Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Walker toonde ‘alarmerend gebrek aan respect’: ‘Ik moest op mijn tong bijten’

Laatste update:

Kyle Walker speelt sinds afgelopen zomer in het shirt van Manchester City, nadat de rechtervleugelverdediger voor 51 miljoen euro Tottenham Hotspur verliet. De 27-jarige verdediger liet ruim voor het einde van afgelopen seizoen aan Mauricio Pochettino weten dat hij een nieuwe uitdaging nodig had en die boodschap viel niet in goede aarde bij de Argentijnse manager van the Spurs.

"Walker kwam naar me toe na de wedstrijd tegen Watford", laat Pochettino weten aan de Daily Mail. "'Baas, ik ben negen jaar bij Tottenham geweest. Ik heb erover nagedacht en mijn hart ligt hier niet meer. Mijn hoofd ook niet. Ik heb alles gegeven wat ik heb kunnen geven. Ik wilde je het vertellen, voordat ik zou vertellen aan mijn zaakwaarnemer dat ik deze zomer wil vertrekken.'"

"'Kyle, je moet professioneel zijn. Er is nog anderhalve maand te gaan. We strijden voor de Premier League en de FA Cup. We moeten gefocust zijn en sterk eindigen', reageerde ik. Walker zei: 'Oké, baas. Maar ik heb mijn besluit al genomen.' Ik zei: 'Nou, dat hangt niet alleen van jou of van mij af. Het hangt met name van de club af. Je stelt me teleur dat je me hebt verteld dat je weg wil als er nog ruim een maand te gaan is.'

"'Je kon je vermannen, je koest houden, trainen, spelen en het team helpen.' Miguel D'Agostino (assistent-trainer, red.) was er ook bij. Ik wil altijd dat er getuigen zijn bij dit soort privégesprekken. Ik beschouwde het als een alarmerend gebrek aan respect voor zijn teamgenoten, een klap in het gezicht van de club. Ik moest op mijn tong bijten. Vanaf toen werden de geruchten steeds hardnekkiger."

Snap jij de reactie van Mauricio Pochettino?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huh? Beetje vreemd. Komt op mij over alsof Walker gewoon zin hart heeft gelucht. Niks mis mee, toch?

Hij is tenminste eerlijk. Veel zeggen er ook 'ik blijf' en vertrekken dan alsnog. Vind ik veel laffer.

Beetje rare reactie van Pochettino, Walker kan er ook niks aan doen dat hij wou vertrekken. Volgens mij zou er niet zoveel anders zijn als hij het Pochettino niet toen al had verteld

Wat een achtelijke reactie zeg... Lijkt me juist fijn en handig om te weten dat een speler zijn hart lucht. Maarja het feit dat hij altijd een getuige wil hebben bij "prive" gesprekken zegt al wel genoeg over zijn persoonlijkheid

22 oktober 2017 om 15:27

Ook vreemd dat hij een 'privegesprek' zo naar buiten brengt.

22 oktober 2017 om 15:33

Potjetino heeft alle respect bij mij verloren. Geweldige manager die alles mee leek te hebben. Nu haat ik hem. Wat een domme reactie op een goudeerlijke statement, in vertrouwen verteld en ruim voor het begin van de transfermarkt. Hoezo zou iemand zijn focus verliezen als hij zegt dat hij weg wilt? Belachelijk!

Zulke dingen doe je normaal gezien na, en niet tijdens, het seizoen. Vreemd. En terecht dat Poch hier niet blij mee is, Walker heeft niet voor niets een contract.

22 oktober 2017 om 15:26

Hij zegt toch nergens dat hij zich niet meer zou inzetten of dergelijke? Hij klaart gewoon de lucht op. Een trainer wil toch ook weten waar hij aan toe is? In mijn opzicht laat Walker hier fijn tijdig weten dat hij voor volgend seizoen een andere back moet halen. Zonder ruzie te stoken,weg te blijven van trainingen,ziek melden,... ik begrijp zijn reactie eigenlijk niet

22 oktober 2017 om 15:28

Die jongen houdt het binnenkamers en lucht gewoon zijn hart. Je moet met al je problemen bij de directie terecht kunnen. Daarnaast is Kyle Walker een slimme kerel. Die heeft dit heus wel goed uitgedacht.

Timing van Walker was erg beroerd. Tottenham heeft heel lang geen titel gewonnen en waren daar vorig jaar dichtbij. Echt vind ik Pochettino nog erger. Hij gaat geen gesprek persoonlijk aan maar alleen met een getuige. Jeetje waar is het vertrouwen. Ik denk dat het bij Pochettino pijner doet dat zijn speler graag naar Pep gaat dan bij hem blijft. Werken met Pep is voor bijna elke speler een uitdaging op zich.

Dit vind ik echt onzin hoor. Ik heb niets met Walker maar in deze doet hij absoluut niets verkeerd of respectloos. Ik vind het net knap dat hij meteen nadat hij de beslissing voor zichzelf heeft genomen hij naar de coach stapt en hem daarover verteld zodat de club ruimschoots de tijd heeft om zich voor te bereiden. Dat hij aan het einde van het seizoen weg wil betekend niet dat hij de resterende wedstrijden geen inzet meer toont. Belachelijk en nutteloos sneren van Poch vind ik dit

Ik vind dit nog al een rare reactie van Pochettino. Ik vond zijn reactie tegen Guardiola al vreemd. Kyle Walker is tenminste eerlijk. En altijd een getuige bij zijn persoonlijke gesprekken? Ik vind het netjes hoe Walker hiermee is omgegaan. Wat een drama queen is die Pochettino ook.

Nou ik vind het kwalijker dat een trainer een privégesprek naar buiten brengt. Walker geeft aan dat hij er met zijn hoofd niet meer bij is. Als trainer zou je juist blij moeten zijn dat hij het vertelt. Je moet immers met alle factoren rekening houden als je de opstelling maakt. Heb je liever dat hij 2 cruciale fouten had gemaakt, maar niets had verteld? Ik vind dit persoonlijk toch een minpuntje voor Pochettino.

Gaat vooral over de periode waarin hij zoiets aankondigde. Maarja, zo kan je vanalles blijven opsommen dat je niet aanstaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren