Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Waar kan ik heen? Barcelona heeft die drie al en Real is onmogelijk’

Laatste update:

Antoine Griezmann wordt de afgelopen maanden steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een vertrek bij Atlético Madrid en Manchester United zou bijvoorbeeld bereid zijn om het transferrecord te breken voor de Fransman. De aanvaller begint zelf ook voorzichtig te denken aan een vertrek bij los Colchoneros, al weet hij niet precies welke competitie zijn voorkeur heeft.

/

“Toen ik bij Real Sociedad speelde, kreeg ik op een gegeven moment het gevoel dat ik moest vertrekken. Ik weet niet precies waar dat verlangen toen vandaan kwam”, vertelt hij in gesprek met RMC. “Wie weet hoe dit seizoen af zal lopen. Als het niet goed eindigt, stel ik mijzelf misschien die vraag. Maar op dit moment is het niet relevant.”

“Daarnaast vraag ik me af waar ik heen zou kunnen gaan. In Spanje heb je Barcelona en Real Madrid. Barcelona heeft die drie al voorin lopen en Real is onmogelijk vanwege de club waar ik nu zit. Volgens mij hebben zij een pact geen spelers van elkaar over te nemen”, gaat Griezmann verder. “De Bundesliga spreekt me niet echt aan, Frankrijk op dit moment ook niet. En bij Engeland heb ik twijfels vanwege mijn privéleven. De regen, het slechte weer, ik wil me buiten goed voelen.”

“Ik vind de intensiteit van de Premier League wel mooi, ik kijk er graag naar. De scheidsrechters laten het spel lopen, de stadion zitten altijd vol. Maar als ik één competitie zou moeten kiezen, is het LaLiga. Die past het beste bij mijn spel.”

Denk jij dat Antoine Griezmann aankomende zomer gaat vertrekken bij Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meest overhypte speler op dit moment naar mijn mening. Ongelofelijk dat hij ook in de beste-3 podium mocht staan ipv Suarez. Letterlijk op basis van niks stond hij daar, behalve de media hype.

Vind daarom ook dat hij gewoon bij Atletico, de andere top clubs zijn al voorzien van betere spelers, maar dat hij heeft hij zelf ook door gelukkig.

15 februari 2017 om 12:02

Overhypt? Griezmann is absolute wereldtop en de beste speler op het ek. Verder was hij vorig seizoen fantastisch in de CL

15 februari 2017 om 13:37

In welke finales heeft hij dat bewezen? In veel CL wedstrijden en in de EK finale niet in ieder geval

15 februari 2017 om 14:18

Griezmann was belangrijk bij de uitschakeling van Barcelona vorig seizoen met zijn doelpunt in de return van de kwartfinale.
Tegen Bayern in de halve finale idem dito. Tegen PSV had hij natuurlijk wel moeten scoren maar toen speelde hij ook niet slecht. Ook in de competitie was hij doorgaans belangrijk en deden ze tot en met de een na laatste speelronde mee in de strijd om de landstitel.

Tijdens het EK heeft hij gescoord tegen Albaniã£â«, Ierland(achtste finale), Ijsland(kwartfinale) en dubbelslag tegen Duitsland(halve finale).
Wat moest hij dan nog meer doen volgens jou? Geloof mij, het heeft een paar centimeters gescheeld of Griezmann had met de Gouden Bal in zijn handen gestaan. Die kopbal in de finale tegen Portugal... Wat scheelde het!?

15 februari 2017 om 17:05

En daarnaast die gemiste pingel in de CL-finale natuurlijk, hij zou maar in het netje komen.

15 februari 2017 om 12:09

Ik vraag me af of jij wel eens voetbal kijkt. Hij is niet overhyped. Hij is wel trending in de media, maar het is ook een weergaloze speler.

15 februari 2017 om 13:40

"ik vraag me af of jij wel eens voetbal kijkt. Hij is niet overhyped. Hij is wel trending in de media, maar het is ook een weergaloze speler. "

Als ik dit zo lees probeer je eerst met een drogreden de reactie van de reaguurder te kleineren om vervolgens hem ongelijk te geven met 0 argumentatie en te zeggen 'wellus' hij is wel een grote speler.

15 februari 2017 om 15:04

Alsjeblieft Schop, ga je nu al in Dumpert-taal reageren?

Maar wil geef mij maar voorbeelden dat het een grote speler is. Volgens mij heeft hij bij Atletico bewezen, en daarvoor bij Real Sociedad, dat hij veel doelpunten kan maken in een topcompetitie en daarnaast bealngrijk is voor een team.

Heeft hoogstpersoonlijk, samen met Vela, Sociedad de Champions League ingeschoten. Nee, je hebt gelijk. Dan ben je totaal overhyped en kan je er geen ene pepernoot van.....

15 februari 2017 om 17:59

Griezmann is een fantastische speler. Waarom zou hij argumenten moeten geven dat hij dat wã©l is? Het is een feit dat hij dat is. Als je dat ontkent, dan mag je met feiten afkomen.

Is net hetzelfde als je van iemand gaat vragen te bewijzen of water wel echt kookt op 100 graden. Ja water kookt op 100 graden, dat weet iedereen. Als je het tegendeel beweert: goed, bewijs het.

15 februari 2017 om 21:16

Dumpert taal? Ik zit niet eens op dumpert....

Nu kom je met een redenatie, wel erg geã£â¯rriteerd, maar het is er 1. Ik zeg in mijn reactie niets over het feit wat jij vind van Griezmann of wat ik er van vind. Ik zeg alleen dat je reactie zonder inhoud was en dus eigenlijk gigantisch slecht.

@rooney_10

Leuke vergelijking maar als je reageert op iemand anders met niets inhoudelijks en op de man af, zoals ik daar beschreef dan heeft dat niets te maken met Griezmann alleen maar met zijn reactie.

Maar jou logica is niet foolproof, want water kookt niet op exact 100 graden

15 februari 2017 om 12:10

Of hij beter was dan Suarez vorig jaar kun je over twisten, maar stellen dat hij op basis van niks verkozen is? Wat een onzin.

15 februari 2017 om 12:20

Ik bedoel op basis van niks bij de beste-3 en niet op basis van niks bij de genomineerde.

Vaak wordt er gekeken naar aantal doelpunten, dan kun je dus al Messi en Ronaldo afstrepen. Wie had er ook veel gescoort? Precies, Suarez. Dus daar verliest Griezmann al op. Daarna wordt er dus gekeken naar teamprestaties, tja dan zou Pepe dus de 3e moeten zijn, want die man heeft ook alles gewonnen samen met Ronaldo.

Dus ja op basis van wat hoort hij dan 3e te staan? Finale plaats CL en EK? Pepe.
Veel doelpunten? Suarez.

15 februari 2017 om 12:49

Suarez had het dubbele aantal doelpunten en assists tov Griezmann, alleen op basis van teamprestaties zou hij het dus meer verdienen, maarja daar is het woordje al: teamprestaties.

15 februari 2017 om 13:38

@Bella partita zoals stefandefree hierboven al aangeeft dat erover te twisten valt wie beter was suarez of Griezmann. Maar waar de meesten(zoals ik kan lezen in de reacties) problemen mee heeft is dat jij zegt dat Griezmann een overhypte speler terwijl hij ongetwijfeld een absolute topspeler is en dit al jaren laat zien.

15 februari 2017 om 14:32

Klopt, heb het misschien verkeerd verwoord, maar ik bedoel eerder dat hij groter gemaakt wordt dan dat hij is. Want op basis van de verkiezingen zou je dus kunnen concluderen dat Griezmann beter was dan alle andere spelers - Messi & Ronaldo.

15 februari 2017 om 18:56

Je bent redelijk overdreven Griezmann aan het neerhalen. Het is waarschijnlijk een spannende strijd geweest tussen Griezmann en Suarez en het EK zal de reden zijn waarom Griezman een streepje voor had. Overigens ben ik het met je eens dat Pepe er hoort te staan (en te winnen want hij was belangrijker dan Ronaldo) maar een verdediger zal niet snel winnen.

15 februari 2017 om 12:11

Op basis van niets? Hij scoort elk jaar 25 doelpunten en geeft vaak ook nog 5+ assists in een seizoen... Dit al 3 jaar lang... Dat je een afkeer hebt tegen hem betekent niet dat die niet kan voetballen... Overigens gaat het nu wat moeizamer maar hoe lang heb ik Neymar al niet meer gezien? Al 19 wedstrijden? Griezmann speelde daarnaast ook een zeer goed EK...

15 februari 2017 om 13:01

Maar de momenten dat hij er daadwerkelijk moest staan, liet hij het afweten; zeker bij Frankrijk. Hij miste grote kansen en was onzichtbaar op het moment dat hij juist moest opstaan. Datzelfde geldt overigens voor de andere finale die hij speelde. Griezmann is een fantastische voetballer, maar Suarez verdiende het simpelweg gewoon meer. Hij scoorde meer en nog belangrijker; hij nam het team op sleeptouw met belangrijke goals en zijn drive op het moment dat het nodig was. Griezmann is puur en alleen door de media achter Ronaldo en Messi geeindigd. Als die media hype er niet was geweest, had daar gewoon Suarez gestaan.

15 februari 2017 om 13:16

Maar het heeft toch geen zin om derde te worden want toch wordt alleen de winnaar geprezen

15 februari 2017 om 18:59

Momenten dat hij er daadwerkelijk moest staan? Zonder Griezman had Frankrijk de finale niet eens gehaald, ze kunnen niet allemaal een Maradona of Platini zijn en het toernooi solo winnen.

15 februari 2017 om 12:11

Ik weet niet waar jij het over hebt. Griezmann is al 3 seizoenen constant. Draagt zowel Frankrijk en Atletico Madrid. Griezmann is absolute top. Wat vindt jij van Neymar dan? Die in potentie beter kan worden dan Griezmann Maar die het vaker laat afweten is dat ook een overhypte speler?

15 februari 2017 om 12:47

Huh neymar draagt meer bij aan het spel van griezmann aan atleti? Als je dit echt denkt moet je een x naar een wedstrijd van atleti kijken ipv alleen de samenvattingen. Griezmann is naast dat hij veel assists en goals geeft en maakt ook nog enorm belangrijk met zijn verdedigende werk!

15 februari 2017 om 14:29

Neymar is het momenteel helemaal kwijt, presteert wanhopig, hopelijk komt hij er ooit nog boven op...

15 februari 2017 om 12:44

Op basis van beste speler la liga 2015-16 en topscoorder (en volgens mij ook beste speler) EK 2016! Begrijp me niet verkeerd, suarez schat ik even hoog in maar ik begrijp wel dat er voor hem gekozen is!

15 februari 2017 om 13:18

Griezmann overhyped noemen? Kijk jij uperhaubt wel voetbal? Griezmann die Atletico op sleeptouw neemt en CL-finales bereikt heeft en ook met Frankrijk goed presteert en hij scoort ook veel. Suarez is zeer goed, maar beter dan Griezmann betwijfel ik.

15 februari 2017 om 13:25

Ongelofelijk dat mensen zoals jij überhaupt een mening durven te hebben. Griezmann is een absolute topspeler en op dit moment (en zeker afgelopen seizoen) één van de beste spelers ter wereld.
Waar iemand als Suarez inderdaad veel goals maakt is Griezmann iemand die op alle vlakken constant speelt. Hij verdedigt mee, is belangrijk met zijn passes en houdt het tempo in een wedstrijd.
Griezmann is op dit moment een perfecte speler voor Atletico. Hardwerkend en kansen creërend en nog een afmaker ook. Ga eens een keer een wedstrijd van Atletico kijken voordat je hem 'overhyped' noemt.

15 februari 2017 om 13:33

Ondanks dat het nogal uitgesproken is over de Griezmann, waar iedereen zich blind op staart als een stier met een rode lap, heb je gewoon gelijk.

Suarez is beter en had het meer verdiend en Griezmann kan nergens heen als hij niet naar een andere competitie wil.

15 februari 2017 om 15:44

Griezmann is nog wel een klasse beter hoor dan Suarez, wat Griezmann presteert is echt knap.

15 februari 2017 om 18:44

Suarez was gisteren erg goed ja! Waarom altijd spelers van Barcelona? Kijk naar Ibrahimovic, Higuain, Griezmann of Mertens op dit moment, ook aardige spitsen.

Geweldige speler, maar ik hoef hem niet bij Real te zien. Daarvoor vind ik hem net als benzema te veel wedstrijden afwezig.
Kan ik trouwens uit zijn woorden concluderen dat hij persoonlijk welwillend tegenover een transfer naar Real staat, maar dit puur vanwege vrees voor de hetze die zal ontstaan niet doet?

Niet naar Engeland gaan door het regen en slechte weer? Gast krijgt miljoenen betaald om zijn hobby uit te oefenen en dan loop je te klagen over het weer. Als ik als Man United zijnde nog interesse had in die gast, was die met deze uitspraak wel vervlogen. Zo'n gast hoef ik niet in m'n team.

15 februari 2017 om 12:02

Hij krijgt er miljoenen voor betaald maar krijgt die ook in het zonnetje in Madrid hoor. Dan is er dus weinig reden om te veranderen

15 februari 2017 om 12:08

Bij United 2× zo veel

15 februari 2017 om 12:05

Vanwege het weer, zn privã©leven (die hij hoog in het vaandel heeft staan en de engelse pers niet), wil hij eigenlijk niet naar Engeland. Snap ik best.
Als jij je niet lekker voelt bij +- 50% regen in het jaar en ook nog eens die tabloids, dan gaat hij ook niet presteren. Dat wil hij wel.

15 februari 2017 om 12:50

Ieder mens heeft voorkeuren, niets mis mee. Jij en 5 andere moeten het schijnbaar als een probleem zien dat hij voorkeuren heeft, dat is nou eerder een beetje vreemd.

15 februari 2017 om 12:58

Hij verdient zijn miljoenen blijkbaar liever in het Spaanse zonnetje. Valt wat voor te zeggen vind ik.

Kom naar barca!! Tenzij Messi wat meer ga lopen kunnen wij een middenveld vormen met Messi Busi en iniesta en dan GSN van voor...

Op Engelse clubs na verwacht ik ook niet dat een andere club 120 miljoen euro betaalt voor Griezmann. Het is een goede speler, maar ik vind hem niet uitzonderlijk goed. Verder mogen Engelse clubs zich afvragen of hij het wel waard is om zoveel geld neer te tellen. In de Premier League is het scoren moeilijker en zo exceptioneel zijn de cijfers van Griezmann nou ook weer niet.

Verder zegt Griezmann niet echt iets verkeerd. Ik kan me voorstellen dat het klimaat best een grote rol speelt bij een eventuele transfer van een speler. Ook bij Atletico verdient een speler als Griezmann al een flink bedrag. Verder denk ik ook dat hij een transfer naar Real Madrid en Barcelona sowieso wel kan vergeten. Ik zou ook niet weten wie hij zou moeten vervangen.

Even nog volgend seizoen bij Atleti blijven en daarna Suarez opvolgen? Eerste seizoen rouleren, daarna overnemen. Komt ook weer meer t Barca spelletje terug. Ik zeg doen

15 februari 2017 om 13:20

Ja net alsof Griezmann naar Barca gaat om daar 2e spits te worden achter Suarez, word wakker bro dit is geen Fifa! De enige ploegen die ik goed vind voor Griezmann zijn United, Juventus & PSG

Grappig, hij zegt niet bij voorbaat nee tegen Real. Hij zegt dat het onmogelijk is vanwege een 'pact' tussen de clubs. Overigens is Griezmann niet nodig bij Real, vind hem lang niet zo goed als vorig seizoen.

15 februari 2017 om 13:22

messi als nummer 10 zo niet eens zo slecht kunnen zijn en daarna idd GSN.
maar Griezzman hoort bij a.madrid. als barcelona een vervanger zou moeten vinden als messi er mee uitscheidt dan zou ik voor dybala gaan.

Je kan naar United gaan, en dat is nog steeds een pracht van een club.

Maar je kan ook bij Atletico blijven, en groeien tot een legende ipv een speler die enkel drie seizoenen gebleven is. Datzelfde hoopte ik ook bij Pogba en Juve, maar tegenwoordig doe je dan aan kapitaalvernietiging als je niet doorverkoopt met winst. Er zijn maar twee clubs die dit dat zich kunnen permitteren.

Griezman is een fantastische speler maar naar mijn mening niet de absolute wereldtop van het niveau om tot de 3 beste spelers ter wereld te behoren. Een suarez, neymar en een aguero vind ik nog steeds beter.
De potentie is er, maar hij moet nog een paar belangrijke stappen maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren