Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum: 'Ook bij Paris Saint-Germain zou ik gaan spelen, dat weet ik zeker'

Laatste update:

Marcel Brands schat de kans op een vertrek van Memphis Depay op 'negentig procent', maar sluit niet uit dat Georginio Wijnaldum nog een jaartje in Eindhoven blijft. De middenvelder wees vorig jaar nog een transfer naar Paris Saint-Germain af en sluit niet uit dat hij met PSV de Champions League in gaat. Dat betekent niet dat hij bang is dat hij bij een grotere club niet zou spelen.

/

Volgens Wijnaldum vreesde hij niet voor een vaste plek op de bank of tribune, toen hij van de interesse van PSG hoorde. "Ook bij PSG zou ik gaan spelen, dat weet ik zeker", zegt de international in gesprek met Helden. "Maar ik wilde niet weg bij PSV na een laatste seizoen waarin ik vooral geblesseerd was." Wijnaldum verlengde zijn contract en bleef in Eindhoven.

Met PSV won hij de landstitel en dat lijkt een mooi afscheidscadeau. Wijnaldum heeft echter helemaal nog niet besloten of hij wel weg wil: "Zo ver is het nog niet. Heel veel mensen denken dat ik al weg ben. Man, ik heb er nog geen moment over nagedacht. Misschien speel ik volgend seizoen wel hier", maakt de aanvoerder van het kampioenselftal duidelijk.

Denk je dat Georginio Wijnaldum ook bij PSG aan spelen toe was gekomen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, waar haalt ie de arrogantie vandaan. Het is inmiddels wel duidelijk dat de meeste spelers van PSV zich erg goed vinden. Depay praat alleen maar over transfers, terwijl het seizoen niet eens afgelopen is en hij al maanden slecht speelt. Respectloos naar PSV toe. Wijnaldum heeft nog nooit een belangrijke wedstrijd beslist en denkt dat ie bij PSG meteen in de basis staat. Over Rekik en Bruma hoef je niks te zeggen, dat heeft iedereen al kunnen zien met de huldiging. Word je kampioen, ga je jezelf loven..

2 mei 2015 om 10:30

-World- ik ben het helemaal met je eens

2 mei 2015 om 10:34

Hij zegt niet dat hij basisspeler zou worden maar dat hij ook daar zijn wedstrijden zou spelen en dus niet zijn tijd weg zou rotten op de bank of de tribune.

Dat vind ik gezonde arrogantie en noem ik eerder zelfverzekerdheid. Wat betreft Depay ben ik het met je eens maar je verdraait de woorden van Gini door op deze conclusie te komen.

2 mei 2015 om 10:35

Respectloos naar PSV toe? Deze gasten konden vorig jaar al naar PSG en Man united maar tekenden bij! Ze hebben ons kampioen gemaakt. Alle PSV supporters gunnen beide spelers een mooie transfer. Veel liever dat ze er binnenkort al uit zijn en we op zoek kunnen naar vervangers. Dan een Daley Blind ie in de laatste week van de transfermarkt nog snel weggaat terwijl het seizoen al begonnen is.

2 mei 2015 om 11:35

Psv-er! dat zeggen ze.. Voorlopig komt het vooral vanuit PSV dat er interesse van PSG was, maar Brands heeft al aangegeven dat er deze keer geen concrete interesse voor Wijnaldam nog is.

Hij zegt nu dat hij er nog geen moment aan gedacht heeft, maar vorige zomer zei hij in talloze interviews dat hij "op de juiste club wacht".

Wat betreft dat bijtekenen deden ze beiden ook pas toen het seizoen al begonnen was. Het was trouwens Spurs waarvan PSV claimde dat er een bod op Depay werd gedaan en niet United.

Daley ging naar een topclub voor veel geld voor een 1 jarig contract. Ajax was heel blij voor hem en terecht. Dus die sneer van je was onnodig. PSV praat wel veel over transfers die mogelijk konden plaatsvinden, maar het is vooral Ajax dat spelers verkoopt aan topclubs.

Eerlijk gezegd zou het me niet eens verbazen als Depay naar Liverpool vertrekt als vervanger voor Sterling (die niet wil bijtekenen) dan dat hij naar PSG gaat.

2 mei 2015 om 12:47

Ajax verkoopt nauwelijks meer spelers aan topclubs dan Psv. In de laatste 5 jaar is Blind de enige die naar een Topclub is verhuist. United. Met alle respect maar Liverpool (suarez) en Tottenham (eriksen en vertonghen) zijn geen topclubs.

Wat betreft Depay denk ik ook dat hij beter af is in Liverpool dan Psg. Engelse competitie is veel competatiever dan de ligue 1 waar het maar om 3 clubs draait.

2 mei 2015 om 13:23

Psvglorie, Liverpool is wel een topclub. Net als Chelsea, Arsenal, ManU en ManC. Waar heb je het over kerel..?

2 mei 2015 om 10:44

Onzin. Je gaat als speler natuurlijk niet denken dat je bij een grotere club nooit zou gaan spelen. Een gezonde portie ambitie en zelfverzekerdheid moet je als speler dan ook wel een beetje hebben. Met die instelling die jij nu tentoon spreidt kom je helemaal nergens.

2 mei 2015 om 11:40

Die jongen heeft volgens mij een voorkeur voor Feyenoord, dus je reactie gaat al niet op. Bovendien zijn het altijd dezelfde mensen die zeggen dat het arrogantie is; precies de mensen waar je niet te veel van moet aantrekken. Daarnaast klopt wat Gini zegt gewoon. Ook bij PSG had hij gespeeld, wellicht geen basis, maar dat zegt hij ook niet. Een beetje vertrouwen moet kunnen.

2 mei 2015 om 13:12

@ttibor

Thanks dat je het even corrigeert clubvoorkeur heeft hier niks van doen namelijk. Wel goed om te lezen dat die voorkeur blijkbaar niet heel erg naar voren komt bij mijn reacties, aangezien je niet de juiste club achter me zoekt.

Ben het verder helemaal eens. Nou ben ik sowieso wat meer van de bravoure en zelfverzekerdheid, hang ook een club aan die dat iets meer heeft , dus goed dat zulke jongens dat uitspreken. Wijnaldum had inderdaad misschien geen basis gestaan, maar zeker wel zijn wedstrijden meegepakt. Bij v.d. Wiel dacht men eerst ook dat het niks werd, en die staat toch al een aantal jaar flink wat wedstrijden te spelen.

2 mei 2015 om 11:11

Als journalisten continu vragen stellen over de vermeende transfer is het je morele verplichting om dit te beantwoorden en het er dus over te hebben. Dus is niet arrogant of respectloos maar gewoon de media te woord staan.

Daarnaast verzekerd wijnaldum zich van speeltijd ipv een basisplaats, toch een behoorlijk verschil

2 mei 2015 om 11:12

Vind je het gek, als je zo vroeg al kampioen bent en concurrentie ver te zoeken is en je naar Liverpool, PSG, Manchester United kan, kan je je een beeeeeetje goed voelen denk ik. Ook al spreekt hij gewoon uit dat hij sowieso aan spelen toekomt. Nee hij koet zeggen ik ga naar PSG omdat ik zeker weet dat ik niet aan spelen toekom. Azijnzeikers.

2 mei 2015 om 11:37

Dat geldt ook voor Pogba, maar die zegt dit soort dingen niet en dat terwijl hij 3 klasses beter is dan Wijnaldum. Je kan zoiets wel zeggen, maar zoals hij het nu zegt, lijkt het meer alsof hij er zeker van is. Dat hij wel even gaat spelen, in plaats van grote namen als Matuidi, Verratti, Cabaye, enz.

2 mei 2015 om 11:40

Dit is Gini en niet Depay. Brands gaf aan dat er voor Wijnaldum en Willems nog geen concrete interesse is.

United heeft Depay overigens niet nodig. LVG heeft al aangegeven dat Di Maria blijft en Nani komt terug van verhuur. Voorin zijn ze alleen op zoek naar een spits omdat ze Falcao niet gaan kopen.

2 mei 2015 om 11:21

Ze praten er zo vaak over omdat het ze zo vaak gevraagd wordt. Echt wat een afgunst zeg. En daarbij denk ik dat hij bij veel clubs inderdaad aan spelen toe komt.

2 mei 2015 om 11:42

Dat is een rare stelling. Memphis zegt daar zelf liever helemaal niks over (wat hem dan nog kwalijk genomen wordt ook), het is toch vooral de media die hier continue mee bezig is. Alleen hier al twee berichten per dag? Wat hij zelf vooral lijkt te dien is zich heel goed voorbereiden op een transfer. De clubs bezoeken en praten over zijn rol daar. Nou nou, poeh poeh. Vreselijk hoor.

2 mei 2015 om 12:18

Hmm ik vind het niet eens zo raar wat hij zegt.
Hij geeft aan dat hij gaat spelen. Dat wil niet zeggen dat dat als basisspeler is. Maar misschien als backup!

2 mei 2015 om 13:01

Misschien wel hé

2 mei 2015 om 14:41

Ok, waar in het stuk komt de door jouw vermeende arrogantie naar voren? Leg eens uit?

Hij zou vooral bekerwedstrijden spelen en de wedstrijd voor de Champions League om spelers te sparen. Dus ja hij zou zijn minuten wel maken, je moet je alleen afvragen of je dat zo zou willen.

Hmmmm, hij was dus nadat hij een goed WK gespeeld had op een positie of in een rol die niet helemaal de zijne is in beeld bij Psg... joh met mannen als Cabaye, Raboil en Matuidi op de bank naast je moet het wel heel raar lopen wil je aan sspeeltijd toekomen. Goed dat hij niet gegaan is... pfff zelfoverschatting ten top..

2 mei 2015 om 11:19

Misschien heeft Gini gewoon gewoon een gezonde dosis zelfvertrouwen. In plaats van zelfoverschatting. Moet ie dan zeggen met zulke toppers om me heen ga ik nooit spelen. Dat zou toch een teken van zwakte zijn. Met zo een waardeloze instelling kun je beter van het veld wegblijven. Maar ja jij hebt waarschijnlijk liever van die jongens in je team die zeggen dat de eredivisie hun plafond is. Je hebt er goed over nagedacht. Je bent vast fan van een middenmootcluppie.

world jij ben zeker anti psv..en hahaha is ook een geweldige mening. vlogs. lang over na moeten denken zeker. du pay krijgt 70 keer per dag de vraag je ben gebleven om kampioen te worden he waar ga je nu naar toe. vind je het dan gek dat hij het er vaker over heeft. en het leuke is hij kan clubs uitzoeken en hij moet er een paar teleurstellen zo goed is hij . leuk dat je mee lacht over huldiging
we hebben niet geroepen dat we de eerste tien jaar wel kampioen gingen worden zoals van Praag dat was pas lachen.en het was gewoon een verdiend feest die jullie zeker wilde vieren maar punten voor tekort kwamen.net 7 polletjes te weinig dit jaar maar goed een stukje over Wijnaldum en heel psv heeft het gedaan dat is lachen ga zo door gooi de frustraties maar er uit.maar Wijnaldum is een toppertje

2 mei 2015 om 11:08

Nare reactie van je. Je hoeft je mening geen kracht bij te zetten door een andere club of persoon uit te lachen. Doe normaal.

2 mei 2015 om 11:29

Ik snap wat je doet. Je maakt van je verhaal een soort puzzel om de lezer uit te dagen. Ik heb het (denk ik) ontcijfert en vind heel je verhaal een sneer naar ajax dus het heeft ook nog is niks met het topic te maken.
On: denk dat depay bij alle clubs zou spelen op chelsea, barca, real en bayern na, wijnaldum heeft denk ik wat minder opties en kan misschien beter kiezen voor een goede subtopper zoals liverpool of de spurs als eriksen gaat.

2 mei 2015 om 11:30

Sneer naar world*

2 mei 2015 om 13:26

Dolledries, wat diskwalificeer jezelf door zo een provocerende en teleurstellende reactie te plaatsen.

2 mei 2015 om 14:06

Nogmaals in een topic over Wijnaldum is er iemand die heel psv en het feest af wil kraken.meteen de eerste reactie al. De teleurstelling druipt er af iedereen bij psv overschat zichzelf .als je dan in dezelfde taal wil reageren is iedereen boos.
ik kan gerust goeie dingen over Ajax roepen er zijn er genoeg alleen daar kwam ik even niet op daar is deze reactie uitgelokt. Als ze gewoon beargumenteren waar om Wijnaldum niet goed genoeg is kan je daarop reageren.ik kom hier om iets over Wijnaldum te lezen. niet voor het zingen van Bruma om voor de zoveelste keer
te worden uitgelachen . Ajax is de rode draad van vz onbewust komt het altijd terug .kijk naar de reactie van Tubby als Erikson gaat kan du pay zijn plaats innemen totaal verschillende spelers maar okay hij bedoelde het goed Verder zie ik aan de reacties dat Wijnaldum zichzelf te goed vind ik denk daar anders over als je niet in jezelf geloofd dat je daar aan spelen toekomt .dan moet je er niet eens naar toe gaan. dat is de reactie die ik eigenlijk wou plaatsen

Wijnaldum heeft niks bij PSG te zoeken, hij komt misschien in aanmerking voor het belofte elftal, hij mag blij zijn als hij bij de selectie zit. Hij is een goeie voetballer, maar komt veel te kort voor een topclub als PSG..... Denk dat hij een club moet zoeken in de subtop

Geloof niet helemaal wat hij zegt, maar laat hem maar het tegendeel bewijzen. Succes

Wat een uitspraken. Mocht een speler van een andere club dat zeggen, wordt het meteen als arrogant bestempeld.....

Wat een arrogantie.
In het elftal van PSG staan,die kans bestaat wel wanneer er een overvloed van gekwetsten zijn .
Er is momenteel geen enkele speler die in de Eredivisie speelt goed genoeg voor een top of subtop ploeg in Europa.
Zijn ploeg genoot De Jong,die ik toch wel wat hoger inschat,zakte volledig door het ijs in het buitenland.
Neem een voorbeeld aan je ploeggenoot, Wijnaldum,dit is je niveau.

Is Wijnaldum nog steeds dronken? Wijnaldum zou een vaste plaats op de bank hebben bij psg en dat zou al een hele prestatie zijn. Geen enkele vorm van zelfkritiek meer tegenwoordig.

2 mei 2015 om 12:47

Je hebt helemaal gelijk. Op he middenveld van PSG heb je Motta, Matuidi en Veratti. Ik zie wijnaldum zoiezo niet één van hun uit de basis spelen. Deze man is nog duidelijk dronken.

Ik denk dat de kans groot is dat Wijnaldum bij PSV blijft. Hij is gewoon niet goed genoeg voor een topclub en te oud voor een subtopper die in hem wil investeren. Hij mag dan heel bepalend zijn tegen de Go Ahead Eagles, maar tegen Feyenoord wordt hij helemaal zoek gespeeld door Clasie. Bij het Nederlands elftal valt het ook allemaal tegen, behalve de wedstrijd tegen Brazilie, maar toen speelde iedereen goed omdat die de klap nog niet verwerkt hadden van het pak slaag door Duitsland.
Daarbij vraagt PSV toch wel heel erg veel geld voor hem, 15-20 miljoen. Dat is hij gewoon niet waard. Ze mogen blij zijn als hij meer dan 10 miljoen opbrengt.

Droom verder arrogante kwal! Meest overschatte speler van de Eredivisie! En zwakke schakel in Oranje op het wk. Haalde steeds het tempo uit het spel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren