Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weergaloze Kevin De Bruyne is betrokken bij vier doelpunten

Laatste update:

België blijft foutloos in de EK-kwalificatiecampagne. Het elftal van bondscoach Roberto Martínez won maandagavond met 0-4 op bezoek bij Schotland en boekte zo zijn zesde overwinning in zes duels in Groep I. Kevin De Bruyne was de absolute uitblinker van de avond: de middenvelder van Manchester City gaf in de eerste helft in een tijdsbestek van slechts 23 minuten drie assists en bepaalde in de tweede helft zelf de eindstand.

België won afgelopen vrijdag met 0-4 van San Marino, maar hield mede door de zeer matige eerste helft die het toen speelde toch niet een geheel bevredigend gevoel over aan die wedstrijd. De Rode Duivels leken uit op eerherstel en spaarden een armzalig Schotland daarbij niet. België speelde een zeer sterke eerste helft op Hampden Park en had aan de hand van een voortreffelijk spelende De Bruyne slechts 32 minuten nodig om de thuisploeg op een zeer ruime achterstand te zetten.

Het bal werd ingeleid door een razendsnelle counter na negen minuten voetballen. De Bruyne ging aan de linkerkant van het veld aan de wandel met de bal, waarna de middenvelder in het centrum oog had voor Romelu Lukaku. Die rondde oog in oog met doelman David Marshall koelbloedig af en tekende zo voor de 0-1. Halverwege de eerste helft verdubbelde Thomas Vermaelen de voorsprong voor België door een scherpe voorzet van De Bruyne binnen te lopen, en even later bracht Toby Alderweireld de 0-3 op het scorebord, na ditmaal een assist van De Bruyne uit een hoekschop.

Na de onderbreking had Dries Mertens het kwartet voor België al snel kunnen completeren, maar hij vond Marshall op zijn pad. Aan de andere kant voorkwam Thibaut Courtois een doelpunt van Andy Robertson en schoot Robert Snodgrass over. Het laatste halfuur werd door de Belgen freewheelend afgewerkt. In de absolute slotfase belandde De Bruyne zelf uiteindelijk ook nog op het scorebord. Hij werd op links vrijgespeeld door Lukaku en vond vervolgens met een fraaie uithaal de verre hoek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Belgen zetten zichzelf opnieuw flink te kakken.

9 september 2019 om 22:43

Haha prachtige reactie. Vond het ook een rare titel vorige keer.

In topic: verdiende overwinning. Was af en toe slordig. Maar als je 4 x scoort in schotland is dat gewoon prima.

9 september 2019 om 22:47

FabianGezien de denigrerende niet zo sportieve uitspraken van sommige van onze Duivels vond ik die titel nog zo gek niet, als je op voorhand ligt te lullen dat je San Marino wel effe met 0-10 gaat afmaken, en je vervolgens tot minuut 35?40?, Moet wachten op je eerste goal tegen de lokale beenhouwer, bouwvakker en schilder ... Tja.

Onderhand toch wel de beste meest complete middenvelder op de planeet, wat kan die kerel nu niet? Drive, defensieve skills, belachelijk veel techniek, zieke passing, ziedend accuraat schot, enorm veel visie, verlengstuk van de trainer, aanjager, gewoon de beste, punt.

9 september 2019 om 22:49

Ik denk inderdaad dat hij op dit moment ook de beste middenvelder ter wereld is. Deze man is zo compleet. Hij kan bijna alles en beschikt over zowat alles wat een topmiddenvelder moet hebben. Ook verdedigend verricht hij voldoende arbeid. Zijn aanvallende kwaliteiten en zijn passing staan natuurlijk buiten kijf.echt een ongelofelijk middenveld heeft City met Rodri, de twee Silva's, De Bruyne en ook nog Fernandinho. Absolute wereldklasse.

9 september 2019 om 22:50

Pogba is completer naar mijn mening. Iets meer fysiek en is in de lucht beter.

9 september 2019 om 22:52

Pogba is helemaal niet zo goed in koppen heeft alleen voordeel met ze lengte.

9 september 2019 om 22:53

SomagunnerIk ben een groot Pogba fan, maar Kevin is gewoon veel beter, Pogba is sterker, en fysiek beter, maar dan houd het ook op, De Bruyne is technischer, slimmer, genialer aan en zonder de bal, betere looplijnen, betere spelmaker, beter schot, constanter, en een solide betrouwbarar verlengstuk van Pep en Martinez. Er is geen vergelijk atm.

9 september 2019 om 23:16

Pogba is inderdaad completer. Iets meer fysiek klopt ook. Pogba is beter in verspringen, kogelstoten, speerwerpen en 110m horden.Op voetbalvlak troeft Kevin de Bruyne hem dan wel weer keihard af. Pogba staat niet op de foto.

9 september 2019 om 23:23

Pogba, really? Op voetballend, tactisch en technisch vlak is De Bruyne zoveel beter. Indien Pogba twee koppen kleiner was, dan was die Frankrijk niet uit geweest.

9 september 2019 om 22:51

Nu hazard weg is kunnen we kevin toch als de beste in de league beschouwen.

9 september 2019 om 23:32

Zelfs met Hazard in de PL al. Alleen omdat hij 2 blessures kreeg back to back werd het naar Hazard verlegt. KdB is wel zo goed, Gruwelijk.

10 september 2019 om 00:10

KDB heeft ook een beter team achter zich. Hazard moest het bij wijze van spreken alleen doen. Bij Chelsea werd alleen naar hem gekeken voor de titel. KDB was lang geblesseerd en nog werd City kampioen. Hazard was lange tijd onder Mourinho geblesseerd en niet in vorm en Chelsea haalde zelfs geen europees voetbal.

9 september 2019 om 22:55

Zo spelend ook beter dan Xavi en Iniesta waren als je het mij vraagt.

9 september 2019 om 23:03

Ik kijk niet zoveel wedstrijden van Manchester City in de premier league maar heb de afgelopen jaren in de CL altijd af zitten vragen waarom er zo lyrisch wordt gedaan over Kevin de bruyne. In de topwedstrijden zie ik hem nooit thuis geven.

9 september 2019 om 23:20

Vorig jaar in de kwartfinale gaf ie in de return nog 3 assists tegen Tottenham...

9 september 2019 om 23:24

En nam België bij de hand tegen Brazilië op het WK.

10 september 2019 om 00:21

Heeft in topwedstrijd ook vaker een meer defensievere rol dan hier. En dan nog is hij gewoon bepalend hoor, beter kijken.

10 september 2019 om 07:50

Buiten die goal heb ik hem niet gezien. En tegen Frankrijk was Pogba duidijk beter.

10 september 2019 om 22:23

Ik dacht dat Frenkie de Jong de beste middenvelder was.

dit belgie is echt goed en dat zonder Hazard als ze voor 2020 nog een geweldige buitenspeler en verdediger erbij krijgen dan doen ze mee om de titel samen met Portugal en Frankrijk.italy Engeland Duitsland Kroatie en Nederland zijn kanshebbers

9 september 2019 om 23:13

Spanje kansloos? Er zijn een zes a achttal steengoede landen die stuk voor stuk kans maken, veel zal afhangen van geluk en vorm. Frankrijk is wel topfavoriet.

9 september 2019 om 23:22

mijn favoriet land Spanje was ik gek genoeg vergeten maar die zullen bij de kanshebbers staan niet bij de favorieten het is toch een stuk minder dan de generatie Torres Villa Xavi Iniesta

Een Kevin De Bruyne in vorm is gewoon met afstand de beste middenvelder van de wereld.

Ik ben blij dat Chelsea De Bruyne van de hand gedaan heeft, ik blijf het een matige voetballer van niks vinden.. Zal zijn land bijvoorbeeld nou nooit eens bij de hand nemen.. Wel een leuke speler om te zien natuurlijk!

9 september 2019 om 22:59

Ik hoop voor u dat ze hier het sarcasme gaan opmerken, je gaat wat over je heen krijgen anders 👀😋

9 september 2019 om 23:03

Hahaha zal toch wel? Het is echt genieten om naar die gozer te kijken he?! Echt met afstand de beste speler in de Premier League als hij fit is!

9 september 2019 om 23:07

Als je niet slimmer bent, blijft er natuurlijk op regelmatige basis onzin uitkomen. Salah, kdb, lukaku dat had chelsea veel geld en zo kunnen opleveren. Maar ja mourinho gooide ze liever buiten. En voor degene die denken of vinden dat pogba beter is? Dan zou ik maar is kijken wat aandeel kdb jaarlijks heeft bij zijn team. En pogba bij zijn team. Hahaha hier zitten toch ook deels grapjassen.

9 september 2019 om 23:25

Als je Salah, De Bruyne en Lukaku weg doet, dan doe je als club zijnde wel hele domme dingen. Stel je voor, deze jongens samen met Hazard, koekoek.

Wat een middenvelder, heeft Modric opgevolgd als de beste ter wereld. Zonder twijfel. Geen Hazard? Dan klaart de Bruyne de klus wel. Wat een weelde voor zo'n landje. De nieuwe generatie profileert zich ook steeds nadrukkelijker. Waar we eerst haast niemand hadden (op Tielemans na misschien) hebben we nu veel jongens die doorbreken in grote competities. Castagne, Praet, Dendoncker, Engels, Raman, Lukebakio, Denayer zijn toch allemaal heel degelijke spelers die bij mooie clubs spelen. Dan heb je nog jongens als Vanheusden, Verschaeren, Svilar, Openda... mooi om te zien. Schotland tsja Robertson is geweldig, de rest wat minder..

9 september 2019 om 23:38

McTominay niet vergeten. Buiten die twee is de rest matig ja ondanks dat er nog spelers in de Premier League spelen. Qua strijdlust vond ik ze degelijk. Ze waren wat mij betreft gewoon een paar maatjes te klein tegen de top maar dat wisten we van te voren he.

9 september 2019 om 23:50

Bewust niet genoemd. Matige speler, die na Solskjaers ontslag weer uit de ploeg verdwijnt.

9 september 2019 om 23:59

Dat wil ik nog wel eens zien! Wat voor speler is Matic qua niveau? Aangezien Matic niet aan spelen toe komt door McTominay.

Voor Manchester United is het afwachten, maar voor Schotland gewoon mooie aanwinst.

10 september 2019 om 00:11

Matic is aan het aftakelen, maar ik ga er van uit dat ze volgende zomer wel iemand halen. Herrera is vertrokken en niet vervangen, en Matic kan niet meer mee. Ik verwachtte de voorbije zomer eigenlijk al iemand maar dat is er dus niet van gekomen, ik neem aan dat ze volgende zomer wel een broodnodige middenvelder (Declan Rice bijvoorbeeld) oppikken. Mctominay en Pereira gaan het niet redden, dat kan ik je wel al vertellen.

KDB veruit de beste middenvelder ter wereld! Die jongen kan alles! Wat een harde werker ook, geeft nooit op, en een visie die dicht bij Messi in de buurt komt, ongelooflijk!

Toch een beetje de Belgische Davy Klaassen, wel iets minder natuurlijk. Zonder grappen; wat een sieraad voor het voetbal zeg, wat een speler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren