Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afwijzing voor Erik ten Hag en Manchester United verschijnt op Instagram

Laatste update:

Kevin Trapp voelt er weinig voor om voor Manchester United te gaan keepen. Dat heeft hij zelf aangegeven op zijn eigen sociale kanalen. De Duitser werd begeerd door Erik ten Hag en zijn club, maar toch kiest hij voor een langer verblijf bij Eintracht Frankfurt. Met die club kan Trapp in de Champions League uitkomen, terwijl United een Europees niveautje lager uitkomt.

De 32-jarige doelman maakte de interesse van the Mancunians en zijn reactie daarop via Instagram bekend. "Beste fans, de afgelopen dagen is er veel geschreven over interesse van Manchester United", schrijft Trapp. "Het is inderdaad waar dat ze me willen hebben. Het is een club met wereldwijde uitstraling en ik hoop dat jullie begrijpen dat ik daar over na heb moeten denken, maar gisteren (woensdag, red.) heb ik ze gezegd dat ik voor Eintracht heb gekozen."

Ondanks dat de formatie uit Frankfurt na drie duels in de Bundesliga pas op twee punten staat, wil Trapp graag blijven. "Bij deze club heb ik dingen meegemaakt die ik nooit meer ga vergeten. We schreven samen geschiedenis (vorig seizoen won Eintracht de Europa League, red.) en hebben dit seizoen weliswaar een wisselvallige start beleefd, maar ik heb een heel groot vertrouwen in onze ploeg. Jullie Kevin."

De zesvoudig international van Duitsland speelde tussen 2012 en 2015 ook al voor Frankfurt en maakte daarna de overstap naar Paris Saint-Germain. De Franse topclub bleek echter net iets te hoog gegrepen voor Trapp, die na een verhuur in het seizoen 2018/19 aan zijn oude club definitief terugkeerde in Frankfurt. In mei van dit jaar speelde hij een cruciale rol in de finale van de Europa League tegen Rangers door de beslissende strafschop van Aaron Ramsey te keren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begint wel pijnlijk te worden dat spelers van Eintracht al geen zin hebben om naar United te gaan, al helemaal omdat het leek alsof Trapp goede speelkansen had bij Ten Hag.

25 augustus 2022 om 12:07

Wat is daar pijnlijk aan, hij wordt niet gehaald als onbetwiste eerste keeper. Ik ben al blij genoeg als United Eriksen, Malacia, Martinez, Casemiro, Antony weet over te halen in de eerste transferperiode.

25 augustus 2022 om 12:30

De enige moeilijke daarvan was Casemiro. De rest was natuurlijk totaal niet moeilijk omdat ze de enige grote club waren die daar serieuze interesse in hadden.

Wel lastig met jullie keepers. Jullie hebben 2 hele goeie maar de 1 is ontevreden door OGS en de ander is wisselvallig en verdiend super veel.

25 augustus 2022 om 12:56

Mwah ik kan me voorstellen dat voor die andere spelers ook wel interesse is/was van clubs die ook CL spelen. Antony zou dat zelfs al doen als hij zou blijven.

25 augustus 2022 om 13:08

Wel grappig dat je naam arsenal is en je arsenal dus niet ziet als grote club. Zo eerlijk ben je dan wel weer gezien die ook interesse had!

25 augustus 2022 om 13:11

Welke topclub dan?

Eriksen was Brentford, Malacia Lyon, Martinez Arsenal maar die wilden niet verder gaan dan 35 dus daarna geen concurrentie, Antony geen concurrentie. Casemiro ook niet alleen die had natuurlijk kunnen blijven bij Real. Dus nee ik vind het niet raar dat die spelers op Casemiro na naar untied zijn gegaan.

25 augustus 2022 om 13:47

Is toch ook niet raar dat spelers overtuigd moeten worden om naar je club te komen na zoveel slechte jaren en de perikelen rondom de eigenaren. Mensen doen altijd maar alsof spelers moeten willen komen en anders niet. Soms moet je ook gwn iemand over de streep trekken en om praten om diegene in het project te laten geloven. Een voetbalcarriere is immers kort en spelers willen op de korte termijn succes.

25 augustus 2022 om 14:51

Nee ik bedoel het ook niet zo. het klopt inderdaad dat de haallands, frenkies en De Ligts allemaal niet naar united meer gaan. United moet het met spelers doen die daar onder zitten/bijna klaar zijn.

25 augustus 2022 om 12:09

Pijnlijk? Hij wil daar gewoon niet fungeren als 2e keeper.

25 augustus 2022 om 12:20

Een moeilijke beslissing waar hij moet kiezen om de strijd aan te gaan met De Gea en het risico op de bank te belanden of op vertrouwde plaats nummer 1 blijven. Dat hij voor 2e kiest is prima en wie weet krijgt hij in de toekomst nog een kans.

25 augustus 2022 om 12:25

En ook nog eens CL spelen vs. Europa League bij United.

25 augustus 2022 om 15:39

Hoezo CL vs EL. Daarnaast vraag ik me af of hij een basisplaats zou krijgen

Waarom gaat Utd voor 30+ als reservekeepers? Ook die keeper van Newcastle is al genoemd. Heaton gaat het ook niet worden. Hebben ze geen talent in de jeugd? Zo niet dan haal je die toch?

25 augustus 2022 om 12:07

Dean Henderson is echt de grootste fout dat ze die hebben verhuurd. Ze zoeken een betrouwbare keeper die kan meevoetballen, dit is gewoon voor basis.

25 augustus 2022 om 12:09

Wilde zelf weg, wilde nieteens dat Erik Ten Hag hem zou zien trainen nadat Ole Solksjaer hem valse beloften heeft gedaan.

25 augustus 2022 om 12:15

Bedoelde ook meer het beleid rondom Henderson. Sorry, daar had ik wat duidelijker in moeten zijn.

25 augustus 2022 om 12:17

Komt er ook bij dat hij waarschijnlijk degene was die vorig jaar van alles naar de pers lekte. Zijn carrière bij United is gedaan denk ik. Een bedrag rond 30mil is niet slecht maar United kennende zal die voor een appel en ei wel verkocht worden.

25 augustus 2022 om 12:20

Henderson had geen zin in wederom tweede keeper te zijn en om weer een paar potjes in te vallen wanneer De Gea even een dipje had. Met Trapp zou het ook zo zijn gegaan. Tweede doelman en opzich heb je met hem natuurlijk een uitstekende doelman achter de hand. Speelde vroeger in de jeugdopleiding van United, dus hij kent de club erg goed. Snap ook van zijn kant wel dat ie geen zin heeft om na zo'n seizoen ergens op de bank te gaan zitten. Dat heeft ie bij PSG ook al ervaren en dat is als keeper toch weer anders dan een middenvelder of een spits. Die maakt alsnog wel minuten.

25 augustus 2022 om 13:17

Dankjewel voor het compliment Jack. Mijn beste vriend is zaakwaarnemer en daarnaast kom ik zeer regelmatig in Zuid-Amerika waar ik eigenlijk altijd wel een wedstrijd probeer te bezoeken hierdoor heb ik misschien een net wat grotere kennis qua onbekende namen.

Cambuur kan het beste Junior Hernández als vervanger van Bangura halen. Colombiaanse linksback van Tolima die veel snelheid en felheid bezit. Zou echt een sensatie kunnen worden in de Eredivisie, ook aangezien die pas 23 jaar oud is. Moet denk ik wel 1,5 miljoen euro kosten maar de kans is groot dat je over 3 jaar minimaal het dubbele ontvangt dus als Cambuur dit kan besteden zou ik het zeker doen

Antony kijk je mee? Hier is wel iemand die het spelletje snapt en zijn eigen carrière durft te bepalen ipv een stap omlaag.

25 augustus 2022 om 12:17

Manchester United een stap omlaag ten opzichte van Ajax? Ik ben benieuwd waarom je het een stap omlaag vindt.

25 augustus 2022 om 12:24

Trols natuurlijk, maar goed ik denk wel dat United nu weer echt stappen omhoog moet zetten want ik denk dat ze nu dichter tegen de grauwe middenmoot aan zitten in de PL dan tegen de top aan. Maar goed z’n salaris is bij man u nog steeds 20 mio op jaarbasis tov 4 mio bij Ajax

25 augustus 2022 om 12:25

Omdat ze bv geen CL spelen?

25 augustus 2022 om 12:47

@ajajajajax - Ja op basis van Europese prestaties ligt Ajax wel voor natuurlijk, maar the theatre of dreams, premier league voetbal, financiele mogelijkheden (inderdaad salaris), en Manchester United in het algemeen is natuurlijk verder dan Ajax. En de uitdaging bij United is natuurlijk veel groter dan weer in de Eredivisie te domineren en kijken hoe ver je eventueel kunt komen in Europa.

25 augustus 2022 om 12:47

Dus Dinamo Zagreb is ook groter dan United? Want zij spelen wel CL en United niet...

25 augustus 2022 om 14:35

Ajax komt in geen enkel opzicht ook maar in de buurt van Manchester United. Het is niet een stap omlaag, eerder vijf omhoog.

Zou iemand als Keylor Navas niet iets zijn? Donnaruma lijkt de voorkeur te krijgen bij PSG, en ondanks zijn leeftijd is het nog steeds een prima keeper.

25 augustus 2022 om 14:37

Navas is een geweldige keeper. Zou perfect in het plaatje passen, maar Ten Hag wil volgensmij niet al te oude spelers meer halen. Hoewel ik persoonlijk een mix van jong en oud perfect zou vinden (zie real bijv.).

Joël Drommel is anders nog beschikbaar

Bijlow? Eredivisie link met Ten Hag. Jong, potentie, eerste doelman van Oranje. Kan meevoetballen.

Misschien heeft Ten Hag nog 20 miljoen over voor Maarten Stekelenburg

Eintracht is ook in vrijwel alles buiten prijzen om een mooiere club dan Manchester United. In mijn ogen, maar dat kan ook komen door mijn Premier League afkeer en mijn liefde voor Buli. Iniedergeval, fijn dat die blijft een van de beste doelmannen in de Buli.

Een leuk bod neerleggen voor Ter Stegen en dan De Gea betrekken...
Zie Barcelona alles zo langzamerhand accepteren...

Hebben ze daar weer extra geld en ook direct een vervanger binnen.

Alex Meret van Napoli halen? 25, ervaring op het hoogste niveau en ligt nog maar één jaar vast in Napels.

Ben ik de enige die De Gea ongeschikt vind voor het spelletje van Ten hag?
Ik heb echt bewust naar hem gekeken die hele wedstrijd tegen Liverpool.
Hij kan totaal niet meevoetballen,elke bal naar voren peren.en je zag steeds dst united al die ballen kwijtraakte.
Dat is niet hoe Ten hag graag speelt,je zag hem ook steeds met ze assistent daarover discussiëren.
Daarna liet ie Fred erin komen voor wat meer stabiliteit op het middenveld,want elke bal dat De Gea uittrapte kwam gelijk in handen van de Liverpool spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren