Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrouw van Edwin van der Sar deelt zeer hoopvolle en intieme beelden

Laatste update:

Edwin van der Sar lijkt het goed te maken. Op een video van zijn vrouw Annemarie is te zien hoe de voormalig doelman aan zijn herstel werkt. Van der Sar werd onlangs tijdens zijn vakantie in Kroatië getroffen door een hersenbloeding, maar maakt het dus naar omstandigheden goed. Op de beelden is onder meer te zien hoe hij zijn ouders ontmoet in het ziekenhuis en hoe hij wordt gerepatrieerd.

Van der Sar was op vakantie in het Kroatische Split, toen hij vorige maand werd getroffen door een hersenbloeding. De oud-doelman werd overgebracht naar de intensive care en kon niet veel later worden gerepatrieerd naar Nederland. Inmiddels is hij begonnen aan zijn revalidatie. Uit de beelden van zijn vrouw Annemarie is op te maken dat hij aan de beterende hand is.

Zo wandelt Van der Sar om zijn woning en doet hij oefeningen in de tuin. Ook is een intieme ontmoeting te zien met zijn ouders, die hem bezoeken in het ziekenhuis. Van der Sar steekt verder zijn duim op en speelt een spelletje met zijn dochter. "Step by Step", luidt de begeleidende tekst van zijn partner.

Van der Sar maakte sinds november 2012 deel uit van het directieteam van Ajax. Daar begon hij als directeur marketing. Sinds november 2016 was de voormalig doelman algemeen directeur. Mede als gevolg van de sportieve prestaties en de successen op het gebied van onder meer commercie en media maakte de club gedurende de periode onder Van der Sar een enorme groei door.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te zien dat het (relatief gezien) goed gaat met deze Nederlandse voetballegende, want dat is hij toch wel.

(@crew: Split is geen eiland, ligt hartstikke aan het vasteland. Of je moet het gehele vasteland van de aarde als "eiland" beschouwen )

9 augustus 2023 om 10:07

Het is wel een schiereiland dat dan weer wel

9 augustus 2023 om 10:26

Hij was op vakantie in Hvar. Dat is een eiland. Staat dus verkeerd in de tekst.Super goed nieuws dat zijn herstel de goede kant op gaat.

Wat een geweldig nieuws! Lekker je rust pakken. Dat heb je verdient na al het gezeik van het afgelopen jaar.

Mooi om te zien dat het beter gaat, het is hem gegund natuurlijk. Hopelijk gaat het herstel steeds voorspoediger en zal hij volledig weer alles kunnen. Het zal je maar gebeuren allemaal. Ps groetjes aan de hond.

Mooi om te zien dat het beter met hem gaat. Dit gun je niemand en vooral niet tijdens een vakantie. Heb ergens het idee dat de immense druk om te presteren waar hij zoal heel zijn leven mee om moest gaan zijn tol heeft geëist. Hopelijk valt de schade mee en kan hij lang genieten van zijn familie.

Goed nieuws om te horen, lekker genieten en volledig herstellen

Fijn om te zien!

Blijft natuurlijk gewoon een legende, daar doet zijn laatste periode bij Ajax niets aan af.

Voordeel van jaren topsport is dat hij in zijn revalidatieproces ook weet wat topsport is.
Zijn lichaam maar m.m. ook mindset weet wat er gevraagd wordt

9 augustus 2023 om 10:43

Naar mijn idee was Van der Sar ook hartstikke fit voor zijn leeftijd. Stond nog met regelmaat of het trainingsveld met Onana bijvoorbeeld. Overigens geen idee het herstel van een hersenbloeding bevorderd kan worden als je als fit was. Met een spierscheuring etc. is dat natuurlijk wel het geval

9 augustus 2023 om 11:12

@klene, buiten de hersenen wordt in principe je hele lichaam geraakt. Alleen al van het zo lang liggen in een ziekenhuisbed, verlies je bijna al je spierkracht. Dan ben je er zeer bij gebaat als je van tevoren fit bent. Daarom zou ik zeggen dat als hij nu weer trapjes kan lopen, oefeningen kan doen dat het er echt ontzettend goed uit ziet (lichamelijk dan).

Over psychische schade kunnen we natuurlijk niks zien, dat zal op lange termijn duidelijk worden. Laten we hopen dat dat meevalt, dan is hij er erg goed uit gekomen!

9 augustus 2023 om 13:37

12 jaar lang als fysio in de revalidatie gewerkt.
Een hersenbloeding overkomt je helaas.

Voordeel van een fit en sportief achtergrond is, is dat je de mindsett ook kunt omzetten.
Je lichaam ook gewend is aan intensieve inspanning.

Het bevordert zeker je herstel sneller!
Het wil alleen niet zeggen of het je herstel beter maakt.

Dat alles ligt aan je computer (hersenen)

Goed om te zien dat hij hard werkt aan zijn herstel, hopelijk komt Edwin er volledig bovenop!

Nog maar een maandje geleden dat schokkende bericht en nu al geruststellende beelden van ogenschijnlijk echt een goed herstel! Goed om te zien!

9 augustus 2023 om 11:05

Mooie beelden ook Ik begrijp met het oog op privacy dat veel bekende mensen in een dergelijke situatie rust willen en daardoor veel zaken afdoen met een standaard tekst, opgesteld door een communicatiedeskundige. Dit laat de persoonlijke kant van vdsar en zijn familie zien. Dus niet de Ajacied, maar de man en vader. Heel mooi.

9 augustus 2023 om 11:13

Ja, precies dat! Heel menselijk allemaal en tegelijk in ogenschouw nemende dat de familie Van der Sar toch "het publiek" wel op de hoogte wil houden van de situatie. Nu het ook beter gaat, is dat misschien ook iets eenvoudiger maar ik ben het helemaal met je eens dat ze het op een goede en mooie manier doen!

Top. Geruststellend.

Goed om te zien dat het herstel goed verloopt. Success en beterschap Edwin!

Super om te zien dit! Hopelijk is ie snel weer toe aan een partyyyy

Top nieuws!! Stapje voor stapje naar volledig herstel.
Succes Edwin💪

Mooi om te zien. Vervelends dat het steeds meer lijkt te gebeuren. Ik hoop dat we als maatschappij steeds meer op stres gaan letten.

9 augustus 2023 om 13:23

Waarschijnlijk niet, we gaan gewoon lekker door met mensen mentaal de afgrond insturen.

Het menselijk lichaam is helemaal niet gemaakt om zodanige stress te ervaren. Bijvoorbeeld de media mag best eens naar zichzelf kijken, op meedogenloze wijze mensen achterna zitten en afbranden wanneer het wat minder gaat in een publieke functie is niet nodig. Dat geldt ook voor de mensen op sociale media die onverminderd doorgaan met mensen affakkelen.

10 augustus 2023 om 11:56

Ik hoop ook dat ze daar beter op gaan letten, zijn hersenbloeding heeft echter niks met stress te maken, maar heeft een andere oorzaak.

10 augustus 2023 om 15:27

En dat is? Stress lijkt me de meeste logische oorzaak? of niet?

Dit is mooi en goed nieuws. Overstijgt al het voetbalnieuws dit! Er zijn toch echt belangrijkere dingen in het leven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren