Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger baalt: ‘Een verschrikkelijke avond, moeilijk om te begrijpen’

Laatste update:

Arsenal stevent af op eliminatie in het toernooi om de Champions League. De ploeg van manager Arsène Wenger verloor woensdagavond voor eigen publiek van AS Monaco en moet zodoende in de return in het prinsdom minimaal driemaal scoren om een kans te maken op een toegangsbewijs voor de kwartfinales. Wenger was na afloop teleurgesteld.

/

“Het was een verschrikkelijke avond”, erkende de manager van Arsenal. “Maar ik feliciteer Monaco. Ze hebben veel inzet getoond, op de counter toegeslagen en wij hebben onze kansen niet benut. We waren mentaal niet scherp genoeg en werden in de loop van de wedstrijd zenuwachtig. Het hart nam het over van het hoofd, en dat werkt niet op het veld. We zagen er niet goed bij hun tweede en derde doelpunt. We wisten van tevoren dat we goed moesten verdedigen. Het is dus moeilijk om te begrijpen waarom het alsnog is misgegaan. Ik heb er geen verklaring voor.”

“Nu staat we voor de zware taak om alsnog een ronde verder te komen. Het derde doelpunt heeft het alleen maar lastiger gemaakt. We gaan in ieder geval ons best doen en we zullen zien. Het is een zeer teleurstellend resultaat. Als je in deze fase van het toernooi niet presteert, word je gestraft. Andere ploegen hebben daar de kwaliteiten voor.” Arsenal werd de afgelopen vier seizoenen steeds uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League.

Arsenal heeft terecht verloren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ennnnnnnnn kom op Gooners! Blijf Wenger verdedigen met zijn laffe houding. Ook kan hij gewoon totaal geen discipline in zijn ploeg brengen. Niemand verdedigt mee. Tsja met z'n mooi weer instelling win je lastige wedstrijden niet. Als Ajacied weet ik daar alles van, zelfs daar sluipt het af en toe in met notabene Frank als trainer. Toch moet Wenger deze zooi harder aanpakken

26 februari 2015 om 01:31

Eens, maar het ligt niet alleen aan Wenger. Als we gewoon eerlijk zijn mist Arsenal kwaliteit thats it. Niks meer niets minder, en dan die smoes dat ze een off-day hebben. Spelers kunnen gewoon niet beter dan dit. Arsenal is al jaren zo, blijkbaar vinden ze het best zo. Als ze zo blijven doorgaan zullen ze niks belangrijks winnen. 50 miljoen aan een speler als Özil, goede speler maar dat is niet genoeg. Verdediging is om te huilen en de doelman is ook veel minder vergeleken met een Lloris, Courtois, de Gea en zelfs die keeper van Monaco is beter dan Ospina en die pool.

26 februari 2015 om 02:01

En toch kunnen ze met 2 à 3 nieuwe spelers wel meedoen om alle prijzen. 2 centrale verdedigers en een verdedigende middenvelder zijn nodig. Khedira kan je waarschijnlijk zo ophalen. Dan rest de verdedigers maar ik zou niet weten wie Arsenal daarvoor kan halen, want het moet echt top zijn en die spelen allemaal al bij de grootste clubs. Een talent hebben ze niets aan.

26 februari 2015 om 03:15

Dit verlies is aan Wenger te danken. Te veel aanvallende spelers en te weinig ervaren spelers. Dan heb je nog eens die houten drol Mertesacker. Hij stapte in waarop de 2-0 volgde en ging vervolgens op een slakkentempo terug joggen. Schandalig!!! Wenger heeft zijn carriere te danken aan Bergkamp, Henry en Pires. Zonder hen zou die gewoon helemaal niets zijn. Wat weer eens is gebleken voor de zoveelste keer.

26 februari 2015 om 08:37

Zijn jullie gek? Ozil, Alexis, Cazorla, Oxlade, Walcott... kwaliteit genoeg. Enkel in de spits lopen er 2 nietsnutten rond.

Verder is dit Wengers fout. Had niet Coquelin maar Welbz en Giroud moeten vervangen. Pas in de terugmatch moet je alles of niets spelen, niet na 70 minuten al met Cazorla of Ox afwisselend als cvm...

En Mertesacker moest hij vervangen door Gabriel. Monaco countert alleen en je hebt een snelle verdediger op de bank...

En hij moet eens leren dat Welbz en Giroud niet samengaan en in mindere mate Ozol en Vazorla ook niet. Ze kunnen ook totaal niet verdedigen als team en dit is zijn verantwoordelijkheid. En aanvallend lukte er ook weinig, ze waren compleet inspiratieloos.

26 februari 2015 om 08:58

Wat een onzin. Ze hebben enorm veel kwaliteit en zeker genoeg om Monaco te verslaan.

26 februari 2015 om 15:30

Dat is geen onzin, voorin heb je wel de nodige kwaliteit. Alleen heb je niks aan je aanvallers als de rest heel matig is. Als jij Mertesacker, Koscielny etc goed vindt dan weet ik het ook niet meer. Je gaat niet voor niks ieder jaar snel eruit in de champions league.

26 februari 2015 om 08:51

Je kan wenger zeker geen laffe houding verwijten. Bijna 10 aanvallende spelers op het veld. Ik snap nooit zo goed hoe jullie 'voetbalfans' dat niet kunnen waarderen. Dit keer pakte het verkeerd uit door een flinke dosis pech. 3 kansen waren er normaliter zeker in gegaan en de eerste goal van monaco was puur geluk. Vind wel dat ospina erg matig overkomt. De 2e en 3e waren prima houdbaar.

Het is altijd wel wat met Wenger en Arsenal. Beter kon Arsenal echt niet loten en toch weer gigantisch met de billen bloot. Hoeveel krediet heeft Arsene eigenlijk zelf nog ?

Jah Wenger, dat komt ervan als je de noodzakelijke spelers niet haalt. Verdedigers, Rb,topspits en Vm...
Al jaren worden die posities niet versterkt. Dan moet je spelen met Cazorla als VM en Mertesacker CV en dat is gewoon vragen om problemen. Zeker als Giroud die kansen mist. Welbeck is een leuke speler, maar moet niet je eerste keuze zijn.

Het is ook duidelijk dat ofwel Ozil ofwel Cazorla moet vertrekken. Middenveld is gewoon overbezet.

26 februari 2015 om 00:02

Alsnog moet je winnen van een gemankeerde Monaco dat 7 blessures kenden!

26 februari 2015 om 00:04

Vooral als je nog thuis speelt.

Trouwens ook veel blessures bij Arsenal

26 februari 2015 om 00:09

Ik schat Arsenal kwalitatief toch hoger in dan een Monaco. Maar toch werden ze in de tweede helft weg gespeeld dat Arsenal.

26 februari 2015 om 00:15

Het mag inderdaad niet gebeuren. Meerdere club hebben wel een off day waardoor ze toch verliezen, maar bij Arsenal gebeurt het gewoon veel te veel.

Als je ziet dat Monaco t.o.v. vorig seizoen veel kwaliteit verloor en Arsenal juist goede spelers heeft gehaald, dan moet Arsenal gewoon beter presteren.

Na deze wedstrijd gezien te hebben neem ik geen enkele Gunner serieus meer. Echt waar, wat een dramatisch spel, dramatische trainer, hopeloze spelers. T blijkt maar weer welke club uit Engeland, als enige, het ver schopt in de Champions League. Ik zou zeggen; een hele vernieuwing doorvoeren, begin met Wenger en laat die dramatische Giroud aansluiten.

Tja die stranden dit jaar ook gewoon in de achste finales of er moet een wonder gebeuren, maar dat denk ik niet. Monaco zal in de return hetzelfde recept hanteren, lekker op de counter de bus die ze gaan parkeren hoeft niet een zo groot te zijn.

Het is gewoon zo zonde. Zo veel potentie dit Arsenal dat zo hard vern*kt wordt. Jammer.

26 februari 2015 om 00:20

Off-day van Arsenal, maar het is nog niet afgelopen. In Monaco kan Arsenal nog revanche nemen. Met 3 doelpunten verschil winnen is moeilijk, maar niet onmogelijk.

26 februari 2015 om 00:23

Een 0-2 is al genoeg hoor...

26 februari 2015 om 00:31

@ Cfcwarrior96

Klopt niet.

Dan is het in totaal 3-3, maar heeft Arsenal thuis 3 goals tegen gehad en Monaco maar 2. Dus 0-2 is niet genoeg om door te gaan voor Arsenal.

26 februari 2015 om 00:31

Tellen uitdoelpunten dan niet mee?

26 februari 2015 om 00:31

Nee, Monaco heeft 3 uit doelpunten.

26 februari 2015 om 00:32

@bbcr7

Je hebt gelijk, ik zag het verkeerd. Dank voor de correctie.

26 februari 2015 om 00:34

Nee

26 februari 2015 om 00:35

Nee is niet genieg

26 februari 2015 om 00:38

Jawel maar monaco heeft er 3 gemaakt

Krijg je eindelijk team dat minder is dan in voorgaande jaren in de C.L met 7 blessures bij Monaco, faal je alsnog en wordt je de tweede helft fysieke en voetballend afgetroefd..

Met 1-3 onderuit gaan op eigen bodem tegen een gehavend Monaco elftal dat gewoon 7 basiskrachten mistte is enorm gênant en ik zou me echt diep schamen als ik Wenger was. Een wanvertoning van jewelste was dit zeg.

26 februari 2015 om 00:48

Maar ik zou me ook een beetje schamen als ik iemand terecht wijs en zogenaamd slim zeg: 0-2 is al genoeg hoor...
En dat dat dan niet genoeg is.

On:
Arsenal speelde niet goed, maar had ook geen geluk bij de tegen doelpunten.
Eerste van Kondogbia was erg (on)gelukkig.
Monaco speelde degelijk goed en hebben perfect uit hun systeem kunnen spelen.
En de boel afgestraft met de voor Arsenal super pijnlijke, derde tegen goal, in de laatste minuut..
Pfff.. Die kwam bij Arsene zeker hard aan.

Het is zo jammer dat Wenger zijn selectie niet eens een keer volledig afbrand, gewoon eens zeggen dat het slappe hap is. En tactisch faalt Wenger zelf ook, maar helaas is er geen speler zoals Adams vroeger die dan even tegen de trainer zegt waar het op staat.. Arsenal zou Roy Keane eens moeten polsen voor een baan als assistent trainer van Wenger (helaas zal hij dit waarschijnlijk niet willen, maar hypothetisch gesproken) en dan zul je zien dat ze selectie binnen een maand wedstrijden in gaan als echte mannen! Keane zou ze allemaal kunnen leren wat oorlog voeren inhoudt en dat kunnen overbrengen op de ploeg.. Wenger zal ook nooit een keer straftraining geven na zo'n wanvertoning als dit heb ik het idee...

''we wisten van tevoren dat we goed moesten verdedigen. Het is dus moeilijk om te begrijpen waarom het alsnog is misgegaan. Ik heb er geen verklaring voor.”

Ik wel. Wenger liet zijn team naïef aanvallen, daar hij hier juist aan het licht brengt dat ze wisten dat ze goed moesten verdedigen. Ze spelen met een enorm gat op het middenveld, waardoor diegenen die voorin staan de ruimtes niet kunnen overbruggen in de omschakeling. Diegenen die achterin staan hebben dan vijftig meter achter zich en lopen in plaats van naar voren naar achteren. Op die manier biedt je de tegenstander de vrijheid om te counteren. Daarbovenop heeft Wenger de trage Mertesacker in het centrum gezet, wat dus niet bepaald opportuun is.

26 februari 2015 om 00:40

Die 0-2 was echt een schande van arsenal. Belachelijk slecht verdedigt door zogenaamd de beste duo van de wereld. En ook door de backs en de middenvelders hoor

26 februari 2015 om 01:50

Heb je die 1-3 wel goed bekeken? Was echt belachelijk gewoon. Arsenal had zelf ook genoeg kansen en het had 3-3 mogen worden, maar die tegendoelpunten waren zo onnodig.

26 februari 2015 om 08:28

Kps en Per zijn bijzonder matig voor een topclub, waar was Koscielny bij de laatste 2 goals? Niet goed genoeg, simpel.

26 februari 2015 om 08:40

hou alseblieft je mond en ga met een kritische blik op je eigen club terug kijken. meer dan 100 miljoen uitgeven en dan nog 4e staan. Per is hartstikke slecht en traag, maar kosc kan mee in de absolute top. Die had gisteren gewoon een offday en het 2e doelpunt was zijn fout nog niet eens. hij moet de man van iemand anders overnemen omdat het in die counter 2 vs 1 was.

26 februari 2015 om 09:48

Ajaxcunian@

Koscielny heeft gisteren misschien niet goed gespeeld, maar is met afstand beter dan alle verdedigers van manchester united

''we waren mentaal niet scherp genoeg en werden in de loop van de wedstrijd zenuwachtig. '' Nee Wenger jij scheet al 7 kleuren tijdens de persconferentie, toen je zei dat je heel graag door wou gaan desnoods op doelsaldo. Op het moment toen hij dat zei wist ik genoeg, de onzekerheid is erin geslopen. De angst om te verliezen was groter dan de wil om te winnen.

26 februari 2015 om 01:48

Daar heb je inderdaad een punt. Als het dan eenmaal misgaat is het voor Arsenal heel moeilijk om zichzelf weer op te pakken, dat zag je vorig jaar tegen Chelsea en Liverpool heel duidelijk bijvoorbeeld. Ook in de FA Cup finale, maar dat ging toch nog op het nippertje goed. Je merkt gewoon aan alles dat Arsenal een heel angstig team is. In de uitwedstrijd hebben ze niks meer te verliezen dus ik verwacht een betere wedstrijd, maar dat we die kwartfinale bereiken verwacht ik zeker niet meer.

26 februari 2015 om 08:14

Weet je wat het is met Arsenal dat is net als met Ajax niet dat ik Ajax vergelijk met Arsenal maar ze hebben geen echt verdedigers meer , vroegen had je Adams, Keown, en Dixon,
met dit soort speler misschien niet de meest sierlijke spelers had Arsenal nooit van zijn leven deze wedstrijd verloren , maar tegenwoordig moeten verdedigers ook kunnen voetballen en dat is nu net wat ze niet moeten doen ze moeten verdedigen.
Ik denk dat daar voor een groot gedeelte het probleem ligt je kunt wel mooi willen voetballen maar winnen is toch ook wel lekker .

26 februari 2015 om 18:43

@ Tony_adams,

Arsenal moet 3x scoren dan in Monaco? Want 0-2 gaat Monaco door op het aantal uitdoelpunten. Dat zie ik niet gebeuren, Monaco krijgt gewoon nauwelijks doelpunten tegen, ook niet tegen de topploegen. Maar goed, het is voetbal, maar meer dan 5% kans geef ik Arsenal niet meer.

@ sloep01,

Klopt zeker, daar word ik ook altijd heen zenuwachtig van, als Ajax nipt voor staat en dat ze dan gaan inzakken. Dat gaat gewoon zo vaak mis. Voor ploegen die echt willen voetballen zoals Barcelona, Arsenal, Ajax etc moet je gewoon blijven voetballen, ook als je nipt voorstaat en je moet winnen.

Wenger moet gewoon plaatsmaken voor een andere trainer. Ouderwets beleid. Goede spelers laten vertrekken en in ruil daarvoor niet of na heel lang of mindere vervangers halen.....van persie weg giroud erin.....fabregas weg, na heel lang ozil gekocht. Zo red j het niet.

Wenger ik heb spelers 90 minuten over het veld zien slenteren zonder enige vorm van inzet. Bij 0-2 achter werd er nog geen druk gezet. Heb het lef eens om spelers als Giroud en Per te wisselen. En start aub nooit meer met Wellbeck op de vleugel.

er moet een hark door de selectie heen en met name de verdediging. bellerin is helemaal opgehemeld door alle gooners, maar verdedigend brengt die vent niks. per is te traag en bar slecht. in de opbouw en verdedigend domme fouten maken/ domme keuzes. Gibbs moet eens op de bank gaan zitten en er moet een nieuwe linksback komen. in de aanval probeert gibbs van alles, maar in de verdediging laat hij te vaak zijn man lopen. en met een keeper als ospina of mr polska kom je niet ver in de cl.

26 februari 2015 om 09:39

Helemaal mee eens. Bellerin en gibbs lijken harder te willen werken in de aanval dan in de verdediging.
En wat er is gebeurt met per en kos geen idee. Ik vond ze de vorige jaren echt goed, met name per is slecht geworden.

maarja het hele team had een offday volgens mij. hopen dat ozil de draad weer kan oppakken van de vorige wedstrijden, want hij begon net weer lekker te voetballen.

Wenger is gewoon tactisch enorm zwak...
Zelfs met 1 vd beste ploegen ooit uit de premier league wist hij bijzonder weinig te winnen (geen titel prolongatie).
In toppers wordt hij vaak overklast en in Europa heeft hij in al die jaren slechts 1x een finale weten te behalen...

Mensen die Wenger een topcoach noemen zijn ook niet serieus te nemen en zijn verblind door het feit dat hij al honderd jaar bij de club zit.
Wenger is een slimme man met een eigen stijl en oog voor talent, maar een topcoach is hij gewoon niet.

Wenger is een One trick pony zonder winnaarsmentaliteit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren