Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wereldkampioen is reserverol zat en kan op huurbasis naar Barcelona’

Laatste update:

Barcelona wil Julián Álvarez komende zomer op huurbasis overnemen van Manchester City, zo meldt TyC Sports-journalist César Luis Merlo. De Catalaanse grootmacht is op zoek naar een partner voor Robert Lewandowski en is in die zoektocht uitgekomen bij de Argentijnse wereldkampioen. Naar verluidt zou Álvarez zelf ook oren hebben naar een transfer. De spits was op het WK in Qatar nog een belangrijke schakel in het team van Lionel Scaloni, maar moet in Manchester genoegen nemen met een reserverol achter Erling Braut Haaland.

Álvarez startte dit seizoen in de Premier League slechts zes keer in de basis bij Manchester City en moet het vooral doen met invalbeurten. De spits annex linksvoor heeft het gevoel dat zijn progressie in Engeland stagneert. Álvarez wil zich graag doorontwikkelen en staat niet onwelwillend tegenover een tijdelijk vertrek naar het Spotify Camp Nou. Barcelona heeft naar verluidt bij Manchester City geïnformeerd naar de contractsituatie van de jongeling. Blaugrana zou de jonge aanvaller graag op huurbasis overnemen.

City is ondertussen bezig om het tot medio 2027 lopende contract van Álvarez vroegtijdig open te breken. Verwacht wordt dat alle partijen komende zomer met elkaar om de tafel gaan. Álvarez wordt beschouwd als een belangrijke bouwsteen voor de toekomst. Zijn contractverlenging zou meer prioriteit hebben dan die van Ilkay Gündogan en Kyle Walker. Ook de nieuwe verbintenissen van Kevin De Bruyne en Bernardo Silva worden minder urgent geacht.

Álvarez werd in januari van 2022 door the Citizens overgenomen van River Plate. De Engelsen verhuurde de spits gelijk terug aan de Argentijnse grootmacht, waarna hij in de zomer definitief aansloot bij de selectie van Josep Guardiola. Voor Álvarez zijn transfer naar City maakte, was hij ook al bij Barcelona op de radar verschenen. De Catalaanse club kon toen echter niet opboksen tegen de financiële middelen van de nummer twee van de Premier League.

Sinds zijn komst speelde Álvarez dertig officiële wedstrijden voor de Engelse landskampioen. Hij wist daarin tien keer te scoren en was twee keer aangever bij een doelpunt. Het grootste succes uit zijn nog prille carrière is de wereldtitel met de Argentijnse ploeg. De aanvaller kreeg in Qatar de voorkeur boven Lautaro Martínez en betaalde dat terug met vier doelpunten en een assist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een goede deal. Kan hij een jaartje rijpen om daarna weer terug te keren, Haaland zal uiteindelijk nog wel naar Madrid willen denk ik (of wellicht Barcelona). Gunstig voor City.

28 februari 2023 om 11:55

Een jaartje rijpen bij Barcelona. Wat is de voetbalwereld op z'n kop gegooid de laatste jaren haha

28 februari 2023 om 11:59

Ja, is toch gewoon zo haha. Alvarez heeft de kwaliteiten om zich in de basis te spelen of toch minstens veel minuten te maken, Ferran Torres bv kan er vrij weinig van imo. Lewandowski wordt ook een dagje ouder. Daarnaast verwacht ik niet dat Barcelona de financiële middelen heeft hem definitief over te nemen.

28 februari 2023 om 12:18

Lewandowski is niet de jongste meer maar speelt nog bijna alles en is nog steeds een wereldspits. Dus Alvarez gaat naar Barcelona om daar op de bank te zitten.

Plus jij denkt dat Haaland over 1-2 jaar al naar Real Madrid gaat? Huh?

28 februari 2023 om 13:14

Een aanval met Vini Jr., Mbappe en Haaland is wel eentje om je vingers bij af te likken.

28 februari 2023 om 14:40

Vind de uitspraak niet zo gek, kijkend naar de positie. Bij Man City heb je Haaland lopen, de beste spits van de wereld. Ook nog eens ontzettend jong en kan zo een wedstrijd of 40 spelen per seizoen. Bij Barcelona loopt er ook een ontzettend goede spits maar wel 1 dat oud begint te worden en hier en daar wat rust kan gebruiken. Gezien Barcelona er financieel niet heel sterk voor staat is een Spanjaard dat heeft laten zien kwalitieten te bezitten toch een prima mogelijkheid?

28 februari 2023 om 15:44

Grapje? Of denk jij nu ook al dat het een Spanjaard is?

28 februari 2023 om 11:57

Haaland kon overal naartoe en heeft bewust gekozen voor het project van Man City. Die zie ik de komende jaren echt niet vertrekken.

Alvarez zit wel echt in een lastig pakket. Hij komt bij City wel aan zijn minuten, maar een echte basisspeler is het (nog) niet. City heeft echter ook geen derde spits, wat het eventuele vertrek van Alvarez niet makkelijker maakt.

28 februari 2023 om 12:00

Maar ik kan me wel herinneren dat Haaland heeft aangegeven graag in meerdere competities te willen spelen. Dan zal de La Liga er ook nog wel opstaan lijkt me. 3/4 jaar City en dan kan die altijd nog naar Spanje natuurlijk. Benieuwd hoe dat gaat lopen in de toekomst, met zowel hem als Mbappe.

28 februari 2023 om 12:15

Real Madrid was zijn eerste keus alleen gingen die vol voor Mbappe

28 februari 2023 om 12:21

Haaland heeft letterlijk een deal getekend met een escape clausule en volgens mij is er ook aangegeven dat hij nergens een lange periode wil spelen. Dus nee

28 februari 2023 om 12:22

Haaland heeft niet getekend bij Man City om er zijn hele carrière te voetballen, dat is wel duidelijk. Volgens mij zitten er hier ook wel weer wat haken en ogen aan zijn contract dat ervoor zorgt dat City hem niet zijn hele carrière in een gouden kooi kan houden.

Denk dat hij sowieso nog een keer voor Real Madrid wil spelen, en misschien wil hij ook nog wel een keer terug naar de Bundesliga om voor Bayern München ofzo te spelen. Nog een club in de Premier League zou lastig worden, maar behoort misschien ook wel tot de mogelijkheden. Haaland wordt sowieso geen one club man en City is ook niet zijn eindstation, daar geloof ik niets van.

28 februari 2023 om 12:25

Hij kan volgens mij niet naar Real, die hebben een clausule getekend bij het aantrekken van Endrick. Daarin stond dat Endrick niet bij dezelfde club als Haaland mag spelen, dus dat wordt nog lastig. Zie hem wel naar Barcelona gaan, mochten zij financieel weer erbovenop komen.

28 februari 2023 om 12:19

Een jaartje rijpen achter Lewandowski dan?

28 februari 2023 om 12:37

Als die echt wil rijpen kan die beter een stap terugzetten naar een team dat géén topspits in de basis heeft staan zodat die wat speelminuten krijgt. Ene bankje naar het andere bankje is complete onzin natuurlijk. Sterker nog, ik verwacht dat die bij City meer minuten zal krijgen dan bij Barca. Lewandowski is wat ouder maar vrijwel nooit geblesseerd, in tegenstelling tot Haaland. Daarnaast wil Pep nog wel eens zowel Haaland als Alvarez opstellen.

28 februari 2023 om 18:48

Haaland gaat echt niet voor Real spelen heb zijn salaris gezien dat gaat real niet betalen.

Dit lijkt me een goede deal indien er een koopoptie aanwezig is. Lijkt me ook wel een speler die in het systeem past. Is voor mijn gevoel een stuk balvaardiger dan Lewandowski.

28 februari 2023 om 17:15

Waarom zou City eraan mee willen werken en ook nog eens een koopoptie aanbieden?

Barcelona heeft interesse, City niet.

Rijpen bij Barca! Zo diep is Barca niet gezakt hoor. Ze moeten bouwen aan een goede basis met eigen jeugd en niet bankzitters klaar stomen voor het grote werk bij andere club. Huurbasis ook nog pfff

28 februari 2023 om 12:12

En toch hebben ze interesse

28 februari 2023 om 13:13

Ze hebben interesse in elke speler maar hebben geen geld. Ooh wacht, de huidige spelers kunnen en willen natuurlijk graag salaris inleveren om een transfer mogelijk te maken.

28 februari 2023 om 12:14

Moeten die natuurlijk wel voorhanden zijn, is er zo een spits op dit moment in de jeugd? Ik weet het niet, ik weet wel dat er komende zomer financieel minder mogelijk is bij Barcelona. Dan is een huurdeal om te beschikken over iemand met de kwaliteiten van Álvarez helemaal niet zo slecht is. In mijn opzicht een goede optie, helemaal als er een koop optie bedongen wordt (al is het maar de vraag of die niet veel te hoog zal zijn voor Barcelona).

28 februari 2023 om 12:34

Ik denk dat Barcelona sowieso alleen gaat huren met een koopoptie. Anders ben je gewoon spelers aan het opleiden van je 'concurrent'. Verwacht niet dat prijs astronomisch hoog gaat zijn. Verwacht een prijs tussen de 60 en 70 miljoen. Indien Barcelona wat overbodige spelers kan verkopen kan Barca dat betalen denk ik.

28 februari 2023 om 13:29

Hmm, lijkt mij niet dat city hem zo graag van de hand wil doen. Staat een beetje haaks op het feit dat ze zijn contract willen verlengen. Zal denk ik ook meer kosten dan een ferran torres. We gaan het zien, lijkt mij iig een goede optie voor barca om hem erbij te hebben (mits financiële verantwoord). Of het voor Julian zelf nou zo een uitkomst is vraag ik mij af, zal ook bij barca niet spits jummer een zijn en veelal vanaf links moeten spelen.

Ik zie Lautaro Martinez liever bij barca

28 februari 2023 om 12:06

Nee liever niet. Is waarschijnlijk nog duurder dan Alvarez en is te inconsistent. En Alvarez is jonger dan Lautaro.

28 februari 2023 om 12:13

Die zou ik juist liever bij Manchester United zien. Zal minder duur dan Osimhen zijn en is een stuk minder blessuregevoelig volgens mij.

28 februari 2023 om 15:28

Inderdaad. Lautaro past perfect bij ManU

28 februari 2023 om 13:13

Stuk duurder, ouder, inconsistenter en kan op minder posities uit de voeten dan Alvarez. Op basis waarvan zou je martinez kiezen boven Alvarez.

28 februari 2023 om 14:13

In welke zin is Martinez inconsistent? Dit jaar tot nu toe 13 doelpunten, vorig jaar 21 en het jaar daarvoor 17 met 10 assists, in de competitie alleen. Even uit mijn hoofd, want ik heb het een uurtje geleden opgezocht n.a.v. een comment hierboven die hetzelfde beweerde.

Op basis waarvan kun je daarnaast concluderen dat Alvarez, nog een jonkie, consistenter moet zijn?

28 februari 2023 om 15:31

Omdat Lautaro al seizoenen achter elkaar een smaakmaker is in de serie A. Daarnaast heeft hij alles wat een spits nodig heeft. Van aanspeelpunt tot afmaker. Zowel 433 als 442 kan die.
Alvarez speelt wel bij city waar zelfs weghorst er 20 per seizoen in kan rammen

Zou gaan voor een definitieve transfer als ik deze speler was. Haaland speel je er niet zomaar uit, en daarnaast heeft Alvarez echt wel de kwaliteiten om uiteindelijk in de basis te staan bij een topclub.

28 februari 2023 om 12:19

Zou hem ook wel wat voor United vinden, maar dat gaat never nooit gebeuren natuurlijk.

28 februari 2023 om 12:46

Zou idd een goeie spits zijn voor United. Weet wel dat ik gekkere dingen heb gezien

28 februari 2023 om 13:35

Er ging ooit een andere Argentijnse spits van United naar City.. misschien nu wel de omgekeerde weg

28 februari 2023 om 17:16

Maar hoe kan Barcelona ineen iets van 100 miljoen euro ophoesten? Ze moesten onlangs nog 200 miljoen euro besparen volgens Laliga.

Zijn er meer mensen bij wie de Voetbalzone-website op zijn iphone volslagen onbruikbaar is geworden? Tekst van artikelen laadt niet behalve de eerste paar regels, en als dat wel zo is heb je nog kans op een schermvullende advertentie die je niet kunt wegklikken en die mee blijft bewegen als je naar boven of beneden scrollt.

De app werkt ook storend, want je kunt geen muziek afspelen en die app gebruiken tegelijk, omdat advertenties de muziek doen pauzeren.

Edit: Blijkt dat er meer/iedereen hier last van hebben @VZ.

28 februari 2023 om 12:24

Ik heb geen iphone, maar op mijn telefoon werkt de VZ-website ook niet meer sinds een paar dagen. Artikelen laden soms wel, soms niet en als je doorscrollt naar de reacties of nog amper aan het eind van het artikel bent valt alle tekst na een paar seconden weg en zie je alleen nog wat icoontjes. Als je dan de website wegklikt en opnieuw laadt lijkt het weer normaal, maar dan klik je op een artikel en heb je hetzelfde.

28 februari 2023 om 12:42

Yup, precies wat ik ook heb, alleen dan beter uitgelegd.

28 februari 2023 om 13:10

Binnenkort is er een alternatief waardoor voetbalzone verleden tijd is. De app en site is al klaar en wordt binnekort online gegooid.

28 februari 2023 om 14:03

Wat dan?

28 februari 2023 om 12:41

Ze moeten echt allang de website een hele make-over gaan geven en ook de app. De grootste voetbalwebsite van Nederland en het is echt heel matig en dan hebben we het niet over die vreselijke app. Mag hopen dat VZ daar al mee bezig is want dit kan niet langer…

28 februari 2023 om 12:42

Geen iphone maar het is sinds een paar dagen absoluut dramatische, met compleet witte schermen door wegvallende tekst en dergelijke. Normaal gesproken lees en reageer ik lekker op VZ tijdens een treinreis van 25 minuutjes, dan kan/wil ik toch niet veel anders doen.
Het enige wat voor mij nu werkt op mn telefoon is de desktopsite gebruiken.
Verre van ideaal, maar werkt opzich wel.

28 februari 2023 om 12:44

Op een Android heb je dezelfde problemen.

28 februari 2023 om 12:48

Yupp, precies hetzelfde. Gebruik een browser met een ad-block erin, dus via deze weg heb ik er geen last meer van. Alleen als je een artikel opent via Facebook, zie je idd alleen 1 alinea..

28 februari 2023 om 13:17

Het lastige met Adblock is dat je inkomsten van VZ weghaalt. Ondanks dat ik een groentje in t leven ben en nog maar net een reaguurder ben, maak ik al een aantal jaren graag gebruik van VZ. De clickbait is wat irritant, maar niet erg problematisch. Omdat ik de site echt waardeer gebruik ik liever geen adblock hier, maar met de huidige manier waarop advertenties het lezen van artikelen soms echt onmogelijk maakt is de verleiding wel erg groot.
Lastige keuze dus wat mij betreft.
De desktopsite op je telefoon doet het wel nog redelijk, en de advertenties vallen buiten beeld als je inzoomt op de reacties :-)

28 februari 2023 om 14:41

Dat is ook te begrijpen inderdaad, maar als je inkomsten zo belangrijk zijn voor je, zorg ervoor dat je ook de advertenties goed in beeld hebt. Als ik een interessante titel lees, dan wil ik graag ongestoord kunnen lezen waar het over gaat. Het is niet meer van deze tijd dat het via omwegen moet om een simpel artikeltje te kunnen lezen.

28 februari 2023 om 12:59

Het is werkelijk waar een schande dat een media-platform als Voetbalzone, wat nu een jaar of 18 bestaat (correct me if im wrong), tot op heden geen goed werkende app en (mobiele) website hebben. Waar gaat al dat advertentie geld heen zou je denken

28 februari 2023 om 14:02

Jip voetbalzone app is al lang niet meer goed. Heb een iphone 13pro max en de app ziet eruit alsof het nog gemaakt is voor een iphone 3 haha. Je kunt liever een adblocker gebruiken en gewoon safari de site bezoeken. En anders andere apps proberen die wel up to date zijn en goed onderhouden worden

28 februari 2023 om 14:37

De app ziet er inderdaad hopeloos verouderd uit, maar zolang het werkt en overzichtelijk is, heb ik daar geen problemen mee. Maar als ik geen muziek kan luisteren en een artikel kan lezen tegelijk, en er zo al veel meer bugs al jaren in zitten, ga ik daar geen gebruik van maken. Nu ook de mobiele website onbruikbaar blijkt, blijft er wel weinig over om onderweg hier te kijken.

28 februari 2023 om 21:04

Klopt en dat is de reden waarom ik nu pas reageer (ben net thuis van werk en reageer via mn laptop). Het begint echt vermoeiend te worden ja.
Ze moeten geld investeren in de website/app en het gebruiksvriendelijker maken. Voetbalzone is zo groot maar toch zo amateuristisch. Heel jammer.

ik vind alvarez en haaland sowieso verschillende soort spitsen.
waar haaland ook niet het type aanspeelpunt is, maar in alles goed is. vind ik dat alvarez juist ook meer voetballende kwaliteiten heeft. daarnaast is er nog het fysieke verschil tussen de twee.
dus ja, ze spelen zelfde positie maar totaal verschillende types. ik denk dat zo'n alvarez inderdaad ook beter als een schaduw spits, 2e spits of hoe je het ook noemen wil kan fungeren. een haaland is toch meer een gozer die het liefst daar alleen staat met aanvoer vanuit het middenveld of zijkanten.

een type alvarez zou denk ik wel mooi bij barca passen

28 februari 2023 om 13:13

Alvarez speelt ook vooral als schaduwspits bij City, achter Haaland.





Alvarez ...wereldkampioen op de bank bij onze miljardairs ....verzieken het voetbal totaal ...aankopen om de bink uit te hangen ...... voetballers die tekenen voor de bank ..... geld als water .... PSG idem. non-voetballanden als geldkraan ....qatar ....saoudi arabie. Fiinanciel fairplay .... een grote olie fake. Winnen nog steeds geen Europese prijs ..... tijd voor nog een paar honderd miljoen aankopen.





28 februari 2023 om 12:42

Bij Sevilla zit Montiel ook af en toe op de bank, geldt het daar dan ook? Een wereldkampioen zijn betekent niet meteen dat je bij iedere club in de basis komt.

28 februari 2023 om 14:00




Iedereen zit wel eens op de bank ..... maar ik denk Sevilla een mooi nivo voor Montiel, krijgt ie meer kans op speeltijd voor veel minder euri, dat wel natuurlijk. Iedere speler op zijn nivo, bij normale economie. Zie Gravenbergh. Nu de voetbaleconomie nog verder verstoord. Engels TV geld is nooit te evenaren, komen daar ook nog allerlei niet-voetbal miljardairs een beetje veel de bink uithangen. Alsof het spelletje op het gras ze interesseert. Nu worden heel veel leuke voetballers verborgen gehouden op de bank ipv tentoongsteld aan ons, de liefhebbers. Mogen niet weg of willen geen 10 miljoen per jaar inleveren



28 februari 2023 om 13:04

Nu stel ik niet dat deze jongen in de toekomst niet naar het niveau kan groeien, maar als je als grote Europese club genoegen neemt met een Alvarez als eerste spits, heb je wel een probleem. Die is op dit moment van Europees subtop-niveau. Niets mis mee als je 23 jaar bent. Echter zie ik in deze jongen geen spits die in de toekomst net als Haaland alles aan flarden schiet. Er zullen dus zeer waarschijnlijk altijd veel betere spitsen rondlopen.

28 februari 2023 om 13:56

Mee eens ...jongen moet gewoon lekker gaan ballen ....net onder de absolute top ....kan ie altijd nog zien .... dan verhuur wel een mooie optie ...achterlijk salaris en toch spelen.

Kan beter naar Madrid komen. Gezien de fitheid van Benz en Lewa gaat ie in Madrid meer aan spelen toekomen

28 februari 2023 om 12:41

Zou een uitstekende spits zijn voor Real.

28 februari 2023 om 13:08

Ik denk eerlijk gezegd niet dat je dit moet willen. Het is in Madrid lastiger scoren dan bij City waar je de ballen op een gepresenteerd blaadje aangereikt krijgt. Bij Real Madrid is hij veel meer aangewezen op z'n eigen kwaliteiten en ik denk niet dat die goed genoeg zijn om zo'n club op sleeptouw te nemen (zoals Benzema bijvoorbeeld wel duidelijk doet).

Ook in acht nemend het feit dat de ervaren krachten ook niet heel veel seizoenen meer door kunnen, heeft dit Real Madrid ook ervaring nodig. Je kunt niet een hele ploeg met alleen talenten gaan bouwen. Ik denk dus wel dat Real Madrid op zoek is naar meer zekerheid. Talent loopt er al genoeg rond en je wilt geen 'onervarenheid' als aanvalsleider.

28 februari 2023 om 13:58

Maar het gaat om een verhuurperiode Sirius? Ik zie Madrid momenteel niet de portemonnee trekken voor een aanvaller tenzij Mbappe plots weer wil vertrekken en Perez het weer in zijn knikker krijgt. Tegelijkertijd sukkelt Benzema de laatste tijd nogal met blessures en is hij niet meer zo betrouwbaar en consistent als de voorbije 3 jaar. Als je dan Alvarez een seizoen kunt huren zie ik niet in waarom je dat niet zou doen?

28 februari 2023 om 16:07

Omdat je hem dan aan het opleiden bent voor een andere club. Hem huren is sowieso niet bepaald goedkoop en je hebt niet de zekerheid dat hij beter gaat presteren dan de al aanwezige spelers. Dan doe je er misschien goed aan om gewoon een aanvaller te kopen. Als Benzema blijft sukkelen met blessures vanaf nu, zal er sowieso een nieuwe aanvalsleider moeten komen, want hoe goed hij ook is, in Vinicius Junior zie ik dat niet echt.

"julian is zijn reserverol zat", maar ondertussen verlengt hij zijn contract tot 2028 hahahahahaha wat een grap van een artkel

28 februari 2023 om 13:55

Wat helemaal niet officieel gecommuniceerd is. Dus in feite komt het neer op bron A die zegt dat hij gaat verlengen en bron B die zegt dat hij zijn rol zat is. Jouw conclusie daaruit is bron B is een grap want bron A zegt wat anders. Sterk.

Verder hoeft een verlenging dit ook niet uit te sluiten. Als je het artikel had gelezen dan wist je dat het over een huurvertrek zou gaan en niet definitief. Zou niet de eerste keer zijn dat een speler zijn rol beu is en tijdelijk wil vertrekken maar tegelijkertijd verlengt omdat hij zijn lange termijn toekomst nog steeds bij de club ziet. Bovendien is het niet zo dat hij veel verliest met die verlenging. Zijn contract loopt dan 1 seizoen langer dan nu maar zijn salaris ligt wel meer dan 2x zo hoog, logisch dat hij daar op in gaat, zelfs al zou hij met een de optie om over 1-2 jaar te vertrekken spelen.

Lijkt mij dat hij nu tijdelijk elders aan spelen toe wil komen en over 1 of 2 jaar wil reevalueren. Wie weet is er tegen die tijd een andere coach die met 2 spitsen wil spelen of wie weet licht een Spaanse club in 2024 of 2025 de clausule in het contract van Haaland en vertrekt hij of wellicht... Of, er verandert helemaal niets en Alvarez wil in 2025 definitief vertrekken maar dan heeft ie ondertussen toch mooi 2,5 jaar veel meer poen gepakt.

Sorry, maar snapt iemand de logica achter deze beoogde overstap? Hij is zijn reserverol achter Haaland blijkbaar zat, dus dan wil 'ie naar Barcelona om daar een reserverol achter Lewandowski te vervullen? Of denkt die jongen dat 'ie Lewa wel even uit de basis speelt?

28 februari 2023 om 14:31

Er wordt niet gemeld dat hij dat perse wil. Er wordt gemeld dat Barca belangstelling zou hebben en dat hij er voor open staat. Dat zal dan inderdaad afhangen van hoeveel speeltijd ze hem beloven lijkt me.

28 februari 2023 om 14:37

Bij barcelona inderdaad hetzelfde probleem. Dan zou ik hem liever bij Arsenal willen zien. Gelijk in de basis, kan concurreren met Gabriel Jesus.

Nummer 7 van de wereld (lol) is zeker welkom bij Real.. Het gaat namelijk om een verhuurperiode toch, dus waarom niet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren