Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vraagtekens over bondgenoot van Luuk de Jong tegen Atlético Madrid

Laatste update:
/

PSV grijpt woensdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid waarschijnlijk opnieuw terug op een concept met vijf verdedigers, zo schrijven het Algemeen Dagblad en het Eindhovens Dagblad. Dat was ook de speelwijze van de Eindhovenaren in de voorgaande twee duels met Atlético.

Daniel Schwaab speelde afgelopen weekeinde tegen Willem II als controlerende middenvelder, op de plek van Andrés Guardado. De Duitser is tegen Atlético echter nodig in de defensie, waardoor de inmiddels weer fitte Davy Pröpper waarschijnlijk aan het startsignaal zal verschijnen. Bart Ramselaar en Oleksandr Zinchenko completeren mogelijkerwijs het middenveld van PSV.

Het is nog onduidelijk hoe de tweemansvoorhoede van PSV eruit zal zien in het Vicente Calderón. Luuk de Jong zal vergezeld worden door Luciano Narsingh, volgens het Algemeen Dagblad, of Gastón Pereiro, volgens het Eindhovens Dagblad. Cocu verzekerde dat PSV nog niet bezig is met het belangrijke(re) competitieduel met ADO Den Haag van komend weekeinde. De verwachting is echter wel dat Siem de Jong voor dat duel zal worden gespaard.

Wat doet PSV tegen Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Luuk speelt als een natte krant sinds z'n broer bij PSV zit, en Siem speelde ook niet de sterren van de hemel. Misschien is het wel beter om geen van beide op te stellen.

23 november 2016 om 08:14

Klopt, Zoiezo tegen Atletico Madrid is het al heel moeilijk scoren en aangezien Psv het extreem lastig heeft met Luuk, kan je het best een keer proberen met narsingh en pereiro samen in de aanval.

23 november 2016 om 08:17

Misschien is hij vanavond wel heel erg goed

23 november 2016 om 08:42

En misschien win ik vanavond de loterij.

23 november 2016 om 08:49

Ja en misschien sla ik vanavond Yolanthe aan de haak.

23 november 2016 om 09:21

Nee gebeurt niet.

23 november 2016 om 10:08

Jammer .

Ik heb een idee; waarom stel je hem niet op naast de derde keeper, rechts op de reservebank? Daar zal hij net zo effectief zijn als de afgelopen tien wedstrijden. Gooi gewoon iemand anders voor de leeuwen.

Ik verwacht dat Cocu met De Jong en Narsingh begint; kopkracht in de duels en een snelle speler die de ruimte daarachter in moet. Zoals in de thuiswedstrijd. De Jong is de enige aanvaller die nog eens een duel in de lucht zal winnen en ik denk dat PSV regelmatig de lange bal moet geven om uit te verdedigen. In plaats van Zinchenko hoop ik echter dat Pereiro eens vanuit het middenveld mag spelen. Wellicht durft hij zich dan eens aanweziger en dwingender op te stellen want ik zie in die jongen nog altijd een belangrijke speler.

Waar is locadia eigenlijk? Geblesseerd?

23 november 2016 om 09:27

Geblesseerd en via Instagram te volgen druk bezig met zijn muzikale carriã¨re op de rit te zetten....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren