Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wat Ibrahimovic dan doet, weet ik niet, maar we willen onze ster houden’

Laatste update:

Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi van Paris Saint-Germain liet al weten dat hij Edinson Cavani niet kwijt wil en ook van een vertrek van Zlatan Ibrahimovic zal geen sprake zijn. De Zweedse spits wordt in verband gebracht met een overgang naar de Major League Soccer, maar Al-Khelaïfi maakt duidelijk dat de aanvaller gewoon behouden blijft voor de selectie van trainer Laurent Blanc.

/

“Ibrahimovic speelt komend seizoen nog voor PSG, daarover is geen twijfel mogelijk”, laat de eigenaar stellig weten aan Le Parisien. De ervaren aanvaller ligt nog ruim een jaar vast in Parijs en zal hoe dan ook aan zijn contract gehouden worden. “Wat hij na 2016 gaat doen, weet ik niet, maar daar zullen we het nog wel een keer over hebben”, benadrukt Al-Khelaïfi.

“Ik zou graag zien dat hij hier blijft, in welke rol dan ook. We willen onze sterspeler hier houden.” Datzelfde geldt voor Blanc, vervolgt de preses. “Blanc blijft coach van PSG. Ik ben teleurgesteld over de wijze waarop hij behandeld is, de kritiek is onterecht. We kunnen dit seizoen vier prijzen pakken, dat zou historisch zijn. Blanc kan geschiedenis schrijven en ik ben ervan overtuigd dat we kampioen worden.”

Denk je dat Zlatan Ibrahimovic zijn carrière afsluit bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lacazette is beter Gignac is beter. Nolan Roux is beter. Mevlut Erding is beter. Allemaal beter op mentaal vlak. Das mijn mening. Sowieso ik vind ibra niet zo goed meer.

28 april 2015 om 12:52

Zet anders even je OM brilletje af, gozer.

28 april 2015 om 12:59

Wat is er achterlijk aan? ik vind Lacazette Gignac Barrios etc beter omschakelijken naar een gemist kans ofzo. Ik zeg alleen dat Ik Zlatan mentaal niet zo goed vind. En ik vind Ibrahimovic natuurlijk beter dan de spelers die ik op noem. Kom op waarom mag ik het niet vinden?

28 april 2015 om 13:07

Mentaal gezien is hij waarschijnlijk de beste voetballer ter wereld man haha

28 april 2015 om 13:12

O pardon was effe een foutje. Ik wou eigenlijk iets anders zeggen maar ja. Nu krijg ik allemaal haatreacties dus ja..

29 april 2015 om 09:56

Hahahahahahahhaha barrios beter

28 april 2015 om 12:55

Ik denk dit omdat Zlatan zo overdreven doet etc. Off topic waarom zoveel Psg berichten op vz? Ik vind Bijvoorbeeld berichten van Marseille Lyon Bordeaux en Asse veel leuke interessanter. Maar ja..

28 april 2015 om 13:01

Dat komt omdat Psg-berichten nou eenmaal aantrekkelijker en interessanter zijn voor veel mensen, niet voor iedereen..

28 april 2015 om 13:05

Klopt. Wie denk jij trouwens dat er gaat promoveren naar de Ligue 1? Ik hoop in ieder geval op Gazelec Ajaccio. Mooi clubje vind ik dat , met als favoriete spelers Youga, M'madi en mayi.

28 april 2015 om 13:14

Hoe gaat het eigenlijk met Orleans in Ligue 2? Ik vond het echt een leuk team op me fifa 15 carrière mode. Had destijds echt een goed team met Orleans.

28 april 2015 om 13:19

Troyes staat er erg goed voor dus ik denk dat zei sowieso promoveren, daarnaast hoop ik ook dat Nancy en Sochaux terugkeren, maar dat wordt nog een flinke klus voor beide clubs. Anders hoop ik dat Brest en Gazelec Ajaccio samen met Troyes promoveren

28 april 2015 om 13:21

Trouwens hoop ik ook dat Auxerre promoveert, maar die staan nu achtste, achter Nancy en Sochaux

28 april 2015 om 13:37

Naast Troyes hoop ik persoonlijk op Gazelec en Angers, clubs die vrijwel nooit op het hoogste niveau spelen hebben toch altijd wel mijn voorkeur. Vind het ook prachtig voor Carpi en Bournemouth.

28 april 2015 om 13:40

Orléans gaat uitmaken met Ajaccio en Valenciennes wie als 3e ploeg gaat degraderen naar de National.
Uit de National gaan Red Star en Paris Fc, 2 clubs uit Parijs de oversteek maken naar de Ligue 2. Daarnaast hoop ik ook dat traditieclub Strasbourg het gaat redden.

28 april 2015 om 15:21

Dat hoop ik ook. Ik vind Red Star echt een prima team hebben. Die blijven denk ik nog wel even in de Ligue 2 spelen. Daarnaast is het erg jammer dat Valenciennes zo ver is weggezakt.

28 april 2015 om 12:55

Als er een iemand is die op mentaal vlak hartstikke sterk is, dan is dat Ibrahimovic wel. Kan op zijn 33ste ook nog steeds mee op topniveau.

28 april 2015 om 12:56

28 goals in 32 wedstrijden dit seizoen echt slexht man...

28 april 2015 om 13:12

Omfan50

Ibra is een wereldpits en dat rijtje dat jij opsomt komt samen nog niet aan de enkels van Ibracadabra ,

Ik vond het ook achterlijk dat Ibra zo hysterisch deed tegen de scheidsrechter die Bordeaux Psg floot maar ja. Ik vind de hele grootmaking van Psg ook nergens op slaan. Ongeveer 2/3 van de Psg supporters is gewoon een glory hunter. Kom op waarom heeft Marseille 4 miljoen likes op Facebook en Psg 17 miljoen? Is dat toevallig door die overname van Psg? Kom op Psg is niet groot!

28 april 2015 om 13:17

Het zit een beetje diep bij je lijkt et, we snappen het gabber, je bent van fan Marseille en je bent origineel. Inderdaad hebben ze sinds de overname waarschijnlijk meer fans erbij gekregen net als Chelsea, Man City maar wat is je punt nou eigenlijk??

28 april 2015 om 13:42

Dat het mensen zijn die behalve de aantrekking tot succes niks met de club hebben maar pretenderen supporter te zijn. En daar heeft hij gelijk in.

28 april 2015 om 14:40

Parijs is ook geen grote stad... Wat is je punt? Dat jij zo geweldig bent omdat je Marseille support? Die club interesseert me dus niks. PSG wel, omdat ze een leuk team hebben en de laatste jaren goed mee doen in de CL. Dat is inderdaad een gevolg van de overname, dus? Volgen is anders dan supporten... Heeft niks met gloryhunters te maken (op enkelingen na). PSG is voor de meeste mensen gewoon interessanter.

Mooi dat de voorzitter het opneemt voor Blanc en zich niet door de waan van de dag laat leiden (ondanks de kritiek). Zlatan kan zeker nog een jaar of 3 mee op topniveau, daarna kan hij altijd nog voor het avontuur gaan in de VS.

Voor PSG is het het beste om zlatan te verkopen. Dan kan Cavani eindelijk in de spits. Met cavani en zlatan beide werkt gewoon niet hebben we wel kunnen zien nu in de cl. Ook in de competitie gaat het maar moeizaam.

Zlatan moet nog eens naar engeland gaan en duitsland. Als hij daar kampioen word is hij in elk groot voetbal land kampioen geworden. Zlatan zal altijd een goede speler zijn. Is goed voor zijn liachaam en kan zeker nog 3 jaar mee. Kijk naar seedorf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren