Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Snel vertrek verwacht bij Feyenoord: ‘Kijk eens naar zijn vorige clubs’

Laatste update:

Maarten Wijffels denkt dat Arne Slot na dit seizoen vertrekt bij Feyenoord, zo vertelt hij in de AD Voetbal podcast van het Algemeen Dagblad. De journalist wijst naar het feit dat Slot nooit langer dan drie jaar voor de groep stond bij een club, terwijl de trainer momenteel bezig is aan zijn derde seizoen in Rotterdamse dienst.

"Kijk eens naar de clubs waar Arne Slot heeft gezeten", steekt Wijffels van wal in de podcast. "Hij werkt overal een jaar of drie en dan zoekt hij weer een nieuwe uitdaging. Een nieuwe groep, nieuwe spelers, een grotere club."

Slot zou daarnaast balen van de beperkte mogelijkheden die Feyenoord heeft op de transfermarkt. "Dat heeft hij ook regelmatig uitgesproken. Het heeft hem gefrustreerd", aldus Sjoerd Mossou. "Hij had de hoop, als hij een jaar langer bij Feyenoord zou blijven, dat ze spelers konden halen van een hoger, in plaats van een lager niveau."

"Daar is nog niet veel in veranderd", vervolgt Mossou. "Luka Ivanusec is een Kroatisch international. Die kun je wel van de bovencategorie noemen. Maar verder haalt Feyenoord spelers die op een lager niveau spelen."

Mikos Gouka, Feyenoord-watcher namens het AD, is het niet eens met de lezing van Wijffels en denkt dat Slot er nog minstens een seizoen aan vastplakt in Rotterdam. "Gezien zijn gezinssituatie verwacht ik dat hij nog een jaar blijft."

Zoals bekend was de 45-jarige oefenmeester afgelopen zomer dicht bij een vertrek naar Tottenham Hotspur. "Slot deed het voorkomen alsof het nooit een overweging is geweest, maar hij heeft het wel serieus overwogen. Het is vooral slim gecommuniceerd van Slot", aldus Mossou.

De trainer staat sinds de zomer van 2021 onder contract in De Kuip en heeft nog een verbintenis tot medio 2026. Slot werkte verder onder meer bij AZ, waar hij ontslagen werd nadat bekend werd dat hij met Feyenoord in gesprek was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja dat is natuurlijk pure speculatie. Niemand weet wat Slot zelf wilt en daarnaast moet er ook maar een interessante club komen deze zomer.

Ik geloof best dat Slot er goed op staat Europees gezien, maar de echte topclubs zullen niet gelijk uit komen bij de trainer van Feyenoord.

27 december 2023 om 12:04

100% speculatie...echter het zou niet gek zijn als ie na dit jaar vertrekt.
En dan kan het snel afgelopen zijn met de prestaties van Feyenoord. Ik heb namelijk niet het gevoel dat dat succes perse gedragen wordt door de organisatie bij Feyenoord. Leuk dat ten Kloese de macht naar zich toegetrokken heeft met zn dubbelfucntie, maar dat is niet perse goed voor de club. Het is Arne Slot die veel middelmatige voetballers boven zich heeft laten uitstijgen en er een sterk voetballend team van heeft gemaakt. Ben echt benieuwd of hij dat een stap hoger ook kan. En wie Feyenoord als opvolger haalt.

27 december 2023 om 12:06

Dat wordt inderdaad een hele spannende periode en een goede opvolger is daarin cruciaal. Echter heeft Feyenoord nu ook gewoon (veel) betere spelers dan de jaren voor Arne Slot. Dus ben het met je eens dat Arne het maximale eruit haalt, maar de individuele spelers zijn ook stukken beter als de jaren onder Advocaat bv.

27 december 2023 om 13:39

@clarkkent, de gehele organisatie is juist wel omgegooid, van scouting tot jeugdopleiding. Juist zodat niet alles in elkaar dondert bij het vertrek van 1 iemand

27 december 2023 om 13:44

Imo heeft Slot dat persoonlijk gecreeerd dat er nu meer individuele kwaliteit staat. Veel heeft hij ook ontwikkeld, Kokcu was een luie 10, door hem ontwikkeld tot een dynamische 8 met scorend vermogen bijv. Geertruida, Wieffer, Gimenez, Stengs, Hartman hebben heel erg veel te danken aan Slot.

27 december 2023 om 14:02

@FR010, dat zeggen ze vaker, maar het aantal clubs wat dat echt stabiel lukt zijn in Europa op 1 hand te tellen. AZ is een bekend voorbeeld die echt uit beleid weten te bouwen. Heel veel talrijker zijn de succesvolle clubs die hun succes ontlenen aan de skills van een of 2 personen. Bij Feyenoord is dat Slot, bij Ajax was dat Overmars. Valt die persoon weg, wordt het heel snel moeilijk daarna.

Clubs die de 2 combineren, dus succes gebruiken om beleid te ontwikkelen ken ik niet. Zou heel knap zijn.

Naar mijn idee is het succes primair gebaseerd op het zeldzame vermogen van Slot om naast tactisch en communicatief goed te zijn, ook het inzicht heeft om welk type hij kan inpassen, en exact dat ook weet uit te leggen aan een scout wat die wil. Dat is heel erg zeldzaam, een Ten Hag zie je op dit punt nu te kort komen bijv.

27 december 2023 om 14:09

Vraag de buitenspelers maar hoe goed ze worden onder Slot.
Vraag de jeugd maar hoe goed ze worden onder Slot..
Die krijgen bijna geen kans.
Zelfs Hartman moest hemel en en aarde bewegen voordat Slot eindelijk niet om hem heen kom maar deed genoeg om dat te proberen.

27 december 2023 om 14:44

@critic: wat een onzin. Welke buitenspeler zullen we vragen? Sinnistera? Daarnaast deden ze buitenspelers het eigenlijk allemaal goed onder Slot de afgelopen seizoenen,hoewel het dit jaar wat moeizamer gaat. Je reactie over Hartman is ook onzin net als over overige jeugdspelers want die krijgen toch echt wel kansen

27 december 2023 om 20:22

Hartman had nogal pech met blessures. Ik vind jeugd opstellen ook tof, maar om ze nou ernstig geblesseerd te laten spelen, ik weet het niet.

27 december 2023 om 13:05

Het verbaast mij toch soms hoe men zo'n artikel uit zijn duim zuigt.

Hij heeft nergens zo lang als Coach gezeten. Want daar gaat het nu om, hij is hoofdcoach van Feyenoord.

Cambuur heeft hij 1 seizoen afgemaakt om vervolgens als assistent trainer naar AZ te gaan. Daar heeft hij 1,5 seizoen gezeten om vervolgens stap naar ons te maken. Als wij hadden overwinterd in CL dan zou hij er echt goed opstaan bij clubs. Nu is het maar de vraag of het zo is.

Daarnaast gaat het niet alleen maar om de knakkers, hij heeft een hele goede contract getekend en goede verstandhouding met te Kloese.

Wij willen ook wel de kant op naar PSV, waar je CL achtige aankopen kan doen. Dat gaat stap voor stap.

27 december 2023 om 16:24

Het is niet alleen speculatie, het is zelfs klinkklare onzin. Hoezo spelers van een lager niveau? Ueda is niet te vergelijken met Danilo. Ivanusec is duidelijk hogere categorie, evenals Gimenez en Timber, ook al komt dat er bij Ivanusec nu even niet uit. Beelen en vd Belt zijn op voorspraak van Slot zelf gehaald voor de toekomst, niet als basisspelers. Dus daar gaat dit ook niet over. Daarbij wist Slot al toen hij begon waar hij aan toe was en heeft zelfs afgelopen zomer bijgetekend. En Slot kan juist aan de afgelopen seizoenen zien dat er financiële stappen worden gezet bij Feyenoord. Heeft steeds hogere bedragen mogen uitgeven van en met Ten Kloese.

28 december 2023 om 00:18



Ueda zou volgens de kenners van hoger niveau zijn (volgens 1 kenner was die ook nog eens jonger dan Danilo) gebaseerd op 1 goed seizoen in Belgie maar tot nu toe presteert hij niet beter.

Het is nu inderdaad nog te vroeg om daar echt conclusies uit te trekken maar dat geldt andersom net zo goed.

Wie in de hemelsnaam zou Arne God moeten opvolgen.

27 december 2023 om 12:08

Ik ben al een paar jaar fan van Dick Schreuder

27 december 2023 om 12:27

Van Persie en Gio zijn de eerste die mij gelijk te binnen schieten.

27 december 2023 om 12:39

Maurice Steijn is nog beschikbaar

Gestopt met lezen bij de naam Maarten Wijffels. Pff wat een vermoeiende man is dat zeg. Kan deze halve PSV supporter zich niet bezig houden met z'n eigen club? Persoonlijk denk ik dat Slot ook nog minstens een seizoen bij Feyenoord zal blijven/ Buiten zijn eigen gezinssituatie zijn er volgend seizoen ook weinig clubs die vrij zijn om de overstap daarvoor te maken.

27 december 2023 om 12:05

Off topic: Ik wordt vooral moe van zn stemgeluid...ongelooflijk hoe AD daar totaal geen rekening mee houdt bij het opnemen van een podcast, het oor wil ook wat?! Niet naar te luisteren die man met zn lijzige, zeurderige stem met zeeuws accent.

27 december 2023 om 12:11

Zijn naam waren de eerste twee woorden, hoe weet je dan waar de rest over gaat?

Ik denk trouwens ook dat hij gaat vertrekken. Ik hoop het ook, want ik ben heel benieuwd wat hij bij een grotere club kan bewerkstelligen. Het lijkt echt een toptrainer, maar dat leek Ten Hag ook. Een stap naar het buitenland kan pas echt laten zien waar hij staat en ik denk dat hij echt de verrassing in de Premier League/bundesliga watdanook worden kan

27 december 2023 om 12:26

weszol. Dat laatste weet je toch nog helemaal niet? Er is nog een half seizoen te gaan waarin slecht presterende managers ontslagen kunnen gaan worden? United en Chelsea staan niet op de posities waar ze thuis willen horen. Zelfde geldt voor clubs als Sevilla, Lazio, Dortmund. Er zullen vast en zeker nog ontslagen gaan vallen, de vraag is in welke periode en of er gelijk een vervanger of een interimmer wordt aangesteld tot aan de zomer.

27 december 2023 om 13:53

Het is gewoon afwachten welke clubs een trainer nodig gaan hebben en welke clubs daarvan het in Slot zien als hoofdtrainer. Komt er weer een club als Tottenham, dan kun je de klok erop gelijkzetten dat hij dit keer wel weg is.

Ik zou er zeker niet raar van opkijken als Slot idd na dit seizoen vertrekt. Heeft het hoogtepunt denk ik al achter de rug bij zijn huidige club.

27 december 2023 om 12:29

Ik vind dat een non-argument. Dat werd hier structureel ook geroepen tijdens de flirt met Spurs. Wat moet Slot nog meer bereiken bij Feyenoord? Beter kan niet werd gezegd. Nou, we zien dit jaar dat een unieke prolongatie (voor Feyenoordbegrippen) niet gaat lukken. Dus uitdaging genoeg lijkt me.
Ben wel erg benieuwd naar hoe een Slot het op hoger niveau zou doen. Hij geeft al aan te balen van het drukke programma bij Feyenoord omdat hij nu eigenlijk alleen in het voorseizoen kan trainen op fitheid. In Engeland hebben ze niet eens een fatsoenlijke voorbereiding en daar zit het schema nog een stuk voller. In een Duitsland zou hij wellicht beter tot zn recht komen

27 december 2023 om 12:43

Hij kan nog steeds meer punten pakken als vorig kaar. Als hij dat doet heeft hij het goed gedaan. Dat een andere club meer pakt is dan zuur voor hem

27 december 2023 om 12:44

Wat is het verschil in voorbereiding tussen Feyenoord en een Premier League club dan? Heb even naar Feyenoord en Arsenal gekeken ( allebei geen Europese finale gehaald, maar wel in de nationale supercup ). Feyenoords seizoen eindigde op 28-5 en begon weer op 4-8, en Arsenals seizoen eindigde ook op 28-5 en begon weer op 6-8. Het schema is gedurende het seizoen inderdaad wel nog een stuk voller met een extra bekertoernooi en haast gegarandeerd ver komen in Europa ( als je bij een wat grotere club zit).

27 december 2023 om 13:55

Bij een club als Feyenoord is er altijd wel uitdaging als coach. Zelfs als je drie keer op rij kampioen wordt, is de uitdaging er om het een vierde keer te doen. Om te overwinteren in de CL, om zo dominant en consistent mogelijk te zijn, noem het maar op. Het zal er vooral van afhangen welke club voor Slot gaat komen.

27 december 2023 om 14:05

Dat jij nog uitdagingen genoeg ziet voor Slot wil niet zeggen dat hij die ook zo ziet. De PL blijft denk ik toch wel lokken. Ook een trainer wil kijken waar zijn plafond is, en met alle respect dat is zijn huidige club niet.

27 december 2023 om 14:24

@inke: ik refereer qua voorbereiding op de US-tour die vele premier league clubs maken in het voorseizoen. Zo'n 2 a 2,5 week naar de US voor een vooral promotionele tour is verre van ideaal.

27 december 2023 om 12:33

Het zou mij eerder verbazen als hij blijft dan wanneer hij weggaat. Je kunt je idd afvragen of zijn hoogtepunt al niet geweest is. Dit jaar de JC schaal verloren, ondanks enkele goede wedstrijden in de CL toch vrij roemloos uitgeschakeld. Dit seizoen al ruime achterstand op PSV en volgens bijna iedereen is de 2de plek het hoogst haalbare. Dan heb je alleen de beker nog.
Dan zou vorig seizoen zomaar het hoogtepunt geweest kunnen zijn.

27 december 2023 om 13:48

Tsja, of hij haalt PSV nog in, wint de EL en de beker en dan is dit jaar toch een hoogtepunt.

27 december 2023 om 15:28

De wens is de vader van de gedachte. Ik vrees voor Feyenoord dat het moeilijke jaren worden als Slot vertrekt. Die man heeft het zo goed gedaan met dit Feyenoord. Tactisch zeer sterk, heeft een bepaalde manier van spelen en analyseert z’n tegenstanders zeer grondig.

27 december 2023 om 16:30

2e plaats is gewoon direct CL. Dus dat is prima voor Feyenoord. 2e plek, bekerwinst en overwinteren Europa is voor Feyenoord gewoon een prima seizoen hoor. Alleen de buitenwacht hoopt vooral dat Slot bij Feyenoord vertrekt 😊

27 december 2023 om 19:09

@suc6magnet

Ik denk dat geen enkele Feyenoord supporter hier vooraf voor tekent. Daarbij heb ik toch het gevoel dat de meeste Feyenoord supporters toch teleurgesteld zijn over de eerste seizoenshelft. Dit komt misschien ook wel door de stroeve afgelopen weken.

27 december 2023 om 20:27

Na de eerste 3 speelronden in de CL vind ik uitschakeling wel een teleurstelling. 10 punten achter staan op psv is ook vervelend, maar ja, die winnen letterlijk alles. Al ben ik wel teleurgesteld dat we de topper tegen ze verloren, want dat was niet nodig.

27 december 2023 om 21:19

Migi,

Ik kan me voorstellen de manier waarop je o.a verliest van psv heel vervelend voelt. Feyenoord voetbalde meer om niet te verliezen dan om te winnen.

28 december 2023 om 16:26

Eh, tot aan de 0-1 deed PSV vrijwel niets, dat viel wel mee toch? Na die 0-1 was het een open wedstrijd. Daarvoor hadden wij de meeste kansen (niet heel veel ofzo).

Echt wat een onzin stuk. Ten eerste is het dat az hem in december ontsloeg, anders had hij natuurlijk bij az gewoon 4 jaar gewerkt. Daarnaast is hij er meer dan duidelijk over geweest dat er voor komende zomer geen afkoopclausule is, dus hij kan alleen weg als feyenoord er akkoord mee gaat.Maar het meest schrijnende vind ik nog wel de aaname dat slot had gehoopt door langer te blijven de hoop had spelers van een hoger niveau te kunnen halen i.p.v. een lager niveau. Dat lijkt mij echt onzin, slot is echt niet dom en laat zich natuurlijk wel op de hoogte houden van wat er mogelijk kan zijn met bepaalde bugetten of denk wijfels dat er 0,0 communicatie tussen slot en ten kloese is. Feyenoord is natuurlijk ruim op de hoogte van hun financiële situatie en wisten op het moment van verlengen natuurlijk wel wat de financiële mogelijkheden van het jaar er op zouden zijn, CL deelname was natuurlijk toen al zeker. Het lijkt mij echt heel stug dat hij daar niet van op de hoogte was en ineens dacht dat er veel hoger caliber spelers gehaald kon worden.

27 december 2023 om 12:36

Ondanks dat ik ook van mening ben dat Slot behoorlijk op de hoogte is van wat er intern speelt denk ik ook dat hij (vooral als hij ook naar PSV kijkt) wel had gehoopt dat ook Feyenoord spelers van het Kaliber Schouten, Lozano of Lang had gehaald. Het lijkt er toch op dat Feyenoord toch een mindere aantrekkingskracht heeft voor de groep spelers die net wat verder zijn.

27 december 2023 om 13:08

Als je met aantrekkings kracht salaris bedoeld dan jazeker. Volgens mij is het algemeen bekend dat lozano en lang salarissen krijgen die feyenoord echt niet kan betalen.

27 december 2023 om 13:10

Minder financiele mogelijkheden vooral denk ik. Daarnaast zou PSV altijd een beter verhaal hebben bij Lozano en Lang wil simpelweg nooit meer bij Feyenoord spelen.

27 december 2023 om 17:07

Denk dat niet alleen de financiële middelen een rol spelen in de keuze Feyenoord Psv. Met Veerman, Schouten, Pepi, Lozano, Lang en Til (langer verblijf na jaar huur) heb je toch veel namen die Psv boven Feyenoord verkozen.

27 december 2023 om 17:31

@psvgek bij haast al deze spelers kwam het uiteindelijk anders wel neer op geld. Veerman wilde heel graag naar feyenoord maar feyenoord kwam er niet uit met heereveen, psv wel. Feyenoord wilde omdat ze financieel krap zaten til nog een jaar huren, psv wilde een definitieve overname, til wilde erg graag weg uit Rusland, dus uiteindelijk kwam het ook neer op geld. Feyenoord had lozano gepolst maar vond het salaris te hoog. Het contact van feyenoord met schouten was is de winter maar kwamen er toen niet uit, als je de transfersom ziet die psv uiteindelijk in de zomer moest betalen is er een grote kans dat het ook door geld kwam, feyenoord heeft het volgens mij toen niet meer geprobeerd omdat ze zerrouki al hadden. Is feyenoord er met ausburg überhaupt ooit uitgekomen? Volgens mij wilde feyenoord een huur met optie tot koop. Dan houd je alleen lang over, en als je ziet wat hij verdiend bij psv waren ze er sws nooit uitgekomen denk ik maar hij had feyenoord überhaupt al uitgesloten, maar dat heeft natuurlijk ook veel te maken met zijn overstap toen der tijd van feyenoord naar ajax, dus dat is wel een heel aparte situatie, die haast niet voorkomt

Eerlijk gezegd denk ik ook dat hij eind seizoen Feyenoord gast verlaten. Hij heeft het maximale bereikt met de groep. Wilde nog CL spelen. Mooie prestatie neergezet. Als er clubs aan hem blijven trekken (ongeacht familie situatie welke dat dan ook is..) zal hij zijn ambities willen voltooien.

Maarten Twijffels met een volgende loze voorspelling. Wat een karikatuur is die vent.

Een beetje off topic, maar ik vind het altijd jammer als er iets minder sympathieke foto's van iemand worden geplaatst bij wat negatievere berichtgeving en lachende foto's bij positieve berichtgeving. Waarom kan ik hier niet gewoon een foto van een lachende Slot worden geplaatst?

Ontopic. Als Feyenoord dit jaar minimaal 2e wordt en wederom CL (met de verhoogde inkomsten in de CL) haalt en ze verkopen één van de backs en/of Giminez dan moet Feyenoord volgend seizoen toch makkelijk 2 of 3 spelers van maximaal 15 miljoen kunnen halen. Dus nog één seizoen blijven zou Slot ook gewoon kunnen helpen om afscheid te nemen met een iets mooier laatste seizoen.

"Hij had de hoop, als hij een jaar langer bij Feyenoord zou blijven, dat ze spelers konden halen van een hoger, in plaats van een lager niveau."

Feyenoord heeft afgelopen zomer een recordbedrag van 40 miljoen uitgegeven, veelal aan spelers die alleen Slot wilde en waar de scouting geen inspraak in had.
Van 40 miljoen had je wel degelijk spelers van een hoger niveau kunnen halen, die namen lagen er wel degelijk, door de scouting ingebracht maar nooit iets mee gedaan.
De spelers waar de scouting mee kwam zijn nu elders in Europa aan het schitteren terwijl de aankopen van Slot het niveau niet of nauwelijks aan kunnen.
Janken dat er niets te besteden is moet Slot dus vooral niet doen.

Daarnaast is de chemie tussen de club en Slot duidelijk op en moet je inderdaad uit elkaar gaan.
Als je het mij vraagt had je hem afgelopen zomer gewoon naar the spurs moeten laten gaan en vervolgens Bosz moeten aanstellen.
Gemiste kans…

27 december 2023 om 13:52

Uit wat blijkt dat de chemie op is?
Vorig jaar wist je super veel punten te halen in de slotfase, waar er nu meer pech is. En dat toch nog vergelijkbaar aantal punten als vorig jaar. Met hogere pieken wat betreft bepaalde wedstrijden dan vorig jaar.
En welke spelers kwamen de scouting mee waar Slot nee tegen zei? Heb je insider informatie?

27 december 2023 om 14:48

Hij quote Rutger van 1908, die zegt al sinds januari van dit jaar dat Slot de scouting buitenspel heeft gezet. Door de nieuwe structuur op technisch gebied (Te Kloese en Slot bepalen met z’n tweeën) is de scouting puur en alleen adviserend, maar wordt het advies veelal in de wind geslagen.

Goede voorbeelden zijn Zerrouki en Nieuwkoop. De scouting had meerdere rapporten over deze spelers en alle gaven een negatief advies, maar Slot en Te Kloese hebben toch doorgedrukt. Lingr eenzelfde verhaal.

En aangezien Rutger’s contact in de scouting zit geloof ik dit best wel, al zal links en rechts er ook wat frustratie bij zitten vanuit zijn bron omdat hij of zij buitenspel is gezet.

27 december 2023 om 15:12

De scouting kwam o.a. met Bitello en Chaibi, waar Slot een streep doorheen zette en deze spelers nu elders schitteren.

Ook Nino stond hoog in het vaandel bij de scouting en is nu hard op weg naar de Premier League.

In jaren lijkt Feyenoord eindelijk een scouting te hebben die goede spelers voordraagt, des the frustrerender dat er dan vervolgens niets mee gedaan wordt.

Er is op voorspraak van Slot 40 miljoen weggegooid en daar hoor je niemand over.

27 december 2023 om 15:39

Met die laatste alinea sla je weer door. Welke 40m is weggegooid? Je stond afgelopen zomer ook te schreeuwen dat Timber een miskoop was en kijk hem nu. Kijk wat Slot en Te Kloese met Wieffer, Hancko, Stengs en Gimenez hebben gedaan - dat waren ook hun aankopen, maar daar hoor ik je niet over.

Zerrouki is nog allesbehalve een miskoop, bovendien heb je gewoon iemand achter Wieffer nodig. Enige wat je Slot daar kan verwijten is dat hij hem steevast verkeerd gebruikt. Ivanusec, Beelen en Stengs komen er wel, sterker nog, Stengs is gewoon een schot in de roos gebleken.

Enige aankopen waar je echt over kan discussiëren zijn Lingr en Nieuwkoop. Ueda vind ik twijfelachtig aangezien hij nooit een serieuze kans krijgt voor een langere periode. Daarnaast is hij gekocht met het oog op een verkoop van Santi, zoals Zerrouki is gekocht met het oog op een verkoop van Wieffer. Enige verwijt daar is de abnormaal hoge transfersom. Zerrouki is een goeie backup, niet meer dan dat. 7.5m daarvoor is gewoon van de zotte.

Aan welke spelers wil jij die 40m ophangen dan?

27 december 2023 om 16:44

Gimenez bijvoorbeeld was Slot juist op tegen. Slot wilde juist Dessers behouden. Het is dat Dessers een te hoog salaris eiste waardoor Te Kloese uit zijn netwerk Gimenez uit de hoge hoed toverde, tegen het zere been van Slot.

Afijn, geen enkele aankoop van afgelopen seizoen rendeert. Geen aankoop die het verschil maakt.
Op dit moment kan je dus gerust stellen dat er 40 miljoen is weggegooid.
Want hoezo is Stengs een schot in de roos? Omdat hij scoort tegen clubs als Heracles? In de grotere wedstrijden was hij juist compleet onzichtbaar.

En Natuurlijk heb je back-ups nodig maar het slaat nergens op om 8 miljoen aan Zerrouki uit te geven om vervolgens te concluderen dat hij te traag is.
De scouting had met, ik meen, Chávez een transfervrije alternatief op de korrel als back-up van Wieffer.
Maar het was Slot weer die deze variant wegwuifde en bleef zeuren om Zerrouki.

3,5 miljoen om de zoon van zijn goede vriend binnen te halen en vervolgens te concluderen wat iedereen al riep, dat hij het niveau niet aan kan.
Wat is dat voor ongein?

Van alle aankopen afgelopen zomer heb ik nog het meest vertrouwen in Lingr en juist hij krijgt amper speeltijd.
Wat Lingr betreft is mij een raadsel wie hem gescout heeft.
Slot hoefde hem niet en hij komt ook niet uit de huidige scouting. Maar juist hij zie ik wel de nodige potentie in

27 december 2023 om 17:11

Zoveel aannames. Je weet helemaal niets man.

27 december 2023 om 17:31

Letterlijk niks wat je zegt klopt.

- Slot wilde Dessers inderdaad behouden maar toen dit niet haalbaar bleek ging hij meteen met Santi praten. Check interview DtK.

- Niet Beelen, maar vd Belt is de zoon van zijn beste vriend. Die heeft 9 ton gekost en geen 3.5m. Ook Beelen niet trouwens, die kostte 2.5m en wordt gewoon onze nieuwe RCV.

- Chavez is niet gekomen vanwege Timber, volgens mij best goed uitgepakt. Chavez wilde overigens het dubbele aan salaris van wat Feyenoord kon bieden, daar liep het op stuk. Ook os Chavez geen scoutwerk maar netwerk DtK.

- Lingr is door alle scoutingsrapporten negatief beoordeeld omdat hij technisch niet mee zou kunnen in het voetbal. Dat zie je ook terug in het aantal minuten.

- Zerrouki mee eens maar vind ik geen miskoop.

- Als je niet ziet dat Stengs een meerwaarde is terwijl hij ook clubs als Lazio en Atletico op een hoopje speelde heb je jog minder verstand van voetbal dan ik al dacht.

Onsamenhangend stuk tekst met feitelijke onjuistheden, geen wonder dat je soms zo negatief bent, je kent je feiten namelijk ook niet.

27 december 2023 om 21:39

Haha schitterend wanneer iemand z’n geraas puur op feiten weg wordt geveegd.

"overal een jaar of 3". Kijk...bij grote getallen snap ik dat je "een jaar of ..." zegt,maar in dit geval valt 2 jaar of 4 jaar daar toch ook gewoon onder? Wees gewoon specifiek

Onder het mom een krant moet vol of je moet je tijd in een programma vol lullen, dit stuk. Ze noemen zich Journalisten en zouden dus aan waarheidsvinding moeten doen. AZ was zijn eerste klus als hoofdtrainer en Feyenoord nummer 2 dus waar haal je het gemiddelde van 3 jaar vandaan? We weten dat AZ wel wilde verlengen, maar met 1 jaar Slot wilde 2. Toen AZ treuzelde heeft hij om zich heen gekeken. Het is aannemelijker dat er een club komt die aan de voorwaarden van Feyenoord wil voldoen. Maar we hebben Slot de afgelopen 3 jaar meermaals horen zeggen dat hij de financiële situatie bij Feyenoord kent. Dus waar zou de frustratie dan vandaan komen? Na Utrecht thuis heeft hij nog uitgelegd, dat PSV bv spelers haalt die er gelijk staan en Feyenoord spelers naar een bepaald niveau wil brengen. Dus dit stuk is hopelijk door VZ slecht samengevat anders zegt hij in mijn ogen wat aan het niveau van beide journalisten/analisten

Het hele medialandschap riep vorig seizoen dat Slot naar Spurs zou gaan. Het was al 99% zeker. Of Ajax zou hem wel even binnenhalen. Moet je ze nu weer horen, lachwekkend. Tot op heden zit Slot nog bij Feyenoord en gaat het per seizoen beter. De selectiewaarde is nog nooit zo hoog geweest, de financiële mogelijkheden worden steeds groter en via de drietrapsraket Conference, Europa en Champions League kan Feyenoord dit seizoen directe plaatsing voor CL prolongeren. Waar de startpremie hoger dan ooit zal zijn. De rek is er bij Feyenoord nog lang niet uit. Met Feyenoord kan Slot, die pas 45 is en zijn gezin op 1 zet, om het kampioenschap blijven strijden en overwintering in de CL als nieuwe ambitie stellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren