Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volop vertrouwen in Ödegaard: slechts twaalf procent ziet Noor ‘floppen’

Laatste update:

Martin Ödegaard maakte zaterdag zijn debuut in de Eredivisie. De achttienjarige aanvallende middenvelder kwam één minuut voor tijd binnen de lijnen voor Arber Zeneli en kon zich in dat tijdsbestek logischerwijs nog niet laten zien. De bezoekers van Voetbalzone verwachten echter dat Ödegaard nog wel gaat uitblinken.

/

De afgelopen dagen kon er op de frontpage gestemd worden op de poll 'Hoe gaat Ödegaard het bij sc Heerenveen doen, denk je?’ Er werden ruim 17.800 stemmen uitgebracht en 22 procent van de stemmers vinkte het vakje met de antwoordmogelijkheid ‘Hij wordt een regelrechte sensatie’ aan. De meerderheid is iets terughoudender, want 27 procent zei te denken dat de Noor het ‘goed’ gaat doen en een andere 27 procent van de stemmers gaf aan dat Ödegaard een ‘voldoende’ gaat scoren in Friesland.

76 procent van de respondenten denkt dus dat Ödegaard gaat slagen in het Abe Lenstra Stadion en daar staat logischerwijs tegenover dat 24 procent van het publiek pessimistischer is. Twaalf procent gaf aan te denken dat de huurling van Real Madrid een ‘regelrechte’ flop wordt bij het team van Jurgen Streppel en de overige twaalf procent van de stemmen ging naar de antwoordemogelijkheden ‘matig’ en ‘niet goed’. Ödegaard bereidt zich nu met Heerenveen voor op het uitduel met PSV van komende zondag.

Denk jij dat Martin Ödegaard tegen PSV in de basis staat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die 12% die tegen zijn, komen vast uit Groningen ;-) Ik ben zeer benieuwd hoe hij het gaat doen. Ik denk zelf dat het een nieuwe ED ster gaat worden

17 januari 2017 om 00:13

Ik zie hem floppen puur omdat het echt aanpassen is van real naar heerenveen

17 januari 2017 om 16:45

Ik zie hem juist slagen puur omdat hij naar Heerenveen is gegaan een club waar Scandinaviã«rs zich snel thuis voelen. Hij heeft veel Scandinaviã«rs om zich heen en met Thorsby een landgenoot en een leeftijdgenoot.

Plus daarbij krijgen spelers in Heerenveen altijd realistische kansen en is er ruimte voor verbetering. Heerenveen levert elk jaar wel weer goede aanvallende spelers af.
Slimme keuze van hem geweest om ook voor Heerenveen te kiezen ipv een ajax. Bij Ajax moest hij het waarschijnlijk allemaal zelf uitzoeken, bij Heerenveen krijg je veel meer begeleiding.

Dat zeiden ze ook over Mastour en kijk nu eens...... Weet iemand of zijn oude noorse club een beetje op niveau speelde?

17 januari 2017 om 00:27

Inderdaad, Mastour werd een ''wonderboy'' genoemd, maar kan nog geeneens overtuigen bij PEC Zwolle. Ook Ödergaard zie ik zijn belofte niet inlossen, al denk ik wel dat die het bij Heerenveen zal laten zien, maar later in het eerste van Real? Nee daar geloof ik echt niet in. Het is tegenwoordig een hype om iemand meteen tot wonderkid te bombarderen.

Als Heerenveen-fan vraag ik mij niet zozeer af of Ordegaard het goed gaat doen, maar meer voor wie hij gaat spelen.
Van Amersfoort is dit seizoen altijd goed voor een 6 ( en ja er zijn vaak genoeg die minder scoren)
Kobayashi is een vaste waarde gebleken en staat ook nog op een andere positie en schaars zal indien fit ook zeker spelen.

SCH kan wel eens de beste selectie van de afgelopen 10 jaar hebben.
Met Larsson en Zeneli hebben we de 2 beste buitenspelers van de eredivisie en daarnaast huren we het supertalent van real-madrid.
Kom maar op!

17 januari 2017 om 16:51

Schaars kan nog wel eens een moeilijk verhaal worden. Die speelt de aankomende maand niet.. Yuki kan dan de rol van schaars overnemen zoals hij ook al tegen ado deed. Van Amersfoort positie terughalen en Odegaard straks op 10 zetten.

Echter het is ook nog geen 1 februari, en het kan zomaar eens zo zijn dat een Larson of een Zenelli verkocht gaan worden..

Ps.

Iedereen heeft het steeds over onze vleugelspelers, maar de grootste 2 talenten van ons staan centraal achterin.
St. juste en Van aken, spelen allebei alsof al jaren eredivisie spelen. Van Aken is echt de nieuwe frank de boer met die geweldige pass in zijn linker. Daarbij is hij ook nog eens snel en sterk in duels. St.juste is een hele moderne verdediger die graag vooruit voetbalt.
Deze 2 jongens zijn naar mijn beleving de 2 steunpilaren van het elftal. Mulder er achter waardoor ze sterker zijn geworden en een ervaren speler als schaars voor je geeft ook zelfvertrouwen. Die 2 jongens gaan zo hard.. Worden straks de vaste verdedigers van het NL team.

Die 12% moet dan hockey gaan kijken. Ik geloof 1000% in deze jongen en weet zeker dat hij veel plezier gaat hebben en Heerenveen alleen beter zal maken. Odegaard heeft al best veel ervaring opgedaan en de eredivisie is denk ik een competitie waarin hij makkelijk kan uitblinken.

Ik denk dat hij voldoende gaat scoren maar meer ook niet. Talent voldoende. Ik zie alleen niet de mentaliteit om het talent om te zetten in kwaliteiten. Ik denk dat de stap van het grote Real naar Heerenveen voor deze jongen lastig zal zijn. Want ik vermoed dat wanneer hij een periode lang moet banken dat hij snel begint te piepen. Maar wellicht verbaasd hij mij en gaat hij zich razendsnel ontwikkelen. Zou goed zijn voor Heerenveen en het voetbal in de eredivisie.

Tjaa ik ben van mening dat de meeste stemmers niet meer dan een Youtube video van Odegaard hebben gezien. Niet heel betrouwbaar dus. Alsnog hoop ik dat hij gaat slagen! De omstandigheden zijn goed en het talent is er absoluut.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren