Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II strooit zout in wonde van aartsrivaal: ‘Ze gaan gezamenlijk’

Laatste update:

Carnaval wordt beneden de rivieren groots gevierd in Nederland en ook voor de spelers van de profclubs betekent het een welkome afleiding op het drukke voetbalprogramma. Bij NAC Breda doet men dit jaar niet aan carnaval, omdat de ploeg het niet gepast vindt om feest te vieren. Aartsrivaal Willem II strooit zout in de wonde.

/

Willem II presteert in tegenstelling tot NAC Breda wél uitstekend. De Tilburgse spelers mogen het er dan ook even van nemen. “Ze gaan gezamenlijk, dat is het mooie aan deze groep”, aldus trainer Jurgen Streppel tegen Omroep Brabant.

Streppel speelt zaterdag met zijn ploeg eerst nog tegen Vitesse. De focus ligt eerst bij dat duel, verzekert de coach. “Dat snappen de jongens heel goed. En ze beseffen heus dat het een stuk leuker door de stad loopt na een overwinning dan na een nederlaag.”

Het is terecht dat de spelers van NAC Breda geen carnaval vieren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou misschien juist goed zijn om de selectie lekker te laten carnavallen, dan zijn ze even weg bij al het gedoe binnen de club.

Snap niet dat die spelers van NAC geen carneval mogen vieren....het gaat tot nu toe dramatisch, een avondje gek doen en stappen met je teamgenoten helpt wellicht. Wat niet helpt is weer avondje bank hangen....dat is gebleken.

12 februari 2015 om 16:41

Ik ben het helemaal met je eens, maar ik denk dat de spelers juist veel negatieve reacties van supporters en media gaan krijgen als ze carnaval vieren. Nog meer ophef kunnen ze nog bij NAC niet gebruiken, dus ik snap de beslissing wel.

12 februari 2015 om 17:51

Denk niet dat deze beslissing helpt bij het voorkomen van trammelant. Natuurlijk zijn er spelers die ondanks de afspraak even een kijkje in Breda gaan nemen en dan zijn de rapen gaar

En wat heeft dit nou met NAC te maken?
Enorm slechte kop is dit, Jurgen Streppel praat met geen woord over NAC en toch maken jullie ervan dat dit zout in de wonden van NAC is?

Sensatie zoekerij den top !

12 februari 2015 om 17:33

NAC heeft tegen de spelersgroep gezegd dat ze geen carnaval mogen vieren, terwijl Willem II juist benadrukt dat hun selectie dat wel mag.

Reden genoeg om een parallel te zeggen. Dat juist een aartsrivaal precies het tegenovergestelde beslist, kan wel degelijk worden gezien als zout in de wonden.
Waarschijnlijk was het niet de intentie, maar het heeft zeker wel dezelfde werking.

12 februari 2015 om 18:48

Kop slaat nergens op.
Je kunt ook om de twee weken de volgende kop plaatsen dan:

NAC steekt aartrivaal de ogen uit met de helft meer publiek.

Ondanks dat het bij ons klote gaat zit er in Breda nog steeds gemiddeld zo'n 6.000 man meer op de tribune dan in Tilburg. En daar hoeven we niet eens kaarten voor gratis weg te geven.

Het feit dan men in Tilburg gaat carnavallen zal Maaskant en de zijnen echt aan de reet roesten. Wij hebben wel andere dingen aan ons hoofd. Daarbij zitten er misschien 2 mensen uit Breda bij de selectie en is de rest van boven de rivieren en kan heel dat carnaval ze echt gestolen worden.

Voor de rest is dit hele artikel spijkers op laag water zoeken.

12 februari 2015 om 20:38

haha wat wil je hier mee zeggen? Ondanks dat Willem II 50 uitwedstrijden op rij niet had gewonnen hadden ze ook 50% meer uitsupporters gemiddeld meer dan nac. Typisch weer iets bredas om over een vol stadion op te scheppen.

OT: Vind het maar raar dat de schrijver van dit bericht begint over nac terwijl Streppel die link zelf helemaal niet heeft gelegd. Maar alles voor de extra clicks/views natuurlijk.

12 februari 2015 om 21:56

Haha dat is zo kort de bocht. Willem II speelde vanaf seizoen 2005/2006 degradatievoetbal waarvan paar jaar geleden het dieptepunt was met al die buitenlandse spelers. Het was een vreemdelegioen. Desondanks sinds die tijd, en ook in de Jupiler League, zaten er minimaal 9.000-10.000 mensen in het stadion. En dat met jarenlang wanbeleid en vreselijk voetbal! Nu doen jullie het dit jaar heel slecht en nu zie ik al veel lege plekken, zelfs bij de derby van paar weken terug tegen Willem II. Dus er wordt wel vaak een grote mond gegeven tegen Willem II die het stadion nog niet vol krijgt, maar kijk eerst even naar je eigen club oke? Ben benieuwd hoeveel supporters nog op de tribune zullen zitten als jullie Jupiler League spelen, verwacht een behoorlijke daling!

13 februari 2015 om 08:03

Amen

13 februari 2015 om 08:32

Jij hebt dus echt geen idee waar je over praat. In de tijden dat NAC jupiler league speelde zaten er nog een goede 12.000 mensen in het stadion. Daarnaast zijn er bij NAC dus echt niet veel lege plekken, hooguit in de hoeken op de eretribune. Wekelijks komen er nog minimaal 17.000 mensen richting het stadion, weet waar over je praat aub. Maar gezien jouw plaatje heb jij al helemaal geen verstand van publiek.

13 februari 2015 om 09:13

Volgens mij heb ik nooit het NAC publiek afgekraakt dus om nu een opmerking te maken over 'mijn' publiek is kinderachtig en zegt meer iets over jou frustraties over de huidige situatie bij NAC. Dat er toendertijd schijnbaar 12.000 supporters zaten... fantastisch! Maar nu draaien jullie niet goed en nu al zie ik veel lege plekken ten opzichte van 1/2 seizoenen terug dus vandaar mijn commentaar dat je eerst eens naar je eigen club moet kijken in plaats vanuit frustraties uiten en een sneer willen uitdelen.

13 februari 2015 om 09:18

Nou jij doet je voor alsof je overal de exacte toeschouwersaantallen weet. Ik kan jou melden, bij NAC gaat het al 4 jaar kut. En toch zijn er maar weinig clubs in Nederland die zo leven als Nac.

Het zou voor mij geen straf zijn iig.

Van de week werd er in Tilburg gesproken over Europees voetbal en nu hopen ze na een overwinning lekker door de stad te lopen, vooropgesteld Willem ll doet het uitstekend maar zodra er bij clubs euforische reacties als deze te horen zijn kun je wachten op een zeperd, ik herinner me vorig seizoen toen bij Feyenoord er regelmatig na het benoemen van een evt kampioenschap steevast punten werden verspeeld, ik zal persoonlijk Zaterdag toezien hoe het carnevalsweekend van de kruikenzeikers toch wat tegen zal vallen.

12 februari 2015 om 17:01

na een overwinning? Ze hebben zeker de afgelopen tijd een hele goede reeks neergezet. Dat is een nette prestatie, en waarom zou je zoiets niet mogen belonen? Streppel is juist een nuchtere vent, die zorgt er wel voor dat ze weer gefocust zijn tegen vitesse. Het is juist mooi dat er zoveel plezier afstraalt uit dit team, dat doet ze alleen maar ten goede.

12 februari 2015 om 17:07

Na een eventuele overwinning aankomende Zaterdag bedoelde hij, dus dat zijn niet mijn woorden en ik zeg dus niet dat Willem ll maar een keer gewonnen heeft de laatste tijd.

12 februari 2015 om 18:43

Wat praat jij voor poep man? Dieptriest figuur

12 februari 2015 om 22:10

Wat verwacht je dan dat Streppel zegt. We staan 9e laten we rest van het seizoen maar uitzingen. Juist niet. Hij stelt een doel. Wil niet zeggen dat we het halen. Maar we hebben een doel. Willem II heeft iedere tegenstander gehad en sommige 2x. Alleen thuis tegen Vitesse en uit tegen Ajax zijn we weggetikt. Verder nergens en hebben we punten laten liggen. 45 min lang PSV onze wil opgelegd in eigen huis. Feyenoord in eigen huis verslagen. AZ weggetikt. Waarom zou Willem II dan niet voor Europees voetbal kunnen gaan?

12 februari 2015 om 17:44

Elk punt is een bonus de komende 4 wedstrijden. Onze carnaval gaat echt niet tegenvallen na een verlies tegen Vitesse.

Het is toch zout in de wonden?

12 februari 2015 om 18:06

Nee, zout in de wonden.

Waar haalt VZ de link met NAC vandaan? Dat het zuur is voor de selectie van NAC dat Willem II wél carnaval mag vieren snapt iedereen, maar Streppel noemt NAC geen enkele keer in het artikel..

Willem II strooit helemaal geen zout in de wonden. Streppel geeft gewoon aan dat ze gezamelijk carnaval gaan vieren. Er is totaal geen link naar NAC dus vind het een beetje een raar artikel

12 februari 2015 om 17:05

Misschien gaan ze allemaal wel als jelle ten grabbelaar.

12 februari 2015 om 17:47

Lachen man, welke speler van jullie heeft bij het Nederlands elftal gezeten

12 februari 2015 om 17:56

Goeie man wie heeft er nu het dubbele aantal punten dan jullie

12 februari 2015 om 18:14

@nacbreda076ndaan-u21/sahar israel/dijks alle elftallen oranje/gebroeders wuytens belu21.....moet ik nog ff doorgaan frater?

Welke speler van jullie naaijt buiten de deur???

Allaaf!

12 februari 2015 om 18:35

Als je dan besluit op iets in te gaan, doe dan je huiswerk goed. Puur gekeken naar het aantal (jeugd)interlands staat NAC boven Willem II. Helaas staat dit echter niet garant voor succes en punten. Elke keer wijzen naar Jelle is het grappige inmiddels ook wel van af, dat je daarin blijft hangen maakt me meer zorgen dan wat Jelle buiten de deur allemaal uitspookt. En ook het aantal punten is iets typisch om aan te halen, dat is het makkelijkste om te roepen als je een keer een beter seizoen draait dan je rivaal. Eigenlijk zijn het dus allemaal leuke praatjes om supporters van NAC op de kast te krijgen. Uiteindelijk zit er totaal geen waarde aan, aangezien over drie seizoenen alles weer andersom kan zijn en vijf jaar later weer hetzelfde liedje. Koester liever de momenten dat de derby er wél is en laat dan zien dat je een echte supporter ben van je clubje. En daar hebben ze vooralsnog in Tilburg meer problemen mee dan in Breda, om dan toch maar een snaar te mogen uitdelen.

Oja, terugkomend op de internationals:
Ten Rouwelaar - oproep Nederland
Noppert - voormalig jeugdinternational
Babos - 27 interlands Hongarije
De Roover - 2 interlands België
Drost - voormalig jeugdinternational
Damcevski - 3 interlands Macedonië
Swerts - 17 interlands België
Marcellis - 3 interlands Nederland
Koch - jeugdinternational Nederland
Ligeon - voormalig jeugdinternational
Matic - voormalig jeugdinternational
Falkenburg - voormalig jeugdinternational
De Kamps - voormalig jeugdinternational
De Zeeuw - 27 interlands Nederland
Sarpong - voormalig jeugdinternational
Tighadouini - jeugdinternational Marokko
Robinson - voormalig jeugdinternational

OT: Er is totaal geen link tussen NAC en Willem II in deze kwestie, hoe ver je deze ook wil zoeken. De spelers van NAC hadden zelf al aangegeven geen behoefte te hebben aan een gezamenlijk carnaval dit jaar. Daarna heeft de club pas gezegd dat het niet doorging. De spelers van Willem II hebben blijkbaar wel zin erin en gaan met z'n alle en de club staat het toe. Leuk voor ze, maar ik zie niet waar de zout in de wonden wordt gegooid.

12 februari 2015 om 18:41

Ja en hoeveel spelers hebben die oproepen gehad tijdens hun NAC-periode? Juist hooguit 2 of 3..

12 februari 2015 om 18:50

Wil je nou zeggen dat het geen grabbelaar is?

12 februari 2015 om 18:57

Dat ontken ik nergens. Dit seizoen houdt de gemiddelde boxzak nog meer tegen dan Jelle ten Rouwelaar. Maar ik denk dat een JtR van tussen 2009-2013 twee keer beter was dan welke doelman van Willem II in de afgelopen tien (?) jaar. Maakt verder ook niet uit. Zoals ik al zei is de ene keer NAC beter en andere seizoenen Willem II. Ze ontlopen elkaar niet zo heel erger over het algemeen genomen!

12 februari 2015 om 19:41

Jelle is niet vreemdgegaan maar toch komt er een kindje aan! Jelle gaat iedere week al verkleed als clown bassie, laat hem ook paar dagen zich een keer normaal gedragen!

13 februari 2015 om 12:26

@ Dhrj

Ga je nu echt een De Zeeuw noemen als international namens Nac? Hij komt nergens aan de bak, speelde interlands 4-5 jaar geleden en alleen NAC wou met hem in zee. Als hij nu international werd toen hij voor NAC uitkwam, oké. De Zeeuw van nu is bij lange na niet de speler die hij toen was, anders zou hij, met alle respect, niet voor NAC spelen.

Je kan jezelf echt niet serieus nemen als journalist als je 'zout in de wonde' schrijft, in de titel nog wel. Ongelooflijk, schaam u zeer.

12 februari 2015 om 17:45

In de kop, als je dan toch de taalkundige uit wil hangen.

13 februari 2015 om 06:51

Wat mankeert er dan aan weazel? "zout in de wonde strooien" is volgens mij goed Nederlands..
Zij gaan lekker wel carnaval vieren, NAC niet.

Ik geloof dat gin man in Tilburg er iets omgeeft of Willem II (om zaterdagavond 22:00) wint of verliest haha

12 februari 2015 om 21:36

Dan heb jij er nie veel verstand van

Geweldig! Maar hoe sneu is dit eigenlijk dat de promovendus gewoon 9e staat in de eredivisie, gewoon boven FC Groningen!

12 februari 2015 om 17:43

Is niet triest, Palermo is t ook gelukt, evenals FC Köln en in Denemarken met Hobro. Southampton is ook een veel kleinere ploeg dan de topclubs in Engeland maar staan ook vierde. Zegt dat dan ook wat over de premier league?

12 februari 2015 om 17:48

Je kunt het sneu vinden maar zo zie ik het niet. Willem II heeft vanuit de JL kunnen werken aan een organisatie en nu wordt het beloond met een mooie 9e plek. Ik heb het gevoel dat FC Groningen een beetje stil staat in hun ontwikkeling. Ik vond het een club met bepaalde uitstraling en kleur, maar dat is de laatste jaren steeds steeds grijzer geworden.

Als de selectie nou in de optocht in Breda meeloopt, had ik de kop nog kunnen begrijpen.

Als speler van de geel zwarten ging ik ool niet op carnaval iedereen lekker onder invloed van van alles!!!!Braber gaat ook niet carnaval vieren daar ha ha

Kan de schrijver van dit stuk niet heel snel een andere hobby gaan zoeken?
Man man man, je hebt matig, slecht, heel erg slecht, en dit.

Zout in de wonden? Bier in de monden zou je bedoelen

12 februari 2015 om 21:37

Tot volgend seizoen jonge! Gefeliciteerd met promotie alvast

12 februari 2015 om 22:11

We juichen pas als we definitief kampioen zijn, ik wens je in ieder geval wel een goede carnaval, dat vieren wij hier ook vlak bij Nijmegen. Maar daar ben ik nie zo bang voor

13 februari 2015 om 01:38

Haha als student die in Nijmegen studeert, maar uit Tilburg komt, wil ik zeggen dat zowel carnaval in Tilburg als de kroegentocht in Cuijk heerlijk genieten is. Hoop echt dat jullie weer promoveren inderdaad.

On: snap de kop niet echt, net of willem II dit expres doet om NAC te kijk te zetten. Het is inderdaad mooi dat ze als groep gaan. Collectief staan ze sterk.

De enige die zout in de wonden strooit is VZ en de interviewer. Het is niet dat Willem2 dit naar buiten brengt. Één of andere slechte journalist dacht er een leuk artikeltje van te maken. Tuurlijk gaat willem2 carnaval vieren. Die gaan zolang het niet heel slecht gaat in de eredivisie.

Mooie reactie van Streppel ook. Dit maakt voetbal leuk.

Wat een slecht artikel dit!
1 bij Nac speelt nagenoeg geen brabander dus hoe erg zouden ze het vinden om niet carnaval te vieren
2 wat heeft het met Willem 2 te maken???
3. Willem2 strooit zout in de wonden van psv.. Kan ook en slaat nergens op.

De wonden zitten behoorlijk op een ander vlak dan carnaval.
Tendensieuze berichtgeving
Jammer dit maakt voetbalzone niet beter

13 februari 2015 om 02:37

NAC bestaat denk ik wel uit meer dan alleen de eerste selectie. Verder is carnaval niet iets wat alleen in Brabant of Limburg voorkomt. Keulen, Venetië of Rio zijn beroemd, Kielegat niet echt.

Laat ze eerst maar eens hun stadion vol krijgen
Ze doen het goed w2 maar daar is ook alles mee gezegd

12 februari 2015 om 21:39

Zorgen jullie bij NAC er dan een keer voor dat t uitvak van jullie uitverkocht is? Zit nooit een hond bij uitwedstrijden van jullie

12 februari 2015 om 21:44

Komen jullie nou maar eens met een vol uitvak naar Breda in plaats van de extra kaarten weigeren. Die kaarten bij ons zijn binnen 10 seconden weg als we naar jullie moeten

13 februari 2015 om 01:41

Geweigerd door onze gemeente, nadat die van jullie streng had geadviseerd die kaarten niet aan te nemen. Leer eerst eens supporters in bedwang te houden als je zo dingen gaat roepen. Daarnaast zorg er ook maar eens voor dat er wat meer uitsupporters meereizen vanuit Breda. Zou geen probleem moeten zijn toch?

13 februari 2015 om 08:08

Hahaha dit is een opmerking die nergens op slaat! Heb je de voorwaarden terug gelezen? Die waren onmogelijk

13 februari 2015 om 10:25

Grappige wij kregen niet meer en jullie uitvak vol check awaydays vat er nog intje!!!!

13 februari 2015 om 14:38

Als je goed leest dan zie je dat ik het heb over het uitvak wanneer we naar jullie moeten. Dat is binnen enkele seconden uitverkocht.

Jullie hebben wel degelijk de mogelijkheid gehad om 250 extra kaarten te krijgen, maar die zijn geweigerd door de extra regels.
- 2x gefouilleerd worden? Stik jullie het..
- ME vanaf jullie eigen stadion? Niks bijzonders. hebben wij standaard bij willem2-NAC

12 februari 2015 om 21:44

Dat is in ieder geval iets dat niet van NAC gezegd kan worden

De Nac selectie viert toch iedere week carnaval

12 februari 2015 om 21:44

Altijd als clowns op het veld bedoel je?

13 februari 2015 om 01:58

En welke club loopt er ook al weer in clownspakken rond?
Wij hebben er maar een, jullie 10! Die van ons is tijdelijk, die van jullie permanent....

Dus ook hier sta je boven ons, clown!

Hub Wullum Twee, Stoere Clownies!

13 februari 2015 om 05:43

Clownspakken frater??verklaar je nader aub!!

13 februari 2015 om 17:24

Hahaha, de wanhopige toestand bij NAC wordt steeds duidelijker.
Als je alleen nog de tenues als minpunt kunt noemen, moet het wel erg goed gaan bij Willem II

Carnaval boeit die spelers van nac vast niet veel. Komen uit alle windstreken, en weinig uit de regio.

13 februari 2015 om 01:57

Carnaval wordt op vele plaatsen over de christelijke wereld gevierd. Er is geen Carnavals plaats in Nederland die op de wereld erfgoed lijst staat van Unesco.

waarom pesten ze jullie niet met fusiespoken zoals ze dat bij ons in Limburg altijd doen.

Ach in limburg zitten MVV en Zitterd ook in zwaar weer en mogen zijn dan ook geen carnaval vieren ? Elk jaar heb je onder de rivieren een club dat het niet goed doet. Zeg, gewoon er lekker van nemen na de wedstrijd, ook bij Oktoberfest heb je dat, het is een feest dat hoort in een streek en is vrolijkheid geboden in ieder geval.

Hilarisch die reacties van de knakkers. Liever met 12000 in eredivisie dan met 18000 in de Jupiler league. Veel plezier nog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren