Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wij scheidsrechters denken altijd: ’oh god, wat vindt Derksen ervan?‘’

Laatste update:

Bas Nijhuis is blij dat de populaire voetbaltalkshow Veronica Inside vanaf 11 september weer op de televisie verschijnt. Lange tijd leek de breuk tussen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp definitief, maar door ingrijpen van Talpa-baas John de Mol komt er toch een doorstart. Bas Nijhuis, die regelmatig aanschuift als gast, is naar eigen zeggen ‘heel blij’ met deze beslissing.

"Ik moet zeggen: dat vind ik heel mooi nieuws", stelt de topscheidsrechter in een video-item van Veronica Inside. "Ook voor ons (de scheidsrechters in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, red.), hè. Die zitten toch altijd te denken op maandag: oh god, wat vindt Johan ervan?. Door hem blijven wij natuurlijk op scherp. Als Johan weer eens iemand aanpakt, gaat dat rond in de WhatsApp-groep. Maar we lachen er onderling ook om als er weer wat wordt gezegd."

Veronica Inside gaat volgend seizoen tóch gewoon weer van start

Het populaire Veronica Inside is komend seizoen toch gewoon te zien op televisie.Lees artikel

"Ik ben echt heel blij dat het programma doorgaat na de zomer, want ze moeten gewoon hun mening blijven verkondigen", geeft Nijhuis nogmaals blijk van zijn blijdschap. "Of het nou leuk is of niet, het hoort er gewoon bij. Wij worden ook elke week aangepakt, dus een speler ook." Nijhuis is vaak te gast in het programma om zijn mening te ventileren over veranderde spelregels of bepaalde spelsituaties.

De Mol gaf onlangs via een persbericht te kennen hoe hij de Derksen, Van der Gijp en Genee weer samen heeft gebracht. "Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n dertien jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien. Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn", aldus de zenderbaas van Talpa.

Denk jij dat de herstart van Veronica Inside een succes gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk Nijhuis, elke maandag zitten de scheidsrechters te kijken, lul niet man. Je bent blij want je kan je plekje in de spotlights houden. Wat een figuur is dit zeg... in mijn mening een van de slechtste die we hebben.

12 augustus 2020 om 10:40

Als scheidsrechter ben ik het niet met je eens.ik vind Nijhuis goed. De rest is me uit het hart gegrepen. Publieksgeil mannetje

12 augustus 2020 om 10:54

Jij vindt het als scheidsrechter goed om je eigen regels te verzinnen die haaks staan op de oorspronkelijke regels die je als scheidsrechter dient te handhaven?

12 augustus 2020 om 11:02

Ik vind hem goed omdat hij laat voetballen. Hij houdt daarbij het overwicht dat nodig is om een leuke wedstrijd te krijgen. Ben het met je eens dat het toepassen van zijn "eigen" regels wel eens wat minder kan. Ik geef hem echter de voorkeur boven de regeltjes-neukers

12 augustus 2020 om 11:20

natuurlijk maakt Nijhuis veel fouten maar dat doet elke scheids in de Eredivisie want het arbitraire niveau ligt hier nu eenmaal vrij laag. Nijhuis laat dan een wedstrijd iig nog een wedstrijd worden in tegenstelling tot een hoog andere scheidsrechters hier die alles dood fluiten

12 augustus 2020 om 11:23

Bas was ooit een goede scheids, tot VI hem de hemel in prees en hij denkt alles op zijn eigen Bas wijze te moeten doen. En dat laten voetballen is ook een dooddoener, overtreding is overtreding, en niet zoals bij Nijhuis, ene keer wel, andere keer niet. En dan ook nog denken dat ie met geel moet zwaaien als iemand kritiek heeft en hij het dus goed deed als niemand kritiek had........vreselijk mannetje gewoon, behoort tot de slechtste in NL.

12 augustus 2020 om 11:26

ik vind dat niet constant fluiten voor elk fysiek contact juist goed. ik kan me nog een tijd herinneren dat onze clubs Europa ingingen en dat de spelers er een beetje geirriteerd bij liepen door de beslissingen van de internationale scheidsrechters. die lieten namelijk vaak ook een hoop doorgaan wat onze voetballers dan niet begrepen omdat de scheidsrechters in de Eredivisie wekelijks elke wedstrijd dood floten

12 augustus 2020 om 11:49

Master D ik weet niet welke regels hij verzonnen heeft? Ik zie in Nijhuis vooral een scheidsrechter die veel door laat gaan en wat mij betreft een verademing is tegen al die andere fluitisten die een wedstrijd compleet kapot lopen te fluiten, want daar zijn er echt teveel van. Ik heb liever een scheidsrechter die meer door laat gaan en fouten maakt dan een scheidsrechter die waarschijnlijk alle regeltjes goed volgt maar daarmee wel de wedstrijd vermoord. Jammer dat Nijhuis onze club niet mag fluiten.

12 augustus 2020 om 15:06

Ach Japie, de gemiddelde voetballer in de eredivisie maakt zeker net zoveel fouten als onze scheidsrechters.

12 augustus 2020 om 10:45

Als er een goed bekeken programma is, dat jou vak vaak bekritiseerd kijk je echt wel hoor. Je hoeft trouwens echt niet zo geïrriteerd te doen, omdat een persoon je niet ligt. Ik vind Nijhuis gewoon een prima scheidsrechter die potentie heeft om één van de beste te worden, als hij stopt met z’n eigenwijze acties. Overigens is dit gewoon sarcastisch bedoelt hahaha

12 augustus 2020 om 10:55

Probleem bij Nijhuis is dat hij niet meer stopt met zijn eigenwijze actie's. Johan zal Nijhuis nooit meer laten vallen en Nijhuis denkt dat hij zelf de spelregels mag verzinnen omdat het ooit bij VI als goed is weggezet. Hij is daarna alleen maar aan het doorslaan geweest.

12 augustus 2020 om 11:12

Even buiten beschouwing gelaten wat ik van die man als scheidsrechter of publiek figuur vindt, vat ik die opmerking juist op als grappig bedoelt. Alsof wij scheidsrechter maandag de hele dag gespannen afwachten wat Johan Derksen van hun prestaties vond.

12 augustus 2020 om 11:24

spelers en trainers kijken zogenaamd ook niet naar VI want het boeit ze zogenaamd niet wat er over ze gezegd wordt, maar bij elk beetje kritiek wat ze daar krijgen staan ze wel meteen op de barricades. het zou me daarom niet eens verbazen als scheidsrechters ook gewoon zitten te kijken om te kijken wat er over ze wordt gezegd

12 augustus 2020 om 12:14

Ja, "ze" zijn allemaal hypocriet!!!

12 augustus 2020 om 11:20

Het lijkt alsof iedereen hier zijn woorden in dit interview serieus neemt, terwijl hij het hele filmpje gekscherend praat. En dat Bas Nijhuis daar vaak aanschuift vind ik prima, geeft vaak meer duidelijkheid en als hij zelf een opzichtig slechte fout heeft gemaakt, gaat hij er ook zitten en laat hij zich lekker afbranden. Daarbij vind ik hem samen met Kuipers ook de beste scheidsrechter die we hebben, weet vaak de wedstrijd het aantrekkelijkst te houden al moet hij er niet in doorslaan.

Wat een ongelooflijke aandachtszoeker en hielenlikker. Er is toch niemand blij om deze idioten straks weer bij elkaar te zien? Een Kuijpers zal toch niet bij een beslissing denken: Wat zal de snor hiervan denken? Wat een mafketel joh.

12 augustus 2020 om 10:45

Echt zo, wat zit hij nou te doen alsof Derksen een Colina is ofso. Ohh Derksen de heer van het voetbal, ja na elk weekend hopen wij scheidsrechters dat hij ons goed gezind is. Pff wat een onzin dit zeg. Prima Bas heeft zijn plekje daar en is fan maar kom aub Derksen niet groter maken dan hij is. En prima dat het terug is maar het programma is straks nog ongeloofwaardiger geworden dan het al was.

12 augustus 2020 om 10:46

Ik wel, en zeker een miljoen andere met mij, ik kijk met erg veel plezier naar het programma. Maar als je alles in het leven serieus neemt kan ik best begrijpen dat je af en toe op je teentjes getrapt wordt als je naar het programma kijkt.

12 augustus 2020 om 11:00

Wat een drogredenen om aan te kaarten dat je als je van bepaalde humor niet op tv niet waardeert je op de spreekwoordelijke teentjes getrapt zou zijn of dat als je dit programma niet kijkt, je geen humor in het leven zou hebben. Er is immers genoeg entertainment in het leven en dus ook op de andere kanalen van je televisie. Die miljoen kijkers halen ze al tijden niet meer en na de afgelopen weken met de gãªnante soap en de laffe houding van het drietal zal het kijkcijfer alleen maar verminderen.

12 augustus 2020 om 11:15

Mwa, ik gok dat de kijkcijfers aan het begin anders weer als een raket omhoog gaan. En dan nog zijn het er, inderdaad, geen miljoen die vast kijken. 500.000 tot 800.000 vaste kijkers elke week haalt geen enkel programma.

12 augustus 2020 om 12:54

@Dik, er is vrijwel geen humor meer op tv, alleen een hoop politiek correcte hyperpositiveit. VI is ongeveer het laatste programma met echte Nederlandse humor & relativering.

12 augustus 2020 om 11:15

Spreek voor jezelf. Dat jij de humor aan tafel te zwaar vindt voor je tere ziel, wil niet zeggen dat iedereen dat vindt. De sarcasme spat van het artikel maar je laat zien dat je dit niet ziet en dan snap ik ook wel waarom je het programma niet kan waarderen.

12 augustus 2020 om 12:04

Martyn7 ik en heel velen met mij zijn juist heel blij het programma terug te zien. Heerlijk groffe humor waar de rest van tv-land (links) politiek correct, belerend, niet-objectief en ronduit truttig is geworden want oh wat heeft iedereen lange tenen gekregen en wat heeft iedereen z'n meninkje klaar in 10 jaar tijd zeg, om van te braken. Laat maar weer komen die vrouw-onvriendelijke en onsmakelijke humor. De grap tov van Akwasi was over de grens, dat vond ik ook, maar het was slechts een (onsmakelijke) grap. Hij werd nog net niet opgehangen op het dorpsplein door veel moraalridders.

Haha wat is dit voor onzin dan. Alsof al die scheidsrechters om half 9 stipt klaar zitten om af te wachten of Derksen er wat van vindt. Normaal blijven doen aub Bas.

Wat een gelul zeg. Johan Derksen houdt de scheidsrechters scherp?? Als dat al zo was, dan zijn al die scheidsrechters direct onbekwaam. Ze moeten de wedstrijd lijden en de spelregels hanteren, en niet fluiten op een manier die Johan Derksen het beste bevalt. Maar dit is natuurlijk slechts de mening van Bas Nijhuis, die o zo hoopt dat hij in september weer mag aanschuiven bij Voetbal Inside. Deze man is meer met zichzelf bezig dan met zijn vak. En op het veld loopt hij er bij of het spel allemaal om hem draait. Maar wat hij vergeet is dat een echt goede scheidsrechter zichzelf zoveel mogelijk onzichtbaar maakt.

Nu snap ik waarom ze in andere landen scheidsrechters geen podium geven. Je wilt toch niet dat deze mafketels in de spotlights komen ?

Je verwacht het niet van een Nijhuis dat hij dit verklaart, het is algemeen bekend dat Nijhuis ver gaat om spreekwoordelijk iemands billen te likken. Daarin gaat Bas Nijhuis zoals hij graag wilt heel ver, zodat hij weer geregeld kan aanschuiven aan tafel. Waardoor zijn scheidsrechterskwaliteiten alleen maar op achteruit zijn gegaan, Hij mag toch wel concluderen dat er een aantal van zijn collega's hem zijn voorbij gestreefd in het vak.

12 augustus 2020 om 11:07

Ik heb juist de indruk dat Nijhuis helemaal geen billenlikker is, maar dat hij juist een luis in de pels van de scheidsrechterscommissie is omdat hij een eigen mening heeft. Billenlikkers vind ik eerder passen bij arbiters als Makkelie en Kuipers.

Nijhuis vind ik echt een van de beste scheidsrechters uit Nederland. Raar dat hij zo zelden Europees mag fluiten. Heeft de autoriteit en uitstraling… Misschien wordt het hem niet gegund.

12 augustus 2020 om 11:53

Of wacht hij is gewoon niet goed, als je als scheidsrechter de regels maar zo gaat gebruiken wanneer je uitkomt dan ben je niet goed.

Ach, ff los van Nijhuis: het is wel goed om discutabele beslissingen van de arbitrage aan de kaak te blijven stellen. De VAR zorgt voor veel visuele duidelijkheid, maar de ervaring leert dat de interpretatie daarvan juist meer onduidelijkheid geeft. Dat dan bespreken in zo een programma is dan wel weer goed!

12 augustus 2020 om 11:09

Helemaal mee eens, en daarom vind ik het ook goed dat Nijhuis weleens aanschuift bij VI om tekst en uitleg te geven. Geeft toch een goed inkijkje in de totstandkoming van beslissingen van scheidsrechters. Wel zou het goed zijn om eens een ander gezicht te zien dan de wat pedante Nijhuis, maar de andere scheidsrechters zijn waarschijnlijk bang om bekritiseerd te worden.

Nijhuis blijft een mooi figuur in de wereld van de arbiters, zijn carriere mag dan wel over zijn op internationaal gebied, maar de man fluit wel met karakter ook al zit ie er wel eens flink naast.
Wat betreft Voetbal Inside. De drie heertjes hebben gewoon een contract en krijgen goed betaald, daar heeft JdM zo ook tetecht op gewezen

Velen die oordelen over Nijhuis en andere scheidsrechters, ook op dit forum, weten niet eens dat een scheidsrechter helemaal niet hoeft te fluiten als hij een vrije trap laat nemen. Waar hebben we het dan over ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren