Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wat hij doet bij Real Madrid is geweldig, maar er is leven na Ronaldo’

Laatste update:

Met 364 doelpunten in alle competities is Cristiano Ronaldo topscorer aller tijden van Real Madrid. Volgens Raúl, voorganger van de Portugees als topscorer aller tijden, is er in de Spaanse hoofdstad leven na Ronaldo. “Dat is er zeker”, legt Raúl uit aan AS.

/

“Wat Cristiano doet is geweldig, maar Real Madrid heeft een fantastisch team dat nog altijd meer kan bieden. Het belangrijke is dat het team blijft werken als een eenheid. Cristiano is al een jaar of zeven de topscorer, niemand had verwacht dat hij zo goed zou presteren, hij heeft een ongelooflijke wil om zijn doelen te bereiken.”

“Ik heb een goede relatie met Ronaldo, er is wederzijds respect", gaat de illustere Spanjaard verder. "Het is jammer dat we slechts een jaar samen hebben gespeeld, maar het was een belangrijk jaar en er was een band”, geeft Raúl, die inmiddels een einde aan zijn carrière heeft gemaakt, te kennen.

Denk je dat Real Madrid zonder Cristiano Ronaldo net zo goed is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als ronaldo stopt of real madrid verlaat denk ik dat bale een beetje de hoofdrol van ronaldo over zal nemen.

15 juli 2016 om 10:02

Ja mee eens bale is al meer en meer aan het groeien. Word een beetje een spelmaker en doelpunten maken in een een soort messi maar zonder die absurde goede dribbels.

15 juli 2016 om 11:58

Ronaldo is tot september uitgeschakeld dus ik verwacht dat Bale het zal doen samen met Morata.

15 juli 2016 om 12:28

Dat is misschien maar 2 wedstrijden....

15 juli 2016 om 12:31

Vergeten dat de beste nummer 9 ook nog daar rondloopt?

15 juli 2016 om 12:45

Beste nummer 9? Laat mij niet lachen

15 juli 2016 om 12:47

Wie morata?

15 juli 2016 om 14:16

Torres

15 juli 2016 om 14:17

Neejoh, iedereen weet wel dat dat Suarez/Lewandowski is en dat hij het met een Real bril bekijkt.

15 juli 2016 om 16:22

En iedereen weet dat jij door een Atleti bril kijkt, dus wat maakt jou zo objectief? Benzema is gewoon een wereldklasse spits en met zijn kwaliteiten hoor je de ster van een elftal te zijn. Hij neemt echter genoegen met het in dienst spelen van Ronaldo en in mindere mate Bale. Dan ben je een grote speler. Ik zie Lewandowski niet zo presteren bij Real als Benzema. Suarez daarentegen.. Ik weet het niet, maar die zou volgens mij overal presteren; wie er ook om hem heen staan.

15 juli 2016 om 22:19

BBM klinkt ook goed.

Iemand als Cristiano Ronaldo vervang je echt niet zomaar, zijn doelpuntenaantallen zijn ongezien. Hij is iemand die zijn transfersom Echt waard is. Na United veranderen van spelstijl, een echte doelpuntenmaker worden en door dit te doen kan hij nog wel even mee bij Real. Ik zie Ronaldo na volgend seizoen wel als afhangende nummer 9 fungeren.

Geweldig wat Ronaldo doet voor Real Madrid maar Real en Ronaldo hebben gewoon de pech gehad dat ondanks de prestaties en goals van Ronaldo dat er een Barcelona met een wereldgeneratie aan spelers. Messi, Xavi, Iniesta, Pique, Busquets en Puyol. Ronaldo is daardoor maar 1x kampioen geworden in 7 jaar. Wat ik daarmee wil zeggen. Er kan straks een veel minder team en spelers staan dan nu maar toch veel succesvoller worden. Al weten we allemaal dat de beste spelers naar Barca en Real gaan, al heb ik nu wel het gevoel dat er nu echt spelers van de jeugdopleiding van Real doorkomen. Veel homegrown players.

15 juli 2016 om 11:42

Zoals?

15 juli 2016 om 12:12

Morata? Jese? Nacho,carvajal...?

15 juli 2016 om 12:24

Voeg Casemiro, Odegaard en Vallejo ook maar in dat rijtje.
Zijn ook allemaal Castilla spelers die het gaan redden bij de hoofdmacht.

15 juli 2016 om 12:31

Hihi, liet ik maar bewust achterwege haha, punt was al behaald dacht ik zo
Maar idd klopt ook al zijn die spelers die je opnoemt natuurlijk zover nog niet vergeleken met de spelers die ik opnoemde op Casemiro na.
Is maar de vraag of zo een Odegaard in eerste terecht komt daar waar bijv Carvajal al wel in de selectie zit.

En de spelers die ik vooral opnoemde waren al echt op jonge leeftijd speler van Castilla etc. Odegaard is wel weer wat ouder (gehaald) natuurlijk.

15 juli 2016 om 14:47

Mayoral speelde vorig jaar al wat wedstrijden. Vazquez breekt echt door. Natuurlijk Carvajal, Morata, Jese, Casimero. Allemaal jong nog. Castilla promoveerde zelfs bijna en de jeugd kwam heel ver in de Youth Champions League.

15 juli 2016 om 15:09

Mayoral noemde ik idd ook al niet met name omdat er een sterk gerucht is dat hij verkast Wat ik persoonlijk erg jammer zou vinden hopelijk blijft hij bij Real.
Is een leuke in wording.
Denk dat we Igorziv zijn vraag wel ruim beantwoord hebben nu hehe??!

CR hoeft ook niet vervangen te worden vanwege goals.
Ik volg real al sinds jaar en dag al ver voor CR er was (toen speelden ze in algemeen overigens imo veel leuker).
CR is niet groter dan Real Madrid en mocht hij gaan..dan is het maar zo maar dan zullen de goals gewoon beter verdeeld worden en het spel zal zeer zeker anders ogen dan nu.. Afgelopen jaren gaat natuurlijk zowat alles via hem dus zo gek is het nieteens dat hij dan ook meer scoort dan de rest. Hij mag natuurlijk zowat als enige persoon ook 10x missen etc... (een andere speler was allang naar de kant gehaald dan).
Real beschikt over spelers waarvan zelfs verdedigers kunnen scoren. Wellicht dat aan einde van de rit er iets minder gescoord is in totaal, maar dat boeit me dan ook helemaal niks mits ze gewoon lekker spelen.
En dat zie ik gebeuren ook al is CR er niet.

Maar hij is absoluut zijn transferwaarde waard geweest dacht ik zo... het is en blijft ongelooflijk wat hij doet (dan praat ik eigenlijk toch echt het meest over de stats an sich).

15 juli 2016 om 12:11

@Duke

Andere spelers zoals Benzema, Bale en de rest missej veel meer kansen dan Ronaldo. Daar ligt het aan niks meer.

15 juli 2016 om 12:18

Niet waar beste Drose1.
Want hun krijgen niet zovaak de kans als CR puur omdat alles bijna via CR (moet) lopen.
Je moet natuurlijk in verhouding kijken he.
Als CR tien x mag schieten uiteraard dat er 1 invliegt..!
Een Bale "mag " het bijv 2x doen..als hij die 2x mist zal je zien , CR word boossie...en bale zal de 3e en 4e en 5e kans etc dan maar af geven aan cr puur om bang te zijn dat hij wederom mist..daar waar CR altijd mag missen.
Dus daar is gewoon een groot verschil in.
Ik kan ook topscoorder worden als ik 9 van de 10 kansen "mag "missen zonder te hoeven banken.
Zie de vrijetrappen..hoevaak mag cr die nemen terwijl hij er nauwelijks wat van bakt?? Nagenoeg altijd mag hij ze nemen (alleen sinds zidane zie ik dit gelukkig wel veranderen).
Tjah dan is het nie gek dat er na 100 keer vrijetrappen schieten er 1 eindelijk invliegt vindje niet?
Daar waar een bale miss maar 3x de kans kreeg (en dan vaak zelfs nog dichterbij komt).
Dan laat ik penaltys ook maar achterwege die mag hij ook altijd nemen.
Dus nee, Bale etc missen helemaal niet meer eerder andersom.

Bale zou Ronaldo zijn Rol dan wel overnemen als grote leider.

Allemaal leuk en aardig maar als die 40 kansen krijgt en alle ballen moeten op hem, dan kan een ander ook zoveel scoren. Ook alle vrije trappen en penaltys nemen.

15 juli 2016 om 13:19

Misschien was het voor Portugal juist beter dat hun ster eruitvloog, konden ze eindelijk keer als team spelen en kregen andere spelers ook kansen om te scoren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren