Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willems mikt op ‘Wijnaldum-route’: ‘Misschien duurt het een jaartje langer’

Laatste update:

Jetro Willems verliet PSV anderhalf jaar geleden voor een dienstverband bij Eintracht Frankfurt. Sinds zijn overstap naar die Adler speelde de 24-jarige vleugelverdediger 48 wedstrijden voor de Duitse club. In gesprek met PSV TV geeft Willems toe dat hij mikt op de ‘Wijnaldum-route’.

“Zeker. Ik ben relatief jong. Ik ben 24, heb veel ervaring. Misschien duurt het bij mij een jaartje langer. Bij hem was het binnen een jaar. We zullen zien. Zoals ik zei: ik ben nog jong en er zijn nog vele wegen”, zegt Willems. Georginio Wijnaldum verliet PSV in 2015 voor Newcastle United en maakte na één seizoen bij the Magpies de overstap naar Liverpool. Willems zegt PSV nog altijd op de voet te volgen. “Ja, ze doen het goed."

“Ik ben ook blij met de nieuwe jongens: Dumfries, Angeliño, Pablo die eigenlijk alles speelt. Ik spreek Bergwijn nog weleens. Dan hebben we het over hele andere dingen, niet over voetbal. Hij weet dat hij het goed doet en wat ik van hem verwacht”, gaat de vleugelverdediger verder. Tegenwoordig speelt Angeliño op zijn positie bij PSV. “Hij is een beetje een zelfde type speler als ik. Wie heeft de betere voorzet? Tja, dat moet je aan Luuk (de Jong, red.) vragen.”

“Hij is een goede speler, we zijn allebei kaal en kort. Hij is iets dunner, maar we hebben dezelfde kwaliteiten. Ik ben blij dat hij het goed doet. Hij geeft Luuk de voorzetten en hij kopt ze erin, dat is goed voor hem”, aldus Willems, die bij Oranje samenspeelde met Mark van Bommel. “Het leiderschap dat Van Bommel had als speler, zie je nu terug in het spel. Ze zitten er lekker fel bovenop. Toen was Van Bommel al een echte leider, hij stuurde iedereen aan. Dat karakter zie je nu terug en dat hoort ook bij een trainer. Om een toptrainer te worden, heb je dat ook nodig. Je moet niet alleen op kwaliteit bouwen, maar ook op karakter.”

Zie jij Jetro Willems spoedig een volgende stap maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat hij de hoop houdt, maar Wijnaldum heeft imo veel meer talent en vooral betere mentaliteit. Was een van de uitblinkers bij Newcastle en had een erg goed WK gespeeld. Bij Willems is het toch allemaal net wat minder (is niet eens de onbetwiste basisspeler op zijn positie bij Frankfurt).

27 december 2018 om 13:51

Willems is gewoon basiswaardig en had ook een basisplek. Hij schoot zichzelf alleen in de voet door twee rode kaarten binnen twee weken. Als je vervanger het dan goed doet hang je. Het is niet alsof ze bij Eintracht omkomen in de wedstrijden, dus heel veel gerouleerd wordt er niet.

27 december 2018 om 13:58

Klopt niet helemaal, want Eintracht heeft juist wel de EL waar Willems dan ook meestal wel speelt. De laatste weken heeft hij een aantal keren CVM gespeeld, dat vind ik niet echt een positie voor hem eerlijk gezegd.

27 december 2018 om 14:00

Frankfurt speelt Europees dus er kan wel degelijk gerouleerd worden. Willems heeft, als je anar de cijfers kijkt, nog niet kunnen overtuigen. Vorig jaar in 23 wedstrijden meegedaan waarvan hij er maar 11 uitspeelde. Dit jaar 12 wedstrijden en maar 4 hele wedstrijden gespeeld. Dat is toch wel veelzeggend dat zodra hij mee doet hij of vaak invalt of als eerste gewisseld wordt. Eerst gewoon even stabiel 2 jaar basisplaats behouden en dan kijken of hij een stapje naar een Schalke/leverkusen kan maken.

Ik denk dat Willems een iets betere voorzet heeft, maar vind Angelino wel een betere back. Staat verdedigend toch een stuk betwr dan Willems die soms nog wel verdedigend steken laat vallen. Bij Willems heb ik vaak het idee dat hij misschien eens controleur moet gaan staan want spelinzicht heeft ie zeker. Bij psv had hij soms door t midden mooie steekballen. Verder zal hij het niveau van Wijnaldum denk ik niet halen.

27 december 2018 om 16:10

De afgelopen maand is Willems overigens al op een soort 6/8 gaan spelen, eerst als invaller en inmiddels ook al een basisplaats.

Eerst maar weer eens basis komen te staan bij Frankfurt, Jetro. Toch best een goede speler voor op de vleugel maar hij moet er iedere keer weer voor knokken en niet vervallen in mindere periodes.

Mede omdat hij bijna 7 jaar geleden al debuteerde in Oranje en daar inmiddels al een paar jaar uit beeld is, zou je vergeten dat hij toch echt pas 24 is. Zeker voor een verdediger is dan heus nog wel wat mogelijk. Stam ging bijvoorbeeld pas op z'n 23e van Willem II naar PSV en op z'n 26e van PSV naar Manchester United.

27 december 2018 om 14:45

Willems is volgens mij nog steeds de jongste speler ooit op een EK. Toendertijd 18 jaar en een beetje. Toen dacht iedereen nog dat het de nieuwe Marcelo zou zijn... Helaas is het er nooit echt uitgekomen want talent heeft die toch wel.

27 december 2018 om 17:25

Hmm toen dachten veel mensen jammer dat van Marwijk teveel naar zijn schoonzoon Mark van Bommel luistert, was echt een aanfluiting dat hij toen opgeroepen en opgesteld werd. Is/was zeker geen slechte back maar werd vreselijk gehypet.

Snel naar schalken gaan want die zoekt een nieuwe back.

27 december 2018 om 16:35

Waarom naar Schalke? Die staan ergens onderin en Frankfurt is inmiddels een stabiele subtopper. Sportief gezien is Schalke dus geen verbetering. Denk dat hij de stap naar Engeland moet proberen te maken.

Wijnaldum route is niet perse een roadmap. Hij ging naar een subtopper Newcastle, maar hij degradeerde met de club in eerste jaar al. Voor zijn geluk kreeg hij transfer naar Liverpool, ploeg die perfect bij hem past met een coach die veel vertrouwen in hem heeft. Maar voor zelfde geld was hij afgegeleden naar championship.

27 december 2018 om 20:06

Wijnaldum was echt niet afgegleden naar de championship 😱

Gaat niet meer gebeuren, op die linie zijn er op dit moment gewoon betere spelers in Oranje

28 december 2018 om 11:12

Hij zegt ook nergens dat hij bezig is met Oranje. Hij heeft het alleen over dat hij ongeveer zelfde route wil bewandelen als Wijnaldum op clubniveau.

By the way als Willems het op zijn heupen krijgt en 1 a 2 seizoenen goed weet te presteren zie ik hem zeker als eerste keus linksback voor Nederlands elftal, op dit moment zie ik eigenlijk alleen Blind als enige keuze voor die plek. Voor de rest valt het vies tegen, wellicht dat Ake ook nog voldoet maar voor de rest houd het al gauw op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren