Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wanneer mensen Van de Beek met hem vergelijken, moet ik daar om lachen’

Laatste update:

Paul Pogba stond zaterdagavond voor het eerst sinds 1 november (destijds in het met 0-1 verloren uitduel met Arsenal) weer aan de aftrap bij Manchester United. De Franse middenvelder tekende in de uitwedstrijd tegen West Ham United na 65 minuten spelen voor de gelijkmaker, waarna the Red Devils met een 1-3 overwinning huiswaarts keerden. Donny van de Beek was in de rust al gewisseld en Patrice Evra vindt het lachwekkend dat de Oranje-international vergeleken werd met Pogba.

Pogba vormde aanvankelijk in het London Stadium een middenveld met Scott McTominay en Van de Beek, die in de Premier League zijn tweede basisplaats op rij had. De Franse middenvelder stond voor de zesde keer (op dertien wedstrijden) aan de aftrap en tekende tegen West Ham voor zijn eerste Premier League-treffer van het seizoen. Van de Beek werd in de rust vervangen door Bruno Fernandes, die aanvankelijk rust kreeg van manager Ole Gunnar Solskjaer in aanloop naar het Champions League-duel van komende dinsdag met RB Leipzig.

Manchester United draait voor geen meter, maar dan krijgt Paul Labile Pogba de bal voor de voeten ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 5 december 2020

Na de treffer van Pogba liep Manchester United door doelpunten van Mason Greenwood en Marcus Rashford uit naar een 1-3 overwinning. “Wat een doelpunt van Paul. Wanneer mensen Van de Beek met hem vergelijken, moet ik daar om lachen. Kijk naar dit doelpunt”, zegt Evra bij Sky Sports, voor wie hij als analist naar het duel van zijn oude club keek. De oud-verdediger, die tussen 2006 en 2014 voor Manchester United speelde, liet zich eerder al kritisch uit over Van de Beek. Evra vroeg zich eind oktober af waarom Van de Beek gehaald was, omdat de Engelse topclub hem ‘niet nodig’ had.

“We moeten Ole de credits geven. Als we verliezen, vallen mensen hem aan. Maar hij heeft geweldig gewisseld. Fernandes en Rashford maakten het verschil door achter de verdediging van West Ham te kruipen, daardoor kwamen Mata en Paul ook tot leven”, vervolgt Evra. “Cavani en Van de Beek speelden geen goede wedstrijd en nadat zij snel gewisseld werden, wonnen we. Ik wil niet dat dit team reageert, maar juist het initiatief heeft. De eerste helft was vreselijk, maar desondanks winnen we voor de vierde keer op rij in de Premier League en dat is positief. Je weet alleen dat er iets verkeerd zit als je altijd moet terugkomen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg benieuwd wat dit voor van de Beek gaat betekenen. Ik zie OGS hem voorlopig geen basisplaatsen meer geven in de Premier League.

Overigens is de focus op Donny wel wat overdreven. Op het moment dat hij er uit ging liep het hele middenveld voor geen meter. Ook Mctominay had net zo goed kunnen banken.

6 december 2020 om 10:06

Volgensmij koste Donny iets van 45 miljoen ofzo, kan dst ik t fout heb. De focus op Donny is alles behalve onterecht, investeer jij maar even 50% van je huidige budget, in iets wat er niet naar uit ziet dat je ook maar de helft van je geld terug krijgt. Donny heeft ook gewoon geprofiteerd van de nederlandse PR machine die eerder al Frankie voor 80 miljoen naar Barca bracht. Zijn geen slechte spelers maar zeeer zeeer overhypt, en nu vallen ze toch wel een beetje door de mand.

6 december 2020 om 10:24

Oh helemaal mee eens, de hype-machine omtrent de transfer van VdB draaide overuren. Wat ik echter probeer te stellen is dat gisteren niet alleen VdB door de mand viel, maar eigenlijk het gehele middenveld. Uiteraard is Mctominay een eigen jeugdspeler en zal daardoor de tolerantie wat hoger liggen.

6 december 2020 om 10:56

Als United fan verwacht ik geen wonderen en basisplaatsen voor VDB. Hij is wel een prima speler om op de bank te hebben en gezien Uniteds geschiedenis met teveel betalen vind ik 45mil voor Donny niet eens zoveel geld. Men moet gewoon accepteren dat hij voor in de breedte gehaald is. Hij zal overigens nog genoeg spelen met overvolle december te beginnen.

6 december 2020 om 12:20

Nu je het toch over overhypte spelers hebt, zullen we Pogba daar dan ook maar onder scharen? 100 miljoen, voor een meneer die waarschijnlijk van zichzelf denkt dat hij de een van de beste middenvelders ter wereld is. Die 45 miljoen voor Donny valt daarbij in het niet. Pogba heeft dat prijskaartje nooit waar kunnen maken. Sterker nog, hij heeft niet eens een vaste basisplaats meer.

Heeft Donny soms wat met de vrouw van Evra gedaan? Hij wil elke week even laten weten dat Donny niet goed genoeg is. Ik ken niemand die Donny en Pogba qua spel met elkaar vergelijkt. Het zijn twee totaal verschillende spelers.

6 december 2020 om 09:53

Evra is een Fransman. Wij vinden Frenkie hier ook zowat de beste middenvelder ter wereld

6 december 2020 om 10:02

Ik ben objectief genoeg om te zien dat Pogba een betere speler is dan vd Beek, ook al ben ik een Nederlander. Ik heb alleen het idee dat Evra elke week even wil laten weten dat vd Beek niet goed genoeg is. Het lijkt haast iets persoonlijks te zijn tegen Donny, of tegen degene die hem gekocht heeft.

6 december 2020 om 10:31

Hij was gisteren samen met Cavani ook gewoon de slechtste van United. Logisch dat hij dan uitgelicht wordt toch? Dat Evra al eens eerder heeft aangegeven dat hij de transfer niet begreep staat daar los van.

6 december 2020 om 11:45

Dat staat daar mijn inziens niet los van. Een beetje een Vd Gijp/ Manolev verhaal. Constant de fouten van een speler belichten en je lijkt als snel ongeschikt als profvoetballer. Van bijna elke speler zou je dit kunnen doen, maar ze kiezen er bewust voor elke week dezelfde speler uit te kiezen. Gister was in de eerste helft het hele middenveld, inclusief vd Beek, dramatisch overigens.

6 december 2020 om 11:20

Even goed lezen wat Evra precies zegt he? Zijn kritiek op 'vd Beek' gaat geenszins over vd Beek, dat probeert VZ wel lekker te doen voorkomen, want dat levert lekker discussie op en dus clicks, maar Evra heeft eigenlijk gewoon kritiek op Man United, dat ze Donny halen terwijl ze, volgens hem, hem niet per se nodig hadden. Hij heeft het niet over de kwaliteiten van Donny. Maar goed, VZ en manipuleren van de interpretatie van teksten, het is al talloze jaren zo. Leggen alles exact zo uit hoe het het meeste knaken oplevert. Je bent toch niet nieuw hier? Je account is 10 jaar oud..

6 december 2020 om 11:46

10 jaar alweer? Tijd voor een feestje lijkt me. Mee eens dat VZ de laatste tijd nogals misleidend is, maar ik neem toch aan dat Evra het citaat wel daadwerkelijk zelf gezegd heeft?

6 december 2020 om 12:22

Ik denk niet dat het zozeer iets tegen Van de Beek is, maar vooral iets teveel mét Pogba. Evra heeft inmiddels bijna Pogba z'n darmen bereikt, zo diep zit hij erin. Als het aan Evra ligt is niet Messi of Ronaldo, maar Paultje Pogba de beste speler ter wereld. Wij overdrijven wellicht met Frenkie, maar Evra gaat nog wel 10 stapjes verder als het op Pogba aankomt, kan ik je verzekeren. En tja, Donny is een (soort van) bedreiging voor Evra z'n lieveling, dus dan krijg je dit. Tegen veel tegenstanders kunnen ze overigens prima samen spelen, alleen daar heeft die klungel van een Solskjaer de ballen niet voor. Die kiest de makkelijkste weg, te allen tijde.

6 december 2020 om 12:23

En tja, we hebben het hier wel over Patrice Evra. Blijft een ietwat vreemd figuur als je het mij vraagt.

In zijn vorige video leek hij nog te zeggen dat hij niks tegen VdB heeft maar dit heeft er toch alle schijn van. En tja het was een mooi doelpunt hoor, maar verder heb ik Pogba vooral verstoppertje zien spelen. Dus laten we nou niet doen alsof dit het bewijs is dat Pogba beter is dan Donny.

6 december 2020 om 10:33

Pogba heeft verreweg de meeste passes gegeven in de wedstrijd. 16 meer dan welke speler dan ook gisteren. Lijkt me sterk dat hij dan verstoppertje aan het spelen was, nietwaar?

6 december 2020 om 11:01

Maar laten we dan ook ophouden met zeggen dat Vd Beek beter is als Pogba als hij een paar risicoloze breedtepassjes over 5 meter geeft

6 december 2020 om 12:27

Japie, niemand hier zegt dat Van de Beek een betere voetballer is dan Pogba in den basis. Ze zijn beiden goed waarbij Pogba natuurlijk de grootste potentie bezit. Echter, kijk je naar zn prestaties valt dat gewoon vies tegen. Een speler (Donny in dit geval) kan prima op dít moment even beter zijn. Dat maakt hem niet meteen een overall betere speler. Ik zie jou dit meermaals door elkaar halen. Feit is: Pogba mag het wel eens laten zien. Gisteren speelde hij werkelijk verschrikkelijk de eerste helft en veel United supporters vonden dat OGS voor de makkelijke weg koos door de nieuweling eraf te halen in plaats van almighty Pogba. Maar goed, doelpunten maken mensen blind. Donny heeft ook waardeloze periodes gehad bij Ajax, maar dan scoorde hij weer en was iedereen weer blind of zag het door de vingers.

Pogba heeft meer talent dan Donny. Donny is de betere voetballer in een team.

Sums it up...

Verder geen aandacht besteden aan Evra. Die is te vaak tegen een doelpaal aangelopen, zeg maar...

6 december 2020 om 10:18

Als je had gezegd dat Bruno Fernandes de betere voetballer is in een team ok. Maar Vd Beek speelt zo geweldig nou ook weer niet bij United

6 december 2020 om 10:26

Pogba ook voor geen meter dus dat scheelt

6 december 2020 om 10:39

Klopt maar ik reageerde op de stelling van Niels die zei dat Vd Beek een betere speler is voor een team

6 december 2020 om 10:52

Naar mijn mening heeft hij gelijk maar Manu is geen team. Het is een bij elkaar gegooid groepje transfers die elkaar niet perse aanvullen dus ergens heeft hij juist een punt.

Franse Evra met een Afrikaanse afkomst vindt zijn Franse vriend Pogba met Afrikaanse afkomst geweldig. Dat fans zo oordelen (denk aan Turken die Demiral de beste verdediger is ter wereld) is nog te begrijpen, maar als dikbetaalde analist mag je nog enigszins je best doen om het te verbergen.

Man U wordt met dit beleid langzaamaan een begraafplaats voor spelers. Pogba had net als Lukaku ergens anders heen moeten gaan om daar weer te kunnen opleven.

6 december 2020 om 11:16

Over het laatste ben ik het met je eens. Maar wij Nederlanders vinden Frenkie de beste middenvelder ter wereld en De ligt een vd beste verdediger ter wereld. Zulke uitspraken zijn normaal dat doen elk landgenoten bij elkaar.

6 december 2020 om 11:32

Ik vind vvd een betere verdediger dan de ligt, op dit moment dan. De ligt gaat vvd de komende jaren voorbij steken.

Ik heb Donny nooit een bijzondere speler gevonden. In een goed draaiend team kan hij leuk meedoen. Maar het is heen speler die wel even de boel op sleeptouw gaat nemen ala Bruno Fernández. Hij kent maar een manier van spelen en dat is de Ajax manier. In het buitenland kom je daar niet mee weg. Hij staat vaak veel te diep en neemt daardoor nauwelijks deel aan het spel en hoopt dan voorin dat een bal goed valt zodat hij kan scoren. Donny speelt pupillen voetbal en loopt er vaak hulpeloos bij.Donny had nooit naar United moeten gaan. Misschien kan hij zich weer uit laten lenen naar Ajax.

6 december 2020 om 14:23

Kan Pogba ook niet, een team op sleeptouw nemen. Wat dat betreft lijken vd Beek en Pogba dus toch wel op elkaar! En on-topic: ik zou altijd vd Beek opstellen ipv Pogba, die breekt de teamgeest volledig af hij 1 van de belangrijke spelers is.

Aahhh moet Ervra weer ze broeder verdedigen. Als Pogba een heel seizoen als een krant voetbalt hoor je Evra niet.

Pogba speelde draak van wedstrijd en had geen interesse voelt zich al jaren te groot voor Manchester United. Solskjaer had de moed niet om hem eruit te halen die man blijft spelen op reputatie. Die goal die hij scoorde was van een uitbal, West Ham gaf ruimte weg. Ik snap niet zo goed wie Pogba en Vd Beek vergelijkt, die Evra wil over de rug van Vd Beek zijn landgenoot prijzen, vind ik zwak. Gewoon zeggen dat Pogba beter speelde de tweede helft, en trouwens dit is West Ham, zelden heb ik Pogba langere tijd goed zien spelen. Vaak loopt hij er ongeïnteresseerd bij. De kritiek op Cavani is onterecht. Hij had geen aanvoer, mede doordat Pogba zo zwak speelde de eerste helft.

6 december 2020 om 12:08

Toon eens aan dat die bal uit was? Waar baseer je dat op?

En Evra vergeet even dat Pogba samen met Martial de slechtste aan de kant van Man U was in de eerste helft. Een hele sterke tweede helft van Pogba in een veel sterker team verbloemt dat natuurlijk mooi, maar denk dat VDB ook wel beter had gespeeld met Bruno en Rashford en zonder Martial.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren