Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wordt dit de nieuwe Ajax-trainer? Henderson zou geen bezwaar hebben

Laatste update:

Jordan Henderson is niets dan lovend over Pepijn Lijnders, assistent-trainer bij Liverpool. Het duo werkte jarenlang samen op Anfield en won in die tijd onder meer de Premier League en de Champions League. Nu Lijnders gelinkt wordt aan een job bij Ajax, is de NOS er als de kippen bij om Henderson om zijn mening te vragen. De 33-jarige Engelsman past goed op zijn woorden.

Normaliter treedt John van 't Schip na dit seizoen af als hoofdtrainer, en schuift hij door naar een functie in het technisch management. Ajax oriënteert zich dan ook al op een opvolger.

Volgens clubwatcher Bart Sanders voerde het al gesprekken met Lijnders, in de persoon van Jan van Halst. De interim-directeur zou hoogstpersoonlijk Het Kanaal over gereisd zijn om de rechterhand van Jürgen Klopp warm te maken voor een overstap.

Zowel Klopp als Lijnders vertrekken na dit seizoen namelijk van Anfield. Henderson zou het van harte toejuichen, mocht laatstgenoemde naar Amsterdam komen.

"Ik heb lang met Pep gewerkt", vertelt de routinier aan de NOS. "Hij is een fantastisch coach en een fantastisch mens. Maar ik weet niet wat hij na dit seizoen wil doen. Of hij iets wil doen als hoofdtrainer, of een sabbatical wil... Dat is aan hem, maar het is een hele, hele goede trainer, die dol op voetbal is."

In ieder geval zal Henderson niet als geheim wapen in de onderhandelingen dienen. "Ik ben gekomen als speler, het is niet iets waar ik in betrokken kan raken. Ik ben gefocust op het voetbal en het team helpen waar ik kan. Deze beslissing gaat mijn pet te boven."

"Natuurlijk zijn er veel managers die aan de job gelinkt worden", weet Henderson wel. "John (Van 't Schip, red.) is ingesprongen en heeft het geweldig gedaan sinds hij hier is. Maar ik weet niet hoe de situatie is vanaf de zomer, dat is aan de club om te beslissen."

Naar verwachting kan Henderson zondag weer in actie komen, na FK Bodø/Glimt- en AZ-uit te hebben gemist met een blessure. In de vier duels die hij meedeed wist Ajax nog niet te winnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Communicatietraining maakt interviews niet per se interessanter ...

2 maart 2024 om 16:17

Het is prettig als je (toekomstige) aanvoerder goed uit zijn woorden komt maar de interviews zijn inderdaad wel slaapverwekkend. Kijk dan liever naar Brobbey met zijn nasitje.

2 maart 2024 om 16:19

Het is allemaal zo braaf ...
- "hij is een fantastisch coach en een fantastisch mens."
- "maar het is een hele, hele goede trainer"
- "john (Van 't Schip, red.) is ingesprongen en heeft het geweldig gedaan sinds hij hier is"

In ieder geval niets opzienbarends ...

2 maart 2024 om 16:33

Alles is vooral 'amazing' en 'incredible' 😂

2 maart 2024 om 20:49

Henderson gaat zelf niet eens bij Ajax blijven. Die is na de zomer en het EK gewoon foetsie. Dus het maakt hem ook geen hol uit of Lijnders komt of niet.

2 maart 2024 om 16:56

Het is al veel vaker gebleken dat een goede assistent niet altijd wil zeggen dat het ook een goede trainer is idd.

2 maart 2024 om 17:11

Tsja waar worden de Ajax fans nou wel enthousiast van? Onhaalbare namen als ten Hag, slot of bosz.

Van ‘t Schip naar het technisch management. Logisch toch! Kijk naar de afgelopen maanden en je ziet dat hij perfect in die rol past. Hij ziet het spelletje al geen ander…. Worden ze nou nooit een keer wakker daar in a’dam?

2 maart 2024 om 19:24

Het ligt altijd aan de trainer, ze presteren al meer dan 2 jaar slecht! Wanneer gaat het de supporters eens doordringen dat het materiaal 3x niks is. Zelfs Pep Guardiola zou hier geen chocola van kunnen maken. Het was al slecht en na die Duitser is het helemaal een soepie geworden. Het zal jaren duren voordat Ajax weer op het oude niveau zal terug komen. Die tijden van Frenkie, de Ligt en Ziyech zijn voorbij.. helaas.

Waarom probeert Ajax niet de hoofdtrainer van Liverpool naar Amsterdam te halen?

2 maart 2024 om 18:08

Onhaalbaar?! Beste man wil evem rust pakken en dan gaat die een ondankbare klus in Amsterdam aannemen?

2 maart 2024 om 18:15

Klopp lijkt inderdaad onhaalbaar maar je kunt het altijd proberen, toch? Voor het geld hoeft hij het niet meer te doen. Ron Jans wou ook rust na Twente maar stapte toch in bij Utrecht. De uitdaging bij Ajax is groot, maar mogelijk kan Klopp, samen met zijn oud aanvoerder (die ik overigens niet bij Ajax vind passen) de club weer nieuwe energie geven.

Zoveel interessante buitenlandse opties maar het moet uiteraard weer Nederlands zijn, want alles uit het buitenland is eng. Eindstand kom je qua beschikbare opties weer bij B garnituur als Schreuder, Steijn en nu deze Lijnders uit. Ga nou astjeblieft eens voor kwaliteit ipv al die budget Nederlandse opties..

Ik heb geen idee wat voor soort mens/trainer Lijnders is, ik zou wel graag een trainer zien a la Ten hag of van Gaal. Eentje die bezeten is van het spelletje en die de volle 100% van zijn spelers verwacht en niet bang is om ze aan te pakken.

"ik heb lang met Pep gewerkt", vertelt de routinier aan de NOS. "hij is een fantastisch coach en een fantastisch mens."

Je zou denken, dat het over Guardiola gaat, maar nee, het is toch echt Pep Lijnders.

Wij van WC eend…..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren