Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum gewaarschuwd voor Heilige Graal: ‘Liverpool is echt een betere optie’

Laatste update:

Peter Crouch hoopt dat Georginio Wijnaldum ervoor kiest om zijn verblijf bij Liverpool te verlengen. De middenvelder beschikt over een aflopend contract op Anfield en de Oranje-international is reeds genoemd als mogelijke aanwinst van zowel Barcelona als Real Madrid. Oud-speler Peter Crouch adviseert Wijnaldum echter om de regerend kampioen van Engeland trouw te blijven.

"Sommige spelers zien Barcelona en Real Madrid echt als de Heilige Graal, maar dat is niet gelijk een garantie op succes", waarschuwde Crouch zondag in een analyse voor Amazon Prime Sport. "Ik vind Liverpool momenteel echt een betere optie." Manager Jürgen Klopp blijft eveneens hopen op een nieuw contract voor Wijnaldum bij the Reds. "Ik hoop echt dat hij zijn handtekening gaat zetten. Hij speelt altijd bij ons en onze verstandhouding is erg goed. Dus ik hoop dat we er uit gaan komen met hem."

Paul Scholes vindt net als Crouch dat Wijnaldum gewoon in de Premier League moet blijven voetballen. "Met het aanvallende voetbal dat Liverpool wekelijks speelt, waarom zou hij dan willen vertrekken?", vroeg de oud-speler van Manchester United zich zondag hardop af na de 4-0 zege van Liverpool op Wolverhampton Wanderers. "Barcelona is met hem in verband gebracht, maar dat werd niks. Maar waarom zou hij ook weggaan bij Liverpool? Ik denk dat Liverpool weer kampioen wordt en daarnaast speelt hij nu in een erg goed elftal. Hij zou zeker bij Barcelona passen, zeker ook gezien de Nederlandse connectie daar. Maar we weten ook niet hoelang Ronald Koeman daar nog zit, aangezien de resultaten niet best zijn."

Georginio Wijnaldum ?????? Let op de viering en de reactie van Virgil van Dijk!

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 6 december 2020

Wijnaldum zelf voelt er niets voor om zijn contractsituatie bij Liverpool in het openbaar te bespreken. "Ik heb in eerdere interviews al aangegeven dat ik niets wil loslaten over mijn contract. Ik praat alleen over de wedstrijden, het is de taak van de clubleiding om met nieuws over mijn contract naar buiten te komen", aldus Wijnaldum, die sinds medio 2016 is verbonden aan de mede-koploper in de Premier League.

De Oranje-international leek een halfjaar geleden een nieuw en meejarig contract te tekenen bij Liverpool, zo klonk het in de Engelse media. Enkele maanden later echter kwam naar buiten dat de contractonderhandelingen tussen beide partijen op niets waren uitgelopen, waardoor de geruchten over een vertrek flink toenamen. Wijnaldum was zondag met een fraai doelpunt één van de uitblinkers bij Liverpool, dat op eigen veld dus weinig moeite kende met Wolverhampton Wanderers.

Waar zie jij Georginio Wijnaldum komend seizoen spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wijnaldum past perfect bij dit Liverpool. Hoop dat hij ook blijft, dat zou ook het beste zijn voor het nederlands elftal. Bij real en barca is minder te behalen dan bij dit Liverpool. De vraag is of hij een basisplek krijgt als iedereen fit is. Ik schat Fabinho, Henderson en Thiago hoger in.

7 december 2020 om 11:56

Fabinho toch niet. En Thiago is bijna nooit fit...

7 december 2020 om 11:59

Waarom Fabinho niet?

7 december 2020 om 12:04

Fabinho niet? Die man is juist zo onderschat. Is 1 van de beste op zijn positie. Thiago eveneens. Is nu wel geblesseerd maar is wel een topper.

7 december 2020 om 11:56

Maar als je met die drie speelt wordt het wel statisch. Wijnaldum brengt nog wat diepgang en scorend vermogen. Bij Liverpool scoort hij misschien wat minder dan bij Oranje, maar ik denk dat als Fabinho en Thiago/Henderson naast hem spelen dat hij meer ruimte gaat krijgen voorin.

7 december 2020 om 12:08

Misschien, echter vind ik het wel mee vallen hoe vaak wijnaldum nou echt diepgaat. In principe kan thiago ook gemakkelijk wat dieper neer worden gezet. Bij bayern heeft die ook vaak genoeg wat dieper gestaan ipv vlak voor de defensie.

7 december 2020 om 12:13

Welke speler er ook werd aangetrokken, Wijnaldum behield altijd zijn plaats. Hij is ook zeker niet minder dan de drie andere genoemde spelers. Hij is technisch het best, heeft de meeste diepgang en scoort het meest.

7 december 2020 om 12:17

Toen Fabinho en keita werden aangetrokken werd dat inderdaad gezegd. Nu heeft hij door blessures bijna alles gespeeld. Maar als iedereen fit is zit hij op de bank. Technisch is hij zeker niet beter dan Thiago. Daarnaast scoort hij het meest omdat Fabinho, Henderson en Thiago een stuk meer naar achteren speelt. Als je Thiago verder naar voren laat spelen zal hij ook meer scoren.

7 december 2020 om 12:27

Het blijft gewoon een ijzersterk middenveld. Wat een brede kern heeft die ploeg toch.. Ze behalen successen momenteel, dan ga je als speler minder snel klagen als je toch eens niet speelt.

7 december 2020 om 12:35

Fabinho en Keita zitten eerder op de bank dan Wijnaldum.

7 december 2020 om 12:37

Keita ben ik het mee eens maar Fabinho gaat echt niet op de bank zitten. Die is zoo belangrijk voor Liverpool zoals hij heeft laten zien.

7 december 2020 om 12:50

Fabinho speelt nu ook vaker cb met al die blessures achterin. Daarnaast zijn er zo veel wedstrijden dat wijnaldum altijd genoeg aan spelen toekomt

7 december 2020 om 14:18

Beschikbaarheid is misschien wel de beste kwaliteit. Andere spelers kunnen technisch misschien (iets) beter zijn, maar op Wijnaldum kan je zowat altijd rekenen. Volgens mij heeft hij gedurende zijn hele periode bij Liverpool geen enkele langere periode gehad in welke hij niet inzetbaar was. Fabinho zal het seizoen afmaken als CV. Henderson, Keita en Thiago zijn een stuk blessuregevoeliger.

7 december 2020 om 15:41

Misschien dat als iedereen fit is, Wijnaldum er buiten valt, maar er hoeft maar 1 blessure te zijn en Wijnaldum staat in de basis. En nooit is iedereen fit, dus staat Wijnaldum altijd basis

7 december 2020 om 16:34

"maar als iedereen fit is zit hij op de bank"

Ik denk dat Wijnaldum echt 1 van de meest onderschatte middenvelders ter wereld is. Is onmogelijk van de bal te krijgen, voetbalt enorm makkelijk onder druk uit en is bij een 4-0 stand nog steeds over het veld aan het vliegen om druk te zetten. Op en top professional met zelden een slechte wedstrijd speelt.

Op Liverpool fora zijn ze inmiddels de clubleiding aan het smeken om hem alles te geven wat hij wil, zo belangrijk wordt hij geacht daar.

Is maar net wat je als speler wilt, Liverpool is een mooie club en er zijn meer dan genoeg redenen om te blijven maar zo kun je andersom ook reageren, bij Liverpool al van alles gewonnen, ik kan me voorstellen dat je Real of Barca ook prachtig vind om als speler eens mee te maken.

Wijnaldum zijn entourage en Liverpool gaan de komende weken weer zitten om de situatie te bespreken verwacht wordt dat Liverpool zijn salaris flink zal opschroeven en het gelijk wil trekken met dat van Firmino ~€140.000 per week dus. Zou dat een prima deal vinden. Wijnaldum zijn kwaliteiten zijn te vervangen. Zijn fitheid niet, geen speler die kan tippen aan zijn lichamelijke gesteldheid. Sinds zijn komst heeft hij nog geen 1 wedstrijd gemist door een blessure.

7 december 2020 om 12:34

Ik vind hier voor firmino 180k per week terug, ofwel 9,7 miljoen per jaar. In pond wel te verstaan dus bijna 11 miljoen euro. Dan komen we nog niet aan 310 miljoen natuurlijk, lijkt me dat firmino in de top 5 staat dus zo keert Liverpool geen 30 salarissen uit. Misschien is het netto?

7 december 2020 om 21:30

Meeste sites geven aan £120.000 per week voor Firmino. Salah, Thiago en van Dijk zijn de enige 3 die rond de £200.000 per week verdienen daaronder komen Firmino en Mane.

Als ik Gini was zou ik gewoon tekenen bij de club die hem het dikste contract aanbied hij is inmiddels 30 jaar.

Al zou ik deze man een transfer naar Barca of Real wel gunnen, Hoop ik dat Wijnaldum man gewoon lekker bij Liverpool blijft en een legende wordt. Met een beetje geluk zit het mee en worden ze dit jaar ook weer kampioen. Dan zou hij opeenvolgend de CL hebben gewonnen en twee kampioenschappen. Wat heb ik genoten van die invalbeurt van wijnaldum tegen barcelona toen zeg. toen bekroop mij toch wel echt het gevoel van Istanbul tegen milan. Toch het moment dat ik Fan werd van Liverpool. Wijnaldum is gewoon een grote meneer bij de club. Sluit je carriã¨re af bij Liverpool en hij zal nog een grotere helden status krijgen. Ik hoop dat hij blijft.

Sportief gezien blijven in Engeland
Maar als je kijkt naar bijv
het weer
het eten
aantal wedstrijden (boxing day, voetballen)
dan kan ik me voorstellen dat hij denkt het is mooi geweest
Misschien zelf terug naar Nederland. Een beetje rustig aan. Carrière na het voetbal opstarten enz
Ook hij is een dagje ouder geworden en zal genoegen moeten nemen bij de grote clubs met af en toe ballen en vooral banken.
Hij speelt bij de nummer 1 van Engeland, maar in Amsterdam met mazzel gewonnen en eigenlijk in Engeland ook. Hmm, zo slecht heeft de nummer 1 van Nederland het niet gedaan.
Twee keer pech, woensdag mazzel

7 december 2020 om 12:18

Haha hoe je dat ook zegt. Van het geweldige Liverpool naar Ajax of psv? Dat lijkt mij niet hoor. Voor het geweldige weer hoeft dat ook niet en ook niet voor al die stamppotten. Als hij weggaat is barca het meest waarschijnlijk. Hoezo met mazzel gewonnen in Engeland? Liverpool profiteert van de fouten van de tegenstander. Dat had met gemak nog met meer doelpunten gekund.

7 december 2020 om 12:31

Nee, de eerste punten waaronder het weer was puur bedoeld om aan te geven waarom hij zou kunnen besluiten te vertrekken uit Engeland. Barcelona is in dat geval ideaal.
Maar misschien heeft hij het wel gehad op topniveau. Je wordt geleefd

Daarna stapte ik over op Nederland. Hier wordt je niet geleefd. het weer is denk ik beter dan Engeland. Zo beroerd is het hier niet meer. Vroeger hadden we lange tijden van kou en guur weer.
Het eten haha stamppotten. Misschien heeft hij veel familie in Nederland en wordt volop de Surinaamse gerechten klaar gemaakt (als hij dat al wil)
Hij zou ook onder Slot de nieuwste aanwinst van Feyenoord kunnen worden

Het liefst zie ik hem komend seizoen weer in Eindhoven bij PSV voetballen, maar dat is natuurlijk niet realistisch. Qua realistische opties zie ik hem toch het liefste gewoon in Liverpool blijven. Mooiste club in Engeland (mijn mening) en Engeland is ook een leukere competitie van de Spaanse (wederom een mening).

7 december 2020 om 15:44

Sangaré Wijnaldum Götze, Gakpo Malen Madueke/Ihattaren

7 december 2020 om 16:11

Dat is wel een elftal (verdediging nog niet dat niveau maar toch) om van te dromen. Denk helaas dat het wel bij dromen zal blijven

Soms wil je gewoon wat anders als mens. Natuurlijk is Luverpool een fantastische club met mooie supporters Engeland kent Wijnaldum nu wel . Maar het is ook leuk een andere competitie ,land en cultuur te leren kennen.

Evenlos van de vraag welke drie de "ïdeale middenvelders" zijn voor Liverpool denk ik dat de club genoeg wedstrijden speelt om 5 a 6 man regelmatig aan het spelen te houden.daarnaast zijn zowel Barca als Real absoluut niet in goede doen momenteel en is het in dat opzicht ook helemaal geen verbetering om daar naar toe te gaan. Hooguit trekt het nieuwe hem daarom alsnog naar Spanje.

Gek hoe opeens real Madrid genoemd wordt in dit artikel en vooral ook in de reacties. Madrid heeft volgens mij nooit interesse getoond. Maar goed ook want een Box-to-Box is wel het laatste type middenvelder waar Madrid nood aan heeft. Met Valverde hebben ze al de meest getalenteerde ter wereld. Een defensieve middenvelder lijkt me veel belangrijker.

Hij heeft alles gewonnen met Liverpool en zoals Crouch zegt, Barcelona of Real is gewoon de heilige graal, daar wil je toch gespeeld hebben als de kans zich aanbiedt.

Overigens hebben zowel Real als Barcelona hem volgens mij niet echt nodig. Die kunnen beter wat creativiteit gebruiken.

Persoonlijk had ik het denk ik wel gedaan. (real Madrid) Mooi weer en toch wel echt de creme de la creme van de voetbalteams. Als je toch al alles hebt gewonnen bij Liverpool, waarom niet? Salaris zal niet verkeerd zijn en met beide ploegen speel je voor de titel en kan je het verschoppen in de CL.

7 december 2020 om 13:21

Persoonlijk vind ik Barca de creme de la creme van het voetbal, maar beiden presteren niet en staat Liverpool zeker niet meer achter op deze clubs. Hij wordt in Engeland ook heel erg gewaardeerd, dus ik zou het wel weten als ik hem was. Lekker blijven spelen in Liverpool. Daar is hij op zijn plek!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren