Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Aaron Ramsey weigert Saudisch contract om met zoon bij jeugdliefde te tekenen

Laatste update:

Aaron Ramsey is officieel speler van Cardiff City, zo bevestigt de club via de officiële kanalen. De Welshman tekent een contract voor de duur van twee seizoenen. De middenvelder is geen onbekende van de club, daar hij zijn jeugdopleiding doorliep bij the Bluebirds en ook al op huurbasis voor de club uitkwam. The Sun weet te melden dat Ramsey een Saudisch 'megacontract' laat schieten om zijn terugkeer in Wales mogelijk te maken.

“Het voelt ongelooflijk om hier eindelijk terug te zijn", laat Ramsey weten via de officiële kanalen. "Ik dacht altijd dat ik op een dag terug zou komen, en nu is het het perfecte moment om dat te doen. Terug bij mijn familie en in de buurt van bekende gezichten zijn is gewoon geweldig, dus ik ben heel blij hier nu te zijn. Ik heb dat het afgelopen jaar vaak gemist, dus het was belangrijk voor mij om weer bij hen in de buurt te zijn. Natuurlijk ben ik een fan van Cardiff City. Als ik naar ze kijk sinds ik weg ben, hebben we een aantal dieptepunten gehad, maar ook een aantal grote hoogtepunten." Naast Ramsey heeft ook zijn zoon Sonny getekend voor Cardiff. Sonny Ramsey sluit aan in de jeugdopleiding van de club.

Cardiff eindigde het afgelopen seizoen als 21ste in de Championship. De club wist zich daarmee ternauwernood te handhaven. Ramsey hoopt dat de club komend seizoen sterker voor de dag komt en durft groots te dromen. "In de Premier League spelen en Cardiff vertegenwoordigen op het grote podium is een doel van mij. Ik zal proberen mijn teamgenoten en deze club te helpen om weer aan de top te komen. Ik heb in het verleden vaak gezegd: 'Ik heb zoveel te danken aan Cardiff, de fans en iedereen die bij de club was toen ik hier als jonge jongen doorkwam.' Om nu de cirkel rond te maken, deel uit te maken van dit team en hopelijk de doelen te bereiken die we willen... Er is er geen beter gevoel dan dit."

Het talent van Ramsey viel al snel op, waardoor Arsenal de toen zeventienjarige middenvelder in 2008 voor 6,4 miljoen euro overnam. De Welshman kwam uiteindelijk tot 369 duels voor the Gunners, waarin hij goed was voor 64 goals en 66 assists. Ramsey zou uiteindelijk drie FA Cups en twee Supercups winnen met Arsenal, maar zijn tijd in Noord-Londen werd ook gekenmerkt door blessureleed. Volgens Transfermarkt miste hij daardoor liefst 116 duels voor Arsenal. In de zomer van 2019 verliet hij Arsenal definitief voor een avontuur bij Juventus, waarvoor hij in 2,5 jaar tijd tot 70 duels kwam. In de zomer van 2022 vertrok hij transfervrij naar OGC Nice. Voor de Franse club kwam hij tot 34 duels. Nu volgt de transfervrije overstap naar zijn jeugdliefde Cardiff.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat club liefde nog bestaat! Een mooie competitie voor Ramsey, succes!

16 juli 2023 om 00:03

Ben wel benieuwd of echte club liefde wel bestaat. Meeste of denk dat alle voetballers uiteindelijk voor het (grote) geld voetballen.
Als hij een salaris van bijvoorbeeld 2000 euro aangeboden zou krijgen, dan was zijn club keuze anders geweest.

16 juli 2023 om 10:30

Het gaat er met name om of een speler zijn leefstijl kan behouden / niet teveel hoeft aan te passen. Hij is bereid om Saudische miljoenen links te laten liggen om bij Cardiff te kunnen spelen maar kan waarschijnlijk wel nog altijd alle kosten dekken en wat leuke dingen doen met het salaris dat hij van Cardiff gaat krijgen.

Gozer was bij Wrexham gaan spelen! Dat zou mooi zijn voor die docuserie en bet voetbal daar!

15 juli 2023 om 23:47

Opleiding genoten bij Cardiff

Komt daar uit de buurt vandaan

Maar nee dan zal die bij Wrexham gaan voetballen… de logica 🤦‍♂️

15 juli 2023 om 23:52

Is toch beide in Wales. De connectie lijkt me logisch

16 juli 2023 om 00:32

Dus een Van Persie bijvoorbeeld had net zo goed bij Ajax terug kunnen keren want ja het is beide in Nederland?

16 juli 2023 om 07:19

Geef aan dat het me leuk had geleken vanwege de docuserie. Heb je die al gezien?

17 juli 2023 om 01:05

@friestho, letterlijk aan de andere kant van het land. Connectie is geheel niet logisch.

17 juli 2023 om 18:21

Wrexham is geen leuke mooie club meer, het is simpelweg een nieuw speeltje van een miljonair.

16 juli 2023 om 11:43

Werkten afgelopen seizoen met een begroting wat vergelijkbaar is met een League 1-club. Wrexham, leuke club (not(

17 juli 2023 om 18:20

Waarom? Ramsey komt uit Caerphilly, op zo'n 15 kilometer van Cardiff. Wrexham is pakweg 200 kilometer van Caerphilly.

Mooi dat Ramsey terugkeert, wens deze eindbaas enorm veel succes!

Was in zijn laatste seizoen bij Arsenal de 'beste 'speler op dat moment in de selectie van Arsenal.
Dacht op dat moment het niveau Arsenal te zijn ontgroeit en koos voor een stap naar Juventus en daarna was het niet meer veel weinig kansen/ minuten gemaakt nog geprobeerd bij OGC Nice en verhuurd aan Rangers als ik mij niet vergis maar ook daar was hij niet meer de speler wat hij was bij Arsenal. Mooi voor hem dat hij terug kan keren bij de club waar het voor hem begon maar naar mijn mening meer uit zijn carriere kunnen halen als hij trouw was gebleven aan Arsenal.
Al met al altijd zijn best gedaan in het shirt van de Gunners had hem destijds graag nog behouden.

Prachtig dat iemand kiest voor de nostalgie en historie. Lijkt een van de weinigen te zijn die niet in een woestijn wil wonen en voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren