Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

WK-tegenstanders Oranje weten niet te winnen in laatste test richting Qatar

Laatste update:

Senegal, Ecuador en Qatar hebben hun laatste duel op weg naar het WK in Qatar dinsdag allemaal met een gelijkspel afgesloten. Senegal speelde met 1-1 gelijk tegen Iran, het duel tussen Ecuador en Japan eindigde in 0-0 en Qatar hield Chili op een 2-2 gelijkspel. Oranje speelt op 21 november de eerste groepswedstrijd op het WK tegen Senegal, waarna Ecuador op 25 november de tegenstander is. In het laatste groepsduel, op 29 november, kruist Nederland de degens met gastland Qatar.

Senegal - Iran 1-1
Senegal won afgelopen zaterdag nog met 0-2 van Bolivia door doelpunten van Boulaye Dia en Sadio Mané. Tegen Iran kwam de WK-opponent van Oranje tien minuten na rust op voorsprong door een eigen doelpunt: een voorzet van Ismail Jakobs werd door Morteza Pouraliganji achter zijn eigen doelman gegleden. Iran, waar Alireza Jahanbakhsh halverwege de wedstrijd inviel, kwam in de 64ste minuut op gelijke hoogte via Sardar Azmoun, die een voorzet binnenkopte. Gescoord werd er daarna niet meer, waardoor Senegal deze interlandperiode ongeslagen bleef.

Japan - Ecuador 0-0
Ecuador, dat afgelopen vrijdag met 0-0 gelijkspeelde tegen Saoedi-Arabië, zag dinsdag tegen Japan dezelfde eindstand op het bord staan na negentig minuten. Het duel ging redelijk gelijk op, maar Ecuador was het dichtst bij de zege: tien minuten voor tijd kreeg het land een penalty na een overtreding op Michael Estrada. De net ingevallen Enner Valencia mocht het buitenkansje vanaf elf meter benutten, maar hij zag zijn inzet gekeerd worden door doelman Daniel Schmidt. De ban werd nadien niet meer gebroken: 0-0.

Qatar - Chili 2-2
Chili kwam tegen Qatar na 37 minuten op voorsprong: linksback Gabriel Suazo legde de bal terug op Alexis Sánchez, die vervolgens hard raakschoot. Na een klein uur spelen kwam Qatar op gelijke hoogte via Akram Afif, nadat een Chileense verdediger de bal tegen Almoez Ali aan schoot en het leder bij Afif belandde. Aanvoerder Hassan Al Haidos zette Qatar een kleine acht minuten later op voorsprong met een prachtig afstandsschot, waarna Arturo Vidal voor open doel voor de 2-2 zorgde. Sánchez kon Chili vijf minuten voor tijd nog naar de overwinning schieten, maar zijn strafschop werd gekeerd door doelman Meshaal Barsham. Daardoor was 2-2 de eindstand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

9 punten, niets meer en niets minder. Natuurlijk moet je scherp blijven tegenover bepaalde spelers zoals een Mane maar over het algemeen zijn het teams die tactisch totaal niet zijn opgewassen tegen Oranje (of welk redelijk Europees land dan ook).

27 september 2022 om 21:39

Nou nou nou, we moeten ze ook zeker niet onderschatten. Voor de 9 punten moeten er voor gaan. Maar Senegal heeft een prachtige team met wereld top spelen zoals Mane en Koulibaly. Hadden laatst ook de Afrika Cup gepakt.

Ook Qatar en Ecuador hebben wilskracht en doorzettingsvermogen en kunnen Oranje het lastig maken.

27 september 2022 om 22:03

Senegal heeft een zwaar overschat team en Koulibaly zou bij ons niet eens in de basis staan. Mane natuurlijk wel maar dat is dan samen met de keeper Mendy ook de enige.

27 september 2022 om 22:53

Dat ze de Afrika cup winnen zegt ook weinig. Tactisch en technisch gezien stellen de Afrikaanse landen vaak weinig voor. Dat wordt vooral pijnlijk duidelijk wanneer ze tegen Europese landen spelen

27 september 2022 om 23:42

BlueMeister, ik heb vanmiddag Japan-Ecuador gekeken en geloof me….het is niet om aan te gluren dat Ecuador. Die kunnen er echt helemaal niks van.

Alle tegenstander zijn zwaar voor Oranje, is wel 11 tegen 11 en Oranje is wel goed, maar heeft niet echt uitblinkers en wereldspelers van kaliber Robben Van Persie Sneijder enzo..

27 september 2022 om 20:44

Dat is toch wel het halflege glas hoor Aqua1. Ik denk eerder dat iedere tegenstander het zwaar gaat krijgen met Oranje. En Oranje moet zeker iedere tegenstander op waarde schatten en serieus nemen, maar heb je de cijfers gezien van Van Gaal? Meer dan dertig potjes niet verloren met Oranje he. Dan is niet iedere tegenstander zwaar voor Oranje hoor.

27 september 2022 om 20:49

Alle tegenstanders zijn zwaar voor oranje, maar toch eindigen we in de poule met België,Polen en Wales met 16 punten uit 6 wedstrijden..

Momenteel lijkt het er meer op dat de andere landen het moeilijk gaan krijgen met onze stugge defensie.

Waar de andere toplanden ook een behoorlijk jasje uitgedaan lijken te hebben.

Graag aandacht voor t iraanse nationale team vz! Er is nu veel aan de hand met de protesten daar, de spelers mogen geen statements maken en alleen sardar azmoun heeft het lef gehad om zich uit te spreken tegen de regering. Mogelijk verliest die zijn wk plek. Ook zijn er veel boze reacties op de selectie en spelers zoals landverader of regeringsteam. Kijk alleen al ondee de fotos van Jahanbakhsh en mehdi taremi op instagram.

Resultaat van Senegal valt mij tegen, Qatar daarentegen best netjes tegen een toch aardig voetballand als Chili. Moeten mee maken of Piet de Visser gelijk heeft over Qatar als team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren