Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weghorst en Rashford zorgen voor lachende gezichten in Nottinghamshire

Laatste update:

Manchester United heeft de eerste halve finale van de EFL Cup naar zich toe getrokken. De ploeg van Erik ten Hag had het niet gemakkelijk op City Ground, maar trok uiteindelijk wel een 0-3 overwinning over de streep. De 0-1 van Marcus Rashford was om in te lijsten, terwijl Wout Weghorst zijn eerste in het shirt van the Red Devils maakte.

Ten Hag liet zien het toernooi uiterst serieus te nemen, gegeven zijn op papier sterke basiself. De Tukker had daarin wederom plaats voor Weghorst, alsook Lisandro Martínez, Antony en Tyrell Malacia. Laatstgenoemde startte vermoedelijk vanwege het ontbreken van de geblesseerde Luke Shaw. Ook Rashford was van de partij, en die liet zoals wel vaker afgelopen weken al snel van zich horen.

Na vijf minuten kreeg de meest scorende speler in Europa na het WK de bal aangespeeld op eigen helft. Hem werd geen strobreed in de weg gelegd terwijl hij langs alles en iedereen van Nottingham Forest dribbelde en beheerst afdrukte in de linkerhoek: 0-1. Met zijn tiende (!) goal na de WK-break onderstreepte de Engelsman zo maar weer eens zijn topvorm.

Het was meteen de enige kans die United in het eerste halfuur kreeg. De gastheren hadden het betere van het spel en dachten na 24 minuten ook op gelijke hoogte te komen. Sam Surridge was het eindstation van een fraaie counter, maar zag arbiter Michael Oliver een streep door zijn treffer zetten. Antony doorbrak de kansarmoe aan de overkant in minuut 32. De ex-Ajacied zette een combinatie met Bruno Fernandes op, kwam oog in oog met Wayne Hennessey, maar strandde op de buitengewoon scherpe sluitpost van Forest.

De volgende kans voor Antony werd Weghorsts moment. Eerstgenoemde schoot kiezelhard op de vuisten van Hennessey, die de bal echter in de voeten van de spits sloeg. Weghorst twijfelde geen seconde en jaagde het leer in het dak van het doel: 0-2. Hij had zo net geen tweeënhalve wedstrijd nodig voor zijn eerste in een United-shirt.

In het tweede bedrijf namen the Mancunians de regie in handen. Christian Eriksen trof de lat, voordat Ten Hag Rashford na een klein uur rust besloot te gunnen. Aan de overzijde kwam de tot voor kort United-middenvelder Jesse Lingard onder luid applaus het veld in. Hij kon het verschil voor zijn ploeg echter niet maken – Fernandes maakte er in de slotfase zelfs nog 0-3 van. United kent zo een prima uitgangspositie voor de return, die over precies een week plaatsvindt. In een eventuele finale treffen Ten Hag en zijn team Southampton of Newcastle United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weghorst was een van de betere op het veld vandaag, die anthony was echt absurd bar en bar slecht.

25 januari 2023 om 23:01

100 miljoen he… hon-derd miljoen!

Maar moet Ajax Ten Hag nu dankbaar zijn of niet? Want door die 100 miljoen konden spelers als Bassey en Bergwijn gehaald worden.

25 januari 2023 om 23:17

Ten hag verdient een standbeeld in Amsterdam

25 januari 2023 om 23:18

Die waren al gehaald voordat Anthony wegging.

25 januari 2023 om 23:59

@Peperbus: eigenlijk verdiend hij er twee: eentje voor zijn geweldig werk en eentje omwille van de 100 miljoen voor Antony😂

26 januari 2023 om 00:49

Wil je mij daar niet aan herinneren? Haha.. het is echt ongelooflijk die ene goal tegen Arsenal bij z'n debut is het enige memorabele wat hij gedaan heeft de rest is niet om aan te zien.. en de arrogantie jonge het straalt er vanaf ongelooflijk, ik kijk geen Nederlands voetbal was hij ook altijd al zo bij Ajax?

26 januari 2023 om 07:00

Had je moeten kijken....

Ten Hag loodst man utd toch maar even naar een finale in zijn eerste seizoen. Wie had dat gedacht vorig jaar rond deze tijd…….

25 januari 2023 om 23:01

Ja.. na wedstrijden tegen Charlton, Burnley en Nottingham Forest. Het was eerder een schande geweest als ze het niet hadden gehaald als je het mij vraagt.

25 januari 2023 om 23:03

Sssshhtt, dat mag je niet zeggen. Alles wat Ten Hag doet is super, zelfs overwinningen tegen clubs van Championship niveau zoals Charlton, Burnley en Nott Forest.

En dat na amper 200 miljoen gespendeerd te hebben. Je moet het toch maar doen he?

25 januari 2023 om 23:08

Je mag het rustig zeggen hoor, hoewel dat nou eenmaal de loting is. Er zijn wel de laatste jaren zat uitschakelingen geweest van United tegen mindere tegenstanders. Ten Hag is in dat opzicht wel de trainer die erin slaagt Man United de wedstrijden te laten winnen die ze horen te winnen.

En wat betreft prestaties in competitieverband zie ik ook zeges op Man City, Arsenal, Liverpool en Spurs. Dus ook in top wedstrijden kan United het laten zien.

25 januari 2023 om 23:23

Ik snap best dat dit gewoon de loting is en daar is niks mis mee, maar dit is geen echte prestatie natuurlijk.

25 januari 2023 om 23:37

Tottenham verloor wel tegen Nottingham, hetzelfde geldt voor Arsenal die verloor tegen Brighton.

25 januari 2023 om 23:44

Brighton is wel een niveautje hoger dan Nottingham, Burnley, en Charlton. Maar verder ben ik het er mee eens dat je zulke wedstrijden toch over de streep moet trekken.

25 januari 2023 om 23:44

Maar het toernooi winnen is toch gewoon goed voor het vertrouwen bij United. Gewoon voor gaan in die finale.

25 januari 2023 om 23:49

Brighton won ook 4-0 tegen united. Wat is je punt? Ik ben verder groot Ten Hag fan hoor, maar dit is toch geen prestatie?

26 januari 2023 om 00:02

@adzevedo: Spurs? Topwedstrijd? Komaan… Vergeet de 6-3 nederlaag tegen City of 4-0 tegen Brighton niet. Wie A zegt,… Daarnaast spelen ze in de deze League Cup( die nauwelijks serieus genomen wordt) thuis tegen Aston Villa, Burnley en Charlton, om vervolgens over 2 wedstrijden tegen het veruit zwakste PL team te mogen spelen. Mogen we stellen dat de loting niet tegen zat en dat United niet meer dan zijn plicht gedaan heeft? Nogmaals: er werd 200 miljoen gespendeerd he!!

26 januari 2023 om 00:14

Brighton won tegen een niet draaiend Man Utd, waar ten Hag net binnen kwam en de motivatie om te presteren niet aanwezig was. Dit flikken ze niet nogmaals tegen Man Utd.

26 januari 2023 om 00:16

Je doet net alsof het spenderen van 200 miljoen meteen resultaat moet opleveren. 100 Miljoen was voor Antony, die niet eens zoveel waard was (hooguit 50) en vervolgens moet je een heel nieuw team proberen op te stellen en daar op een nieuwe formatie uit smeden die wil vechten voor prijzen. Ja, vechten voor prijzen (iets wat jij blijkbaar niet ok vindt?).

26 januari 2023 om 00:24

Nee ik breng nuance in de (overdreven) hoera stemming.

Kom op, dit is toch blij zijn met een dode mus gezien de (niet bestaande) tegenstand die United heeft gehad deze League Cup.

We spreken over Man United he… niet over Aston Villa.

26 januari 2023 om 00:31

@Forever: bij City en Chelsea moeten de investeringen wel onmiddellijk renderen. Waarom zou dat bij de grootste Engelse club een uitzondering zijn?Arsenal spendeerde de afgelopen 5 seizoenen ook iets van een 600 miljoen. Daar mag toch iets tegenover staan, nee?

26 januari 2023 om 01:31

@thenry228 Arteta heeft 2,5 seizoen nodig gehad om het enigszins op de rit te krijgen. Het is best knap dat Ten Hag United zo snel naar zijn hand omgezet heeft. En natuurlijk zijn ze er nog niet, en niet alle aankopen zijn het geld waard gebleken. Maar gezien de omstandigheden doet hij het gewoon uitstekend. Het geld wat is uitgegeven vind ik erg makkelijk scoren, want dat blijkt voor heel veel clubs geen garantie op succes. Chelsea geeft meer dan 500 miljoen euro uit in een half jaar en zijn terug te vinden op de 9e plaats.

Wel met je eens dat deze League Cup finale plaats weinig credits verdient omdat ze amper een makkelijkere loting hadden kunnen hebben.

26 januari 2023 om 06:10

Mick00….. als je Utd niet hebt gevolgd de afgelopen jaren dan moet je dat soort dingen niet zeggen. Je hebt namelijk geen idee.

26 januari 2023 om 06:12

@THenry_228….Ja en als jij had opgelet de afgelopen jaren dan wist je waar Utd stond. Utd was Utd niet meer. Wat Ten Hag nu aan het doen is daar zijn de Engelse Man Utd fans ook van aan het smullen. Had het een beetje gevolgd en je had iets anders gezegd.

26 januari 2023 om 08:31

Ik heb genoeg idee soccerfan. Ik kijk schandalig veel wedstrijden elke week dus ik weet prima wat ik zeg. Ik vind gewoon niet dat we dit moeten bestempelen als zijnde een “knappe prestatie”. Als dit iedere andere trainer was en niet Ten Hag dan was de sfeer waarschijnlijk geweest dat dit gewoon de taak volbrengen was.

Ik snap dat United onwijs in de mud zat maar zelfs onder Solskjaer werden er toppers gewonnen. Dat er dan nu wedstrijden tegen Charlton en Burnley gewonnen worden vind ik niet per se te prijzen.

“Had het een beetje gevolgd”. Wat jij wil. Solskjaer werd ook de hemel ingeprezen de eerste maanden. Ten Hag doet het zeer knap tot nog toe, maar met 1 been in de finale van de EFL cup staan is niet de graadmeter.

Zo beter verwoord?

26 januari 2023 om 08:55

met mick zijn theorie mag je eigenlijk geen een trainer blij over zijn. Klopp kan er niks van zie je nu toch met zijn prestaties? guardiola oook een trainer van niks nog steeds geen cl met zo veel geld en niet altijd kampioen. ga zo maar door. Slot ook een trainer van niks, weet niet te winnen van het slechtste ajax in tijden.

26 januari 2023 om 09:49

@silverfront, aan de andere kant won Arteta, als ik me niet vergis, in zijn eerste jaar wel meteen de FA Cup. Toch ook wel een prestatie dat door velen hier over het hoofd wordt gezien.

26 januari 2023 om 10:12

Dus omdat ik zeg dat het geen prestatie is om te winnen van pak hem beet charlton mag je met geen enkele prestatie blij zijn? Lekker man rayvg.

26 januari 2023 om 11:32

Beste Henry, je kunt nog zoveel besteden en nieuwe spelers krijgen. Dit is geen garantie voor goede resultaten.

26 januari 2023 om 14:59

Allemaal leuk en aardig Thenry, maar waar is jouw cluppie dan in deze beker? Ergens dus uitgeschakeld door 1 van de overgebleven clubs of zelfs door eentje die verloor van de overgebleven clubs? Dan doe United het toch gewoon goed, als je in de halve finales 3-0 voor staat?

25 januari 2023 om 23:04

Ja wil niet lullig doen maar ze loten Villa thuis, Burnley thuis en Charlton thuis. En nu tegen de zwakste van de PL over 2 wedstrijden. Tuurlijk knap maar ook wel een droomloting. Vooral benieuwd naar de finale tegen Newcastle, anders heb je er ook niks aan gehad

26 januari 2023 om 06:14

Ze hebben dit seizoen City al verslagen, Arsenal verslagen, Tottenham verslagen enz….

25 januari 2023 om 23:11

League Cup nemen weinig clubs serieus. Zou het knapper vinden als hij de FA Cup wint.

Geweldig, hoop dat die dit bij Nederland ook gaat doen in de Nations league. Mag toch inmiddels wel hopen dat hij de voorkeur krijgt voor de spitspositie.

Maar toch verliest hier Man City, Liverpool, Chelsea, Arsenal en Tottenham. Volgens mij was Man City de enige met een lastige loting elke keer, maar hebben toen uiteindelijk toch verloten tegen een mindere team. Iedereen kan praten wat ze willen over deze cup, maar je moet het toch wel gaan doen elke keer om zo ver te komen.

Gefeliciteerd ten Hag.

25 januari 2023 om 23:48

Is gewoon typisch Nederlands om zoiets te downgraden. Ja, Ten Hag heeft een makkelijke loting gehad richting de finale. So what? Moet Ten Hag dan vragen aan de bond dat die meteen wilt beginnen met City uit? De beste man is gekomen met een missie, en dat is prijzen pakken, en daar hoort ook de League Cup ook. Natuurlijk is het geen grote prijs, maar voor United zal dat wel een beetje voelen, omdat men al sinds 2017 droog staan, en dat is natuurlijk voor zo club echt schandalig lang. Mocht Newcastle doorgaan, dan krijg je gewoon echt een leuke finale tussen Manchester United en Newcastle United.

25 januari 2023 om 23:54

Ah, nu er met Ten Hag een NL’er manager is bij United gaan we de League Cup als een echte prijs beschouwen? Goed om te weten.

26 januari 2023 om 00:12

Hahaha, je doet precies wat Real in zn bericht schrijft.
Nee er wordt niet gedaan dat het een wereld prijs is, maar als je ziet waar United vandaan komt, dan is dit een redelijke opsteker voor het team.

Maar goed, blijf jij je lekker bezig houden met het feit dat er een Nederlandse coach daar aan t roer staat...

26 januari 2023 om 00:12

Nee niet omdat ten Hag manager is. Het is een cup, en als je de finale wint, heb je een officiele prijs. Liverpool heeft vorig jaar ook deze prijs serieus genomen. Het is geen schande om dit serieus te nemen, maar toch doe je alsof dit wel een schande is.

ik begrijp uit al je reacties niet echt wat je hier probeert te doen. Je doet net alsof ten Hag hier moet verliezen en deze wedstrijden niet serieus moet nemen. Ze verliezen weliswaar tegen Man City met 6-3, maar je vergeet even dat ten Hag niet dezelfde team heeft als Man City, net binnen is komen wandelen in een team dat absoluut niet draait, etc etc. Wel grappig dat je Brighton er bij vermeldt, dat zegt denk ik wel genoeg over hoe objectief je wel niet bent.

26 januari 2023 om 00:08

Mja, en de afgelopen 5 jaar wil City 4x deze trofee. Daar hoorde je niemand over want ‘de League Cup stelt niets voor’.

Maar nu Ten Hag bij United zit en hij enkel clubs niveau Championship tegengekomen is richting finale, is het ineens een ‘echte prijs’?

Please… Ten Hag levert mooi werk maar laten we wel wezen: United heeft 0,0 tegenstand gehad richting finale.

26 januari 2023 om 00:17

Jaloers dat je favoriete team eruit lag tegen Brighton? Ik begrijp het Jammer dat ze deze cup niet zo serieus nemen.

26 januari 2023 om 00:27

Nee hoor.Ik ben gewoon nog niet vergeten dat wanneer Arsenal de FA Cup won dat werd weggezet als een nietszeggend prijsje maar nu de League Cup blijkbaar de ‘holy grail’ is. Opvallend… en terzijde: Ten Hag doet het geweldig bij United. Maar enige nuance mag toch nog?Dezelfde nuance die ik hanteer wanneer men stelt dat Arsenal dit seizoen kampioen gaat spelen. Er zijn nog 20 wedstrijden te spelen, waarover gaat het?

26 januari 2023 om 06:15

Voor een ploeg die CL favo is stelt die cup niets voor. Voor een ploeg die zo naar beneden gezakt is en weer opgebouwd moet worden stelt die cup heel veel voor. Henry….. je kan het nog zo naar beneden halen maar Utd komt uit een diep dal en wat ten hag nu al voor elkaar krijgt is echt niet te geloven.

26 januari 2023 om 13:28

@foreverreds, enorm kinderachtige reactie. Thenry_228 heeft toch gewoon gelijk. Jarenlang werd lachterig gedaan over de Carabao Cup en stelde deze niets voor. Nu EtH bij Man U zit is het wél een belangrijke prijs. Is gewoon meten met twee maten. Neemt niet weg van het feit dat EtH het in zijn eerste jaar bij Man U echt uitstekend doet. Heeft in een half jaar tijd de hele mentaliteit binnen die club weten te veranderen, iets dat sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson niemand echt (mourinho in zeker zin wel, maar toch niet helemaal) is gelukt.

26 januari 2023 om 20:23

Mwah, dat mag je vinden. Ik vind het eigenlijk zeer kinderachtig dat Thenry_228 het hier probeert neer te halen als iets wat niet serieus te nemen is. Op dit moment neemt Manchester United alle prijzen serieus. Niemand heeft ooit gezegd dat de FA Cup niet serieus is, althans niemand die ik in Engeland ken (en ik woon al meer dan 15 jaar in Engeland), dus ik weet niet wat hij hier aan het verzinnen is. Het is inderdaad waar dat de meeste clubs de Carabao Cup niet serieus nemen, maar dat neemt niet weg dat elk jaar er een aantal clubs dit wel serieus nemen. Normaal gesproken zijn dit Tottenham, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester United and Manchester City. Dus de hele top. Als de rest er dan door de ongunstige loting er meteen uit ligt, dan betekent dat niet dat Manchester United er slecht aan doet om vol voor de winst te gaan toch?

27 januari 2023 om 10:32

@forever: daar heb je de clue... jij woont in Engeland en spreekt vanuit de beleving die je ervaart in Engeland.

Uiteraard gaat niemand in Engeland de FA Cup weglachen. En ik refereer daar ook helemaal niet naar. Ik refereer naar de reacties (uit het verleden) op VZ wanneer het over de mindere prestaties van Arsenal ging. Als je dan zegt dat ze wel 3-4 de FA cup gewonnen hebben de laatste jaren, dan wordt dat weggezet als een 'troostprijs'. DAT is wat ik bedoel.

En daarnaast is buiten Engeland de Caraboa Cup ook gewoon een prijs die niet veel voorstelt. En ik herhaal mijn voorbeeld: City wint hem 4x en op VZ is de tendens keer op keer dat dit niets voorstel.

Maar nu is de tendens op VZ dat het knap is van United dat ze de Caraboa Cup finale halen en dat het een mooie prijs is. Dat zijn 2 maten en 2 gewichten.

Daarnaast haal ik de prijs niet neer. Nogmaals: ik breng nuance. Want het is een feit dat het de minst belangrijke prijs in Engeland is en het is een feit dat United geen serieuze tegenstander gehad heeft tot dusver. Ik benoem toch gewoon feiten? Jij mag dat wegzetten als 'neerhalen' maar feiten benoemen zijn voor mij geen vorm van neerhalen.

Lekker Woutje! Ik had alle wedstrijden van Wout gezien bij man U behalve deze. Denk echt wel dat hij een mooie rol daar kan vervullen. Neemt alle lange ballen goed aan en legt ze dan af. Kan ook aardig passen. Team moet alleen nog leren met hem spelen. Hoor dat Rashford vandaag weer gierig was.

Ff offtopic: al sinds de voetbalzone app is uitgekomen word er een reclame over filmpjes heengezet. Het eerste filmpje is zichtbaar maar alle andere filmpjes niet. Hebben meer Android gebruikers hier last van?

26 januari 2023 om 00:02

Ja je zou denken dat iemand het ff test... Sowieso is filmpjes kijken bij de artikelen altijd een groot drama.

26 januari 2023 om 06:17

Die app moet je eraf gooien. Neemt veelte veel ruimte ook in. Gewoon via een browser en een AdBlokker gebruiken. Geen reclame meer

Lekkere overwinning die voor wat ademruimte zorgt in de overdrukke schema. 10 matchen in 32 dagen!
Het belangrijkste is dat een ploeg als United gewoon zolang mogelijk mee moet doen met gelijk welke prijs.
Carabao cup, FA etc men moet ergens beginnen na 6 jaar zonder een prijs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren