Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We moeten niet vergeten hoe Neymar ons heeft afgewezen als club’

Laatste update:

Barcelona sluit een terugkeer van Neymar niet uit. Pep Segura, sportief directeur van de Spaanse grootmacht, zegt in gesprek met La Vanguardia dat wanneer de kans zich voordoet, Barça niet zal aarzelen om actie te ondernemen om de Braziliaan terug naar het Camp Nou te halen.

Neymar maakte anderhalf jaar geleden voor 222 miljoen euro de overstap van Barcelona naar Paris Saint-Germain. Al snel kwamen geruchten op gang over een vertrek uit Parijs, omdat hij niet gelukkig zou zijn bij PSG. Zondag meldde Marca nog dat Barcelona open staat voor een terugkeer van Neymar. Zijn komst zou gefinancierd moeten worden door de verkoop van Ousmane Dembélé.

Sinds Neymar Barcelona heeft verlaten, heeft de clubleiding altijd ontkend te werken aan een terugkeer van de 26-jarige international. Segura laat weten dat Neymar een optie is, mits PSG wil meewerken aan een transfer. “Alle spelers die op de markt zijn, kunnen een optie zijn als zij aan onze wensen voldoen”, aldus Segura. “Op dit moment is Neymar niet op de markt. Maar als hij op een dag beschikbaar is, denk je dan echt dat een club als Barça hem dan niet zal overwegen?”

Neymar vertrok bij Barcelona nog geen jaar nadat hij een nieuw contract had getekend. Segura beseft dat de Braziliaan daarom misschien niet goed zal liggen bij een deel van de aanhang. “We moeten niet vergeten hoe Neymar ons heeft afgewezen als club. Maar als we van mening zijn dat we hem nodig hebben, dan is dat zo. Maar ook het financiële plaatje zal moeten kloppen”, besluit Segura.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is toch een zeer logische reactie, als een speler als Neymar beschikbaar komt en de prijs is naar behoren dan zou geen enkele club daar niet op in gaan, het wil niet zeggen dat Barcelona actief gaat proberen of aan het proberen is om Neymar terug te halen.

Zou hem liever naar Engeland zien vertrekken indien PSG echt genoodzaakt is om een van de sterspelers te verkopen, samen met Guardiola bij City zou fantastisch zijn alhoewel hij daar met Sane niet per se nodig is en ze centraal achterin eerder een echte topper nodig gaan hebben gezien de leeftijd van Kompany.

Blijft een geweldige speler. Qua techniek en inzicht is alleen Messi hem nog voor. Hopen dat hij nog voor een grotere club zal uitkomen, want het jammer om zo'n heerlijke speler alleen in de Champions League te zien voetballen en zelfs dan is de kans groot dat je hem maar een stuk of 5 wedstrijden zult zien. Madrid lijkt mij op dit moment nog steeds de beste club voor hem. Ik denk dat menig Barça supporter hem uitgespuugd.

19 november 2018 om 19:49

Ben het met je eens,snap niet dat sommige mbappe nu al beter vinden en zeggen dat neymar in zijn schaduw staat

19 november 2018 om 19:55

Mbappes succes in clubverband is ook deels te danken aan Neymar, die heerlijke dieptepassen kan geven. Mbappe kan daar met zijn snelheid vaak gebruik van maken. Beide geweldige spelers, maar als je het mij vraagt is Neymar een stuk verder in zijn ontwikkeling. Niet zo gek natuurlijk, aangezien hij 7 jaar ouder is. Het is ewn geweldig duo en hopelijk zien we ze terug in een serieuze competitie om samen waardige tegenstanders van het veld af te spelen.

19 november 2018 om 19:55

Mbappe hahaha laat me niet lachen die man kan alleen rennen en dan word ie wereldtalent genoemd

19 november 2018 om 20:05

Onzin! Hij heeft naast snelheid ook een goed shot en inzicht. Zorgt altijd voor veel dreiging! Ik denk dat het verstandig is om een keer een Ligue 1 wedstrijd te kijken en dan gewoon kijken wat hij met de bal doet, als hij hem krijgt. Hij gaat namelijk altijd naar voren en zorgt voor gevaar voor het doel. Hij is veel en veel meer dan alleen snelheid en ik dacht dat hij dat op het WK ook wel bewezen had.

19 november 2018 om 20:11

Je zegt het goed hij doet het in de ligue 1 maar in de cl zag ik hem dat niet doen kijk maar naar Vinicius dat is een wereldtalent

19 november 2018 om 20:16

Heeft Vincius dan al zo veel bewezen? Misschien is de Ligue 1 geen goede graadmeter maar de clubs waar Vincius tot nu toe tegen heeft gespeeld zij allesbehalve beter. Mbappe heeft echter al tegen clubs als Man City, Real Madrid en Juventus gespeeld. Als je zegt dat hij in de Champions League niet presteert heb je seizoen 2016/2017 niet gekeken, waarin Monaco de halve finale bereikte met een hoofdrol voor Mbappe. Daarnaast heeft hij landen als België, Argentinië en Kroatië ook al eens verslagen op het WK.

19 november 2018 om 20:30

Othman heeft last van een korte termijn geheugen of hij is pas 4 jaar geworden. Kijk ff een samenvatting van Manchester City - AS Monaco, M’bappe is daar 17 jaar kijk wat hij met city doet.

En The Maestro Neymar is een leuke show voetballer, je hebt Ronaldo en Messi, dan komen Ronaldo en Messi nog een stuk of 10x dan pas heb je spelers als Hazard, Salah, Neymar, De Bruyne, Mbappe.9

19 november 2018 om 20:00

Als hij zou komen zou ik toch een beetje een dubbel gevoel hebben Neymar is een fantastische speler waar ik los van zijn maniertjes absoluut fan van ben maar de manier waarop hij is weggegaan irriteert me nog steeds een hele zomer lang gezeik gaat hij nu wel of niet waar hij zelf nooit iets over wou zeggen, zijn vader die alleen maar bezig was met het geld dat hij zou krijgen als hij zijn zoon kon overtuigen voor PSG te tekenen en het geld wat Neymar zelf zou krijgen en het gedoe over die extra bonus van Barca wat bijna tot de rechtbank aan toe liep

19 november 2018 om 20:10

Snap ik! Neymsr heeft echt een coach nodig die een soort vaderfiguur voor hem is, want zijn eigen vader is niet uit op een zo mooi mogelijke carrière, maar op zo veel mogelijk geld. Een Guardiola zou prachtige dingen met zo'n jongen kunnen doen. Hij heeft het talent, alleen de juiste instelling is er niet. Daar kan aan gewerkt worden.

19 november 2018 om 21:09

Neymar was 25 toen hij vertrok, niet 15? Hij is zelf ook alleen maar uit op geld. T maakt hem niet uit bij welke club hij speelt als hij maar betaald krijgt. Hij kan goed voetballen. Maar hij mist een hoop om zich te mengen in het rijtje van de Grootste. T is geen wonder dat hij altijd met de verjaardag van zijn zusje zwak ziek en misselijk is of geschorst is.9

19 november 2018 om 20:06

Nou, denk dat het Barcelona-publiek net zo simplistisch is als de rest van het voetbalpubliek. Een paar geslaagde acties, een hattrick tegen de hekkensluiter en het stadion scandeert weer zijn naam. In mijn ogen zou iedere zichzelf respecterende club dit soort types niet meer terug laten komen, ook niet een vriendschappelijk bezoek in de kleedkamer. Een terugkeer van Neymar zou in mijn ogen onbespreekbaar moeten zijn, maar jammer genoeg is dat onder het bewind van Pep Segura niet.

19 november 2018 om 21:26

Laat die geldwolf lekker wegblijven bij Barcelona. Hij kan erg goed voetballen maar zijn gedrag maakt hem onmogelijk

19 november 2018 om 22:10

Dat is natuurlijk ook niet zo. Blijkbaar ligt hij door zijn vriendschap met Luis Suárez en Lionel Messi nog altijd wel aardig in de kleedkamer. Daarnaast is het (simpele) voetbalpubliek met een paar geslaagde trucs en een paar doelpunten natuurlijk makkelijk te vermaken.

Blijkbaar gelden er andere regels voor spelers die de club op een kinderlijke en egoïstische manier hebben behandeld dan voor jeugdspelers die jarenlang in de jeugdopleiding hebben gewerkt en uiteindelijk vertrokken omdat ze te weinig kansen hadden om door te groeien binnen de club. Een mogelijke terugkeer van Thiago Alcántara wordt door Pep Segura binnen de club geblokkeerd, terwijl dezelfde man weigert een terugkeer van Neymar uit te sluiten. Echt volstrekt lachwekkend dat zo'n man een hoge functie mag vervullen binnen de club.

Heb het volgens mij al gezegd ten tijde van de (her)verkiezing van Bartomeu als president van de club... Pas op het moment dat deze Madrid-esque generatie bestuurders aftreden en er een sportman aan de macht komt kan Barcelona weer gaan kijken naar manieren om haar identiteit terug te winnen. Nog twee jaar en een paar maanden... En dan krijgen de socio's weer een kans om hun stem te laten horen. Victor Font of Agustí Benedito moet het in mijn ogen gaan worden. Hopelijk weten ze zich te omringen met een aantal sterke persoonlijkheden; Xavi Hernández als verantwoordelijke voor het eerste elftal, Pep Guardiola als hoofd jeudopleiding, Carles Puyol in een rol waar hij zijn ervaring als zaakwaarnemer kan gebruiken, Monchi als technisch directeur, García Pimienta met een prominente rol binnen de jeugdopleiding... Maar goed, dat is allemaal toekomstmuziek (en waarschijnlijk niets meer dan een droom).

19 november 2018 om 20:12

Het is inderaad al jaren pure wanbeleid daar in Barcelona. De club zal van binnenuit veranderd moeten worden om de oude tijden te kunnen herleven.

19 november 2018 om 20:12

Inderdaad allemaal een droom maar wat zou het fantastisch zijn zeg

19 november 2018 om 20:21

@guaparto; Ik lees vaak jou berichten (meningen) en moet eerlijk bekennen, je hebt er een hele interessante kijk op. Goed onderbouwd en gwn 'straight up'. Ik kan mij er iig in vinden en heb er daarom ook niks aan toe te voegen. Respect.

19 november 2018 om 21:09

Fijn om te lezen!

19 november 2018 om 20:39

Pep als coach en Xavi als assistent? Dat zou pas echt overheerlijk zijn. En dan een type als Iniesta (als hij is gestopt) als jeugdtrainter....

19 november 2018 om 21:18

Vrees dat we de gedachte van Pep Guardiola langs de zijlijn in Camp Nou uit onze hoofden moeten zetten. Hij heeft zelf al meerdere malen aangegeven dat hij niet meer in zo'n rol terug wil keren bij Barcelona. Blijkbaar heeft hij zijn meest gelukkige periode gekend als eindverantwoordelijke van Barcelona B, waar hij met onder andere Pedro, Busquets, Thiago en Jonathan dos Santos werkte. Daarnaast is Xavi geen assistent, dat is duidelijk een hoofdcoach die overal invloed op wil hebben. Denk eerder dat je moet denken aan een ervaren assistent als Garcia Pimienta, wiens invloed binnen La Masía ongekend is.

Andrés Iniesta zie ik trouwens niet als jeugdtrainer terugkeren. Denk dat het geen vreemde gedachte is om oud-spelers die dat traject wel bewandelen al in een vroeg stadium te betrekken bij de club. Dan denk ik aan jongens als Gabriel Milito, Javier Mascherano of Victor Valdés.

19 november 2018 om 21:02

Op basis van wat heeft Neymar de club op een egoistische en kinderachtige manier gehandeld? Als hij een aanbieding krijgt en er op in gaat, dan is dat toch Neymar's goed recht? Toevallig wilde PSG ook aan z'n afkoopsom voldoen. Dan gaat hij

19 november 2018 om 21:25

Tsjonge, waar moet ik beginnen? Laten we maar eens starten met het jaarlijkse ritueel waarbij zijn vader (en zaakwaarnemer) zijn zoon naar Manchester United of Real Madrid probeerde te loodsen en Neymar daar op geen enkele wijze afstand van probeerde te nemen. Vervolgens op het huwelijk van Lionel Messi kenbaar maken dat hij wil vertrekken, maar weigeren dat tegenover het grotere publiek te doen (en dus achter je eigen keuze blijven staan) en daarna ruzie maken op de training met nieuwkomer Nelson Semedo omdat meneer op kinderlijke en egoïstische wijze wilde laten merken dat hij niet tevreden was. Is dat genoeg? Nee? Oké, dan gaan we even verder. Dan noem ik bijvoorbeeld zijn jaarlijkse afwezigheid rond de verjaardag van zijn zus. Dan noem ik het dreigen van een rechtszaak om een loyaliteitsbonus te eisen terwijl er papierwerk openbaar is waarbij zijn vader al voor de deadline van die bonus al een voorcontract met PSG heeft getekend. Oh, en zullen we het even hebben over die 'se queda' foto met Gerard Piqué?

19 november 2018 om 21:26

Ik denk dat hij bedoelt dat Neymar op geen enkele manier de interesse van Paris heeft bekend. Uit het niets werd zijn afkoopsom betaald en was hij weg.

19 november 2018 om 21:14

Bedoel je Josep Maria Bartomeu?

19 november 2018 om 21:26

Josep Maria Bartomeu i Floreta. Ja, die bedoel ik.

20 november 2018 om 03:10

Als voetballiefhebber kan ik me vinden in die mooie droom. Echter vraag ik me wel eens af of een goed geïnformeerde fan als jij niet te veel je eigen projectie van de indentiteit van de club die je zo een warm hard toedraagt als waarheid ziet. En velen met jouw. Barcelona is altijd al een chaotisch bestuurde club geweest, en een club die van alles bij elkaar heeft gekocht. Met wisselend succes. De invloed van Cruijff is groot geweest, en de daaruit voortvloeiende ideeen omtrent la Masia heeft de club een bepaalde glans gegeven, maar dat is natuurlijk niet het complete beeld. De club was al groot, en de entourage verdeeld. Wat is dan de identiteit van de club? Is dat het beeld wat de generatie van Xavi en Iniesta geschapen hebben? Zijn dat al die trainers die gevormd zijn onder Cruijff, waarvan Valverde er een van is, en vooral op deze site bakken vol kritiek over zich heen krijgt als zou hij het spelletje niet begrijpen. Dat terwijl hij vorige week nog sprak op een voetbalconverentie in nagedachtenis van het nalatenschap van Cruijff? Of is het nalatenschap van Hererra, Nuñez, en alle anderen die een grote rol hebben gespeeld bij de club ook deel van de club en haar identiteit? Het is natuurlijk begrijpelijk dat je je betrokken voelt, en de waarden die jij denkt te herkennen probeert te verdedigen binnen die club. Maar Barcelona is een bolwerk van voetbalverleden met de nodige ego’s en stromingen. Ik denk dat er velen zijn die de club net zo, of misschien van dichterbij volgen, die een heel ander beeld hebben bij die identiteit en dat net zo sterk verdedigen. Een daarvan is de huidige voorzitter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren