Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wenger had ook moeten zeggen dat hij een nieuw contract had moeten krijgen’

Laatste update:

Aaron Ramsey verlaat Arsenal na dit seizoen transfervrij voor Juventus, waardoor the Gunners met lege handen achterblijven. De middenvelder is na onder meer Jack Wilshere de volgende die met een aflopend contract vertrekt uit het Emirates Stadium en Ian Wright is niet te spreken over de gang van zaken. De oud-spits legt het grootste deel van de schuld neer bij voormalig directeur Ivan Gazidis, al gaat Arsène Wenger volgens Wright ook niet helemaal vrijuit.

“Wat mij echt verbijstert is dat Gazidis nu eenzelfde functie kan bekleden bij een andere club. Dat beangstigt mij. Ik snap niet hoe AC Milan naar de manier waarop Arsenal de afgelopen jaren is gerund heeft kunnen kijken en toen dacht van: ‘Ja, hem moeten we hebben’”, is Wright duidelijk in gesprek met de BBC.

“Ik denk dat Wenger echter ook een klein beetje van de schuld op zich moet nemen voor de manier waarop dit allemaal gegaan is. Hij had naar Gazidis toe moeten stappen en moeten zeggen: ‘Deze jongen moet nu vastgelegd worden.’ Ik weet niet hoe Wenger dit ook heeft kunnen laten gebeuren. Dit was echter de baan van Gazidis, hij had moeten zien dat Ramsey iets toevoegde.”

De Welshman verlaat Arsenal na een periode van elf jaar, al werd hij ook twee keer uitgeleend aan Nottingham Forest en Cardiff City. De 28-jarige Ramsey tekende maandag een contract in Turijn en zal naar verluidt een brutoloon van 455 duizend euro per week opstrijken. Via een aantal vastgestelde bonussen kunnen zijn verdiensten bij Juventus nog verder oplopen.

Ben jij het eens met Ian Wright?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Gazidis is goed op financieel vlak, om t geld binnen te halen. Maldini en Leonardo moeten dat geld vervolgens (in overleg) uitgeven en ik hoop & heb er vertrouwen in dat ze dat niet Arsenal-stijl gaan doen. Paqueta en Piatek lijken tot zo ver goede aankopen te zijn geweest en in de zomer hebben Leonardo en Maldini volgens mij ook Bakayoko gehaald, die het nu ook uitstekend doet. Higuain is dan weer minder...

13 februari 2019 om 01:11

Dat past dan goed bij Milan, aangezien ze daar de laatste jaren elk jaar een hoeveelheid nieuwe spelers kopen waar je u tegen zegt . Verder geheel eens met wat je zegt over Gazidis. Helaas hingen al die drie punten ook altijd samen bij Arsenal.. Zelfs al werd er een topper verkocht (RvP, Fabregas) om het budget op te hogen, dan kwamen er alleen maar meer spelers van 15M of minder bij.. En inderdaad, je kon het beste bij Arsenal een lange blessure oplopen aangezien je dan de komende 5 jaar nog verzekerd was van inkomsten. Hopelijk kom hier verandering in, al heb ik er een hard hoofd in na zoveel jaar ellende...

Ramsey is belangrijk, maar echt niet onmisbaar. Zeker voor dit salaris doet Arsenal er goed aan om hem te laten gaan. Ik vind het wel makkelijk om nu af te geven op het vorige bestuur. Voor hetzelfde geldt was hij wéér geblesseerd geraakt of raakte hij uit vorm en dan hadden we niemand gehoord. Ik zeg daar overigens niet mee dat er goed beleid was bij Arsenal laatste jaren, want over het algemeen is de kritiek daarop volledig terecht.

Ik heb dit al eerder gezegd, maar al dit gezeur komt nu puur door het feit dat hij transfervrij de deur uit loopt. Dat Ramsey transfervrij weg kan is inderdaad triest gehandeld en daar is ook terecht kritiek op. Zijn toegevoegde waarde voor het team is echter aan grote fluctuaties onderhevig geweest, waardoor ik het overdreven vind hoe alle "analisten" op het vertrek van Ramsey reageren. Er wordt gedaan alsof Ramsey de Messi van Arsenal is en het belachelijk is dat zo'n ontzettend goede speler weggaat, maar daar ben ik het dus niet mee eens. Daarmee zeg ik niet dat Ramsey slecht is of dat ik hem weg wou hebben, maar simpelweg dat hij niet onvervangbaar is en na al die jaren nog steeds geen onbetwiste basisspeler is (m.u.v. dat ene topseizoen). Ik hoop voor Ramsey dat hij het goed gaat doen bij Juventus, dat verdient hij zeker. Een trouwe gunner en een op en top professional!

13 februari 2019 om 08:36

Hij weigert al jaren zijn contract te verlengen omdat hij bij de grootverdieners wil horen. Wat mij betreft volledig terecht dat ze daar niet akkoord mee gaan. Dan had je hem tussentijds kunnen verkopen, maar met de grote opruiming en trainerswissel snap ik dat je voor het bedrag dat hij opgeleverd haf, geen betere optie terugkrijgt. Al met al vind ik Arsenal hier weinig te verwijten. En ja, in Engeland is het een trend om het beleid van Arsenal af te keuren. Dat creeert views, dus hoor je elke random dwaas dit roepen, zoals Wright.

13 februari 2019 om 12:30

@gunnero.

Ik ben het met jou eens dat het terecht is dat ze niet mee gaan in de salariseisen van Ramsey. Ik ben het echter niet met jou eens dat je voor het bedrag wat hij had opgeleverd geen 'betere' optie terug kon krijgen. Gezien het feit dat er best wel interesse voor Ramsey was (zelfs gerucht over Real, al deed ik die altijd af als onzin), had je denk ik best een goed bedrag voor hem kunnen krijgen (30-40 miljoen). Daarmee had je wel degelijk je selectie significant kunnen verbeteren. Dat had niet per sé een speler op dezelfde positie hoeven zijn. Ik had liever gezien dat er betere verdedigers waren gekomen dan een vervanger voor Ramsey bijvoorbeeld.

Al met al vind ik dus wel dat je het bestuur van Arsenal wat kunt verwijten; namelijk een triest transferbeleid. Altijd voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten en keer op keer squad players kopen voor te hoge lonen... dat kan gewoon niet in de huidige tijd. Arsenal verkoopt daarnaast ook nog eens al haar spelers voor een dubbeltje of zelfs transfervrij, waardoor er ook nauwelijks inkomsten binnen komen die weer aan transfers besteed kunnen worden.. Nee, dat is gewoon dramatisch beleid en daar is Ramsey weer een volgend voorbeeld van.

13 februari 2019 om 12:10

Ramsey is misschien geen Messi, maar hij is wel haast onvervangbaar in het systeem dat Emery wil spelen. Als middenvelder is hij de enige die diepgang heeft en hij kan daarnaast uitstekend centraal spelen. In het systeem van Emery dienen de aanvallend ingestelde middenvelders centraal te blijven terwijl de buitenste backs/middenvelders overlappen. Op dit moment hebben we niemand anders in de selectie die deze rol kan vervullen. Daarom zie je ook steeds dat het pas gaat lopen als Ramsey in de ploeg komt. Ik baal dan ook als een stekker van deze transfer. Een vervanger van Ramsey gaat weer vele miljoenen kosten die we niet hebben en met Emery aan het hoofd had je beter het salaris van Ozil aan Ramsey kunnen geven.

13 februari 2019 om 12:25

Daar ben ik het niet mee eens. Ramsey is zeker vervangbaar. Daarnaast vind ik dat Emery juist geen systeem laat zien waarin hij wil spelen. De reden dat hij met drie cv's en wingbacks ging spelen was omdat Holding geblesseerd raakte en hij dus geen ball playing cv meer had. Het is een verschrikkelijke opstelling die totaal niet bij Arsenal past en alle creativiteit uit het elftal zuigt.

Emery begon met een 4231 systeem met opbouwen vanuit achteruit. Dat systeem vind ik Emery zijn systeem, want daar heeft hij alle moeite in gestoken in het begin van het seizoen. Toen dat eindelijk een beetje erin geslepen was, kwamen er blessures. Daarna is Emery afgestapt van enige vorm van vastigheid in systeem en opstelling.. Dat neem ik hem zeker kwalijk, omdat op meerdere momenten hij wel degelijk genoeg spelers had om 4231 of zelfs 442 te spelen. Beide systemen passen beter bij het spelersmateriaal.

Je laatste punt is ook echt captain hindsight. Dat had je namelijk absoluut niet kunnen weten. Aan het begin van het seizoen was het trouwens Ozil die de voorkeur kreeg boven Ramsey..

Ik vind Ramsey als speler in ieder geval niet onvervangbaar. Had hem graag zien blijven, maar voor het salaris wat hij vroeg absoluut niet. Nu de rest van de exodus inzetten en hopen dat er geld is om nieuwe spelers te halen.. Xhaka, Mkhytarian, Cech, Lichtsteiner, Koscielny, Mustafi, Welbeck, Elneny, Jenkinson gaan of mogen van mij sowieso weg. Ozil zou ik graag zien blijven, mits hij gebruikt gaat worden (ik denk ook dat je hem zult moeten gaan gebruiken, want ik zie geen clubs in de rij staan voor hem en hij wil zelf ook niet weg).

13 februari 2019 om 13:28

Ik ben het met je eens dat Arsenal op dit moment een speelstijl mist, maar juist daarin kan Ramsey zo'n belangrijke rol spelen. Ik ben echt van mening dat hij de enige in de selectie is die als 'link-player' op het middenveld kan spelen op dit moment. Iwobi mist gewoon teveel inzicht daarvoor en Ozil en Mhki zijn niet goed genoeg of uit vorm. In het ideaal beeld van Emery zou Arsenal daarbij pressing play spelen bij balverlies, ook hierbij is Ramsey beter dan Ozil en Mhki. Een vertrek van Ramsey gaat ons echt problemen opleveren ben ik bang. Je ziet het team opleven iedere keer dat hij speelt en dat is niet voor niks.

Maar goed, hij gaat vertrekken en daar kunnen we niks meer aan veranderen. De spelers die jij noemt zie ik ook graag vertrekken, maar dan moet er wel kwaliteit voor terug komen. Als je nu hoort dat Ozil waarschijnlijk ook weg gaat en dat Banega daarvoor wordt terug gehaald dan hou ik mn hart vast.

Tsja, dat krijg je als je hoge salarissen uitkeert aan rampspelers zoals Mkhitaryan, waardoor je in de situatie terecht komt dat je Ramsey niet eens kan betalen wat je Mkhitaryan betaalt. Arsenal wordt rampzalig slecht gerund.

Humor is dat Ramsey eigenlijk er nu veel beter vanaf komt. Had kunnen blijven bij een club dat waarschijnlijk toch niks gaat bereiken en misschien alleen maar zal gaan afzakken in de komende jaren, maar in plaats daarvan gaat hij een half miljoen per week pakken bij de ploeg van Cristiano Ronaldo in een poging om de Champions League te pakken. Dat is geen stap omhoog, dat is een raketlancering omhoog.

Mismanagement van Arsenal de laatste jaren. Dit is het resultaat van een aantal spelers buitensporig hoge salarissen geven, dan wil de rest ook meer. Volgens seizoen geen Özil en Ramsey en geen geld om waardige vervangers te halen. Fijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren