Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger heeft slecht nieuws: 'We zijn hem zes weken tot drie maanden kwijt'

Laatste update:

Arsenal moet het voorlopig zien te redden zonder Mathieu Debuchy. De rechtsback liep in de topper tegen Manchester City een enkelblessure op en voor aanvang van de Champions League-ontmoeting met Borussia Dortmund had Arsène Wenger al aangegeven dat zijn landgenoot er een tijdje uit zou zijn. Inmiddels is er meer duidelijkheid over de ernst van de kwetsuur.

Debuchy zal minstens zes weken buitenspel staan, vertelde Wenger vrijdag. Het is echter nog niet duidelijk of de Fransman onder het mes moet verschijnen of niet. "Als hij niet geopereerd moet worden, gaat het zes weken duren. Als hij wel geopereerd moet worden, zijn we hem drie maanden kwijt", aldus Wenger. Vrijdag wordt er een knoop doorgehakt.

De 28-jarige Debuchy werd in de afgelopen transferperiode overgenomen van Newcastle United en was, als opvolger van Bacary Sagna, zeker van een basisplaats. Calum Chambers is de meest logische vervanger voor Debuchy. Arsenal speelt zaterdag uit tegen Aston Villa.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd of deze nieuwe fysio het blessureleed wel in de hand kan houden.

Chambers was toch ook al geblesseerd?

19 september 2014 om 11:40

Schijnbaar niet. Traditioneel begint arsenal sterk en slaan de blessures daarna toe. Nu hebben ze al een trendbreuk door matig te beginnen en vroeg geblesseerden. Wenger out?

19 september 2014 om 11:47

Dan mogen we een keer hopen op een goed einde zonder blessures

19 september 2014 om 11:58

Chambers was ziek dus verwacht dat hij tegen villa weer kan spelen.

19 september 2014 om 14:22

Know your facts? wauw wat een goed passende Engelse zin heb je toegepast in je reactie

Maar als je wat meer aandacht had besteed met het lezen van mijn reactie had je gelezen dat ik het woord 'toch' en een vraagteken gebruikte, dus is het een vraag en spreekt het voor zich dat ik 'the fact' graag te weten wilde komen

Vorige Fysio deed zijn werk al jaren niet goed en Wenger probeert het nu met een andere. Hoe weet jij of de trainingen te zwaar zijn?

sorry, maar de statements die jij maakt (afgezien dat Chambers dus ziek was) zijn al helemaal geen 'facts'.

19 september 2014 om 15:20

Wenger zijn trainingen staan er juist om bekend niet zwaar te zijn. Vraag maar aan Gael Clichy, schrok zich kapot toen hij bij City kwam.

19 september 2014 om 16:56

Ik weet niet hoe die invaller heetten maar die rechtback tegen Dortmund was toch echt een topper

voor Chambers is een flink transferbedrag betaald dus die mag nu wel mooi bewijzen dat hij dat daadwerkelijk ook waard is. ik hoop dat de blessure van debuchy zo kort mogelijk duurt want ik vind hem een klasse back

19 september 2014 om 13:10

Wat lul je nou met 'bewijzen'? Ik word zo langzamerhand ziek van mensen die zeggen dat ze moeten laten zien dat ze de transfersom waard zijn. Geef mij eens aan wat een speler kan doen aan de transfer gekte van Engeland? Bedragen als 20 miljoen neertellen voor een wisselspeler van Southampton. Dan ben je gestoord als Arsenal zijnde. Maar ja, Engelsman he. Geen enkele speler vraagt erom om voor veel geld getransfereerd te worden.

19 september 2014 om 14:27

misschien vat je het verkeerd op en zoals ik mijn vorige tekst zie begrijp ik dat volkomen. Ik bedoel meer ermee te zeggen dat de investering van Arsenal verstandig was of niet. Die speler kan er natuurlijk niks aandoen. Als je als club 20 miljoen neerlegt voor een speler kan dat of een goede investering zijn of een slechte en dat hij het niveau niet aankan.

Arsenal zou nu toch wat andere beslissingen moeten nemen op posities, Chambers kan zich nu mooi bewijzen. Jammer voor Debuchy, maar mooi voor Chambers

19 september 2014 om 11:59

Wenger moet in de winterstop sowieso 1 CV halen, 2 kan ook geen kwaad. W aan t als Kosielny of Mertesacker geblesseerd raakt, heb je echt een groot probleem achterin. Een CVM is ook een vereiste, Wenger moet nu echt gaan ingrijpen anders zie ik Arsenal niet eens top 4 eindigen.

Het is echt niet normaal hoor bij Arsenal. Maar ja daar vraag je om met zo'n dunne selectie. Wenger, de koppigste trainer ter wereld. Hij kan 5 jaar op rij dezelfde fout maken en nog volhouden en er niet op anticiperen. Verschrikkelijk irritant.

Ook weer zo'n typische Arsenal-blessure, 6 weken tot 3 maanden is nogal ruim genomen he? Zo kennen we Wenger weer. Drie maanden lang vanaf dag 1 over een speler zeggen 'he is two or three weeks away still', en vervolgens is zo'n speler al vijf maanden weg en onzichtbaar. Om gek van te worden.

19 september 2014 om 11:43

Tijd voor Klopp.

19 september 2014 om 11:46

Volledig mee eens. Arsenal verdient een nieuwe topcoach

19 september 2014 om 11:48

Ideale vervanger maar ook hij staat er niet bekend om dat hij heel veel uitgeeft. Verder is Wenger een meester in teamvorning. Hij heeft gewoon iemand nodig die strategisch kan inkopen.

19 september 2014 om 11:48

Dude, je raakt in paniek. September relax.

19 september 2014 om 11:48

Is het inderdaad hoog tijd voor.

Ergste scenario zie ik eigenlijk al wel weer voor me. Cl achtste finales eruit, op de laatste speeldag verzekeren we ons van de 4e plek en we roepen weer allemaal 'wenger knows'..

Klopp zou een revolutie teweeg brengen bij Arsenal.

19 september 2014 om 11:48

Dortmund heeft dan ook niet de mogelijkheden die Arsenal heeft.

19 september 2014 om 11:52

@goonerar16

Vooral jammer voor de supporters die de hoogste ticketprijzen moeten betalen van de premier league. Neen deze man heeft het ge-weldig gedaan ten tijde van Henry. Nadien heeft hij te veel krediet gekregen en de chemie is er al lang niet meer, dan spreken we nog niet over zijn tactische blunders

19 september 2014 om 11:57

Er is alle reden tot paniek. Wenger toont keer op keer aan dat hij niet adequaat kan handelen en dat moet gewoon eens afgelopen zijn.

Als je niet de ambitie hebt om die laatste stap te maken, of het simpelweg niet wil zien, of te koppig blijft en maar door blijf wrikken, dan is het wellicht een keer tijd om er een punt achter te zetten.

Het meest lachwekkende is nog wel dat er slechts één positie versterkt dient te worden met een logische opstelling, meer niet, maar Wenger wil iedereen en alles tevreden houden, vooral zaken bewijzen die hijzelf zo ziet en dit gaat momenteel ten koste van de club.

Als Walcott terugkomt Móet Wenger wel weer 4-2-3-1 spelen, dat is onze enige hoop op verbetering.

19 september 2014 om 12:02

Klopp naar Arsenal zou een stap achteruit zijn met alle respect. En Klopp zie ik nog jaren in Duitsland blijven. Het zou geweldig zijn dat pure Duitse mentaliteit in dat spel van Arsenal te brengen maar ik zie Arsene Wenger echt niet vertrekken

19 september 2014 om 12:10

Wenger zet de belangen van individuen boven die van de club. Arteta moet je gewoon keihard eruitschoppen, en hij accepteert dat maar, anders mag hij gewoon opzouten. Hij moet blij zijn dat hij bij een veel te goede club voor hem kan spelen.

19 september 2014 om 13:05

Achteruitgang? Enig idee waar het potentieel ligt van een club als Arsenal? Arsenal heeft vele malen meer te besteden hoor en in de Premier League valt daadwerkelijk eer te behalen. Dortmund zal nooit beter worden dan Bayern, terwijl Arsenal die potentie wel heeft in haar competitie.

Verder zie ik een coach als Klopp, wanneer hij toe is aan iets anders, juist kiezen voor een club als Arsenal. Arsenal is anders en denkt als één van de weinige topclubs nog aan de lange termijn.

Net als Wenger is Klopp ook geen idioot die zomaar met geld strooit, maar verbetert ten minste wel datgene dat hoofdzakelijk is. Wenger laat dat na.

19 september 2014 om 16:36

Klopp heeft ook Utd afgewezen, dus ik zie hem zijn contract bij Dortmund niet verbreken om naar Arsenal te trekken. Al zou hij perfect zijn voor Arsenal.

19 september 2014 om 11:48

Bij geen enkele club krijgt een coach zoveel krediet. Ik denk dat dit Arsenal een nieuwe coach nodig heeft die er een winnaarsploeg van maakt.

19 september 2014 om 11:49

En hij vangt er nog zo'n 8 miljoen per jaar mee ook. Ben het met je eens. Kijk dinsdag, Dortmund heeft individueel echt geen betere spelers op het veld staan. De coach is gewoon veel beter op dit moment.

19 september 2014 om 11:55

Bij Dortmund is er duidelijk iets neergezet. Dortmund was enkele jaren geleden nergens en kijk wat die coach ervan gemaakt heeft ge-weldig. Wenger krijgt het niet op de rails. Nooit gezien, zoveel krediet. Op een bepaald moment moeten de resultaten toch volgen. Je blijven verstoppen gaat niet. Het is en blijft toch Arsenal, neen? Atletico Madrid en Dortmund hebben veeel minder middelen en kijk wat daar neergezet wordt. Krijgt Wenger nooit voor elkaar, en dat bewijst hij ieder jaar.

19 september 2014 om 11:59

Hoezo heeft Dortmund geen betere spelers?
Is toch ook een team sport!
Als dit Dortmund Arsenal nu al eenvoudig weg tikt zonder reus, hummels, gundogan, blazscykowszcky ... Zegt genoeg kijkt me.

19 september 2014 om 12:01

Dat ben ik het niet helemaal met je eens. Reus, Hummels, Gundogan, Subotic zijn voorbeelden van spelers die beter zijn dan spelers van dezelfde posities bij Arsenal. In mijn ogen zijn Ramsey en Ozil van het niveau wat je moet nastreven. De rest (nog) niet.

19 september 2014 om 12:01

Klopp en Simeone halen de finale van de CL, iets dat Wenger niet lukt met meer middelen.

En kom niet met 2006, want toen hadden we nog wel een topteam met een elite wereldtopper als Henry.

19 september 2014 om 12:28

@gilardino, klopt, maar op Subotic na deden die allemaal niet mee.

19 september 2014 om 12:42

6 weken als hij geen operatie nodig heeft, 3 maanden wanneer hij wel onder het mes moet gaan. Vanavond is er meer over bekend.
Sinds het vertrek van Dein is de het hele transferbeleid naar de klote gegaan. Arsenals reactieve houding op de markt is zwaar frustrerend.

Lekker Wenger, lekker minimaal ingekocht. Livin' on the edge is het fijnste wat er is hè.

19 september 2014 om 11:49

Ik zet geld in op maximaal 1 (paniek)aankoop op deadline day in januari.

19 september 2014 om 11:59

Als dit Carvalho is ben ik tevreden. Als Walcott terugkomt spelen we geforceerd weer met twee wingers en dan valt er eindelijk een middenvelder buiten de boot.

19 september 2014 om 12:15

Eigenlijk triest dat we op zo'n beperkte speler als Walcott hopen, maar goed, hij is de enige die echt consequent diepgang heeft.

19 september 2014 om 12:31

Ben benieuwd hoe Wenger dan zal gaan spelen met aanvallende spelers als Sanchez, Welbeck, Walcott, Cazorla, Ozil en Chamberlain. Zeker 2 van de genoemde spelers gaan banken.

19 september 2014 om 13:10

Gelukkig is Walcott volwassen geworden zodat hij een constanter niveau kan halen, bovendien is hij simpelweg onze gevaarlijkste aanvaller. (statistisch gezien, Alexis is natuurlijk een stuk beter)

Maar waar het hoofdzakelijk om draait is dat Özil weer op 10 gaat spelen met een dubbel blok erachter.

Ik had niet verwacht dat Arsenal nu al de deksel op de neus zou krijgen na het ontzettend slechte transferbeleid afgelopen zomer (en dan bedoel ik vooral achterin).

Goed nieuws voor Chambers.

Dit is de kans voor Bellerin om minuten te gaan pakken, enorme fan van die jongen!

19 september 2014 om 11:47

Hopelijk geeft Wenger hem gewoon de kans en gaat hij geen waardeloze vervanger halen

19 september 2014 om 11:50

Bellerin kreeg zijn kans tegen Dortmund, die gast was waardeloos. Gewoon Chambers op rechts.

19 september 2014 om 11:56

Iemand beoordelen op 1 match terwijl heel de ploeg niet draait, sterk

19 september 2014 om 11:59

En jij beoordeelt hem op basis van 2 leuke wedstrijd bij de jeugd, ook sterk!

19 september 2014 om 12:09

Geen beoordeling de kans geven heb ik gezegd.

19 september 2014 om 12:24

Aze/che 4 Ever

Stop eens met dat kansloze gebash op speler van een club waar je geen fan van bent. Je hebt echt werkelijk waar geen objectiviteit over die dingen. Je reacties zijn altijd gigantisch kinderachtig.

Ja Chelsea heeft betere spelers, dat boeit ons geen ene drol. Ja we waren kansloos tegen Dortmund.

Jij rekent nu een jonge van 19 (!) die nog niet eens zijn debuut heeft gemaakt in de BPL af op een duel tegen Dortmund waar het hele team belachelijk slecht speelde. Dat is pas kansloos.

19 september 2014 om 12:46

Mee eens. Ik hoor van de Arsenal fans dat hij een kans moet krijgen. En die weten het het beste. En iemand beoordelen op 1 match is gewoon belachelijk

19 september 2014 om 13:48

Bij Arsenal is het makkelijk, word je binnen Engeland verhuurd krijg je meestal wel een kans. Vorig seizoen Watford voor hem. Speelde zeer goed tegen Benfica, dus de potentie is er zeker.

Blessures zijn zo langzamerhand toch wel een soort van ontgroening voor nieuwe spelers geworden bij Arsenal. Het lijkt er gewoon bij te horen...

Chambers is een aardige speler, maar voor drie maanden (als het zover komt) is het toch wat magertjes. Weet niet wie ze nog verder achter de hand hebben?

Dat wordt punten verliezen nu ze tegen Villa, Spurs en Chelsea moeten.

19 september 2014 om 12:04

Mijn glazen bol zegt me dat jullie niet kampioen worden. Veels te afhankelijk van Diego Costa

19 september 2014 om 12:08

Klopt, Arsenal wordt kampioen...

19 september 2014 om 12:25

Zeg ik dat dan? ?

19 september 2014 om 16:10

Nee, maar hij wel toch.

19 september 2014 om 18:47

Ik zeg ook niet dat jij dat zegt, dat zegt m'n glazen bol.

Die Debuchy missen ze toch niet. Blinde back zonder enig technisch vernuft. Prima voor niveau Newcastle, maar komt voor Arsenal veel te kort.

Toevallig ik had namelijk vorige week ook een enkelblessure opgelopen (gebroken) en moet nu 5 weken in het gips (1 week al opzitten) en het was bij mij ook twijfelen of ik geopereerd moest worden. Alleen hij krijg nog de beste zorg dus wss kan hij in begin december weer spelen

19 september 2014 om 13:50

Elke situatie is natuurlijk anders, er kunnen terugslagen optreden. Zal vast wel gebeuren Arsenal kennende.

Heb je ook nog weleens goed nieuws, Arsene?

Chambers, Wilshere en Flamini fit.
Ik hoor boven dat Wenger al weg moet.
Leren jullie dan ook niks. Wenger gaat nergens heen. Over drie jaar kan Klopp Wenger mooi opvolgen.
Het is September pas, chill out.
En als Wenger vertrekt gaan we de kant van United op. Geen Europees voetbal en paniek aankopen doen. Natuurlijk is Wenger is tactisch niet wat het was. Maar geef de man tijd dit seizoen.

Plus wanneer hij vertrekt, vertrekken Wilshere en waarschijnlijk ook Sanchez, die hij persoonlijk naar de club heeft gehaald.
Mensen die nu al wenger weg willen hebben, moeten zelf een andere gaan supporteren.

19 september 2014 om 12:21

De mensen boven je hebben een sterk punt. Het team is dit jaar alleen maar versterkt. Toch komen de meest simpele passes niet aan. Waarom Wenger tijd geven ? Het is de laatste jaren al drama.

19 september 2014 om 12:26

Jij was vast ook degene die zij dat we nooit een prijs zouden winnen onder Wenger.
Gast het is pas September, die simpele passes komen wel

19 september 2014 om 12:29

De afgelopen 7 duels waren niet om aan te gluren terwijl het team alleen maar versterkt is. Dan ben ik er klaar mee na al die jaren.

19 september 2014 om 12:36

Ja tegen City was het bagger....
Als je er klaar mee ben,dan word je toch fan van City of Chelsea.

19 september 2014 om 12:44

Dus je maakt me uit voor successupporter. Rot toch op domme kwast.

19 september 2014 om 12:45

Waarom omdat hij niet achter Wenger staat. Ga jij maar in een hoekje juichen voor Wenger want als dit blijft duren kan het niet anders dan dat hij de laan wordt uitgestuurd

19 september 2014 om 12:55

Maar Was het nou bagger tegen City

19 september 2014 om 12:58

Bemoei jij er niet mee. Concentreer jij maar op je Inter, dat niks meer is de afgelopen jaren.

19 september 2014 om 13:09

Haha grappig kereltje even over Inter beginnen omdat je je gelijk niet krijgt. Ze hebben alleszins meer prijzen gewonnen dan jouw club waar jij van kan dromen. Doe je Wenger poster van de muur pannenkoek het wordt tijd. Bemoei je er niet mee, sinds wanneer mag je mening meer neerschrijven?

19 september 2014 om 13:16

Natuurlijk mag je mening geven. Maar je bemoeit je met dingen waar je nergens van weet. En je begint over meer prijzen, dan weet ik genoeg waar jij staat.

19 september 2014 om 13:31

Ik heb het totaal niet slecht voor met Arsenal waarom snap je dat niet. Ik heb nu eenmaal een andere kijk op Wenger dan jij. En andere supporters van Arsenal misschien ook. Ik begrijp niet waarom je je opeens zo aangevallen voelt.

19 september 2014 om 13:37

Dankje nerazurri9

Fan van Arsenal zijn betekend geen onvoorwaardelijke liefde hebben voor haar coach zoals nu Wenger.

Moviegooner27 is een slecht voorbeeld, wil meteen mensen aanpakken op hun eigen club en ze uitmaken voor iets.

19 september 2014 om 13:39

Ik volg je al een tijdje. En je loopt alleen maar te provoceren. Misschien heb je het zelf niet in de gaten

19 september 2014 om 13:43

Arsene Wenger is Arsenal. Hij heeft Arsenal gemaakt tot wat het nu is.
5de rijkste club ter wereld. Voor dat hij kwam zaten we niet eens in de top 30.
Gigantische stadion gebouwd.
17 jaar Cl.
Meer respect graag. Hoe jij Wenger behandeld is gewoon arsenalfan/gooner onwaardig.


Echt schandalig vz. Wilshere, chambers en Flamini zijn fit verklaard. Alleen maar slecht nieuws brengen over Arsenal......

Deze blessure is jammer, maar het zal geen excuus mogen vormen voor wat dan ook.

Na dinsdag heb ik op geen enkel topic gereageerd wat met Arsenal te maken had, ik schaamde me puur en alleen al voor mijn naam. En dat allemaal door Wenger. Na 7 (!) slechte duels op rij zou er toch wat moeten gebeuren ? Dan zouden er toch andere spelers in het team moeten worden gezet. Dinsdag had ik medelijden met Bellerín, de arme jongen die met een kansloos team mee moet spelen omdat er te weinig defensieve aankopen zijn gedaan. Ik heb medelijden met alle Arsenal supporters die Arsenal altijd steunden, maar nu simpelweg geen voet meer hebben om op te staan zoals ik. Er valt nu niks meer te verdedigen. Er zijn geen goedkope excuusjes meer.

Wenger moet ingrijpen, als hij het niet doet met de club ingrijpen, het ingrijpen van de club zal drastischer zijn.

Özil, begon wel leuk, raakte geblesseerd en raakt werkelijk waar niks meer goed. Waarom staat hij keer op keer in de basis op een positie waar hij überhaupt niet zal excelleren terwijl je genoeg andere spelers hebt die goed op die positie kunnen spelen. Dan noem ik een Podolski, Campbell , Desnoods Sànchez zodat Chamberlain aan de andere kant kan. Poldi en Campbell zijn natuurlijk geen wereldspelers, maar alles beter dan een Özil uit vorm op de flank.

Ramsey, zo sterk vorig seizoen. En nu de grootste prutser die op het veld loopt, maar toch keer op keer in de basis beginnen. Terwijl je een fitte Cazorla, Chamberlain en Rosicky op de bank hebt zitten. Dan klopt er iets niet. Deze twee positie wisselingen zouden al veel kunnen betekenen, want tja. Ze verpesten samen bijna elke aanval.

En, alstublieft. Leer de spelers weer fatsoenlijk passen. Het percentage ligt abnormaal laag dit seizoen, terwijl het vorig seizoen zo goed was. Laat de spelers stoppen met nonchalante hakjes en buitenkantjes als het niet nodig is. Dit mag je doen als je met 3-0 voorstaat en de wedstrijd in de pocket hebt.

Na 7 slechte duels moet er iets gebeuren.

Ik zou toch eens de trainingen doorlichten want het kan geen toeval of ongeluk zijn in deze mate. Wellicht zijn de trainingen achterhaald.

19 september 2014 om 13:38

Het gebeurde tijdens de wedstrijd, hij verstapte zich.

19 september 2014 om 14:44

Dus? Neemt nog steeds niet weg dat het aantal blessures onder Wenger buitensporig is, de essentie van wat ik hierboven schrijf. Dit ene geval maakt daar geen verschil in.

19 september 2014 om 14:50

De spelers die momenteel echt geblesseerd zijn, zijn allen geblesseerd geraakt in een wedstrijd.

Dit kan ook alleen bij Arsenal, hè. Elk jaar die blessures.

Ga maar vanuit minimaal 3 maanden. Fysio van arsenal zijn nooit te vertrouwen. Seizoen amper begonnen en de gunners hebben alweer last van blessures.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren