Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willems wacht met contract: ‘Die miljoenen ga ik nog wel verdienen’

Laatste update:

PSV is met het management van Jetro Willems in gesprek over een nieuw contract, maar technisch manager Marcel Brands zei dinsdag dat de onderhandelingen ten opzichte van die met Jeffrey Bruma ‘wat moeilijker’ verlopen. De Telegraaf voegde daar woensdagochtend aan toe dat Willems niet eens zeker weet of hij wil verlengen.

/

De 21-jarige linkerverdediger ligt nu nog tot de zomer van 2017 vast in Eindhoven en laat aan Voetbal International weten dat hij momenteel andere prioriteiten heeft: “Ik heb twee doelen: fit blijven én met PSV de doelstellingen behalen. Dat vind ik belangrijk, niet het contract van Willems.”

“Als ik verleng, kan ik misschien meer verdienen, maar ik doe het niet voor het geld. Ik hou gewoon van voetbal, geld is nu niet belangrijk voor me. Die miljoenen ga ik nog wel verdienen, daar ben ik niet zo bang voor”, aldus de zestienvoudig Oranje-international.

Denk jij dat Jetro Willems zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

nou hier hebben we dus helemaal niks aan

27 januari 2016 om 23:44

Reactie past helemaal bij de persoon. Geen idee wie hij is en wat PSV allemaal voor hem doet en gedaan heeft.

Categorie Affelay, Maher, Labyad, Vilena, Boilesen etc ...

Bij vlagen goede spelers, maar vaak de ruggengraat van een natte krant..

Vreemde reactie van dhr. Willems.

27 januari 2016 om 20:25

Want? Altijd dat gelul door iedereen. Hij heeft nog een contract, nou dan is er toch tijd genoeg. Nutteloze vragen altijd, 1.5 jaar voor de einddata

27 januari 2016 om 21:16

Ik kan me voorstellen dat als hij niet bijtekent van de zomer weg moet, dat kan ik me prima voorstellen. Hij is er net lang tussenuit geweest zou hem sieren bij te tekenen en goede afspraken te maken... Anders wordt het een soort boilissen verhaal

Dan vraag ik me af wat wel de doel is van Willems van het uitstellen van het contract? Aangezien zijn 'echte' doelen ook gewoon te doen zijn met een contractverlenging..?

Die gaat dus niet verlengen, hij loopt al maanden te dralen. In de zomer lekker verkopen dan.

27 januari 2016 om 20:26

Rare reactie van willems. Heeft dit seizoen nog niks gespeeld en heeft nu een brenet in vorm voor zich. Slechtste scenario verlengd hij niet en komt hij helemaal niet meer in de basis terug. Kijken hoeveel clubs er dan voor hem in de rij staan. Dat, terwijl een willems in vorm, niet zou misstaan bij real of arsenal.

27 januari 2016 om 20:33

Maak je niet druk, zelfs als hij niet zou spelen bij PSV hij zou gewoon overal kunnen spelen mensen zitten Willems zonder reden te onderschatten.

Ik vind dit wel een heel erg loos argument. Juist als hij zijn contract niet verlengd is de kans groter dat hij komende zomer weg gaat omdat zijn contract dan nog maar 1 jaar heeft en die miljoenen gaat binnenslepen. Er staan wel een paar clubs in de rij denk ik.

27 januari 2016 om 20:32

Ik denk dat zowat iedereen hem wilt, ik zag dat hij in het lijst zat voor Barcelona dusja.

Wat een lulverhaal, die gaat dus gewoon niet verlengen. Andere prioriteiten, alsof je 24 uur per dag bezig bent met het verlengen van je contract!? Wat een kolder.

Tenzij je een blessure krijgt ala van basten, dan kun je die miljoenen vergeten. T is maar net hoe zeker je daar van bent.

27 januari 2016 om 20:31

Nee, Willems is een klasse speler dus maak je niet druk over hem.

27 januari 2016 om 22:27

En Van Basten was dat niet?

Hij bedoeld ermee dat het met een flinke blessure in één keer afgelopen kan zijn...

Hij geeft totaal geen zinnige argumenten, dus denk niet dat hij gaat verlengen. Dan maar verkopen deze zomer!

27 januari 2016 om 20:30

Nou, het grappige is hij kan gewoon geen transfers accepteren en dan gaan cashen en eindigen zoals Bakkali zoals PSV altijd doet goede spelers laten banken.

Nou die lult wat in de ruimte weg en aast op een transfervrij vertrek. Grapjas met zijn "geld interesseert me niet". DE strategie om te cashen...

27 januari 2016 om 20:39

Geld interesseert hem op dit moment niet. Hij is nog 21 en wil gewoon spelen natuurlijk. Natuurlijk wil hij miljoenen maar dat kan de komende 10 jaar ook..

Dat lijtk me duidelijk, weer in vorm komen en dan deze zomer een klapper maken.

Haha, die man gaat weg 100%

Hij praat eromheen, duidelijk dus: die wil niet verlengen. Heel misschien als Brands hetzelfde doet als bij Memphis/Gini?

Nou ja als hij niet wil verlengen, gauw in de zomer verkopen en lestienne kopen.

Een extra jaar spelen was toch zijn bedoeling? 1x knallen met psv en dan een mooie stap maken. Nou heeft hij dit seizoen nog niks gespeeld. Met een beetje pech speelt hij brenet er niet eens meer uit (wat ik me kan voorstellen als hij niet verlengd). Wie zullen er van de zomer dan in de rij staan voor hem?

Inpakken en wegwezen voor 12,5 miljoen euro. Van drngelen van Sparta halen. Is net 17 jaar en kan zijn plek innemen. Hopen dat narsing ook nog vertrekt, zodat ze ramselaar kunnen halen.

27 januari 2016 om 20:40

12,5 miljoen voor Willems is wel heel erg goedkoop. Willems is zeker wel minimaal 16 miljoen waard.

Met andere woorden: willems wil wachten tot hij zijn oudf niveau weer haalt om er dan een nog beter contract uit te slepen en evt te dreigen met een transfervrij vertrek.

Willems verzint elke keer weer een andere reden om maar niet aan de onderhandelingstafel te hoeven verschijnen. Hij wil zich focussen op de sportieve doelen en zijn herstel. Klinkt leuk maar het lijkt mij dat je je pas echt goed op iets kan focussen als andere aandacht onttrekkende dingen worden opgelost, nu blijft het maar door- en door sluimeren. Heel jammer want hij vertegenwoordigt een enorme marktwaarde voor Psv, die nu helaas gedaald is vanwege zijn blessures en het ontbreken van Oranje op het EK. Maar over 1,5 jaar kan dat weer helemaal terug zijn.
Ik kan niet helemaal volgen wat zijn beweegredenen zijn om zolang te blijven rekken. Geld is een voor de hand liggende reden maar dat ontkent hij bij deze. Ik hoop maar dat hij op andere gedachten gebracht kan worden. Of hij heeft écht in gedachten om daar op een later moment naar te kijken, maar daar heb ik eigenlijk weinig fiducie in.

Die gaat gewoon niet verlengen. Duurt allemaal veel te lang. Hij wil nog zo veel mogelijk minuten maken bij PSV en vervolgens in de zomer vertrekken. En inderdaad, die miljoenen gaat hij dan wel pakken.

Snap wel dat hij nog niet wil verlengen. Eerst het sportieve gedeelte maar even regelen door fit te worden en voor de doelstelling spelen. Begint het weer te lopen dan kan die bijtekenen (of vertrekken waar PSV een mooi bedrag voor krijgt), loopt het niet meer en verovert hij geen basisplaats dan zitten beide partijen niet aan elkaar vast. Zolang hij zich nederig blijft opstellen naar PSV en zijn teamgenoten zie ik dit wel goedkomen.

28 januari 2016 om 08:35

Precies snap de negatieve reacties niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren