Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum keert terug: ‘Als hij geen terugslag krijgt, gaat hij mee’

Laatste update:

Goed nieuws voor PSV. Memphis Depay maakte donderdag in de Europa League al zijn rentree en ook Georginio Wijnaldum is op de weg terug. Volgens trainer Phillip Cocu is de aanvoerder mogelijk al inzetbaar tegen FC Utrecht, dat zondag de tegenstander is. Als Wijnaldum zaterdag nog kan trainen, gaat hij mee naar Utrecht.

/

Wijnaldum trainde vrijdag weer mee en volgens Cocu ging dat ‘goed’. “Als hij geen terugslag krijgt en morgen weer mee kan trainen, kan hij ook aansluiten bij de wedstrijdselectie”, aldus Cocu via de officiële kanalen van PSV. De Eindhovenaren gaven in eigen huis de zege weg tegen Panathinaikos, dat in de slotfase pas scoorde.

“We zijn heel kritisch naar elkaar, maar dat wil niet zeggen dat we ontevreden zijn over de gehele wedstrijd. We moeten alleen leren van bepaalde situaties”, aldus Cocu. De oefenmeester weet dat FC Utrecht in eigen huis de mouwen op zal stropen. “FC Utrecht laat iedere wedstrijd zien dat ze met veel enthousiasme en flair spelen”, aldus de coach.

PSV wint bij FC Utrecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed dat hij weer terug is, maar maakt niet zoveel uit allemaal. FC Utrecht gaat voor het eerst weer is een wedstrijd winnen sinds dat Feyenoord kampioen was geworden.

Heb er wel vertrouwen in. We waren gisteren gewoon 80 minuten superieur aan Panathinaikos. Utrecht speelt thuis en aanvallend, dus het wordt een wedstrijdje lekker counteren naar hopelijk drie punten. Verder scheelt Arias rechtsback ipv Brenet wel heel veel.

Met Wijnaldum en Depay gaat PSV winnen as weekend... Met die 2 het hele seizoen fit, wordt het voor de overige ploegen nog een hels karwij om PSV van de 1e plek te halen...

24 oktober 2014 om 15:42

Als de verdediging de rest van het seizoen net z'n gatenkaas is als gisteren de tweede helft kan elke ploeg scoren tegen Psv.

24 oktober 2014 om 17:11

Daarom was de goal gister het 1e velddoelpunt bij psv thuis? Lijkt me dus dat er niet veel clubs tegen psv kunnen scoren

24 oktober 2014 om 18:49

PSV heeft samen met feyenoord de beste verdediging. (zie teletekst qua tegengoals) Laat de verdediging dan maar "slecht" blijven. Graag zelfs.
Geen verdediging is foutloos natuurlijk. Ik kijk bijna elke week Motd en daar zie je ook in de duurste en wellicht beste competitie ter wereld ook fouten in de defensies.

Ik ben benieuwd hoe het middenveld zal zijn als iedereen fit is. Een middenveld met Hendrix, Guardado en Maher is redelijk in balans. Een middenveld met Maher en Wijnaldum is niet in balans. Maar een van de twee op de bank zetten lijkt ook geen optie. Misschien dat Wijnaldum hangend op echte kan ipv Narsingh die er niks van bakt.

24 oktober 2014 om 15:51

Ik denk dat ik het wel weet. Hendrix wordt de pineut en gaat banken, Guardado zal zijn rol overnemen. Maher en Gini op de CAM posities. Ik ben er persoonlijk geen fan van, want Guardado is geen echte cvm en Hendrix doet het uitstekend, maar hier vrees ik wel voor. Maher speelt toch aardig, ook flauw als je die eruit haalt. Guardado is ook erg goed en zorgt voor strijd. Je aanvoerder moet spelen lijkt mij, dus ik denk dat Cocu voor een probleem komt te staan. Gini op de plek van Narsingh is geen optie, dat gezeur hebben we al gehad. Gini vindt zichzelf geen rechtermiddenvelder, dus hij wil daar liever niet spelen.

Ik ben benieuwd, heel benieuwd hoe het gaat uitpakken.

24 oktober 2014 om 16:00

Wordt helemaal leuk als Schaars terugkomt. Dan is er nog iemand die moeten banken. Op zich hoort dat bij een topclub maar binnen de kortste keren gaat de bankzitter mekkeren.

Zelf vind ik Maher nog lang niet goed spelen. Hij is wel verbeterd ten opzichte van het vorig seizoen waarin hij dramatisch was. Maar hij is nog verre van een zekerheidje. Wijnaldum is dat eigenlijk ook niet. Ondanks dat hij aanvoerder is kan je niet op hem bouwen. Qua stijl van spelen en volwassenheid is Guardado veel meer een aanvoerder. Echt een geweldige speler, PSV moet er alles aan doen om hem na dit seizoen te behouden. Echt een verrijking voor de Eredivisie. Hendrix speelt OK. Qua passing en inzicht zie je dat het een groot talent is. Maar mist wel wat fysiek, inhoud en zijn rechterbeen is matig.

Hopelijk begint cocu nu wel met de sterkste spelers
arias moet weer spelen in plaats van brenet.
narsingh alleen laten spelen tegen teams die aanvallend spelen.
gisteren helemaal niks van hem gezien.dan kan je beter depay op zijn plek zetten en guardado op de plek van depay.zodat maher en wijnaldum kunnen aansluiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren