Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘West Ham kijkt niet alleen naar Álvarez: bod van 47 miljoen euro aanstaande’

Laatste update:

West Ham United gaat vol voor de komst van João Palhinha, zo verzekert talkSPORT zondagavond. The Hammers zijn de gesprekken gestart met Fulham, waar de Portugees nog tot medio 2027 onder contract staat. Mochten de Londenaren erin slagen de verdedigend ingestelde middenvelder te strikken, lijkt het erop dat de kans op een transfer van Ajacied Edson Álvarez naar de Conference League-houder flink afneemt.

De interesse van West Ham in Palhinha komt niet onverwachts. In juni schreven The Evening Standard en transfermarktexpert Fabrizio Romano al over de interesse van de club in de 28-jarige middenvelder. Verder dan dat kwam de interesse tot op heden niet, maar na de verkoop van Declan Rice aan Arsenal kan West Ham verder schakelen. De club verdient inclusief bonussen ruim 120 miljoen euro aan de deal en wil ruim een derde daarvan herinvesteren in Palhinha. talkSPORT meldt dat West Ham een bod van 46,7 miljoen euro voorbereidt op de 21-voudig Portugees international.

Eerder op de dag schreef Mike Verweij van De Telegraaf nog dat West Ham een bod aan het voorbereiden is op Ajacied Álvarez. De Mexicaan was eerder deze zomer nog dicht bij een transfer naar Borussia Dortmund, maar die deal ketste af. Vrijdag schreef The Athletic dat West Ham zich officieel bij Ajax had gemeld voor Álvarez. Zondag voegde De Telegraaf daaraan toe dat West Ham een bod aan het voorbereiden is dat dicht bij het minimale bedrag komt dat Ajax verlangt voor zijn Mexicaan: 40 miljoen euro. Naast Álvarez en Palhinha denkt West Ham ook aan Denis Zakaria, weet The Guardian. De Zwitser zou op huurbasis kunnen worden overgenomen van Juventus met een optie tot koop ter waarde van ongeveer achttien miljoen euro.

Gustavo Hamer
Als de transfer van Palhinha doorgaat, kan dat uitstekend nieuws betekenen voor Gustavo Hamer. De Nederlander staat in de nadrukkelijke belangstelling van Fulham, wist The Telegraph eerder te melden. De voormalig middenvelder van Feyenoord staat bij Coventry City nog tot medio 2024 onder contract, waardoor de club hem deze zomer lijkt te moeten verkopen om nog een significant bedrag aan hem te verdienen. Naast Fulham is ook Burnley nadrukkelijk geïnteresseerd, maar geen van beide ploegen heeft tot op heden een officieel bod uitgebracht. Als de transfer van Palhinha in een stroomversnelling komt, zal Fulham zich vermoedelijk officieel melden voor Hamer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een streep door de rekening voor Ajax en Alvarez zijn. Eerst Dortmund en nu west ham wat misschien niet doorgaat. Zo komt alvarez nooit weg. Ook zuur voor hem want hij wil graag een stap maken

16 juli 2023 om 21:48

Aan de andere kant, blijft een geweldige speler voor Ajax. Kan denk ik zelfs aanvoerder zijn komend seizoen.
Nog een seizoen knallen en dan stap maken.

16 juli 2023 om 21:51

Klopt maar als Ajax spelers wil halen in de vorm van een verdediger, concurrentie voor Brobbey en een rechtsbuiten moet je wel eerst wat verkopen

16 juli 2023 om 23:12

Aanvoerder? Man, Ajax is echt dood.

16 juli 2023 om 23:30

Zou Taylor aanvoerder maken, kan erin groeien zoals De Ligt.

17 juli 2023 om 00:35

Ik zou Taylor lekker op de bank laten plaatsnemen. Totaal geen aanvoerder, zelfs nog een beetje kinderachtig heb in het idee. Dat was Matthijs natuurlijk helemaal niet. Ik denk dat Berghuis of Klaassen aanvoerder moet worden.

17 juli 2023 om 18:02

Klaassen is de enige juiste man hiervoor. Ookal zal hij niet altijd basis staan, Berghuis heeft vorig seizoen nog een fan gemept, is geen goeie als aanvoerder.

16 juli 2023 om 22:47

Klopt, dat zei ik meteen al toen Ajax de transfer naar dortmund liet klappen door van 35 miljoen ineens meer te gaan vragen. Het is maar de vraag of er nog een andere club voor Alvarez komt.

16 juli 2023 om 22:53

Waar haal jij die onzin vandaan? Was je bij de onderhandelingen ofzo??

16 juli 2023 om 22:55

Er is niets geklapt. Dortmund heeft nooit een officieel bod gedaan Forza

16 juli 2023 om 22:52

Ja en daarom is het dus belachelijk dat mensen nu al dikke vette aankopen verwachten als dit soort spelers nog niet eens vertrokken zijn. Je ziet dat een deal zo kan klappen of dat ze toch voor een andere spelers gaan en dan blijft ie gewoon nog minstens een half jaar. En als je dan al een dure vervanger hebt gehaald dan zit je in de problemen.

17 juli 2023 om 00:08

Ja hij kan beter stappen maken op het trainingsveld. Ik vind het jammer dat Ajax hem niet wegdeed voor 50 mil, hij komt zo van de gold cup met tegen zin naar Amsterdam, dit gun je hem niet hij had allang de stap moeten maken want zijn kansen worden nu steeds kleiner en kleiner.

Zou voor hem mentaal wel echt een enorme domper zijn als hij geen transfer maakt deze zomer.

16 juli 2023 om 22:08

En op dit moment voor Ajax natuurlijk, des te sneller Alvarez weg is des te sneller Ajax nieuwe aankopen kan doen.

Mocht ie niet weggaan dan is er toch geen Ajax supporter rouwig om?

die palhinha is wel een slag beter, en heeft al PL ervaring.
als dan de transferkosten niet zo ver uit elkaar liggen.. is de keuze snel gemaakt lijkt me

16 juli 2023 om 21:51

Dat wilde ik dus net vragen. Is hij echt zo goed, is mij nooit opgevallen. Ja dat hij altijd gele kaart pakt. 14 stuks vorig seizoen.. heeft wel inderdaad al ervaring

16 juli 2023 om 22:14

Palhinha is dé reden dat Fulham in het linkerrijtje is geëindigd. Ondergewaardeerde kracht die mijn inziens wel goed genoeg is voor de subtop in de PL (Spurs/Newcastle). Als het West Ham lukt hem binnen te halen doen ze hele goede zaken.

16 juli 2023 om 22:27

Zou hem 100% willen bij Tottenham, zou alles spelen als verdedigende middenvelder en geeft de perfecte balans op een middenveld. Kunnen spelers als Maddison accelereren.

17 juli 2023 om 09:21

Spurs heeft toch al Hojbjerg, Skipp en Bissouma als verdedigende middenvelders? Waarom dan ook nog Palhinha nodig?

17 juli 2023 om 19:13

Hojbjerg is voetballend aardig (mist ook amper een wedstrijd) maar best beperkt en verdedigend kan hij absoluut niet tippen aan Pahlinha zou voor de balans echt een betere verdedigende middenvelder zijn. Pahlinha met Bissouma en Maddison er wat voor zou echt dikke prima zijn. (Dat is voor Bentancur terug is natuurlijk, die was heel erg goed voor zijn zware blessure)

Ik zou eens met 30 beginnen met bieden. Alvarez wil allang weg en blijkbaar wordt muiten beloond bij Ajax. Daarnaast is hij ook gewoon niet geweldig goed.

Laten we aub hopen dat hij verkocht wordt, desnoods breng ik hem naar het vliegveld. Alvarez de belangrijkste man maken was het begin van het einde van de succesperiode. Voetballend altijd onder de maat en elke wedstrijd hopen dat hij geen rode kaart zou pakken.

Ondertussen heeft Newcastle United een bod uitgebracht op Kvaratshkelia. Wellicht kan hier ook een topic over komen in plaats van de zeventiende topic over Alvarez?

17 juli 2023 om 09:25

Geloof je het zelf dat Newcastle hem kan halen...? Ze hebben net Barnes gekocht en hebben ook al ASM als linksbuiten... Kunnen beter voor Raphinha gaan.

Vond hem na Rodri de beste cdm vorig seizoen. Vind het echt een topper.

16 juli 2023 om 22:36

Zeker geen wedstrijden van united gekeken dit seizoen?

16 juli 2023 om 22:46

Je doelt toch hopelijk niet op casemiro? Die was zeer wisselvallig.

17 juli 2023 om 19:11

Ik heb het over alleen vorig seizoen niet over het algemeen. Andere seizoenen tellen mee als beoordeling van een speler maar ja vorig seizoen vond ik pahlinha echt top en beter. Monster op het middenveld die ook heel aardig mee kan voetballen waar nodig.

17 juli 2023 om 20:21

MoTheSpur ik weet niet goed wat ik moet zeggen als je echt alvarez beter vindt dan casemiro dit seizoen. Alvarez was waardeloos en dat was ook goed te merken op het middenveld. Casemiro heeft er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat united nog wat van het seizoen heeft kunnen maken. Werd ook heel erg gemist toen hij steeds onterecht geschorst was.

Het gaan lange onderhandelingen worden als west ham begint met 46,5 miljoen. En als hij echt maar 46 miljoen kost dan is het een koopje.

Ajax moet deze zomer wel van Alvarez af want anders zal zijn waarde alleen maar verder afnemen. Daarnaast wil Alvarez al langer weg en loopt hij daar duidelijk al een tijd gefrustreerd rond.

Lees net iets over Sneijder in de technische staf.
Aub niet zeg

Alvarez gaat echt niet naar WHU geloof mij maar. Zij kunnen veel beter krijgen voor minder geld.

Palhinha is ook een veel betere speler dan Alvarez. Geeft altijd thuis en vond hem afgelopen seizoen meerdere keren opvallen. Zou een goede versterking zijn voor westham

Ajax vraagt gewoon teveel voor Alvarez
Voor 25 miljoen is hij zo weg, meer is hij niet waard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren