebben.

Het is nog veel te vroeg om te oordelen maar ik hoop wel dat we wat kwaliteit bijhalen. Ik speel liever met een aantal eigen jeugd maar Ridvan en Emirhan zijn al verkocht en Necip en Kartal die vandaag in de basis stonden vind ik geen basismateriaal. Ersin natuurlijk wel. Besef dat we gewoon met 5 spelers uit eigen jeugd hadden kunnen starten vandaag.

Daar kunnen de concurrenten alleen maar van dromen. De ene heeft 45 spelers gehaald en weer een nieuwe coach, en de andere smijt ook weer met miljoenensalarissen voor bejaarden.

Cenk viel goed in, en bracht gevaar, jammer dat hij door zijn felheid die 2e geel pakte.

7 augustus 2022 om 01:14

bro ik ben gala fan en ik volg je al een tijdje. Wat denk je wat er dit jaar gebeurt. sonucta ben jij samen met een paar anderen het meest objectieve mensen op zulke forums

7 augustus 2022 om 15:09

Ik weet niet bro. Ik vind Okan een goede keuze als coach maar zie Gs weer miljoenen smijten voor alweer een nieuw team.

Vorig jaar hebben jullie al het meest uitgegeven maar eindigden jullie als 13e, wss gaan ze daarom nu in paniek weer voor oude vedetten.

Ik xie Bjk met deze selectie en coach geen kampioen worden, voor de rest is het moeilijk te zeggen.

Tja wat moeten we hiervan vinden, Eerste wedstrijd van het seizoen natuurlijk dus er kan nog veel veranderen, maar dit Besiktas valt toch tegen. Transfers zijn broodnodig.. Wat ben ik trouwens jaloers dat jullie Gedson hebben, wat een speler is dat.. Ohja en Necip.. Dat kan toch niet meer jongens

Enkele weken geleden zei ik nog dat ik heel veel verwacht van Besiktas dit seizoen. Saiss achterin, middenveld met Emirhan, Atiba, Josef, Gedson.. aanval met Weghorst en Ghezzal leek me heel leuk. Maar nu zijn ze Ridvan en Emirhan kwijt, en is er al weken lang niks meer bijgekomen. Vooral achterin is de spoeling heel dun. Dat zijn grote verliezen.

Ik denk trouwens ook niet dat Valerien het lang zal overleven. Ik voel een terugkeer van Senol komen waardoor Besiktas alsnog zal meestrijden voor de titel.

Ik heb een Besiktas gezien dat veel de aanval opzocht, dus daar ben ik blij mee. Gedson en Ghezzal zijn twee geweldige spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren