Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

53-voudig international is de eerste zomeraanwinst van Atlético Madrid

Laatste update:

Çaglar Söyüncü speelt vanaf komende zomer voor Atlético Madrid. Dat weet transferexpert Fabrizio Romano te melden. De Turks international heeft een aflopend contract bij Leicester City en gaat dat niet verlengen, waardoor hij transfervrij de overstap naar de Spaanse hoofdstad kan maken. Söyüncü gaat voor vier jaar tekenen.

Atlético heeft de komst van de sterke centrale verdediger nog niet wereldkundig gemaakt, maar dat is volgens Romano een kwestie van tijd. Met zijn kenmerkende 'here we go' geeft de transferexpert aan dat de wisseling van club een zekerheid is. In januari was er al een overeenkomst tussen Atlético en Söyüncü en daar is nu een handtekening onder gezet. De Turkse stopper, die op 53 interlands voor zijn land staat, krijgt een verbintenis die hem tot medio 2027 aan los Rojiblancos bindt.

Söyüncü zal bij Atlético de concurrentiestrijd moeten winnen van verdedigers als José María Giménez, Mario Hermoso en Stefan Savic. Dat drietal speelt al een tijdje achterin bij de Madrilenen en dus kon de achterhoede van trainer Diego Simeone wel wat vers bloed gebruiken. Daar moet de nieuwe Turkse aanwinst dus voor zorgen. Atlético kijkt ook rond naar aanvallers en heeft naar verluidt Feyenoord-spits Santiago Giménez op het oog.

De aanstaande transfer naar Spanje betekent dat de 26-jarige Söyüncü alweer toe is aan zijn derde club in het buitenland. In 2016 werd hij door Freiburg voor bijna acht miljoen euro opgepikt bij Altinordu, waarna het twee jaar later van een miljoenentransfer naar Leicester kwam. The Foxes telden ruim twintig miljoen euro neer, maar zien dus geen cent van dat transferbedrag terug. Söyüncü speelde vijf jaar in het King Power Stadium en vertrekt nu dus transfervrij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

heerlijke club voor Caglar. Die moet wel weer echt wedstrijdritme opbouwen, nadat leicester er alles aan heeft gedaan om zijn carriere te verpesten. echt geen medelijden met de stand waar ze nu zitten. hoe bedoel je, je laat je beste verdediger op de bank rotten, omdat hij niet wilt verlengen? Tja, dan maar ergens onderin eindigen he

27 april 2023 om 16:16

Hij heeft één goed seizoen gedraaid en was daarna dramatisch. Gaat het bij Atletico ook niet redden.

27 april 2023 om 16:24

Bij Turkse en Marokkaanse spelers ligt het altijd aan iets anders dan de speler, zo vermoeiend.

27 april 2023 om 16:32

was helemaal niet dramatisch, speelt nu niet, omdat hij niet wilt verlengen bij leicester, terwijl leicester graag met hem door zou willen gaan

27 april 2023 om 16:43

Leicester vecht tegen degradatie. Als hij goed genoeg was zou hij nu meedoen want naar de tweede klasse zakken zal Leicester veel slechts doen dan transfervrij laten gaan.
Hij is gewoon niet zo goed als eerst gedacht en maakte de ene na de andere fout.

27 april 2023 om 16:44

@Samcro, Caglar had al aan het begin van het seizoen te kennen gegeven niet te willen verlengen. Maar er was ook geen club die een transfersom wilde betalen die in de buurt was van wat Leicester wilde. Daarom speelt hij nooit.

Daarnaast is het wel een generaliserende opmerking die je daar maakt. Nergens voor nodig.

27 april 2023 om 16:56

En vorig seizoen was hij ook al dramatisch.

27 april 2023 om 17:15

Busby, als je hem een beetje had gevolgd had je geweten dat het 1 van de sterkhouders is bij Leicester. Zonder hem geen verdediging. Nadat hij bekend maakte dat hij zijn conract niet zou verlengen werd hij direct uit de selectie gezet en niet eens op de bank meegenomen. Voorspel dat hij zich makkelijk staande gaat weten te houden bij Atletico en na 2 jaar eindelijk een transfer naar een topclub zal maken.

27 april 2023 om 17:30

Caglar is al tijden niks, maar heeft wel hoog gepiekt. Ik zie hem wel slagen bij Atletico.

27 april 2023 om 17:32

Ik heb hem zeker gevolgd en ik kan je zijn blunders opsommen. Hij is zijn plaats al vorig jaar kwijtgeraakt, daarnaast ook veel geblesseerd geweest.
Ik voorspel bank bij Atletico. Zullen zien wat de toekomst brengt.

Prima versterking voor Atlético Madrid. Transfervrij, dus ook weinig risico en heb hem altijd een prima verdediger gevonden. Lijkt mij ook gewoon iemand die heel goed past bij Atlético en het spel van Simeone.

Overigens zou ik ook Giménez graag bij Atlético willen zien, als hij toch vertrekt bij Feyenoord. Het bedrag zal ik het niet overhebben, want dat is gewoon lastig om in te schatten. En het zou jammer zijn als hij al na 1 seizoen vertrekt bij Feyenoord en Atlético is dan ineens best wel een forse stap, maar ergens heb ik toch het idee dat het een goede match kan worden.

Vind het jammer dat Atlético de laatste jaren minder goede spitsen heeft gehad, en dat is iets geweest waar ze eigenlijk toch jarenlang om bekend hebben gestaan. Torres, Forlán, Agüero, Falcao en Diego Costa pakweg zo'n 10 tot 12 jaar achter elkaar. Griezmann is een goede aanvaller, maar geen nummer 9 van oorsprong, Suárez heeft het ook nog top gedaan bij Atlético (vooral 1ste seizoen) maar is toch anders dan de genoemde spitsen hierboven en iemand als Jackson Martinez was een hele goede spits bij FC Porto maar viel bij Atlético helaas zwaar tegen.

Het wordt weer tijd dat Atlético een goede en jonge spits haalt, die zich daar tot een gevreesde spits ontwikkeld en hopelijk kan Giménez dat zijn.

Had nog gehoopt dat hij naar fortuna sittard zou komen maar helaas

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren