Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hebben geen ‘heroes’ in ons team en kunnen iedereen verslaan’

Laatste update:

Tottenham Hotspur was dinsdagavond met 0-3 te sterk voor Norwich City en bleef daarmee voor de elfde keer op rij ongeslagen in een uitwedstrijd in de Premier League. Door het puntenverlies van Arsenal zijn the Spurs bovendien de nieuwe nummer drie en Toby Alderweireld verklaart in de Daily Mirror het ‘succes’.

/

“Het belangrijkste is dat we geen heroes in ons team hebben. We hebben veel kwaliteit, willen ons door ontwikkelen en zijn bereid om voor elkaar te werken. Als iemand een fout maakt, lost een ander het op. Er is sprake van verbondenheid. We willen iets bereiken en volgens mij is dat wel te zien op het veld”, aldus de verdediger uit België.

De 26-jarige Alderweireld geeft verder aan dat Tottenham ‘vertrouwen’ in zichzelf heeft en ‘overtuigd’ is van zichzelf: “We kunnen iedereen verslaan en dat is niet arrogant bedoeld. We weten dat als we niet ons stinkende best doen, we slechts een gemiddelde ploeg zijn.” Tottenham neemt het zaterdag op tegen Watford.

Denk jij dat Tottenham Hotspur in de top vier eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Top4 staat vast vind ik. Dit team heeft niet opeens weer een losestreak ofsow. Kijk naar onze teamvorm. Net als Barcelona, W-W-W-W-W. Het leukste is dat als we een keer een wedstrijd verliezen, dat we opeens 5 achter elkaar winnen. Eerst tegen newcastle verloren, daarna winstreak, tegen leicester verloren, en weer een winstreak. Ik hoop dat Vertonghen er snel weer bij is voor de wedstrijd tegen Fiorentina uit. Wimmer speelt prima maar heb toch liever een zeer ervaren verdediger.
Watford moet te doen zijn. Uit van ze gewonnen en thuis moet dat ook lukken. 3 punten nu zouden bevredigend zijn.

#coys

4 februari 2016 om 13:10

Ah joh, ze mogen wel de lat wat hoger leggen! Ze doen het erg goed, dus ik geef ze zelfs een lichte kans voor het kampioenschap (natuurlijk met een beetje mazzel).

4 februari 2016 om 13:38

Spurs doet het uitstekend dit seizoen, ze ogen heel stabiel. Ze hebben een kans om CL te halen, dat zeker, maar dan moeten ze de komende weken ook zo constant blijven presteren. Ik ben wel heel benieuwd wanneer dit seizoen St. Totteringham's Day is.

4 februari 2016 om 14:28

Samcro, in de staat die Arsenal nu verkeerd heb ik lichtjes m'n twijfels of die dit jaar wel valt.

Ik hoop uiteraard dat we de knop kunnen switchen en meer kunnen gaan winnen, want dit jaar moet hopelijk echt ons jaar worden.

4 februari 2016 om 14:35

@ J.vertongen
Onderschat Watford niet. In de uitwedstrijd had Spurs het erg, erg lastig. Zelfs tegen de 10 van Watford (rode kaart Aké), waarbij Watford nog dreigend was. Ook is de kans groot dat Pochettino zijn systeem omgooid naar 5 verdedigers, zoals in de uitwedstrijd.

Verder moet de focus niet liggen op de Europa League, maar op de Premier League.

4 februari 2016 om 15:09

@mason38

Watford was uit wel lastig ja, met 10 man de bus parkeren en nog gevaarlijk zijn.

Waarom mogen we ons niet focussen op de EL? Top4 eindige is geen prijs? Daar win je geen beker of groots geld mee? Zoals velen spursfans eerder hebben gezegd moeten we dit jaar de EL zeker serieus nemen wat Pochettino gelukkig ook al doet. Als de EL gewonnen word wat natuurlijk geen eitje is(net zoals top4 eindigen) dan dwing je sws een CL plekje af. Dus dan maakt dat hele top4 gebeuren niets meer uit.

Europa league minimaal even serieus nemen als Pl.

#coys

4 februari 2016 om 20:19

Jarenlang is al het doel van Spurs om Champions League voetbal te spelen. Juist nu, dit seizoen, zijn daar genoeg kansen voor. Daarom moet er op de Premier League gefocust worden. Daarom kan je de EL niet even serieus nemen als de PL.

Verder geef je zelf al aan dat de EL winnen geen eitje is, net zoals in de top 4 eindigen. Daarmee ontkracht jij je eigen verhaal. Juist de focus leggen op 1 doel in plaats van twee is daarom beter. Ook om basisspelers te ontlasten, aangezien Pochettino een té sterk basisteam opstelt met de EL. Kane is al onze enigste echt spits, dus laat hem thuis met de EL en zet Son of Chadli (dat zijn de back ups) neer.

Ik zie graag in de EL dat Wimmer (nu even basisspeler), Bentaleb, Mason, Carroll en Onomah daar minuten maken. Misschien zelfs wel Carter-Vickers. Het ontlast de basisspelers en maakt de reserves alleen maar beter.

4 februari 2016 om 23:42

EL winnen betekent ook Champions League deelname en het voordeel daarvan is dat je niet via de voorrondes de groepsfase moet bereiken, dus als Spurs zijnde zou ik zeker de EL serieus nemen.

Hij presteert erg goed dit jaar zeg. Heel Tottenham trouwens. Ik weet nog dat ik ongeveer drie jaar geleden zei dat ze echt een bagger beleid hebben. Ik vond dat ze met de Miljoenen die ze hadden verdiend aan Bale alleen maar middelmaat spelers kochten. Ik zei dat ze het beter aan twee a drie echte versterkingen hadden kunnen uitgeven. Maar dit jaar zie ik dat ik helemaal fout zat. Nu ze een aantal jaar er allemaal al spelen merk je dat ze goed met elkaar kunnen voetballen en dat het een hecht team is geworden. Ze spelen vaak mooi voetbal en hebben ook leuke talentjes rondlopen. Ook de trainer verdiend daar complimenten voor.

Gaan het ze dit jaar dan eindelijk lukken om de CL te halen? Het is ze gegunt!

4 februari 2016 om 13:17

Ze hebben veel spelers met nog ruimte om te groeien. Destijds dacht ik hetzelfde als jij maar Tottenham heeft gewoon voor de lange termijn gekozen en dat lijkt goed uit te pakken.

4 februari 2016 om 13:36

@sjoerd!

Pochettino is echt een geweldige manager. Op papier heeft Tottenham helemaal niet zo'n geweldig team maar deze man weet het beste uit deze jongens te halen, echt respect daarvoor.

Precies wat jij zegt, ze hebben het geld voor Bale echt belachelijk snel uitgegeven en een hoop miskopen gedaan. Pochettino heeft al die grootverdieners eruit gegooit en ruimte gemaakt voor jong talent.

Door hem staat de club er zowel sportief als financieel veel beter voor.

Volg Tottenham totaal niet. Maar zoals ik het hoor hoort eigenlijk elk team zo te spelen, maar helaas kennen niet veel teams verbondenheid

Ik zie Spurs ook zeker als titelkandidaat. Het is een goede mix tussen grote talenten en goede ervaren spelers. Als team zijn ze ijzersterk en het belangrijkste is dat ze enorm constant zijn. Een City en Arsenal zijn dit totaal niet en daardoor hebben Spurs en Leicester een goede kans op de titel. Die 2 profiteren optimaal van het zwakke jaar van de toppers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren