Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Wisselbeleid Van Gaal is net zo stompzinnig als tv op zaterdagavond'

Laatste update:

De nederlaag bij Bournemouth heeft de kritiek op Louis van Gaal verder doen toenemen. Manchester United staat er nog altijd goed voor in de Premier League, maar het gemor over het matige spel neemt steeds luidere vormen aan. Opiniemaker Samuel Luckhurst van het lokale Manchester Evening News veegt maandag de vloer aan met de Nederlandse coach.

/

Van Gaal is nu bijna anderhalf jaar in dienst op Old Trafford en mocht honderden miljoenen uitgeven. De resultaten wijzen echter niet op enige progressie. “United is bleek en vreugdeloos geworden en de hoofdmeester lijkt individualisme te verafschuwen”, schrijft Luckhurst. “De spelers gedragen zich nog robotischer dan Skynet’s cyborgs – al schieten zij niet – en worden geleid door een manager die zijn supporters wekelijks aan het twijfelen brengt.”

Het matige aankoopbeleid wordt opnieuw op de korrel genomen. “Daley Blind is een dure noodoplossing centraal achterin, die afgelopen weekend in zijn hemd werd gezet door de bij United weggestuurde Joshua King. Spelers die Van Gaal haalde om zijn elftal beter te maken, vormen nu een probleem. Daarnaast is zijn wisselbeleid de laatste tijd net zo stompzinnig als tv op een zaterdagavond.”

/

Zelfs het nietige Bournemouth kon daardoor zaterdag met 2-1 winnen van the Red Devils. “Overklast door Bournemouth, zo ver zijn we inmiddels al gekomen. Maar, zoals een fan van United zaterdag al zei: Van Gaal zal het resultaat ongetwijfeld als een verbetering zien, aangezien United sinds 1984 niet meer op Dean Court (stadion Bournemouth, red.) had gescoord.”

Het seizoen kan volgens Luckhurst nog gered worden, maar dan moet het bestuur hard en rigoureus ingrijpen. “United heeft de mogelijkheid om Ryan Giggs nu voor vijf maanden het voordeel van de twijfel te gunnen. Vervolgens is het zaak om Josep Guardiola ervan te overtuigen dat hij de bierhuizen in Beieren moet verruilen voor de geneugten van Deansgate Locks.”

Haalt Louis van Gaal de Kerst bij United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De geneugten van Deansgate Lock, nou het is een redelijk hotel, maar daar zoi ik als ik Guardiola was München niet voor verlaten

Tja het wisselbeleid is natuurlijk ook afhankelijk van wat je op de bank heb zitten, en naar wat ik gelezen heb, is dat niet veel, met al die blessures.

Maar weten doe ik het niet hoor, volg de PL alleen als er geen ander topvoetbal is.

14 december 2015 om 17:10

correctie: Als er geen topvoetbal op is. - Want dit is natuurlijk verre van topvoetbal. Onze Louis valt ontzettend door de mand.

14 december 2015 om 17:21

Qua wisselen hebben ze best een punt. United speelde door de blessures met een compleet onervaren verdediging.

Lingard valt geblesseerd uit en ipv wat routine inbrengen door Young in te laten vallen koos van Gaal er voor om Pereira er in te gooien.

Richting het einde begon United steeds vaker de lange bal te spelen en ballen voor de goal te gooien. Waarom haal je dan Fellaini er af voor Powell, wederom een speler die zelden gespeeld heeft voor United.

Blind viel overigens inderdaad compleet door de mand. Liet zich bij de 2de tegengoal onthutsend makkelijk aftroeven en was King volledig kwijt. Bijzonder amateuristisch en United onwaardig.

14 december 2015 om 17:22

Huh, Deansgate Locks is een uitgaansgebied in Manchester. Vandaar ook de vergelijking met de bierhuizen in Beieren. Er zullen vast wel 1 of meerdere hotels in dat gebied naar vernoemd zijn, maar het is in feite toch echt een heel gebied.

De kerst zal hij wel halen maar het is de vraag hoe lang hij daarna blijft zitten, dan moet hij toch zeker iets gaan laten zien in de Europa League

Ok wie is deze clown dan? Kritiek leveren is altijd makkelijker dan het zelf doen. Zie je ook vaak op Vz.

Geef hem nog maar gewoon tijd. Het komt wel goed

14 december 2015 om 17:05

Gelukkig leven we niet in een dictatuur, waar wij geen kritiek mogen leveren zonder autoriteitsfunctie. We hebben allemaal een brein dat logica verstaat. We zien wat we zien en we beoordelen wat er te beoordelen valt. Soms is kritiek gegrond, soms wat minder. We leven in een maatschappij, waarin vrijheid wordt bevorderd. Dit zijn een van de vruchten daarvan.

Laten we het argument even wat overdrijven om het duidelijk te maken. Stel dat ik ga zeggen: United moet het complete jeugdelftal opstellen, want die hebben veel potentie. De eerste 3 jaar ziet het er totaal niet uit en komt er veel kritiek. En ik maar blijven zeggen: "we are sitting in a process". Geef ze nou de tijd! 6 jaar later wordt de landstitel behaald en kom ik mijn gelijk halen.

Zoals je ziet, resultaten kunnen met de tijd komen. Ik ga niet ontkennen dat LvG op een bepaald punt in de tijd iets gaat bereiken. Maar als de weg daar naartoe vies en smerig is. Waar leg je dan de grens? Wat kan wel en wat niet? Het blijft United, het blijft 300 miljoen dat is geïnvesteerd, het feit blijft dat als de resultaten uitblijven, dat alle glorie uit het verleden verbrokkelen tot een vage subtopper, waar de topspelers niet eens meer heen willen. De Gea wilde eigenlijk al vertrekken. Met het budget van United moet je een bepaalde ambitie uitstralen. Zit je ver onder je kunnen, dan is kritiek niet meer dan terecht en moeten er conclusies worden getrokken.

Stel United verliest in de 16e finale in de EL, wordt uitgeschakeld in de FA cup, haakt in maart af van de titelstrijd en wordt 3e. Het jaar daarop weer 100m investeren en ze scoren nog steeds niet meer goals dan een Southampton en de titel blijft weer uit. Ik zou er niet eens raar van staan kijken eigenlijk.

14 december 2015 om 17:19

Zo jij moest echt je ei kwijt blijkbaar. Ben blij dat ik je kon helpen daarbij

14 december 2015 om 17:50

@MarrieAanDeBal Je bent gewoon kapot gedist knul, take it like a man. Deze laatste comment van jou laat exact zien hoe men op het internet omgaat met het verliezen van een discussie (niet inhoudelijk reageren, maar op de persoon).

14 december 2015 om 19:16

@marrieaandebal

Nouja, het is niet zo dat ik achter mijn bureau sta te stuiteren om mijn mening te kunnen geven. Ik dacht vooral dat je mijn ei goed zou kunnen gebruiken.

Volgens mij is deze website ook bedoeld om je mening te kunnen geven op het onderwerp. Ik ben blij dat je eraan meedoet en dat we dit soort gesprekken kunnen hebben

14 december 2015 om 19:39

prima,ik vind dat je een mening hebt samen gevat,die in hoofdlijnen de realiteit weergeven.
Ik heb je in elk geval niet kunnen betrappen op ongerelateerde randzaken.
Ik lees graag dergelijke toevoegende reactie's,in plaats van,met alle respect:l.v.g haalt de kerst niet.
Of bijvoorbeeld:hij wisselt totaal verkeerd.
Alleen,en dat vind ik,het zit Louis nou niet bepaald mee,als ik zie dat de een na de andere speler geblesseerd verdwijnt,met een volledige fitte selectie heb ik bijvoorbeeld Fellaini niet vaak in de basis zien starten,maar de laatste tijd veel vaker.
Of het moet zijn,dat L.v.g enorme progressie ziet in die jongen.
Maar nogmaals,je reactie spreekt me wel aan.

14 december 2015 om 20:00

Tegenover de 300miljoen aan uitgaven staan ook flink wat transfer inkomsten. Het feit dat ook de #5-12 flink kunnen investeren maakt de binnenlandse competitie een stuk zwaarder. Louis zet de grote lijnen uit en het interne proces schijnt zeer goed te gaan. Zeer weinig tegengoals en spelen vanaf de 0, tja niet echt a la louis zijn huisstijl maar het levert hem wel een 3e plek op momenteel. Als ze meer scorend vermogen aantrekken zie ik het in ieder geval helemaal goed komen

15 december 2015 om 03:40

Dit is naar mijn mening veel te positief. Momenteel zijn het middenveld en de aanval gewoon niet productief of creatief. Als je bedenkt dat het gros van het geld in deze linies zit, en dat spelers die wel rendeerde in het verleden nu lijken te stagneren moet je je wel degelijk zorgen maken.

Ik geloof niet zo in een proces dat jaren en jaren duurt, zeker niet als er zoveel geld wordt besteed. Van Gaal krijgt Man U gewoon niet aan de praat hoe vervelend dat ook is.

Scorend vermogen aantrekken is leuk, maar het creeren van kansen is het grootste probleem voor united momenteel, daarnaaast is het inkoopbeleid waanzin aangezien men stikt in de controleurs en weinig dynamische middenvelders heeft. Ook zal het vertrek van De Gea denk ik blootleggen dat de verdediging niet zo solid is als jij denkt.

15 december 2015 om 12:35

hahaha kapot gedist? je neemt het internet wel heel serieus. tjonge tjonge, is dit onze jeugd ?

United gaat zichzelf ook voor schut zetten als ze LvG nu zouden ontslaan. Aan het eind van het seizoen zullen er conclusies worden getrokken en dan pas zou LvG ontslagen moeten worden of behouden worden. Giggs zie ik niet als iemand die het even gaat fixen. Er valt veel te fixen, maar daar is een echte topcoach voor nodig.

Ik vind het dan weer erg grappig om te zijn dan LvG de kritiek en frustratie afreageert op anderen, zoals een gefrusteerde puber. Als je zo moet reageren, vind ik een teken van zwakte. Een gentleman staat daar boven.

14 december 2015 om 17:51

Dus je vind Louis zwak en je vind dat hij geen gentleman is, maar hij moet wel nog trainer blijven bij een van de grootste clubs ter wereld?

14 december 2015 om 18:31

Kijk, LvG zie ik inderdaad niet als een Gentleman. Of zijn persoonlijkheid moet leiden tot ontslag is niet waarop ik perse duidde. Ik denk dat het er vooral om gaat wat de meerderheid van hem vind. Ik heb het idee dat zijn spelersgroep en de voetbalwereld hem toch wel zien als een gerespecteerde autoriteit. Op het moment dat de reputatie van United afbrokkelt door de persoonlijkheid van Lvg, dan kan dat een reden zijn tot ontslag. Ik weet niet in hoeverre dat voor de meerderheid is. Voor VI is hij een clown, met verstand van voetbal . Al heb ik het idee dat wij Nederlanders wat kritischer zijn op zijn persoonlijkheid en de Britten meer op zijn skills als manager.

Dat ik hem grappig vind, is meer iets vanuit mijn interesse in psychologie. Daarnaast hoeft een coach niet per se een gentleman te zijn. Als hij resultaten boekt, dan is het oke. Moet hij dat wel gaan doen!

15 december 2015 om 03:43

De Europa League heeft echt niey die prestige. Ik denk dat Manchester United top 2 moet halen om geloofwaardig te blijven, zeker zonder Chelsea als concurrent zou 2de minstens mogelijk moeten zijn gekeken naar geinvesteerde bedragen..

Persoonlijk geloof ik er niet in, en ik denk ook dat teams als napoli en dortmund in de huidige vorm grotere favorieten zijn voor de EL dan manchester.

Van Gaal moet minimaal tot het eind blijven hooen dat hij een beetje geluk heeft met het aantal blessures en ik verwacht dat het wel goed komt

Wel te verwachten dat iedereen van de voetbalwereld commentaar heeft, maar vind het wat overdreven.

Natuurlijk kan het beter, maar zo'n makkelijke opgave is het echt niet om United weer aan de top krijgen. Er was amper een basis toen van Gaal kwam en achterin was het gatenkaas. Hoop dat ze vertrouwen in hem houden.

14 december 2015 om 17:54

Ja, maar miljoenen uitgeven over twee tranfer windows moet wel goed genoeg zijn voor tenminste een basis die van Bournemouth (of Watford) kan winnen toch?

14 december 2015 om 18:30

Dat zeker ja, maar dat kan een keer gebeuren. Arsenal verliest ook van Wba, City verliest ook van Bournemouth.

Maar het moet wel veel beter kunnen idd.

v gaal krijgt van mij alle tijd .maar ik zie gewoon dat v gaal zijn elftal niet vrijuit laat voetballen maar het ajax tikkie terug voetbal laat spelen. erg jammer want man u heeft de spelers om voor het kampioensschap te gaan.

Mensen proberen Van Gaal te verdedigen omdat hij een 'nederlander' is en omdat hij het goed heeft gedaan op het Wk.

Dat heeft er nu eigenlijk niets mee te maken, hij is nu bij Utd en speelt bedroevend slecht. Hij staat nog niet eens zo slecht op de rankings maar zijn spel, zijn visie en filosofie is 0.0 Het Werkt niet bij Utd en niemand is hier tevreden mee. Man Utd speelde altijd goed voetbal, dominerend tegen de mindere en counter tegen de goede maar wel op een leuke manier, sinds Van Gaal er is, is het spel 0.0. Ze scoren niet, ze spelen slecht en dat alles met 300mil pond erin gepompt...

Ik hoop dat hij blijft, want ik mag die Van Gaal als persoon niet en heel die club Man Utd niet, dus dit is goed nieuws voor mij; maar voor iedereen met een goeie hart bij de club, zou het beste zijn dat ie vertrekt.

14 december 2015 om 17:38

Helemaal mee eens. Het wk was overigens de verdienste van robben en van louis.

14 december 2015 om 18:23

Niet van louis bedoelde ik.

14 december 2015 om 18:35

Niet van Louis nee? Hou toch op. Het wk was zeker weten de verdienste van Louis samen met de spelers.

Hij liet zijn vorige clubs attractief en herkenbaar spelen. Nu scoren ze amper en vertrouwt hij achterin op het ongeschikte zoontje van de bondscoach. Hij kan alleen nog gelijk krijgen door in de top 2 te eindigen en de Europa League te winnen. Maar in dat toernooi zijn er ook zo 5 of 6 clubs beter.

Aan het einde van het seizoen een andere trainer is de beste oplossing. Ik zou zeggen Ancelotti, Guardiola of Giggs.

Haha die opmerking van die fan! Overigens denk ik dat als je Giggs nu aanstelt als hoofdtrainer, dat je United al helemaal de grond in werkt. Zo'n onervaren trainer zou het al lastig hebben met een goed georganiseerde en goed presterende erfenis, laat staan met deze puinhoop die Van Gaal hier zou achterlaten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren