Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volgende basisspeler lijkt City te gaan verlaten na akkoord met Bayern

Laatste update:

Kyle Walker heeft een mondeling akkoord bereikt met Bayern München, zo weet journalist Florian Plettenberg van Sky Sport Germany vrijdagmiddag te melden. Halverwege juni werd al bekend dat de Duitse kampioen vergevorderde gesprekken voerde met de Engelse vleugelverdediger, nu is het dus tot een akkoord gekomen. Bayern moet nu met Manchester City om de tafel, dat een bedrag van vijftien miljoen euro verlangt voor de diensten van Walker.

Als de 33-jarige verdediger inderdaad naar de Allianz Arena verkast, krijgt Noussair Mazraoui er weer een geduchte concurrent bij. In de winterstop kreeg Mazraoui al slecht nieuws van Bayern, toen de club besloot om João Cancelo op huurbasis naar Zuid-Duitsland te halen. De Portugees blijft niet bij de club, maar dat betekent dus niet dat de situatie van Mazraoui er beter op wordt. Ook Benjamin Pavard is ontevreden over het aantal speelminuten dat hij krijgt en wil der Rekordmeister graag verlaten.

Als de 75-voudig international van the Three Lions de overstap van City naar Bayern maakt, dan wordt hij waarschijnlijk de tweede defensieve versterking van deze transferperiode. De Beierse club bereikte eerder al een akkoord over de overstap van Kim Min-jae van Napoli naar Duitsland. Naar verwachting wordt de Zuid-Koreaanse mandekker een dezer dagen gepresenteerd. Hij komt over voor ongeveer vijftig miljoen euro.

Naast Walker lijken er meer spelers hun laatste wedstrijd voor the Citizens te hebben gespeeld. Aanvoerder Ilkay Gündogan liep deze zomer uit zijn contract en gaat zijn carrière voortzetten bij Barcelona. Ook Bernardo Silva, die nadrukkelijk in de belangstelling staat van Paris Saint-Germain, lijkt te gaan vertrekken bij de Engelse kampioen. Daarnaast staan ook Riyad Mahrez en Aymeric Laporte op het punt Manchester te verlaten deze zomer.

Kyle Walker zou een goede aankoop zijn van Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

15 mil is nog wel te doen lijkt me . Pep is aan het verjongen lijkt het wel .

14 juli 2023 om 13:28

City wilde zijn contract wel verlengen

14 juli 2023 om 13:30

Klopt! Alhoewel hij de laatste weken niet heel veel meer speelden vanwege het systeem van Pep.

14 juli 2023 om 13:32

Absurd dit van Bayern, je hebt al Mazraoui.... die is jonger en beter. Als ik City was zou ik zeggen ruilen voor Mazraoui of Gravenberch

14 juli 2023 om 13:36

Mazraoui beter dan Walker? Alsjeblieft zeg, zie jij Mazraoui Vini Jr al afstoppen?

14 juli 2023 om 13:44

Volgens mij heeft hij dat 4 jaar geleden heel goed gedaan. 1-4 Ajax

14 juli 2023 om 13:46

Haha in welke wereld is Mazraoui beter dan Walker?

14 juli 2023 om 14:00

Mazrouai beter dan Walker hahahahaahahahahaha.

14 juli 2023 om 14:02

Hahaha toen Vini 18 jaar was. Toentertijd was hij natuurlijk exact dezelfde speler als nu. Mazraoui is (nog) niet goed genoeg voor Bayern, en Walker is een goede tijdelijke oplossing. 2 jaartjes Walker en dan hopen dat Mazraoui flinke ontwikkelingen maakt.

14 juli 2023 om 15:17

Natuurlijk is Mazraoui niet beter. Als dat zo was stond hij dit jaar al wel basis. Bij Ajax deed hij het goed aanvallend. Maar vededigend was het geen topniveau. Walker is zowel aanvallen als verdedigend top.

14 juli 2023 om 15:22

@Friestho Jouw oplossing is een van de betere ook. Mazraoui zou zich laten moeten laten verhuren en kijk wat dat hem gaat brengen. Maar in een tijd lang niet zo gelachen om het bovenstaande hier.

Maz zou best nog een carrière kunnen maken, maar Walker heeft ondertussen een CL en 5 kampioenschappen met City behaald. Wat meer respect @XAJACFA

14 juli 2023 om 16:33

Zou me niets verbazen als Bayern Nous met opzet transfervrij gehaald heeft om hem vervolgens een seizoen later voor een miljoen of 15-20 te verkopen. Ik hoop nog steeds dat Nous naar Barca gaat, zou echt een goede match zijn in mijn ogen.

Gaat wel echt een gemis zijn voor City, met zijn snelheid was hij echt heel waardevol in defensief opzicht. Een van de enige backs (zeker in de top) die de snelheid heeft om bijvoorbeeld een Vinicius letterlijk te snel af te zijn.

14 juli 2023 om 13:58

Walker en Cancelo straks weg, dan heeft City gewoon geen backs meer. Gomez komt zwaar te kort. Hopelijk leggen Pep en Cancelo het bij, anders moet City de markt op.

14 juli 2023 om 14:02

Waarom kijkt pep niet naar een Mazraoui. Past als inverted back perfect in het systeem van Pep.

14 juli 2023 om 14:03

Lewis gaat veel vertrouwen krijgen denk ik.

14 juli 2023 om 14:25

Ik zie het wel zitten in Lewis, maar dan nog is de links en rechtsback veels te dun bezet.

14 juli 2023 om 15:06

hoorde dat ze hakimi willen halen omdat guardiola aandringt bij manchester city om hem aan te trekken ze willen hem als vervanger van walker.

14 juli 2023 om 15:21

Benjamin Pavard lijkt zijn vervanger te gaan worden als ze echt doordrukken voor een nieuwe back.

Wat gaan ze met Mazraoui doen dan? Lijkt me dat hij weinig toekomst heeft bij Bayern.

14 juli 2023 om 13:45

Goedkoop (gratis) opgepikt bij Ajax om vervolgens weer te gaan verkopen. Lijkt soms Football Manager wel. Makkelijk geld verdienen, Mazroui heeft een waarde van 25 mln volgens transfermarkt. Toch snel verdient.

Wel jammer denk dat hij zeker mee kan bij Bayern, al is Walker nog wel niveau hoger.

14 juli 2023 om 15:04

@pango - Mwa, ik denk dat Bayern Munchen wel iets in Mazraoui zag. Het leek er niet op dat ze hem enkel als handelswaar hebben binnengehaald. Soms voldoet een speler gewoon niet of past achteraf toch niet helemaal in het profiel. Dat kan gebeuren.

14 juli 2023 om 15:26

Klopt ook, ze zullen zeker wat in hem gezien hebben. Vraag is of ze hem ook voor 20 mln gekocht zouden hebben?

Of dat dit een mooi buitenkansje was om te testen, mocht het niets zijn dan handelen we door.

Altijd risico's als je transfervrij vertrekt naar een club, vooral als je via deze weg naar een grotere club vertrekt.

14 juli 2023 om 16:34

Tuurlijk zagen ze wel iets in hem zitten, het was gewoon een hele goedkope gok. Die je vervolgens met een goede winst kan verkopen. Slim beleid van Bayern!

14 juli 2023 om 13:54

Mazraoui niks voor United? Lijkt me geen al te dure optie en United kan niet veel meer uitgeven volgens de berichten. Past in het spelletje van ten Hag en kan nog even mee.

14 juli 2023 om 14:01

Zowel Tuchel als de directie willen Mazraoui niet verkopen. Juve toonde belangstelling een aantal weken terug, maar Bayern blokkeerde dat. Dus hoop dat hij zijn kansen gaat krijgen. Ik denk niet dat Bayern wil bouwen op een Walker die richting de 34 gaat als ze ook een rb hebben die pas 25 is en talentvol. Ze zullen allebei wel worden gebruikt.

Nou, Noussair Mazraoui. Kom terug naar Ajax. Die positie is een absolute aderlating daar. Oké, en nu realistisch. Ik vind zelf dat ook Barcelona zijn kans moet grijpen om Noussair binnen te hengelen. Geen idee wat hij moet kosten. Maar ook daar is de rechtsback positie net zo'n groot probleem als bij Ajax.

14 juli 2023 om 13:47

Barca lijkt te gaan voor Cancelo. Stuk beter dan Mazraoui.

14 juli 2023 om 13:53

Klopt inderdaad volgens de wandelgangen. Wel benieuwd of Cancelo ook daadwerkelijk gaat komen.

14 juli 2023 om 14:04

Dezelfde Mazraoui die Cancelo op de bank bracht (zelfs als lb) in de slotwedstrijden vorig seizoen. "Stuk beter" vind niet iedereen dus.

14 juli 2023 om 14:06

Omdat een coach een keer een beslissing maakt wil het niet zeggen dat je beter bent. Ieder objectief persoon ziet dat Cancelo 3 klassen beter is dan Mazraoui.

Van Gaal koos voor Timber ipv de Ligt. Maakt dat Timber beter dan de ligt?

14 juli 2023 om 14:10

Cancelo is gehuurd. Bayern heeft er baat bij om Mazraoui in te laten spelen op het systeem, terwijl van Cancelo al snel bekend was dat hij niet gekocht zou worden voor 70m

14 juli 2023 om 16:00

@arsenal890 Echt een keer idd, terwijl ik aangaf de laatste wedstrijden. En om op jouw vergelijking in te gaan, ja van Gaal vond Timber op dat moment beter voor die positie. Iemand goed vinden is een kwestie van een mening en jij brengt het hier als een feit. Omdat jij Cancelo beter vind is het nog geen feit.

14 juli 2023 om 16:05

Nee hij koos Timber omdat hij beter in het systeem paste. Dan is het niet zo dat Timber beter is dan de Ligt. Daarnaast speelt de reden van Silvacity ook mee.

Tja als je het zo wilt spelen. Letterlijk iedereen met een beetje voetbalverstand weet dat Cancelo (veel) beter is dan Mazraoui.

Als je Mazraoui beter vindt heb je er of geen verstand van of je kijkt door een flink gekleurde bril. Net zoals hierboven een Ajacied Mazraoui beter noemt dan Walker.

14 juli 2023 om 20:23

@arsenal890 "tja als je het zo wil spelen" Dat doen mensen die geen discussie kunnen voeren. Maar je hebt me nu zo geraakt... Ik heb geen voetbalverstand.

15 juli 2023 om 00:01

@En-Nesyri Cancelo heeft bij City 3 seizoenen laten zien een van de allerbeste aanvallende backs te zijn ter wereld. Dat terwijl Mazraoui nog genoeg te bewijzen heeft om uberhaupt in die discussie terecht te komen.

14 juli 2023 om 15:07

Da's wel wat overdreven. Mazraoui kan een beetje verdedigen, is prima aan de bal en is vrij matig in aanvallend opzicht. Als je jongens als Cancelo op de markt hebt, ga je niet voor een speler als Mazraoui. Die moet gewoon lekker naar een club onder de Europese top waar hij meer kans op speeltijd heeft en sneller gewaardeerd wordt.

Zou wel een topversterking zijn voor Bayern dit zeg. Naar mijn mening is Walker een van de meest ondergewaardeerde backs in het voetbal en in verdedigend opzicht vind ik hem misschien wel de beste ter wereld momenteel. Mocht Davies weer wat beter in vorm raken krijgt Bayern wel echt een absurd sterke verdediging met verder ook nog de Ligt, Kim en Upamecano.

14 juli 2023 om 14:04

Dan moeten ze haast wel 5-2-3 of 5-3-2 gaan spelen. Kim kan je niet wissel zetten, die is veel te goed. En De Ligt en Upamecano eigenlijk ook niet.

14 juli 2023 om 15:10

Toch wel opmerkelijk hoe het Duitse voetbal naar die formatie switcht. Ze hebben er wel de ploeg voor, maar ik zie toch liever een 4-3-3 als Walker ook nog komt. Voorin missen ze te weinig stootkracht als je ook in de CL wilt gaan presteren met 5-3-2/5-2-3. Dan ben je of op het middenveld of voorin te kwetsbaar.

14 juli 2023 om 14:45

Na Mané weer een top speler halen waarvan het de vraag is of het goed gaat uipakken. Waarom niet gewoon de meest talentvolle (Duitse) back halen ergens op de Duitse velden? Beleid bij Bayern wordt slechter en slechter. Tuchel als trainer halen. Lijkt alleen maar bergafwaarts te gaan.

14 juli 2023 om 17:44

Tucchel wel herkansing met zijn eigen Premier Leaugue team

Daar gaat de laatste echte back van City die van niveau is mits Cancelo definitief vertrekt. Man City zal gedwongen zijn om het 3-2-4-1 spel e gaan spelen met 4 centrale verdedigers in de basis en kan niet meer terugschakelen tot een aanvallende 4-3-3 met opkomende backs. Ik zou het jammer vinden als Walker vertrekt. Hij is ondanks zijn leeftijd nog altijd een topspeler e verdedigd ijzersterk is

laat de ruildeal maar komen na yes van Kyle Walker. dan kan Pavard de omgekeerde richting doen naar City

De Duitse competitie is toch geen verbetering?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren